Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bogdan zobaczył u kolegi z pracy na aucie coś o agility ;) Zagadał go o to i okazało się, że w Venlo (8km ode mnie, w Holandii) jest tor, na którym ćwiczą z psami :multi: W grupie jest 20 psów ;) Zaprosił nas na trening, ale narazie sobie odpuszczę ;) Jak się Teoś urodzi, to wtedy podjedziemy i zobaczymy co i jak :) I może Bogdana namówię, żeby z Torą ćwiczył ;)

Posted

sator_k_ napisał(a):
Agility jest super, polecam! :D

Zrobiłabyś kiedyś zdjęcia terenów na którym są zdjęcia Tory. Bo mnie strasznie one intrygują ;)

Wiem, że jest super ;) Tora ma 3 przeszkody do skakania i slalom w ogródku ;) Ale to mało :( Marzy mi się kładka, tunel itp.

Może jeszcze w tym tygodniu obfocę nasze tereny spacerowe ;)

Posted

Ja też bym z chęcią ćwiczyła agility ale u mnie w pobliży nie ma żadnego kluby, najbliższy to w Warszawie tylko to trochę daleko ode mnie:roll: więc jak już Teoś przyjdzie na świat to możecie spróbować z Torą;)

Posted

Kupiliśmy dziś panele i farby do pokoju :) Teoś będzie miał pokój szaro-miętowy :) Bogdan chciał szaro-fioletowy, ale powiedziałam, że dla chłopca fioletowy, to trochę pedalsko :evil_lol:

Posted

A my będziemy ćwiczyć agility jak sobie drugiego, młodego i zdrowego psa sprawimy :-) Bira może sobie koło toru co najwyżej pochodzić i powchać ;-)

Posted

magdabroy napisał(a):
Bogdan zobaczył u kolegi z pracy na aucie coś o agility ;) Zagadał go o to i okazało się, że w Venlo (8km ode mnie, w Holandii) jest tor, na którym ćwiczą z psami :multi: W grupie jest 20 psów ;) Zaprosił nas na trening, ale narazie sobie odpuszczę ;) Jak się Teoś urodzi, to wtedy podjedziemy i zobaczymy co i jak :) I może Bogdana namówię, żeby z Torą ćwiczył ;)

O to byłoby fajnie :)

Mnie wczoraj Ptysiek zaskoczył bo sam wpakował się na kładkę. Przeszedł cała ja obok szłam i na górze dopiero dałam mu kilka smaczków na zachętę.:multi: Dwa razy tak zrobił, nie wiem co mu odbiło :D

Posted

bira napisał(a):
A my będziemy ćwiczyć agility jak sobie drugiego, młodego i zdrowego psa sprawimy :-) Bira może sobie koło toru co najwyżej pochodzić i powchać ;-)

Czyli już niedługo ;)

Ptysiak napisał(a):
O to byłoby fajnie :)

Mnie wczoraj Ptysiek zaskoczył bo sam wpakował się na kładkę. Przeszedł cała ja obok szłam i na górze dopiero dałam mu kilka smaczków na zachętę.:multi: Dwa razy tak zrobił, nie wiem co mu odbiło :D

Mam nadzieje, że Bogdan da się namówić, żeby to on z nią ćwiczył ;) Bo ja jakoś sobie nie wybrażam w jednej ręce dziecko, a drugą prowadzić psa po torze :roll:

:: FiGa :: napisał(a):
A lekarz co powiedzial? Chyba nie przegapilam? :hmmmm:

Agility, superr :multi:

A lekarz powiedział tylko tyle, że widzimy się jeszcze 2 razy w następnym tygodniu i tyle :eviltong:

Też się cieszę :)

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry ;-)

panbazyl napisał(a):
dziś tak szybkim przelotem przez dogo tylko :)
Pozdrawiamy :)

Dzień doberek :)

Posted

Witam !!!!!

wreszcie tu dotarłam :multi:

zdjęcia śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu:

super że u lekarza wszystko wyszło dobrze ;);););)

jeszcze tylko tydzień :multi:

Posted

dOgLoV napisał(a):
szybko przeleci :lol:

Wiem ;) Jeszcze w tamten piątek mówiłam Bogdanowi, że jeszcze max 4 razy do lekarza, a tu już tylko 2 wizyty zostały :)
Chyba czas się zacząć bać :evil_lol:

Posted

[quote name='sator_k_']Zrobiłabyś kiedyś zdjęcia terenów na którym są zdjęcia Tory. Bo mnie strasznie one intrygują ;)

Proszę bardzo :)

Tam gdzie stoi wiatrak są truskawki :grins: