Vilena Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6874.jpg Jak ładnie Torcia prezentuje się w trawie :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Przyszłam zobaczyć Twojego sąsiada, Arni jest jest tak samo uroczy jak ta suczka którą spotkałam i jaki postawny:loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6883.jpg Jakie wielkie uchole:D Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Przyszłam zobaczyć Twojego sąsiada, Arni jest jest tak samo uroczy jak ta suczka którą spotkałam i jaki postawny:loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6883.jpg Jakie wielkie uchole:D Jak pierwszy raz zobaczyłam Arniego, to myślałam, że to jakiś kundel :D Potem zaczęłam grzebać po internecie i zobaczyłam co to za rasa ;) I tak sobie myślę, że mogłabym mieć kiedyś takiego psa (raczej sukę :evil_lol:). Oczywiście jak się odkocham w ONkach :evil_lol: Uchole wielkie, bo trzeba było nasłuchiwać skąd pańcia woła ;) W takiej wysokiej trawie jak kucnęłam, to mnie źle widziała :) Quote
Dzikie nieporadne Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Mada95, tutaj sie dopiero zacznie :loveu: O czym właściwie do mnie piszesz? bo nie kumam:shake: Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Mada95 napisał(a):O czym właściwie do mnie piszesz? bo nie kumam:shake: O tym, że za 2 tygodnie urodzę dziecko i będzie pełno zdjęć mojego synka :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 magdabroy napisał(a):Jak pierwszy raz zobaczyłam Arniego, to myślałam, że to jakiś kundel :D Potem zaczęłam grzebać po internecie i zobaczyłam co to za rasa ;) I tak sobie myślę, że mogłabym mieć kiedyś takiego psa (raczej sukę :evil_lol:). Oczywiście jak się odkocham w ONkach :evil_lol: Uchole wielkie, bo trzeba było nasłuchiwać skąd pańcia woła ;) W takiej wysokiej trawie jak kucnęłam, to mnie źle widziała :) A ja jak z daleka zobaczyłam tamta suczkę to pierwsza myśl, że to doberman:-D Ale po co odkochiwać się w ONkach przecież zawsze można mieć dwa psy i to różnych ras:cool3: Quote
Dzikie nieporadne Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 magdabroy napisał(a):O tym, że za 2 tygodnie urodzę dziecko i będzie pełno zdjęć mojego synka :loveu: Serio?To życzę zdrowego ,mądrego , ładnego i... fotogenicznego synka:lol: A tak na serio to fajnie i gratuluje :) Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):A ja jak z daleka zobaczyłam tamta suczkę to pierwsza myśl, że to doberman:-D Ale po co odkochiwać się w ONkach przecież zawsze można mieć dwa psy i to różnych ras:cool3: Już to widzę jak Bogdan się zgadza na drugiego psa :roll: I to jeszcze większego niż mamy teraz :D Mada95 napisał(a):Serio?To życzę zdrowego ,mądrego , ładnego i... fotogenicznego synka:lol: A tak na serio to fajnie i gratuluje :) Dziękuję :) Quote
Kaaasia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Ale macie fajną trawkę do spacerków :lol: Torka ma takie radary to cię dobrze słyszy, mój ma klapnięte uchole i głuchy jak pień :evil_lol: Quote
xyzxyz Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6870.jpg osz kurdę, myślałam, że beaucerony są mniejsze - gdzieś takie jak ON-ki ;) Quote
xyzxyz Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 magdabroy napisał(a):Oczywiście jak się odkocham w ONkach :evil_lol: No nie... masz szczęście, że Torcia nie wie, co Ty tu wypisujesz :mad::lol: Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Kaaasia']Ale macie fajną trawkę do spacerków :lol: Torka ma takie radary to cię dobrze słyszy, mój ma klapnięte uchole i głuchy jak pień :evil_lol: Dzięki :) Chyba nie jest aż taki głuchy ;) [quote name='biscuit']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6870.jpg osz kurdę, myślałam, że beaucerony są mniejsze - gdzieś takie jak ON-ki ;) Może suczki są troszkę mniejsze, ale jak się popatrzy we wzorzec rasy, to jednak są większe niź ONki :) Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 biscuit napisał(a):No nie... masz szczęście, że Torcia nie wie, co Ty tu wypisujesz :mad::lol: Ja myślę, że to mi nie grozi ;) Tyle lat kocham tę rasę, że ciężko będzie się odkochać :) Quote
