*Magda* Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 [quote name='Ptysiak'] Tak przewijam te posty i przewijam i już myślała, że będę zła...:mad: Ale jest :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6728.jpg :loveu: Obiecałam, to dałam :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 magdabroy napisał(a):Obiecałam, to dałam :evil_lol: Masz szczęście :evil_lol: Idę się wykąpać. Jak się nie utopię to wrócę :evil_lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 magdabroy napisał(a):To nigdzie żadnych zdjęć (nie tylko dzieci) nie powinno się zamieszczać ;) To samo może być z moim zdjęciem, Twoim, czy każdej innej osoby ;) Pies też nie może wyrazić świadomie zgody na publikacje swojej mordy, a jednak na dogo są miliony zdjęć psów i nie tylko ;) A w internecie są też zoofile. no tak ,ale ja czy ty świadomie dodajemy swoje zdjęcia ...a pies nie do końca należy do ludzkiej społeczności i mu to obojętne , a człowiekowi z pewnością nie..... A zoofil bez problemu znajdzie ofiarę pod blokiem czy za 30 zł w schronisku i nie będzie musiał zaglądać do neta a pedofil tak łatwo nie znajdzie ofiary i może kombinować.... Quote
Dzikie nieporadne Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Dobra nie będę już mędzić :razz: i powiem że Torcia przęślicznie wygląda w ruchu ;) Quote
Klaudia&Aza Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Ptysiak napisał(a):Masz szczęście :evil_lol: Idę się wykąpać. Jak się nie utopię to wrócę :evil_lol: u siebie pisałaś, że tatrę pijesz to ty uważaj bo po pijaku się nie pływa:evil_lol: Niecały dzień mnie nie było a już tyle nadrabiać muszę:lol: ale zdjęć futrzaków na szczęście nie zabrakło:loveu: wszystkie świetne:loveu: Quote
łamAga Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Mada95 napisał(a):Bo małe dziecko nie może na to świadomie wyrazić zgody...i nie wiadomo jak się będzie ono na to zapatrywało później... a poza tym chyba nie było by fajnie gdyby znalazł te zdjęcia pedofil ,co nie ?;) coz za podejscie :crazyeye: Torka i Lumpek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: teraz czekam na zdjecia pokoiku :multi: Quote
Ptysiak Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Dzień doberek ;) Troszkę chłodniej u Nas się zrobiło i wietrznie ale to lepiej bo ja nie przepadam za duchotą, Ptyś raczej też :D Klaudia&Aza napisał(a):u siebie pisałaś, że tatrę pijesz to ty uważaj bo po pijaku się nie pływa:evil_lol: Udało mi się nie utopić :multi::evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Mada95 napisał(a):Dobra nie będę już mędzić :razz: i powiem że Torcia przęślicznie wygląda w ruchu ;) Ile osób tyle zdań. Ja osobiście nie mam zamiaru wpadać w paranoję, bo ktoś rąbnięty chodzi po tym świecie ;) Dziękuję :) Klaudia&Aza napisał(a):u siebie pisałaś, że tatrę pijesz to ty uważaj bo po pijaku się nie pływa:evil_lol: Niecały dzień mnie nie było a już tyle nadrabiać muszę:lol: ale zdjęć futrzaków na szczęście nie zabrakło:loveu: wszystkie świetne:loveu: No właśnie, po pijaku się nie pływa i nie jeździ ;) I tak mało do nadrobienia było :eviltong: dOgLoV napisał(a):Torka i Lumpek :loveu: teraz czekam na zdjecia pokoiku :multi: :loveu: To jeszcze troszkę poczekasz, bo nie wiem kiedy pomalujemy ściany i położymy panele ;) Pewnie jak wrócę ze szpitala, bo Bogdan ma 3 tyg. urlopu, a nie sądzę, żeby całe 3 tygodnie stał nad Teosiem jak się urodzi :) Ptysiak napisał(a):Dzień doberek ;) Troszkę chłodniej u Nas się zrobiło i wietrznie ale to lepiej bo ja nie przepadam za duchotą, Ptyś raczej też :D Udało mi się nie utopić :multi::evil_lol: Dzień doberek ;) A u mnie dziś piękne słońce :multi: Nawet zabrałam aparat na spacerek i porobiłam fotki ;) Szkoda tylko, że jak chodzę sama z Torą, to zdjęcia są wszystkie takie monotonne :( No i zaraz chyba pojadę poszukać ogórków, bo chcę coś ukisić zanim do szpitala trafię :roll: Quote
