*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Nie spałam dziś popołudniu, więc znikam do łóżeczka :) Już ledwo na oczy widzę :roll: Do juterka :hand: Quote
łamAga Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 magdabroy napisał(a):Nie spałam dziś popołudniu, więc znikam do łóżeczka :) Już ledwo na oczy widzę :roll: Do juterka :hand: kolorowych ;) Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 bira napisał(a):Kczorek jest, pani kaczorkowa jest, to gdzie małe kaczuszki? Magda, czyli ostatnecznie rodzisz 9 :-) Super :-) Przynjmniej ominie Cię czekanie i zastanawianie się czy to już, czy jeszcze nie ;-) Nie było kaczuszek :( Rodzę 10, bo 9 już jest jedna cesarka ;) A może szybciej :cool3: Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 dOgLoV napisał(a):a nie 10tego ?? Tak :) dOgLoV napisał(a):kolorowych ;) Dziękuję i wzajemnie :) Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 bira napisał(a):10 to pierwszy dzień moich wakcji :-) Mam Twojego meila i numer telefonu, więc jakoś info dostaniesz ;) Quote
bira Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Trzymam Cię za słowo :-) Idź spać ;-) Miłych i kolorowych :-) Quote
Ptysiak Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 No to się naczytałam prawie 3 strony :D [quote name='magdabroy']Przypomniałam mu sms'em, bo wysłałam mu życzenia jak był jeszcze w pracy :-D :evil_lol: [quote name='magdabroy']Teoś nadal głową w chmurach ;-) Czyli w sumie dobrze jak już macie takie plany :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6641.jpg moja ulubiona panna nurka :loveu: Dobranoc:) Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='bira']Trzymam Cię za słowo :-) Idź spać ;-) Miłych i kolorowych :-) Już nawet naładowałam kartę w telefonie, żeby mi kasy nie zabrakło jak będę wszystkim pisać sms'a :lol: Noc nie była miła i kolorowa :/ Dawno tak źle nie spałam :roll: [quote name='Aleksandra95']szkoda że z "głową w chmurach" ;) Już nawet chyba lepiej, że jest tak jak jest ;) [quote name='Ptysiak']No to się naczytałam prawie 3 strony :D Czyli w sumie dobrze jak już macie takie plany :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6641.jpg moja ulubiona panna nurka :loveu: Dobranoc:) Trzeba było częściej wchodzić na dogo, to nie miałabyś tyle zaległości :eviltong: No dobrze ;) Byle tylko teraz nie zmienił zdania :D :loveu: Dzien dobry ;) Quote
Ptysiak Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Dzień dobry ;) Nie mam jak wchodzić częściej teraz:( W pracy gonitwa, w domu chwila odpoczynku, spacery, Gościa mamy itd... Teoś jest grzecznym chłopczykiem to posłucha mamusi :) Quote
łamAga Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 dzien dobry ;) Teoś pewnie juz sie nie mieści w brzuszku i się rozpycha :loveu: Quote
Kaaasia Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6640.jpg Ale nurek :cool3: Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Ptysiak napisał(a):Dzień dobry ;) Nie mam jak wchodzić częściej teraz:( W pracy gonitwa, w domu chwila odpoczynku, spacery, Gościa mamy itd... Teoś jest grzecznym chłopczykiem to posłucha mamusi :) Olej gościa, dogo ważniejsze :evil_lol: dOgLoV napisał(a):dzien dobry ;) Teoś pewnie juz sie nie mieści w brzuszku i się rozpycha :loveu: Dzień dobry :) O tak, tak się rozpycha, że dziś nie wiem czy spałam ze 4-5h w nocy :mad: Wstałam o 6 rano, bo już miałam dość kręcenia się w łóżku ;) Bogdan powiedział, że on by się z łóżka napewno tak wcześnie nie ruszał jakby nie musiał :D Jestem po ktg i dziś już było "skaczące" ;) Nakarmiłam Teosia słodkim, to był bardziej ruchliwy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='Kaaasia']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6640.jpg Ale nurek :cool3: Muszę z nią poćwiczyć jeszcze te nurkowanie :) Quote
Ptysiak Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 magdabroy napisał(a):Olej gościa, dogo ważniejsze :evil_lol: No już właśnie pracę zaczynam też olewać dla dogo :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Ptysiak napisał(a):No już właśnie pracę zaczynam też olewać dla dogo :evil_lol: Żeby Cie tata nie wyrzucił :roll: bo będzie miał z nami doczynienia :mad::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 magdabroy napisał(a):Żeby Cie tata nie wyrzucił :roll: bo będzie miał z nami doczynienia :mad::evil_lol: Zaraz mu to wydrukuje i powieszę na ścianie by pamiętał co Go czeka jak podpadnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zresztą jak On wchodzi to ja udaje zapracowana :roll::D Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Ptysiak napisał(a):Zaraz mu to wydrukuje i powieszę na ścianie by pamiętał co Go czeka jak podpadnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zresztą jak On wchodzi to ja udaje zapracowana :roll::D Nie wiem czy byłby taki zadowolony jakbyś oficjalnie mu pokazała, że pracę masz w czterech literach :D Quote
Ptysiak Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 magdabroy napisał(a):Nie wiem czy byłby taki zadowolony jakbyś oficjalnie mu pokazała, że pracę masz w czterech literach :D On i tak wie, że nie lubię pracować :D Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Ptysiak napisał(a):On i tak wie, że nie lubię pracować :D Ale póki co, chociaż udajesz, że pracujesz ;) A to zawsze coś :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 magdabroy napisał(a):Ale póki co, chociaż udajesz, że pracujesz ;) A to zawsze coś :evil_lol: No w sumie racja :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 popołudniowy dzieńdoberek:) Ja lubię bardzo swoją pracę,ale dzisiaj jestem okropnie zmęczona,i jak bym miała coś zrobić,to normalnie padnę trupem:lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Witajcie, mamy juz weekend :multi: Fotki z nurkowania swietne :klacz: Quote
Recommended Posts