łamAga Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 To juz tylko 4reczka :multi: dobrze ze Teoś jest glowa w chmurach bo wszystko pojdzie zgodnie z planem :multi: Oj tam upały :evil_lol: my dzisiaj mielismy na hali 43 stopnie , zero wiatru , pot leciał po d......... tyłku , ale dałam rade :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='unikatowydiament']tylko 4 to już z górki zleci szybciutko:) też czekamy na focie Teosia,jak już przyjdzie na świat:loveu: oj Magduś podziwiam Ciebie,Ja to koszmarnie znoszę upały,na okrągło chłodzę się jak potrafię,ale nie zawsze mi pomaga:( pozdrawiamy:) :)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']To juz tylko 4reczka :multi: dobrze ze Teoś jest glowa w chmurach bo wszystko pojdzie zgodnie z planem :multi: Oj tam upały :evil_lol: my dzisiaj mielismy na hali 43 stopnie , zero wiatru , pot leciał po d......... tyłku , ale dałam rade :evil_lol:[/QUOTE] A jutro będzie jeszcze mniej niż 4 :lol: Już masz weekend i możesz skorzystać z pogody ;) Macie gdzieś w pobliżu wodę, żeby psiaki wykąpać? Pooglądałabym mokrą Qwendi i Nerona :cool3: Dziś pani doktor jak sprawdzała na usg gdzie jest głowa, to trafiła na buzię i moje maleństwo ssało paluszka :loveu: Quote
łamAga Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']A jutro będzie jeszcze mniej niż 4 :lol: Już masz weekend i możesz skorzystać z pogody ;) Macie gdzieś w pobliżu wodę, żeby psiaki wykąpać? Pooglądałabym mokrą Qwendi i Nerona :cool3: Dziś pani doktor jak sprawdzała na usg gdzie jest głowa, to trafiła na buzię i moje maleństwo ssało paluszka :loveu:[/QUOTE] Weekend minie i bedzie można napisać "to już!!!! " :multi::multi::multi::multi: wode mamy ale niestety teraz zrobili z tego obiekt reklreacyjny wiec o kapieli psow nie ma mowy :shake: moze wieczorem przywieziemy od moich rodziców taki mniejszy basen alebo zlejemy psy wodą to cos pstryknę :evil_lol: tylko nie wiem czy moge pokazywac na forum psa z pseudo :ekmm: o jaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu: ja chce juz go zobaczyc :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Weekend minie i bedzie można napisać "to już!!!! " :multi::multi::multi::multi: wode mamy ale niestety teraz zrobili z tego obiekt reklreacyjny wiec o kapieli psow nie ma mowy :shake: moze wieczorem przywieziemy od moich rodziców taki mniejszy basen alebo zlejemy psy wodą to cos pstryknę :evil_lol: tylko nie wiem czy moge pokazywac na forum psa z pseudo :ekmm: o jaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu: ja chce juz go zobaczyc :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Możesz wstawić w mojej galerii ;) Mi psy z pseudo nie przeszkadzają ;) Ja też chcę go zobaczyć :placz: Dziś mi Bogdan powiedział, że pojedzie ze mną w poniedziałek i we wtorek do szpitala, a potem mam mu zadzwonić jak już będzie miał po nas przyjechać :mad: On ma urlop i bedzie odpoczywał, a nie w szpitalu z nami siedział :mad::evil_lol: Quote
łamAga Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']Możesz wstawić w mojej galerii ;) Mi psy z pseudo nie przeszkadzają ;) Ja też chcę go zobaczyć :placz: Dziś mi Bogdan powiedział, że pojedzie ze mną w poniedziałek i we wtorek do szpitala, a potem mam mu zadzwonić jak już będzie miał po nas przyjechać :mad: On ma urlop i bedzie odpoczywał, a nie w szpitalu z nami siedział :mad::evil_lol:[/QUOTE] uwierz mi ze jak Teoś :loveu: bedzie juz na swiecie to Bogdan i tak pojdzie na drugi plan i raczej na reke Ci bedzie ze on bedzie w domu :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']A jutro będzie jeszcze mniej niż 4 :lol: Już masz weekend i możesz skorzystać z pogody ;) Macie gdzieś w pobliżu wodę, żeby psiaki wykąpać? Pooglądałabym mokrą Qwendi i Nerona :cool3: Dziś pani doktor jak sprawdzała na usg gdzie jest głowa, to trafiła na buzię i moje maleństwo ssało paluszka :loveu: Nie wiem jak Ty to znosisz bo ja już się nie mogę doczekać Teosia :loveu: Tfu tfu... bo mi się zachce i będą jaja :D Quote