łamAga Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Bogdanowi zabraknie czasu na stanie nad Teosiem , uwierz mi ze pewnie bedzie chcial spedzic z nim kazda wolna chwile jaka ma :loveu::loveu::loveu::loveu: moj szwagier jak mial isc do pracy to sie od Marysi odkleic nie mogł :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Mada95, tutaj sie dopiero zacznie :loveu: Wszystkie ciocie beda pisac, och, ach, ze kochaja i jaki cudny jest Teos :loveu: Co to Torka dorwala? Patycek? :loveu: Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='dOgLoV']Bogdanowi zabraknie czasu na stanie nad Teosiem , uwierz mi ze pewnie bedzie chcial spedzic z nim kazda wolna chwile jaka ma :loveu::loveu::loveu::loveu: moj szwagier jak mial isc do pracy to sie od Marysi odkleic nie mogł :loveu: Ale jak będzie spał, to nie będzie musiał ciągle nad nim stać :diabloti: Już wiem, że w weekend jedziemy po farby itp. Więc jak nie urodzę wcześniej, to może już wcześniej weźmie się za malowanie ;) [quote name=':: FiGa ::']Mada95, tutaj sie dopiero zacznie :loveu: Wszystkie ciocie beda pisac, och, ach, ze kochaja i jaki cudny jest Teos :loveu: Co to Torka dorwala? Patycek? :loveu: Zacznijcie już odliczać dni, bo zostały max. 2 tygodnie :multi: Tak patycek, taki miniaturowy :D Quote
:: FiGa :: Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Zaczynam sie denerwowac... tak jakbym to ja miala maluszka urodzic :loveu: Czy jest jakas zmiana? Teos jest bardziej aktywny? :loveu: Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Zaczynam sie denerwowac... tak jakbym to ja miala maluszka urodzic :loveu: Czy jest jakas zmiana? Teos jest bardziej aktywny? :loveu: Ja tak miałam jak rok temu moja bratowa rodziła :evil_lol: Nie dałam bratu żyć, bo ciągle sms'y wysyłałam ;) Zmiana tylko taka, że tydzień temu opadł mi brzuch, więc Teoś się szykuje ;) Różnicy w aktywności nie zauważyłam, bo ciągle dostaję z główki albo boksuje mnie po żebrach :roll::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Co my poczniemy jak nam nagle znikniesz z dogo :placz: Pozjadamy palce z nerwow :lol: Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Co my poczniemy jak nam nagle znikniesz z dogo :placz: Pozjadamy palce z nerwow :lol: Dacie radę ;) 5 dni, to nie jest wieczność :) Quote
:: FiGa :: Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 magdabroy napisał(a):Dacie radę ;) 5 dni, to nie jest wieczność :) Na pewno nie pozwolimy waszej galerii zarosnac kurzem, o to sie martwic nie musisz :multi: Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Na pewno nie pozwolimy waszej galerii zarosnac kurzem, o to sie martwic nie musisz :multi: No ja mam taką nadzieję ;) Boję się tylko tego nadrabiania jak wrócę do domu :roll: Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Torka i Arnold (owczarek francuski beauceron) Quote
Vilena Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 magdabroy napisał(a):Chcecie zdjęcia? :cool3: Jasne! :D :D Quote
aganela Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 dwa owczary:loveu: jakie beaucerony mają charakter w stosunku do onów? Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 aganela napisał(a):dwa owczary:loveu: jakie beaucerony mają charakter w stosunku do onów? Znam tylko tego jednego beauceron'a i Arni jest oazą spokoju :) Normalnie pies ideał :loveu: Quote
Recommended Posts