*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name='Niufciak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6681-1.jpg Jakie słodkie :loveu: Torcia :loveu: :loveu: Tora tak kocha wodę, że gdyby była mieszańcem, to bym pomyślała, że ma coś z niufka :D Quote
Ada_Mirra Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 wodne zdjęcia jak zawsze świetne! :loveu: Gratki tak pięknego banerku! :D A zakupy jakie słoooodkie <3 Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Ada_Mirra napisał(a):wodne zdjęcia jak zawsze świetne! :loveu: Gratki tak pięknego banerku! :D A zakupy jakie słoooodkie <3 Dziękuję :) Zabiję kiedyś Torę :angryy: W podwórku mamy 3 drzewka i jakieś 3 tygodnie temu, Bogdan je odgrodził takim mini płotkiem i wysypał tam korę, żeby ładnie wyglądało ;) A co robi Tora? Rozkopuje tę korę na całe podwórko :mad: A jakby tego było mało, to robi to chyba z premedytacją. Dziś złapałam ją na gorącym uczynku :mad: A wygląda to tak, że ja siedzę przed kompem, a ona przybiega do pokoju, patrzy na mnie i leci spowrotem na dwór. Już mi tak kilka razy w ciągu ostatnich dni tak przybiegała, a potem miałam podwórko jak po huraganie :D No to dziś jak przybiegła i potem wróciła na dwór, to ja do okna zobaczeć co ona robi. A ona w najlepsze rozpierdziela korę po podwórku :angryy: Jak wpadłam na dwór, to miała takiego spida, że w sekundę była w budzie. Dobrze wie, że nie wolno jej tego robić :mad: Następnym razem powieszę ją za łapy! Quote
Ada_Mirra Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 powiedziec Ci cos? ja mam cały płot takimi około 3m już thujami wysadzony i Mirra sobie dołki głęboko do korzeni im robi :mad: Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Ada_Mirra napisał(a):powiedziec Ci cos? ja mam cały płot takimi około 3m już thujami wysadzony i Mirra sobie dołki głęboko do korzeni im robi :mad: Jak kory nie było, to się tym nie interesowała :shake: A teraz nie ma dnia, żebym nie sprzątała tej kory :mad: Gdyby była smacem, to bym ją za jajka powiesiła :evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 magdabroy napisał(a): Gdyby była smacem, to bym ją za jajka powiesiła :evil_lol: a teraz nie ma za co hihi :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Uoooo jakie tez slodziaste te ubranka :loveu::loveu::loveu::loveu: już niedlugo będa pełne :loveu::loveu::loveu::loveu: tyko nic nie rób Torce ! to nie jej wina ze pan wysypał na podwórku takie fajne zabawki :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Kup jej korę i wysyp gdzieś w kącie to może zostawi choinki w spokoju :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Torka się chyba nudzi :eviltong: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6608.jpg Fajne wodowanie :cool3: Oli się dziś tak rozbrykał że nawet pobiegł w wodzie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Ada_Mirra napisał(a):a teraz nie ma za co hihi :evil_lol: Następnym razem kupie sobie samca :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Uoooo jakie tez slodziaste te ubranka :loveu::loveu::loveu::loveu: już niedlugo będa pełne :loveu::loveu::loveu::loveu: No :loveu: dOgLoV napisał(a):tyko nic nie rób Torce ! to nie jej wina ze pan wysypał na podwórku takie fajne zabawki :evil_lol: Ptysiak napisał(a):Kup jej korę i wysyp gdzieś w kącie to może zostawi choinki w spokoju :evil_lol: Kaaasia napisał(a):Torka się chyba nudzi :eviltong: Chodzi na kilka spacerów dziennie, bawimy się piłką w ogrodzie... Ja jej dam nudzić się :mad: Quote
Ptysiak Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 magdabroy napisał(a):Chodzi na kilka spacerów dziennie, bawimy się piłką w ogrodzie... Ja jej dam nudzić się :mad: Widocznie to za mało :eviltong: Torka jest nie do zdarcia :) Prawdziwy ONek :loveu: Quote
