Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Przyszłam zobaczyć Twojego sąsiada, Arni jest jest tak samo uroczy jak ta suczka którą spotkałam i jaki postawny:loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6883.jpg Jakie wielkie uchole:D

Jak pierwszy raz zobaczyłam Arniego, to myślałam, że to jakiś kundel :D Potem zaczęłam grzebać po internecie i zobaczyłam co to za rasa ;) I tak sobie myślę, że mogłabym mieć kiedyś takiego psa (raczej sukę :evil_lol:). Oczywiście jak się odkocham w ONkach :evil_lol:

Uchole wielkie, bo trzeba było nasłuchiwać skąd pańcia woła ;) W takiej wysokiej trawie jak kucnęłam, to mnie źle widziała :)

Posted

Mada95 napisał(a):
O czym właściwie do mnie piszesz? bo nie kumam:shake:

O tym, że za 2 tygodnie urodzę dziecko i będzie pełno zdjęć mojego synka :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak pierwszy raz zobaczyłam Arniego, to myślałam, że to jakiś kundel :D Potem zaczęłam grzebać po internecie i zobaczyłam co to za rasa ;) I tak sobie myślę, że mogłabym mieć kiedyś takiego psa (raczej sukę :evil_lol:). Oczywiście jak się odkocham w ONkach :evil_lol:

Uchole wielkie, bo trzeba było nasłuchiwać skąd pańcia woła ;) W takiej wysokiej trawie jak kucnęłam, to mnie źle widziała :)

A ja jak z daleka zobaczyłam tamta suczkę to pierwsza myśl, że to doberman:-D Ale po co odkochiwać się w ONkach przecież zawsze można mieć dwa psy i to różnych ras:cool3:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
A ja jak z daleka zobaczyłam tamta suczkę to pierwsza myśl, że to doberman:-D Ale po co odkochiwać się w ONkach przecież zawsze można mieć dwa psy i to różnych ras:cool3:

Już to widzę jak Bogdan się zgadza na drugiego psa :roll: I to jeszcze większego niż mamy teraz :D

Mada95 napisał(a):
Serio?To życzę zdrowego ,mądrego , ładnego i... fotogenicznego synka:lol:

A tak na serio to fajnie i gratuluje :)

Dziękuję :)

Posted

[quote name='Kaaasia']Ale macie fajną trawkę do spacerków :lol:

Torka ma takie radary to cię dobrze słyszy, mój ma klapnięte uchole i głuchy jak pień :evil_lol:

Dzięki :)

Chyba nie jest aż taki głuchy ;)

[quote name='biscuit']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6870.jpg osz kurdę, myślałam, że beaucerony są mniejsze - gdzieś takie jak ON-ki ;)

Może suczki są troszkę mniejsze, ale jak się popatrzy we wzorzec rasy, to jednak są większe niź ONki :)

Posted

biscuit napisał(a):
No nie... masz szczęście, że Torcia nie wie, co Ty tu wypisujesz :mad::lol:

Ja myślę, że to mi nie grozi ;) Tyle lat kocham tę rasę, że ciężko będzie się odkochać :)

Posted

To zdjęcie w artykule o beauceronach w "Mój pies" mnie zmyliło, bo na nim model był bardzo drobniutki i sprawiał wrażenie małego ;)

Pewnie, że nie grozi - zobaczysz, na jednym ON-ku się nie kończy :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dzień doberek ;)
A u mnie dziś piękne słońce :multi: Nawet zabrałam aparat na spacerek i porobiłam fotki ;) Szkoda tylko, że jak chodzę sama z Torą, to zdjęcia są wszystkie takie monotonne :(

No i zaraz chyba pojadę poszukać ogórków, bo chcę coś ukisić zanim do szpitala trafię :roll:
U Nas się wypogodziło popołudniu :multi:

Zdjęcia nie są monotonne jak dla mnie ;) Torcia jest na nich :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6869.jpg I widzę, że ma fajnego kolegę :)

Jak ogórki ?

Posted

magdabroy napisał(a):
Oczywiście jak się odkocham w ONkach :evil_lol:

Tej rasy nie idzie nie kochac :eviltong: a tym bardziej sie odkochac :eviltong:

magdabroy napisał(a):
O tym, że za 2 tygodnie urodzę dziecko i będzie pełno zdjęć mojego synka :loveu:

Jak ten czas leci :crazyeye: to juz tylko 2 tygodnie :multi::multi::multi::multi:

jak fajnie bedzie ujrzeć twarzyczke maluszka o ktorym tyle piszemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Oooo, Torka w trawie !:loveu:

:loveu:

[quote name='biscuit']Pewnie, że nie grozi - zobaczysz, na jednym ON-ku się nie kończy :evil_lol:

Hihihihi

[quote name='Kaaasia']Jak jest sam to jeszcze coś słyszy ale z innymi psami to szkoda gadać :evil_lol:

Tora ma podobnie ;)

[quote name='Ptysiak']U Nas się wypogodziło popołudniu :multi:

Zdjęcia nie są monotonne jak dla mnie ;) Torcia jest na nich :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6869.jpg I widzę, że ma fajnego kolegę :)

Jak ogórki ?

Kolega bardzo fajny, a Tora w nim zakochana :loveu:

Zrobiłam pół glinianego garnka małosolnych i dwa słoiki kiszonych ;) Jak w piątek będą świeże ogórki w sklepie, to kiszę dalej :)

[quote name='dOgLoV']Tej rasy nie idzie nie kochac :eviltong: a tym bardziej sie odkochac :eviltong:

Jak ten czas leci :crazyeye: to juz tylko 2 tygodnie :multi::multi::multi::multi:

jak fajnie bedzie ujrzeć twarzyczke maluszka o ktorym tyle piszemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Też tak myślę :)

No, 2 tygodnie :) Masakra :crazyeye:

Posted

dOgLoV napisał(a):
szybko przeleci za chweile bedziecie w domu :loveu:

Może się mylę, ale myślę, że nie dotrwam do tego 10 lipca :roll: Czuję Teosia tak nisko :crazyeye: Zobaczymy co w czwartek powie pani doktor ;)