łamAga Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']I Bogdana ;)[/QUOTE] własnie miałam to pisać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='dOgLoV']własnie miałam to pisać :evil_lol:[/QUOTE] Ja wiem, że on w tej rodzinie Was najmniej interesuje, ale jest ojcem mojego dziecka, więc proszę go nie pomijać :mad::eviltong: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']Ja wiem, że on w tej rodzinie Was najmniej interesuje, ale jest ojcem mojego dziecka, więc proszę go nie pomijać :mad::eviltong:[/QUOTE] Mam nadzieję, że nie czytał :D Przepraszam po raz drugi... już nie będę :( Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Mam nadzieję, że nie czytał :D Przepraszam po raz drugi... już nie będę :([/QUOTE] Nie, nie czytał ;) Nie przepraszaj. Przecież wiemy, że to żarty :) Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']Nie, nie czytał ;) Nie przepraszaj. Przecież wiemy, że to żarty :)[/QUOTE] :) Ja tez się śmieję i wiem że żarty ale mogłam i tak pomyśleć o Nim :) Quote
*Magda* Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name=':: FiGa ::']3 :loveu: :multi: Dzien dobry ;) ...3... :megagrin: Dzień dobry ;) Cierpisz na bezsenność?? Quote
*Magda* Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Milena9']Witam ;) (znaki)[/QUOTE] Cześć :) Quote
kalyna Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Ptysiak']Nie wkurzaj mnie Młoda :mad: Wolę do Niemiec jechać :evil_lol:[/QUOTE] już nie taka młoda :D i coraz mniej dni :lol: masz już stresa czy jeszcze nie? Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='magdabroy']...3... :megagrin: Dzień dobry ;) Cierpisz na bezsenność??Nie moge pic kawy :mad: a wczoraj jechalam w nocy do Ulm po wujaszka i walnelam sobie RedBulla :mad: I nie moglam zasnac po powrocie :shake: Quote
*Magda* Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='kalyna']już nie taka młoda :D i coraz mniej dni :lol: masz już stresa czy jeszcze nie?[/QUOTE] Tak, bo ty stara dupa jesteś :evil_lol: No właśnie chyba to jeszcze do mnie nie dociera ;) Pewnie stres się zacznie w poniedziałek jak już wszystko załatwię w szpitalu itp. :roll: [quote name=':: FiGa ::']Nie moge pic kawy :mad: a wczoraj jechalam w nocy do Ulm po wujaszka i walnelam sobie RedBulla :mad: I nie moglam zasnac po powrocie :shake:[/QUOTE] Hihihihi, a ja tam mogę wypić i pójść spać :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Ja kiedys potrafilam 7 kaw w ciagu dnia wypic i nic mi nie bylo :lol: A ostatnio po kawie latalam jak helikopterek i powiedzialam sobie ze od tego momentu nie pije wcale ;) I nie pije juz jakies 3 miesiace kawy w ogole, co kiedys jakbym i ktos powiedzial ze tak bedzie to bym go wysmiala :grins: Kawa byla moja ambrozja :evil_lol: Quote
bira Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Dzien dobry :-) Ptysiak to jak do Magdy z tej polski przyjedziesz to i ja z nl dotre ;-) mam blizej ;-) Quote
Ptysiak Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Dzień dobry ;) Trzy, trzy, trzy !!! :multi::loveu: Quote
Ptysiak Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='bira']Dzien dobry :-) Ptysiak to jak do Magdy z tej polski przyjedziesz to i ja z nl dotre ;-) mam blizej ;-)[/QUOTE] O to szykuje się niezła imprezka :diabloti: Quote
bira Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Ptysiak']O to szykuje się niezła imprezka :diabloti:[/QUOTE] Magda sie ucieszy ;-) Quote
*Magda* Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Ja kiedys potrafilam 7 kaw w ciagu dnia wypic i nic mi nie bylo :lol: A ostatnio po kawie latalam jak helikopterek i powiedzialam sobie ze od tego momentu nie pije wcale ;) I nie pije juz jakies 3 miesiace kawy w ogole, co kiedys jakbym i ktos powiedzial ze tak bedzie to bym go wysmiala :grins: Kawa byla moja ambrozja :evil_lol:[/QUOTE] Mnie odrzuciło od kawy jak zaszłam w ciążę :roll: Kawa zawsze była moim ulubionym napojem :) Teraz piję tylko zbożową i zobaczymy jak to będzie po porodzie ;) Czy kawa znów będzie tym co najlepsze :p [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:) miłego weekendu[/QUOTE] [quote name='DominikaAnna']witanko sobotnie :)[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Dzień dobry ;) Trzy, trzy, trzy !!! :multi::loveu:[/QUOTE] Dzień dobry weekendowo :) [quote name='bira']Dzien dobry :-) Ptysiak to jak do Magdy z tej polski przyjedziesz to i ja z nl dotre ;-) mam blizej ;-)[/QUOTE] No to czekam ;) [quote name='Ptysiak']O to szykuje się niezła imprezka :diabloti:[/QUOTE] [quote name='bira']Magda sie ucieszy ;-)[/QUOTE] Już się cieszę :) Quote
łamAga Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 hello ;) a ja tam kawe kocham :loveu::loveu::loveu::loveu: własnie pije druga a juz mysle o 3ciej :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='dOgLoV']hello ;) a ja tam kawe kocham :loveu::loveu::loveu::loveu: własnie pije druga a juz mysle o 3ciej :evil_lol:[/QUOTE] Hej :) Ja też kawę kocham, ale Teoś narazie nie :evil_lol: Wypij tę trzecią za mnie ;) Quote
Recommended Posts