bira Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ale poszalałaś w sklepie :-) Ja nigdy się powstrzymac nie mogłam jak wchodziłam na dziecięcy dział, a tam tyle maleńkich ciuszków ;-) I to mi zostało niestety:mad: Jak idę na zakupy dla siebie, to zawsze zupełnie przypadkiem wchodzę na dziecinny i wychodzę z torbą rzeczy:mad: Choroba :roll: Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Jak pójdę do szpitala, to już powiedziałam Bogdanowi, że chyba będzie musiał ją do budy przywiązać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 bira napisał(a):Ale poszalałaś w sklepie :-) Ja nigdy się powstrzymac nie mogłam jak wchodziłam na dziecięcy dział, a tam tyle maleńkich ciuszków ;-) I to mi zostało niestety:mad: Jak idę na zakupy dla siebie, to zawsze zupełnie przypadkiem wchodzę na dziecinny i wychodzę z torbą rzeczy:mad: Choroba :roll: To są pierwsze ciuszki jakie kupiłam dla Teosia ;) Cała komoda ciuszków, którą mam w domu, to ciuszki po moich bratanicach :) Quote
Ptysiak Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 magdabroy napisał(a):Jak pójdę do szpitala, to już powiedziałam Bogdanowi, że chyba będzie musiał ją do budy przywiązać :evil_lol: Szkoda budy... poleci pod choinki z budą i co? :evil_lol: Quote
bira Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Wiem, wiem, ale podziwiam Cię, że tak długo wytrzymałaś z tym niekupowaniem ;-) Ja się powstrzymać czasami nie mogłam ;-) Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Ptysiak napisał(a):Szkoda budy... poleci pod choinki z budą i co? :evil_lol: Budę zabetonuję do ziemi :diabloti: bira napisał(a):Wiem, wiem, ale podziwiam Cię, że tak długo wytrzymałaś z tym niekupowaniem ;-) Ja się powstrzymać czasami nie mogłam ;-) Jakoś mi się udawało, ale chyba to już przeszłość ;) Jutro bym chętnie znowu pojechała coś kupić :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Tora mieszka na dworze czy w domu ? :D W domu :) Ale jak jest ciepło, to drzwi są otwarte i ona sobie chodzi gdzie chce ;) Chce iść na dwór, to idzie na podwórko. A jak nie chce, to leży w domu :) Quote
Klaudia&Aza Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 magdabroy napisał(a):W domu :) Ale jak jest ciepło, to drzwi są otwarte i ona sobie chodzi gdzie chce ;) Chce iść na dwór, to idzie na podwórko. A jak nie chce, to leży w domu :) U mnie jest identycznie. Ale i tak w lato wolą siedzieć na podwórku niż w domu, pomimo tego że drzwi cały czas są otwarte;) Quote
Ptysiak Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']U mnie jest identycznie. Ale i tak w lato wolą siedzieć na podwórku niż w domu, pomimo tego że drzwi cały czas są otwarte;)[/QUOTnaE] U mnie tak samo tyle, że Ptysiek woli w upał leżeć w domu i wychodzi dopiero jak robi się chłodno a kiedy pada i jest błoto to woli być na dworze :diabloti: Madzia tylko wylej tego betonu baaaaaaaardzo dużo :D Quote
*Magda* Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Dzień dobry wszystkim ;) Miałyśmy z Torką bardzo fajny spacerek ;) Ale ja oczywiście poszłam bez aparatu :oops: Na początku spotkaliśmy Pablo, kolegę Tory-przesympatycznego psa w typie ONka ;) Trochę pobiegały, ale że ja miałam piłkę, to Tora szybko "znudziła się" wspólną zabawą :D Potem spotkałyśmy dziewczynę z roczną suczką labradora :loveu: Emma najpierw się bała Tory, ale jak się rozkręciła, to dostała takiej głupawki, że Tora za nią nienadążała :D:D Suńka była przesłodka :loveu: Quote
kalyna Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='magdabroy']Następnym razem kupie sobie samca :evil_lol: dobrze się zastanów :diabloti: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6606.jpg jak pędzi :loveu: a ciuszki ładne.. ja jak czasem coś kupujemy dla Antka i Frania to mówię, że bierzemy te i te i wychodzimy, a mama a może taki, ej albo to jest ładne.. a ja mówię to weź to i to. To nie i potem ma rozterki, które wybrać :lol: bo Tora chce Ci powiedzieć, że za dużo przed komputerem siedzisz :D Quote
:: FiGa :: Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6606.jpg Mi tez sie szczegolnie ta fotka podoba :loveu: Krem pieczarkowy mniam :D Narobilas mi smaka, chyba skocze zaraz do sklepu po pieczarki :loveu: Ubranko dla Teosia :loveu: Piekny komplecik :loveu: Za jakis czas koniecznie zdjecia w nim! :diabloti: Quote
Recommended Posts