*Magda* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 unikatowydiament napisał(a):popołudniowy dzieńdoberek:) Ja lubię bardzo swoją pracę,ale dzisiaj jestem okropnie zmęczona,i jak bym miała coś zrobić,to normalnie padnę trupem:lol: Dzień dobry :) :: FiGa :: napisał(a):Witajcie, mamy juz weekend :multi: Fotki z nurkowania swietne :klacz: Ja mam weekend od 4 miesięcy :eviltong: Dziękuję :) Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 A ja od 2h :sweetCyb: Wiec lepiej potrafie to docenic:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 :: FiGa :: napisał(a):A ja od 2h :sweetCyb: Wiec lepiej potrafie to docenic:evil_lol: Ale ja doceniam mój dłuuuuuuuuuuugi weekend, bo wiem, że niedługo się skończy :( Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Oj nie smutaj, zacznie sie co prawda praca 24h/dobe, ale za to JAKA! :cool3: Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Oj nie smutaj, zacznie sie co prawda praca 24h/dobe, ale za to JAKA! :cool3: To się okaże ;) Bogdan dziś w sklepie powiedział, że ma nadzieje, że będzie grzecznym dzieckiem :roll: Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Na pewno bedzie grzeczny :loveu: Ale kciukow trzymac nie bedziemy bo Teos juz udowodnil ze buntownik jest i robi na przekor ciociom :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Na pewno bedzie grzeczny :loveu: Ale kciukow trzymac nie bedziemy bo Teos juz udowodnil ze buntownik jest i robi na przekor ciociom :evil_lol: Choć jedną jego cechę charakteru już znamy :) Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 ania90 napisał(a):zapraszam do nas na rozne fotki ;) Zaraz wpadnę ;) Mówią, że facet się zmienia co ileś lat. No i w przypadku Bogana, chyba to się zgadza ;) Ogląda mecz Niemcy-Grecja :mdleje: Quote
Lucky. Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 magdabroy napisał(a):Zaraz wpadnę ;) Mówią, że facet się zmienia co ileś lat. No i w przypadku Bogana, chyba to się zgadza ;) Ogląda mecz Niemcy-Grecja :mdleje: załamuję się wynikiem, bo byłam z Grecją, ale cóż :D Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Lucky. napisał(a):załamuję się wynikiem, bo byłam z Grecją, ale cóż :D I tak im dobrze poszło ;) 4:2 dla Niemiec, ale Grecy dobrze walczyli :) Quote
bira Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 I tak grecja daleko zaszła... można im pogratulować :-) Quote
:: FiGa :: Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Dzien dobry ;) A ja bylam za niemcami. Ale meczu nawet nie ogladalam ;) Quote
*Magda* Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 bira napisał(a):I tak grecja daleko zaszła... można im pogratulować :-) Poszło im dużo lepiej niż polakom z czechami :D :: FiGa :: napisał(a):Dzien dobry ;) A ja bylam za niemcami. Ale meczu nawet nie ogladalam ;) Dzień dobry :) Ja też bym nie oglądała, ale Bogdan włączył, to widziałam co się stało ;) Ten mecz przejdzie do historii tego euro :) Quote
:: FiGa :: Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Az tak dobry byl? :cool3: XXI wiek jest, powtorki sa, niczego nie stracilam:D Quote
*Magda* Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Az tak dobry byl? :cool3: XXI wiek jest, powtorki sa, niczego nie stracilam:D Druga połowa była super ;) Chwalę choć nożnej nie lubię :D No i chyba w żadnym meczu w tym euro nie wpadnie już tyle bramek co wczoraj ;) Quote
Ptysiak Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Dzień dobry :) Wczoraj musiałam oglądać część meczu bo na grilla wyciągnęli lapka :D Ale drugą połowę nie bardzo już pamiętam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Ptysiak napisał(a):Dzień dobry :) Wczoraj musiałam oglądać część meczu bo na grilla wyciągnęli lapka :D Ale drugą połowę nie bardzo już pamiętam :evil_lol: Dzień dobry :) No to musiały się % polać w dużych ilościach :D Quote
Ptysiak Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 magdabroy napisał(a):No to musiały się % polać w dużych ilościach :D Troszkę.. :roll: O 24:00 już spałam :D Dziś dziwnie się czuję chyba tzatziki mi zaszkodziły :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Ptysiak napisał(a):Troszkę.. :roll: O 24:00 już spałam :D Dziś dziwnie się czuję chyba tzatziki mi zaszkodziły :evil_lol: Napewno grecka kuchnia zaszkodziła :evil_lol: No bo cóż to mogło być innego :D Quote
:: FiGa :: Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 magdabroy napisał(a):Druga połowa była super ;) Chwalę choć nożnej nie lubię :D No i chyba w żadnym meczu w tym euro nie wpadnie już tyle bramek co wczoraj ;)W meczu Rosja - Czechy tez bylo duzo bramek ;) (4:1) Szczerze mowiac ogladajac w tym roku mecze Polakow liczylam na to ze wyjdziemy z grupy :( Quote
Ptysiak Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 magdabroy napisał(a):Napewno grecka kuchnia zaszkodziła :evil_lol: No bo cóż to mogło być innego :D Ciężko strawna strasznie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 :: FiGa :: napisał(a):W meczu Rosja - Czechy tez bylo duzo bramek ;) (4:1) Szczerze mowiac ogladajac w tym roku mecze Polakow liczylam na to ze wyjdziemy z grupy :( No ale wczoraj już jedna więcej i myślę, że ciężko będzie trafić więcej bramek, bo teraz będą grać coraz mocniejsi, którzy będą dobrze bronić bramki ;) Nie tylko Ty na to liczyłaś :( Quote
*Magda* Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Ada_Mirra napisał(a):hej hej :) coś ucichło :evil_lol: Hej :) Nie mam co wrzucać :( Muszę porobić jakieś nowe gnioty ;) Quote
Recommended Posts