*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 :: FiGa :: napisał(a)::kciuki: Zaciskamy ;) dOgLoV napisał(a):To trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak sie nie obrócił to głowa do góry przynajmniej nie bedziesz sie bala ze zaczniesz rodzić jak Bogdana nie bedzie w domu ;) Dzięki :) Teraz to bym chciała, żeby został tą głową w górze ;) Ale znając pecha, to się odwróci i będzie wielka niewiadoma kiedy urodze :roll: Znikam do ogródka zmęczyć Torkę, a potem do lekarza ;) Będę później ;) Quote
łamAga Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 magdabroy napisał(a):Dzięki :) Teraz to bym chciała, żeby został tą głową w górze ;) Ale znając pecha, to się odwróci i będzie wielka niewiadoma kiedy urodze :roll: Znikam do ogródka zmęczyć Torkę, a potem do lekarza ;) Będę później ;) Nie ważne jak sie urodzi wazne ze sie urodzi ;) czekamy na wieści :) Quote
xyzxyz Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 dOgLoV napisał(a):Nie ważne jak sie urodzi wazne ze sie urodzi ;) No dokładnie:) Quote
łamAga Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 magdabroy napisał(a):Teoś nadal głową w chmurach ;) Posłuchał mamusi :loveu: Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 dOgLoV napisał(a):Posłuchał mamusi :loveu: Najwyraźniej :D Quote
xyzxyz Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 magdabroy napisał(a):Najwyraźniej :D No to zapowiada się bezproblemowa pociecha :D Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 biscuit napisał(a):No to zapowiada się bezproblemowa pociecha :D Nie mam nic przeciwko :) Quote
łamAga Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ominęłam imie rodowodowe Torki :oops: Hessi bardzo ładne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 dOgLoV napisał(a):Ominęłam imie rodowodowe Torki :oops: Hessi bardzo ładne :loveu::loveu::loveu::loveu: Ty to naprawde niezły zakręt jesteś :D Może i ładne, ale dla mnie zbyt niemieckie :evil_lol: Jutro rano jadę jeszcze raz o lekarza, bo ktg wyszło "za idealne" według pani doktor :roll: Quote
łamAga Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 magdabroy napisał(a):Ty to naprawde niezły zakręt jesteś :D Może i ładne, ale dla mnie zbyt niemieckie :evil_lol: Jutro rano jadę jeszcze raz o lekarza, bo ktg wyszło "za idealne" według pani doktor :roll: za idealnie ?? tzn ?? Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 dOgLoV napisał(a):za idealnie ?? tzn ?? Przez całe 20 minut pomiaru, między 140 a 150. Według mnie, to Teoś spał i dlatego wyszło takie równiutkie, ale pani doktor chce się upewnić, że wszystko jest ok ;) Quote
łamAga Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 magdabroy napisał(a):Przez całe 20 minut pomiaru, między 140 a 150. Według mnie, to Teoś spał i dlatego wyszło takie równiutkie, ale pani doktor chce się upewnić, że wszystko jest ok ;) Powiedzmy ze rozumiem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 dOgLoV napisał(a):Powiedzmy ze rozumiem :evil_lol: Jakby brykał w brzuszku, to mogłoby podskoczyć nawet do 170 ;) A jak się dzidziuś nie rusza, to wtedy jest praktycznie na jednym poziomie :) Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Reszta wodnych Torkowych fot ;) Może w weekend jak pogoda dopisze, to będą nowe :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 A na koniec kaczorek :) I kaczorek z kaczuszką :) Quote
łamAga Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 magdabroy napisał(a):Jakby brykał w brzuszku, to mogłoby podskoczyć nawet do 170 ;) A jak się dzidziuś nie rusza, to wtedy jest praktycznie na jednym poziomie :) Aha to dopiero teraz czaje o co chodzi ;) lepiej zrobic badanie powtorne dla spokojnosci ;) Tora i kaczuszki sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ada_Mirra Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 plum plum za piłeczką :loveu: kaczuuuchy :D Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 dOgLoV napisał(a):Aha to dopiero teraz czaje o co chodzi ;) lepiej zrobic badanie powtorne dla spokojnosci ;) Tora i kaczuszki sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: Uparła się to pojadę ;) Ja i tak wiem, że to dlatego, że spał, bo nie czułam ruchów ;) A teraz bryka w brzuchu, więc jest ok :) Ada_Mirra napisał(a):plum plum za piłeczką :loveu: kaczuuuchy :D :) Quote
Lucky. Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Śliczne Tora ma to imię rodowodowe ! U mnie sąsiadka miła beagla, ale Tessi. Trzymamy kciuki, żeby powtórne badania dobrze wyszły :) Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Lucky. napisał(a):Śliczne Tora ma to imię rodowodowe ! U mnie sąsiadka miła beagla, ale Tessi. Trzymamy kciuki, żeby powtórne badania dobrze wyszły :) Tessi jeszcze bym przebolała :) Dziękuję ;) Quote
łamAga Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 magdabroy napisał(a):Uparła się to pojadę ;) Ja i tak wiem, że to dlatego, że spał, bo nie czułam ruchów ;) A teraz bryka w brzuchu, więc jest ok :) a no to najważniejsze ze bryka ;) Quote
bira Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Kczorek jest, pani kaczorkowa jest, to gdzie małe kaczuszki? Magda, czyli ostatnecznie rodzisz 9 :-) Super :-) Przynjmniej ominie Cię czekanie i zastanawianie się czy to już, czy jeszcze nie ;-) Quote
Recommended Posts