Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
To szukaj ;) Moje bratowe nie gotują w omu, tylko moi bracia :)

U ciebie bracia dobrze gotują, a u mnie jak by brat coś ugotował to nie chcę myśleć co by z tego wyszło:lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
U ciebie bracia dobrze gotują, a u mnie jak by brat coś ugotował to nie chcę myśleć co by z tego wyszło:lol:

:evil_lol:
Szukaj, szukaj ;) Może się znajdzie taki co będzie dobrze gotował :) Coraz więcej facetów staje do garnków ;)

Posted

30 minut biegania z Ozi wystarczyło by Ptyś leżał teraz spokojnie w przedpokoju na kafelkach :multi:

A propos gotowania Mężczyzn... Pamiętam jak byłam mała a moja mama pojechała do sanatorium. Mój tata ugotował "zupę". Nie wiem z czego ale to było zielone i liściaste... Trzy dni była zupa na obiad i sam ją zjadł :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
30 minut biegania z Ozi wystarczyło by Ptyś leżał teraz spokojnie w przedpokoju na kafelkach :multi:

A propos gotowania Mężczyzn... Pamiętam jak byłam mała a moja mama pojechała do sanatorium. Mój tata ugotował "zupę". Nie wiem z czego ale to było zielone i liściaste... Trzy dni była zupa na obiad i sam ją zjadł :evil_lol:

Zmęczony pies, to szczęśliwy pies :)
Tora też leży na kafelkach, bo Bogdan się z nią bawił piłką ;)

Zielona i liściasta :hmmmm: Może szczawiowa :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Zmęczony pies, to szczęśliwy pies :)
Tora też leży na kafelkach, bo Bogdan się z nią bawił piłką ;)

Zielona i liściasta :hmmmm: Może szczawiowa :loveu:

Po tym wczorajszym wypadzie mam więcej odwagi do puszczania Ptyśka bez smyczy. Tam cały czas biegał bez i pilnował się pięknie :loveu: Nawet kiedy inne psy pobiegły gdzieś daleko w trawy on wracał bez wołania do mnie jak widział, że się oddalam. Cieszy mnie to:) Teraz z Ozim też biegał bez smyczy, tzn miał smycz ale nie trzymałam. Tu koło domu wolę mieć troszkę kontroli bo auta jeżdżą a już raz wyrwał się mi za zającem przez ulice prawie pod koła samochodu...

To nie był szczaw... chyba, że mój Tata potrafi zmienić smak bo to w ogóle nie miało smaku :D

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Ja też chcę trafić na męża kucharza no :lol:

dokładnie. ja też takiego szukam :D
ja nie lubię, nie umiem i nie chcę gotować :roll:

poza tym moja mam robi wszystko taaaaakie dobre, że mi w życiu takie nie wyjdzie.. :(

Posted

kalyna napisał(a):
poza tym moja mam robi wszystko taaaaakie dobre, że mi w życiu takie nie wyjdzie.. :(

Wiesz co, ja mam ten sam problem :roll: Niby robię wszystko tak jak robiła moja mama, ale nigdy nie wychodzi mi to tak jak jej wychodziło :( Jest to smaczne, ale jednak smak jest inny :(

Posted

Mada95 napisał(a):
A ja mam większe wymagania co do faceta...nie musi być kucharzem ale musi być wegetarianinem;)
Chyba nigdy nie znajdę drugiej połówki....

Chyba jest więcej kobiet niż mężczyzn wegetarianin :roll:
Mam koleżankę, która od urodzenia je bezmięsnie (mama wegetarianka), a teraz ma chłopaka i nie przeszkadza jej facet jedzący mięso ;) Nawet nauczyła się gotować kilka mięsnych dań specjalnie dla faceta ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Chyba jest więcej kobiet niż mężczyzn wegetarianin :roll:
Mam koleżankę, która od urodzenia je bezmięsnie (mama wegetarianka), a teraz ma chłopaka i nie przeszkadza jej facet jedzący mięso ;) Nawet nauczyła się gotować kilka mięsnych dań specjalnie dla faceta ;)

No tak ale ja jeżeli będę miała być w stałym związku to wtedy będę chciała mieć dzieci które zamierzam wychować na vege ;)

No cóż też mi się tak wydaje...acz kolwiek znam osobiście jednego faceta vege (szkoda że zajęty i 14 lat starszy :lol:) a kobiet żadnych vege nie znam;)

Posted

Mada95 napisał(a):
No tak ale ja jeżeli będę miała być w stałym związku to wtedy będę chciała mieć dzieci które zamierzam wychować na vege ;)

Myślę, że facet jedzący mięso nie stanowi problemu dla bezmięsnej diety u dziecka ;) Oczywiście wszystko zależy od podejścia :)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/M_IMAG0116.jpg jaka słodziutka:loveu: kocham małe dzieci:loveu:

[quote name='bira']Ale sliczna :-) pogratuluj bratu takiej udanej coruni :-)

[quote name='agaga21']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/M_IMAG0139.jpg
śliczna dziewczynka :)

Dzięki dziewczyny :) Tak żałuję, że nie mogę patrzeć na codzień jak te moje bratanice dorastają :placz: Lilianka była nieplanowana, a mój brat jest w niej taki zakochany :loveu: A Lilianka w nim ;) Prawdziwa córeczka tatusia :lol:

[quote name=':: FiGa ::']Oddalam glos ;)

Lilianka jest sliczna :loveu:

Nie moglam czytac tej waszej wymiany zdan na temat truskawek :placz:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry ;)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/M_DSC00201.jpg fajniusia :loveu:

Figa masz uczulenie na truskawki?

Też oddałam głos :)

Dzięki za komplementy i za głosy :)

Sylwia, a coś nie tak u Ciebie z konsumpcją truskawek?

Posted

:mdleje: byłam tu ostatnio wczoraj i widziałam zdjęcia.. dzisiaj patrzę i ich nie widzę.. na poprzedniej stronie też nie... myslę sobie, że pewnie mi sie przyśniło, a to tutaj tak nagadane jest :mad: nie nadążam za Wami :(

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6742.jpg co by tu skombinować :D

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6743.jpg :loveu:

ja też kocham truskawki, ale w tym roku nie mamy ich w ogródku :(