Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
To nigdzie żadnych zdjęć (nie tylko dzieci) nie powinno się zamieszczać ;) To samo może być z moim zdjęciem, Twoim, czy każdej innej osoby ;)
Pies też nie może wyrazić świadomie zgody na publikacje swojej mordy, a jednak na dogo są miliony zdjęć psów i nie tylko ;) A w internecie są też zoofile.

no tak ,ale ja czy ty świadomie dodajemy swoje zdjęcia ...a pies nie do końca należy do ludzkiej społeczności i mu to obojętne , a człowiekowi z pewnością nie.....

A zoofil bez problemu znajdzie ofiarę pod blokiem czy za 30 zł w schronisku i nie będzie musiał zaglądać do neta a pedofil tak łatwo nie znajdzie ofiary i może kombinować....

Posted

Ptysiak napisał(a):
Masz szczęście :evil_lol:

Idę się wykąpać. Jak się nie utopię to wrócę :evil_lol:

u siebie pisałaś, że tatrę pijesz to ty uważaj bo po pijaku się nie pływa:evil_lol:

Niecały dzień mnie nie było a już tyle nadrabiać muszę:lol: ale zdjęć futrzaków na szczęście nie zabrakło:loveu: wszystkie świetne:loveu:

Posted

Mada95 napisał(a):
Bo małe dziecko nie może na to świadomie wyrazić zgody...i nie wiadomo jak się będzie ono na to zapatrywało później... a poza tym chyba nie było by fajnie gdyby znalazł te zdjęcia pedofil ,co nie ?;)

coz za podejscie :crazyeye:

Torka i Lumpek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

teraz czekam na zdjecia pokoiku :multi:

Posted

Dzień doberek ;)
Troszkę chłodniej u Nas się zrobiło i wietrznie ale to lepiej bo ja nie przepadam za duchotą, Ptyś raczej też :D

Klaudia&Aza napisał(a):
u siebie pisałaś, że tatrę pijesz to ty uważaj bo po pijaku się nie pływa:evil_lol:

Udało mi się nie utopić :multi::evil_lol:

Posted

Mada95 napisał(a):
Dobra nie będę już mędzić :razz:

i powiem że Torcia przęślicznie wygląda w ruchu ;)

Ile osób tyle zdań. Ja osobiście nie mam zamiaru wpadać w paranoję, bo ktoś rąbnięty chodzi po tym świecie ;)

Dziękuję :)

Klaudia&Aza napisał(a):

Niecały dzień mnie nie było a już tyle nadrabiać muszę:lol: ale zdjęć futrzaków na szczęście nie zabrakło:loveu: wszystkie świetne:loveu:

No właśnie, po pijaku się nie pływa i nie jeździ ;)

I tak mało do nadrobienia było :eviltong:

dOgLoV napisał(a):
Torka i Lumpek :loveu:

teraz czekam na zdjecia pokoiku :multi:

:loveu:

To jeszcze troszkę poczekasz, bo nie wiem kiedy pomalujemy ściany i położymy panele ;) Pewnie jak wrócę ze szpitala, bo Bogdan ma 3 tyg. urlopu, a nie sądzę, żeby całe 3 tygodnie stał nad Teosiem jak się urodzi :)

Ptysiak napisał(a):
Dzień doberek ;)
Troszkę chłodniej u Nas się zrobiło i wietrznie ale to lepiej bo ja nie przepadam za duchotą, Ptyś raczej też :D

Udało mi się nie utopić :multi::evil_lol:

Dzień doberek ;)
A u mnie dziś piękne słońce :multi: Nawet zabrałam aparat na spacerek i porobiłam fotki ;) Szkoda tylko, że jak chodzę sama z Torą, to zdjęcia są wszystkie takie monotonne :(

No i zaraz chyba pojadę poszukać ogórków, bo chcę coś ukisić zanim do szpitala trafię :roll:

Posted

Bogdanowi zabraknie czasu na stanie nad Teosiem , uwierz mi ze pewnie bedzie chcial spedzic z nim kazda wolna chwile jaka ma :loveu::loveu::loveu::loveu:

moj szwagier jak mial isc do pracy to sie od Marysi odkleic nie mogł :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Bogdanowi zabraknie czasu na stanie nad Teosiem , uwierz mi ze pewnie bedzie chcial spedzic z nim kazda wolna chwile jaka ma :loveu::loveu::loveu::loveu:

moj szwagier jak mial isc do pracy to sie od Marysi odkleic nie mogł :loveu:

Ale jak będzie spał, to nie będzie musiał ciągle nad nim stać :diabloti: Już wiem, że w weekend jedziemy po farby itp. Więc jak nie urodzę wcześniej, to może już wcześniej weźmie się za malowanie ;)

[quote name=':: FiGa ::']Mada95, tutaj sie dopiero zacznie :loveu: Wszystkie ciocie beda pisac, och, ach, ze kochaja i jaki cudny jest Teos :loveu:

Co to Torka dorwala? Patycek? :loveu:

Zacznijcie już odliczać dni, bo zostały max. 2 tygodnie :multi:

Tak patycek, taki miniaturowy :D

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Zaczynam sie denerwowac... tak jakbym to ja miala maluszka urodzic :loveu:
Czy jest jakas zmiana? Teos jest bardziej aktywny? :loveu:

Ja tak miałam jak rok temu moja bratowa rodziła :evil_lol: Nie dałam bratu żyć, bo ciągle sms'y wysyłałam ;)

Zmiana tylko taka, że tydzień temu opadł mi brzuch, więc Teoś się szykuje ;) Różnicy w aktywności nie zauważyłam, bo ciągle dostaję z główki albo boksuje mnie po żebrach :roll::loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Na pewno nie pozwolimy waszej galerii zarosnac kurzem, o to sie martwic nie musisz :multi:

No ja mam taką nadzieję ;) Boję się tylko tego nadrabiania jak wrócę do domu :roll:

Posted

aganela napisał(a):
dwa owczary:loveu: jakie beaucerony mają charakter w stosunku do onów?

Znam tylko tego jednego beauceron'a i Arni jest oazą spokoju :) Normalnie pies ideał :loveu: