Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
wodne zdjęcia jak zawsze świetne! :loveu:

Gratki tak pięknego banerku! :D

A zakupy jakie słoooodkie <3

Dziękuję :)

Zabiję kiedyś Torę :angryy: W podwórku mamy 3 drzewka i jakieś 3 tygodnie temu, Bogdan je odgrodził takim mini płotkiem i wysypał tam korę, żeby ładnie wyglądało ;) A co robi Tora? Rozkopuje tę korę na całe podwórko :mad: A jakby tego było mało, to robi to chyba z premedytacją. Dziś złapałam ją na gorącym uczynku :mad: A wygląda to tak, że ja siedzę przed kompem, a ona przybiega do pokoju, patrzy na mnie i leci spowrotem na dwór. Już mi tak kilka razy w ciągu ostatnich dni tak przybiegała, a potem miałam podwórko jak po huraganie :D No to dziś jak przybiegła i potem wróciła na dwór, to ja do okna zobaczeć co ona robi. A ona w najlepsze rozpierdziela korę po podwórku :angryy: Jak wpadłam na dwór, to miała takiego spida, że w sekundę była w budzie. Dobrze wie, że nie wolno jej tego robić :mad: Następnym razem powieszę ją za łapy!

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
powiedziec Ci cos? ja mam cały płot takimi około 3m już thujami wysadzony i Mirra sobie dołki głęboko do korzeni im robi :mad:

Jak kory nie było, to się tym nie interesowała :shake: A teraz nie ma dnia, żebym nie sprzątała tej kory :mad: Gdyby była smacem, to bym ją za jajka powiesiła :evil_lol:

Posted

Uoooo jakie tez slodziaste te ubranka :loveu::loveu::loveu::loveu:
już niedlugo będa pełne :loveu::loveu::loveu::loveu:

tyko nic nie rób Torce ! to nie jej wina ze pan wysypał na podwórku takie fajne zabawki :evil_lol:

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
a teraz nie ma za co hihi :evil_lol:

Następnym razem kupie sobie samca :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
Uoooo jakie tez slodziaste te ubranka :loveu::loveu::loveu::loveu:
już niedlugo będa pełne :loveu::loveu::loveu::loveu:

No :loveu:

dOgLoV napisał(a):
tyko nic nie rób Torce ! to nie jej wina ze pan wysypał na podwórku takie fajne zabawki :evil_lol:

Ptysiak napisał(a):
Kup jej korę i wysyp gdzieś w kącie to może zostawi choinki w spokoju :evil_lol:

Kaaasia napisał(a):
Torka się chyba nudzi :eviltong:

Chodzi na kilka spacerów dziennie, bawimy się piłką w ogrodzie... Ja jej dam nudzić się :mad:

Posted

magdabroy napisał(a):
Chodzi na kilka spacerów dziennie, bawimy się piłką w ogrodzie... Ja jej dam nudzić się :mad:

Widocznie to za mało :eviltong:
Torka jest nie do zdarcia :) Prawdziwy ONek :loveu:

Posted

Ale poszalałaś w sklepie :-) Ja nigdy się powstrzymac nie mogłam jak wchodziłam na dziecięcy dział, a tam tyle maleńkich ciuszków ;-) I to mi zostało niestety:mad: Jak idę na zakupy dla siebie, to zawsze zupełnie przypadkiem wchodzę na dziecinny i wychodzę z torbą rzeczy:mad: Choroba :roll:

Posted

bira napisał(a):
Ale poszalałaś w sklepie :-) Ja nigdy się powstrzymac nie mogłam jak wchodziłam na dziecięcy dział, a tam tyle maleńkich ciuszków ;-) I to mi zostało niestety:mad: Jak idę na zakupy dla siebie, to zawsze zupełnie przypadkiem wchodzę na dziecinny i wychodzę z torbą rzeczy:mad: Choroba :roll:

To są pierwsze ciuszki jakie kupiłam dla Teosia ;) Cała komoda ciuszków, którą mam w domu, to ciuszki po moich bratanicach :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak pójdę do szpitala, to już powiedziałam Bogdanowi, że chyba będzie musiał ją do budy przywiązać :evil_lol:

Szkoda budy... poleci pod choinki z budą i co? :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Szkoda budy... poleci pod choinki z budą i co? :evil_lol:

Budę zabetonuję do ziemi :diabloti:

bira napisał(a):
Wiem, wiem, ale podziwiam Cię, że tak długo wytrzymałaś z tym niekupowaniem ;-) Ja się powstrzymać czasami nie mogłam ;-)

Jakoś mi się udawało, ale chyba to już przeszłość ;) Jutro bym chętnie znowu pojechała coś kupić :evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Tora mieszka na dworze czy w domu ? :D

W domu :) Ale jak jest ciepło, to drzwi są otwarte i ona sobie chodzi gdzie chce ;) Chce iść na dwór, to idzie na podwórko. A jak nie chce, to leży w domu :)

Posted

magdabroy napisał(a):
W domu :) Ale jak jest ciepło, to drzwi są otwarte i ona sobie chodzi gdzie chce ;) Chce iść na dwór, to idzie na podwórko. A jak nie chce, to leży w domu :)

U mnie jest identycznie. Ale i tak w lato wolą siedzieć na podwórku niż w domu, pomimo tego że drzwi cały czas są otwarte;)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']U mnie jest identycznie. Ale i tak w lato wolą siedzieć na podwórku niż w domu, pomimo tego że drzwi cały czas są otwarte;)[/QUOTnaE]
U mnie tak samo tyle, że Ptysiek woli w upał leżeć w domu i wychodzi dopiero jak robi się chłodno a kiedy pada i jest błoto to woli być na dworze :diabloti:

Madzia tylko wylej tego betonu baaaaaaaardzo dużo :D

Posted

Dzień dobry wszystkim ;)

Miałyśmy z Torką bardzo fajny spacerek ;) Ale ja oczywiście poszłam bez aparatu :oops: Na początku spotkaliśmy Pablo, kolegę Tory-przesympatycznego psa w typie ONka ;) Trochę pobiegały, ale że ja miałam piłkę, to Tora szybko "znudziła się" wspólną zabawą :D Potem spotkałyśmy dziewczynę z roczną suczką labradora :loveu: Emma najpierw się bała Tory, ale jak się rozkręciła, to dostała takiej głupawki, że Tora za nią nienadążała :D:D Suńka była przesłodka :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Następnym razem kupie sobie samca :evil_lol:

dobrze się zastanów :diabloti:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6606.jpg jak pędzi :loveu:

a ciuszki ładne.. ja jak czasem coś kupujemy dla Antka i Frania to mówię, że bierzemy te i te i wychodzimy, a mama a może taki, ej albo to jest ładne.. a ja mówię to weź to i to. To nie i potem ma rozterki, które wybrać :lol:

bo Tora chce Ci powiedzieć, że za dużo przed komputerem siedzisz :D