*Magda* Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 [quote name='kalyna']:mdleje: byłam tu ostatnio wczoraj i widziałam zdjęcia.. dzisiaj patrzę i ich nie widzę.. na poprzedniej stronie też nie... myslę sobie, że pewnie mi sie przyśniło, a to tutaj tak nagadane jest :mad: nie nadążam za Wami :( http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6742.jpg co by tu skombinować :D http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6743.jpg :loveu: ja też kocham truskawki, ale w tym roku nie mamy ich w ogródku :( Jakby Ci to powiedzieć :hmmmm: Prawdziwe z nas kobiety i ciągle gadamy :D Ja mam za to truskawki poza ogródkiem, czyt. na polu za domem :multi::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Dzien dobry :loveu: Pytacie czy cos jest nie tak z truskawkami? OWSZEM, jest bardzo NIE TAK! :placz: Nie mialam ich w domu czytajac te pyszne posty :placz: :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Dzien dobry :loveu: Pytacie czy cos jest nie tak z truskawkami? OWSZEM, jest bardzo NIE TAK! :placz: Nie mialam ich w domu czytajac te pyszne posty :placz: :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry :) Robisz afere, a ja myślałam, że nie możesz ich jeść :roll: To do sklepu i zrób sobie zapas w lodówce :eviltong: Quote
kalyna Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 magdabroy napisał(a):Robisz afere, a ja myślałam, że nie możesz ich jeść :roll: To do sklepu i zrób sobie zapas w lodówce :eviltong: oo to ja mam ten sam problem.. albo i gorszy.. bo u nas ceny to powalają :( choć nie długo będą się kończyć :( Quote
*Magda* Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 kalyna napisał(a):oo to ja mam ten sam problem.. albo i gorszy.. bo u nas ceny to powalają :( choć nie długo będą się kończyć :( Dlatego ja się cieszę, że mam je za domem ;) Bo jakbym miała kupić taką ilość jaką jesteśmy wstanie zjeść, to Bogdan by teraz pracował tylko na truskawki :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Koktajl truskawkowy dobra rzecz, a jeszcze z lodami pychota :cool3: Ja miałam na balkonie truskawki i poziomki ale w tym roku nie ma nic :angryy: Quote
panbazyl Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 dawno nie pisałam. Ja to mam luksus z truskawkami - sąsiedzi mają plantacje po okolicznych polach, więc mamy praktycznie truskawki za miedzą :) takie są najlepsze - prosto z pola. takie z piaskiem. Pycha :) Quote
*Magda* Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Kaaasia napisał(a):Koktajl truskawkowy dobra rzecz, a jeszcze z lodami pychota :cool3: Ja miałam na balkonie truskawki i poziomki ale w tym roku nie ma nic :angryy: Poziomki też bym zjadła :loveu: panbazyl napisał(a):dawno nie pisałam. Ja to mam luksus z truskawkami - sąsiedzi mają plantacje po okolicznych polach, więc mamy praktycznie truskawki za miedzą :) takie są najlepsze - prosto z pola. takie z piaskiem. Pycha :) No właśnie ja mam tak samo ;) Aleksandra95 napisał(a):pozdrawiamy.:loveu: My również :loveu: Quote
panbazyl Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 a ja mam poziomki w drugą stronę niż truskawki na polach. Poziomki mam w lesie :) Takie pachnące leśne prawdziwe poziomki. Mniam :) ale są też kleszcze - niestety. bryyy Quote
*Magda* Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 My za małolata mieliśmy poziomki na wałach przeciwpowodziowych ;) Co roku chodziliśmy tam na spacery w sezonie i zajadaliśmy się poziomkami :loveu: A potem przyszła powódź w '97 i poziomki zniknęły :placz: Quote
panbazyl Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 u mnie to by musiała się chyba Antarktyda roztopić aby zalać moje pagóry. Mieszamy na dośc wysokiej górce i choc w dole jest rzeka, to nigdy nikogo nie zalała, bo tu ludzie się buduja na gorach a rzeka spokojnie płynie wśród łąk i ma dużo miejsca na wylewiska. Za to dużo tam mięty i innych roślin leczniczych. Quote
*Magda* Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Ja mam 100m do Odry :/ Niby moja ulica idzie pod górkę, ale akurat wtedy miałam wodę pod klatką :/ A moja ciocia widziała tylko dach swojego domu :/ No ale wtedy to była powódź jakiej mam nadzieję, że już nigdy nie będzie :shake: Choć 2 lata temu też było nieciekawie :roll: Na szczęście poziom Odry był trochę niższy. Quote
łamAga Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Ja to tych watkow chyba w zyciu nie nadrobie :evil_lol: ale zdjecia widzialam , sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: a Lilianka przekochana :loveu: zwlaszcza w papilotach:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 dOgLoV napisał(a):Ja to tych watkow chyba w zyciu nie nadrobie :evil_lol: ale zdjecia widzialam , sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: a Lilianka przekochana :loveu: zwlaszcza w papilotach:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No teraz to nie będziesz miała tyle czasu, żeby nadrabiać wątki :mad::eviltong: Mi też się bardzo podoba w papilotach :loveu: Taka mała kobietka :) Quote
Dzikie nieporadne Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Rozkoszna dziewczynka z Lilianki:loveu: Tylko zdaje mi się ze to nie ładnie wstawiać zdjęcia małego dziecka do internetu... Quote
*Magda* Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Mada95 napisał(a):Rozkoszna dziewczynka z Lilianki:loveu: Tylko zdaje mi się ze to nie ładnie wstawiać zdjęcia małego dziecka do internetu... A to dlaczego? :crazyeye: Quote
Ada_Mirra Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Piękna Lilianka :loveu: to teraz świeże zdjęcia proszę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 [quote name='Ada_Mirra']Piękna Lilianka :loveu: to teraz świeże zdjęcia proszę :evil_lol: Dzięki :loveu: Obiecałam, to dam :eviltong: Zielono mi :) Quote
*Magda* Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 No i muszę pochwalić Bogdana :lol: Pokój przygotowany do malowania ;) Teraz poczekamy tylko jak dostaniemy kolejny rabat w sklepie i jedziemy po farbę, panele i kończymy pokój Teosia :multi: Quote
Dzikie nieporadne Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 magdabroy napisał(a):A to dlaczego? :crazyeye: Bo małe dziecko nie może na to świadomie wyrazić zgody...i nie wiadomo jak się będzie ono na to zapatrywało później... a poza tym chyba nie było by fajnie gdyby znalazł te zdjęcia pedofil ,co nie ?;) Quote
*Magda* Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Mada95 napisał(a):Bo małe dziecko nie może na to świadomie wyrazić zgody...i nie wiadomo jak się będzie ono na to zapatrywało później... a poza tym chyba nie było by fajnie gdyby znalazł te zdjęcia pedofil ,co nie ?;) To nigdzie żadnych zdjęć (nie tylko dzieci) nie powinno się zamieszczać ;) To samo może być z moim zdjęciem, Twoim, czy każdej innej osoby ;) Pies też nie może wyrazić świadomie zgody na publikacje swojej mordy, a jednak na dogo są miliony zdjęć psów i nie tylko ;) A w internecie są też zoofile. Quote
Ptysiak Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Dzien dobry :loveu: Pytacie czy cos jest nie tak z truskawkami? OWSZEM, jest bardzo NIE TAK! :placz: Nie mialam ich w domu czytajac te pyszne posty :placz: :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak przewijam te posty i przewijam i już myślała, że będę zła...:mad: Ale jest :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6728.jpg :loveu: Quote
Recommended Posts