Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6661.jpg super :evil_lol:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6684.jpg :loveu:

Wszystkiego naj naj naj z okazji Rocznicy Ślubu :)

Dziękuję :)

[quote name='kalyna']:crazyeye::crazyeye: to co Ty za bulla masz :crazyeye:
u mnie tenisowe w kilka minut są popsute, ale gumowe niet... do dzisiaj mamy piłki, które już sporo czasu mamy i Sonia ich nie niszczy.. trochę pogryzie,a le żeby jej piszczało, ale nie ma niszczenia..
co więcej mam piłki takie rozjechane przez samochód i są pęknięte i ona je aportowała i nie gryzła... gdyby mnie nie wkurzały to do dzisiaj mogłaby sie nimi bawić...;)

Tora jest chyba mieszanką niufka, onka i właśnie bulla :D Kocha wodę, wygląda jak onek, a zabawki morduje jak pies morderca :evil_lol:
Znalazłam w internecie piłki pełne-pływające ;) Chyba je kupię :)

[quote name='Ada_Mirra']omnomnom <3 jaka ona piękna - super są te zdjęcia w wodzie :loveu:

Dziękuję :)
Czas chyba zrobić jakieś inne niż nad wodą ;)

Posted

[quote name='biscuit']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6683.jpg wodołaz :loveu:
A Torcia tak sama z siebie pokochała wodę? :)

:)
Ciężko stwierdzić, bo pierwsze lato się bała i my ją "na chama" wnosiliśmy do wody :D Była brana na ręce i do wody, potem puszczana i pływała do brzegu. Dopiero następny sezon pływacki sama zaczęła wchodzić do wody :multi: Ale już wtedy była mocno nakręcona na piłkę, a nad wodę zawsze zabieramy zabawki, więc może dlatego ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
:)
Ciężko stwierdzić, bo pierwsze lato się bała i my ją "na chama" wnosiliśmy do wody :D Była brana na ręce i do wody, potem puszczana i pływała do brzegu. Dopiero następny sezon pływacki sama zaczęła wchodzić do wody :multi: Ale już wtedy była mocno nakręcona na piłkę, a nad wodę zawsze zabieramy zabawki, więc może dlatego ;)

Haha, no to jej uzależnienie od piłki bywa baaardzo przydatne :D

Posted

Oj, nowe fotki :-) Torcia jest niemożliwa z tymi piłkami :-) A takiego wodojobla ciężko spotkać ;-)

Co do tej TZ-owej pamięci... Seban ma pamięć. Zawsze pamięta o iieninach czy urodzinach. Teraz specjalnie wyskoczyłam z pytaniem, ile to już lat jesteśmy razem a ten bez namysłu... 15.... zdębiałam, bo myślałam, że 12............. No ale wyliczył mi i wszystko się zgadza ;-)

Posted

no moj ma tez dobra pamiec, do dzis pamieta nasze pierwsze spotkanie i ile jestesmy razem. Teraz to jak wspominamy pierwsze spotkanie to sie smiejemy....

Posted

bira napisał(a):
Oj, nowe fotki :-) Torcia jest niemożliwa z tymi piłkami :-) A takiego wodojobla ciężko spotkać ;-)

Co do tej TZ-owej pamięci... Seban ma pamięć. Zawsze pamięta o iieninach czy urodzinach. Teraz specjalnie wyskoczyłam z pytaniem, ile to już lat jesteśmy razem a ten bez namysłu... 15.... zdębiałam, bo myślałam, że 12............. No ale wyliczył mi i wszystko się zgadza ;-)

Wodojobel :roflt: Podoba mi się to określenie dla Torki ;)

O jaka pamięć u Sebastiana :crazyeye:

ania90 napisał(a):
no moj ma tez dobra pamiec, do dzis pamieta nasze pierwsze spotkanie i ile jestesmy razem. Teraz to jak wspominamy pierwsze spotkanie to sie smiejemy....

Ciesz się z takiego faceta ;)

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry :)

Pamiętał ? :)

Dzień dobry ;)

Przypomniałam mu sms'em, bo wysłałam mu życzenia jak był jeszcze w pracy :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Hej ;)

Hessi :)

Za pół godzinki jadę do lekarza, może się Teoś obrócił :roll:

To trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jak sie nie obrócił to głowa do góry przynajmniej nie bedziesz sie bala ze zaczniesz rodzić jak Bogdana nie bedzie w domu ;)