kalyna Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Nie wiem jak Ty to znosisz bo ja już się nie mogę doczekać Teosia :loveu: Tfu tfu... bo mi się zachce i będą jaja :D[/QUOTE] ja też jestem strasznie ciekawa maleństwa ;) Iza mi się wdaje, że nie będzie jaj, tylko będzie mała fasolka :lol: Bogdan teraz to jest mądry, a zobaczysz jak Teoś będzie na świecie.... ;) Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='dOgLoV']uwierz mi ze jak Teoś :loveu: bedzie juz na swiecie to Bogdan i tak pojdzie na drugi plan i raczej na reke Ci bedzie ze on bedzie w domu :evil_lol:[/QUOTE] Na szczęście żartował ;) [quote name='Ptysiak']Nie wiem jak Ty to znosisz bo ja już się nie mogę doczekać Teosia :loveu: Tfu tfu... bo mi się zachce i będą jaja :D[/QUOTE] Ja też się nie mogę doczekać :loveu: Przyznaj się, że już Ci się chce :razz: [quote name='kalyna']ja też jestem strasznie ciekawa maleństwa ;) Iza mi się wdaje, że nie będzie jaj, tylko będzie mała fasolka :lol: Bogdan teraz to jest mądry, a zobaczysz jak Teoś będzie na świecie.... ;)[/QUOTE] Jeszcze kilka dni wytrzymasz ;) Właśnie Iza, fasolek albo fasolka :) Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Na razie to mi się chce zdjęć Teosia a potem znając życie to będzie mi się chciało przytulić Teosia na żywo :loveu: I nie krakać mi tu :mad: Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Na razie to mi się chce zdjęć Teosia a potem znając życie to będzie mi się chciało przytulić Teosia na żywo :loveu: I nie krakać mi tu :mad:[/QUOTE] No to musisz zawitać do Niemiec na przytulanie ;) :evil_lol::eviltong: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']No to musisz zawitać do Niemiec na przytulanie ;) :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Nie śmiej się, jeszcze będziesz w szoku jak przyjadę :eviltong: Ja mam różne dziwne pomysły :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Nie śmiej się, jeszcze będziesz w szoku jak przyjadę :eviltong: Ja mam różne dziwne pomysły :evil_lol:[/QUOTE] Moje zaproszenie jest jak najbardziej szczere ;) Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']Moje zaproszenie jest jak najbardziej szczere ;)[/QUOTE] Będę pamiętała :) Quote
łamAga Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak'] Tfu tfu... bo mi się zachce i będą jaja :D[/QUOTE] Jajniki już masz teraz najwyższy czas na jaja :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Jajniki już masz teraz najwyższy czas na jaja :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawie ze stołka spadłam :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']No to musisz zawitać do Niemiec na przytulanie ;) [/QUOTE] albo zrobić coś i poczekać 9 miesięcy.. a wtedy będziesz mogła ciągle przytulać :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='kalyna']albo zrobić coś i poczekać 9 miesięcy.. a wtedy będziesz mogła ciągle przytulać :evil_lol:[/QUOTE] Nie wkurzaj mnie Młoda :mad: Wolę do Niemiec jechać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Nie wkurzaj mnie Młoda :mad: Wolę do Niemiec jechać :evil_lol:[/QUOTE] I wyjdzie taniej ;) Wydasz raz na podróż, a nie musisz utrzymywać aż się usamodzielni :D Quote
łamAga Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawie ze stołka spadłam :evil_lol:[/QUOTE] hahahahaha to od tego upału mam dziwne pomysly :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']I wyjdzie taniej ;) Wydasz raz na podróż, a nie musisz utrzymywać aż się usamodzielni :D[/QUOTE] O i to jest argument nie do podważenia :p A jeszcze przy okazji poznam Ciebie, Teosia, Torkę i Lumpka :loveu: Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='dOgLoV']hahahahaha to od tego upału mam dziwne pomysly :evil_lol:[/QUOTE] To dobrze bo ja przez ten upał w ogóle nie myślę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='Ptysiak']O i to jest argument nie do podważenia :p A jeszcze przy okazji poznam Ciebie, Teosia, Torkę i Lumpka :loveu:[/QUOTE] I Bogdana ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Witamy wieczornie "paluszki" :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Witamy wieczornie "paluszki" :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Cześć :) Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='magdabroy']I Bogdana ;)[/QUOTE] Przepraszam... I Bogdana :) Quote
Recommended Posts