xyzxyz Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 To zdjęcie w artykule o beauceronach w "Mój pies" mnie zmyliło, bo na nim model był bardzo drobniutki i sprawiał wrażenie małego ;) Pewnie, że nie grozi - zobaczysz, na jednym ON-ku się nie kończy :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 magdabroy napisał(a): Chyba nie jest aż taki głuchy ;) Jak jest sam to jeszcze coś słyszy ale z innymi psami to szkoda gadać :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='magdabroy']Dzień doberek ;) A u mnie dziś piękne słońce :multi: Nawet zabrałam aparat na spacerek i porobiłam fotki ;) Szkoda tylko, że jak chodzę sama z Torą, to zdjęcia są wszystkie takie monotonne :( No i zaraz chyba pojadę poszukać ogórków, bo chcę coś ukisić zanim do szpitala trafię :roll: U Nas się wypogodziło popołudniu :multi: Zdjęcia nie są monotonne jak dla mnie ;) Torcia jest na nich :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6869.jpg I widzę, że ma fajnego kolegę :) Jak ogórki ? Quote
łamAga Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 magdabroy napisał(a): Oczywiście jak się odkocham w ONkach :evil_lol: Tej rasy nie idzie nie kochac :eviltong: a tym bardziej sie odkochac :eviltong: magdabroy napisał(a):O tym, że za 2 tygodnie urodzę dziecko i będzie pełno zdjęć mojego synka :loveu: Jak ten czas leci :crazyeye: to juz tylko 2 tygodnie :multi::multi::multi::multi: jak fajnie bedzie ujrzeć twarzyczke maluszka o ktorym tyle piszemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Aleksandra95']Oooo, Torka w trawie !:loveu: :loveu: [quote name='biscuit']Pewnie, że nie grozi - zobaczysz, na jednym ON-ku się nie kończy :evil_lol: Hihihihi [quote name='Kaaasia']Jak jest sam to jeszcze coś słyszy ale z innymi psami to szkoda gadać :evil_lol: Tora ma podobnie ;) [quote name='Ptysiak']U Nas się wypogodziło popołudniu :multi: Zdjęcia nie są monotonne jak dla mnie ;) Torcia jest na nich :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6869.jpg I widzę, że ma fajnego kolegę :) Jak ogórki ? Kolega bardzo fajny, a Tora w nim zakochana :loveu: Zrobiłam pół glinianego garnka małosolnych i dwa słoiki kiszonych ;) Jak w piątek będą świeże ogórki w sklepie, to kiszę dalej :) [quote name='dOgLoV']Tej rasy nie idzie nie kochac :eviltong: a tym bardziej sie odkochac :eviltong: Jak ten czas leci :crazyeye: to juz tylko 2 tygodnie :multi::multi::multi::multi: jak fajnie bedzie ujrzeć twarzyczke maluszka o ktorym tyle piszemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Też tak myślę :) No, 2 tygodnie :) Masakra :crazyeye: Quote
łamAga Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 magdabroy napisał(a)::loveu: No, 2 tygodnie :) Masakra :crazyeye: szybko przeleci za chweile bedziecie w domu :loveu: Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 dOgLoV napisał(a):szybko przeleci za chweile bedziecie w domu :loveu: Może się mylę, ale myślę, że nie dotrwam do tego 10 lipca :roll: Czuję Teosia tak nisko :crazyeye: Zobaczymy co w czwartek powie pani doktor ;) Quote
Ptysiak Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Mniam jak ja lubię kiszone ogórki :loveu: Teos już niedługo będzie :loveu: O matko jak to zleciało :crazyeye::) Quote
*Magda* Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Dogo wkońcu działa :multi: No to macie foty ;) Quote
*Magda* Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Uszy obcięte, ale fota mi się bardzo podoba :) I Lumpencja :) Quote
Recommended Posts