Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']:mdleje: byłam tu ostatnio wczoraj i widziałam zdjęcia.. dzisiaj patrzę i ich nie widzę.. na poprzedniej stronie też nie... myslę sobie, że pewnie mi sie przyśniło, a to tutaj tak nagadane jest :mad: nie nadążam za Wami :(

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6742.jpg co by tu skombinować :D

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6743.jpg :loveu:

ja też kocham truskawki, ale w tym roku nie mamy ich w ogródku :(

Jakby Ci to powiedzieć :hmmmm: Prawdziwe z nas kobiety i ciągle gadamy :D

Ja mam za to truskawki poza ogródkiem, czyt. na polu za domem :multi::evil_lol:

Posted

Dzien dobry :loveu:

Pytacie czy cos jest nie tak z truskawkami? OWSZEM, jest bardzo NIE TAK! :placz: Nie mialam ich w domu czytajac te pyszne posty :placz: :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Dzien dobry :loveu:

Pytacie czy cos jest nie tak z truskawkami? OWSZEM, jest bardzo NIE TAK! :placz: Nie mialam ich w domu czytajac te pyszne posty :placz: :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzień dobry :)

Robisz afere, a ja myślałam, że nie możesz ich jeść :roll: To do sklepu i zrób sobie zapas w lodówce :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Robisz afere, a ja myślałam, że nie możesz ich jeść :roll: To do sklepu i zrób sobie zapas w lodówce :eviltong:

oo to ja mam ten sam problem..

albo i gorszy.. bo u nas ceny to powalają :(
choć nie długo będą się kończyć :(

Posted

kalyna napisał(a):
oo to ja mam ten sam problem..

albo i gorszy.. bo u nas ceny to powalają :(
choć nie długo będą się kończyć :(

Dlatego ja się cieszę, że mam je za domem ;) Bo jakbym miała kupić taką ilość jaką jesteśmy wstanie zjeść, to Bogdan by teraz pracował tylko na truskawki :evil_lol:

Posted

dawno nie pisałam.
Ja to mam luksus z truskawkami - sąsiedzi mają plantacje po okolicznych polach, więc mamy praktycznie truskawki za miedzą :) takie są najlepsze - prosto z pola. takie z piaskiem. Pycha :)

Posted

Kaaasia napisał(a):
Koktajl truskawkowy dobra rzecz, a jeszcze z lodami pychota :cool3:
Ja miałam na balkonie truskawki i poziomki ale w tym roku nie ma nic :angryy:

Poziomki też bym zjadła :loveu:

panbazyl napisał(a):
dawno nie pisałam.
Ja to mam luksus z truskawkami - sąsiedzi mają plantacje po okolicznych polach, więc mamy praktycznie truskawki za miedzą :) takie są najlepsze - prosto z pola. takie z piaskiem. Pycha :)

No właśnie ja mam tak samo ;)

Aleksandra95 napisał(a):
pozdrawiamy.:loveu:

My również :loveu:

Posted

a ja mam poziomki w drugą stronę niż truskawki na polach. Poziomki mam w lesie :) Takie pachnące leśne prawdziwe poziomki. Mniam :) ale są też kleszcze - niestety. bryyy

Posted

My za małolata mieliśmy poziomki na wałach przeciwpowodziowych ;) Co roku chodziliśmy tam na spacery w sezonie i zajadaliśmy się poziomkami :loveu:
A potem przyszła powódź w '97 i poziomki zniknęły :placz:

Posted

u mnie to by musiała się chyba Antarktyda roztopić aby zalać moje pagóry. Mieszamy na dośc wysokiej górce i choc w dole jest rzeka, to nigdy nikogo nie zalała, bo tu ludzie się buduja na gorach a rzeka spokojnie płynie wśród łąk i ma dużo miejsca na wylewiska. Za to dużo tam mięty i innych roślin leczniczych.

Posted

Ja mam 100m do Odry :/ Niby moja ulica idzie pod górkę, ale akurat wtedy miałam wodę pod klatką :/ A moja ciocia widziała tylko dach swojego domu :/
No ale wtedy to była powódź jakiej mam nadzieję, że już nigdy nie będzie :shake: Choć 2 lata temu też było nieciekawie :roll: Na szczęście poziom Odry był trochę niższy.

Posted

Ja to tych watkow chyba w zyciu nie nadrobie :evil_lol:

ale zdjecia widzialam , sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: a Lilianka przekochana :loveu: zwlaszcza w papilotach:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja to tych watkow chyba w zyciu nie nadrobie :evil_lol:

ale zdjecia widzialam , sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: a Lilianka przekochana :loveu: zwlaszcza w papilotach:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

No teraz to nie będziesz miała tyle czasu, żeby nadrabiać wątki :mad::eviltong:

Mi też się bardzo podoba w papilotach :loveu: Taka mała kobietka :)

Posted

Mada95 napisał(a):
Rozkoszna dziewczynka z Lilianki:loveu:
Tylko zdaje mi się ze to nie ładnie wstawiać zdjęcia małego dziecka do internetu...

A to dlaczego? :crazyeye:

Posted

No i muszę pochwalić Bogdana :lol: Pokój przygotowany do malowania ;) Teraz poczekamy tylko jak dostaniemy kolejny rabat w sklepie i jedziemy po farbę, panele i kończymy pokój Teosia :multi:

Posted

magdabroy napisał(a):
A to dlaczego? :crazyeye:

Bo małe dziecko nie może na to świadomie wyrazić zgody...i nie wiadomo jak się będzie ono na to zapatrywało później... a poza tym chyba nie było by fajnie gdyby znalazł te zdjęcia pedofil ,co nie ?;)

Posted

Mada95 napisał(a):
Bo małe dziecko nie może na to świadomie wyrazić zgody...i nie wiadomo jak się będzie ono na to zapatrywało później... a poza tym chyba nie było by fajnie gdyby znalazł te zdjęcia pedofil ,co nie ?;)

To nigdzie żadnych zdjęć (nie tylko dzieci) nie powinno się zamieszczać ;) To samo może być z moim zdjęciem, Twoim, czy każdej innej osoby ;)
Pies też nie może wyrazić świadomie zgody na publikacje swojej mordy, a jednak na dogo są miliony zdjęć psów i nie tylko ;) A w internecie są też zoofile.