*Magda* Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='kalyna']dobrze się zastanów :diabloti: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6606.jpg jak pędzi :loveu: a ciuszki ładne.. ja jak czasem coś kupujemy dla Antka i Frania to mówię, że bierzemy te i te i wychodzimy, a mama a może taki, ej albo to jest ładne.. a ja mówię to weź to i to. To nie i potem ma rozterki, które wybrać :lol: bo Tora chce Ci powiedzieć, że za dużo przed komputerem siedzisz :D To był żart ;) Nie chcę samca, jestem wierna suczkom :loveu: Pędzi za piłeczką :) Bo tych ciuszków dziecięcych jest za dużo :roll: Jakby były 3-4 do wyboru, to nie byłoby problemu :D Muszę teraz posiedzieć przed kompem, bo potem może być z tym ciężko :roll: Ale staram się niezaniedbywać zwierzyńca ;) Zresztą, niech nie narzeka, bo jeszcze kilka miesięcy temu siedziała zupełnie sama 9h jak byłam w pracy ;) [quote name=':: FiGa ::']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6606.jpg Mi tez sie szczegolnie ta fotka podoba :loveu: Krem pieczarkowy mniam :D Narobilas mi smaka, chyba skocze zaraz do sklepu po pieczarki :loveu: Ubranko dla Teosia :loveu: Piekny komplecik :loveu: Za jakis czas koniecznie zdjecia w nim! :diabloti: Cieszę się, że zdjęcie się podoba ;) Po wczorajszym dniu, dochodzę do wniosku, że chyba od tej pory będę jeść zupę krem z pieczarek, zamiast zwykłej pieczarkowej :loveu: Zobaczymy jaki duży się Teoś urodzi ;) Kupiłam rozmiar 62, więc mam nadzieję, że szybko go w to ubiorę :) Quote
Aleksa. Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 magdabroy napisał(a):W domu :) Ale jak jest ciepło, to drzwi są otwarte i ona sobie chodzi gdzie chce ;) Chce iść na dwór, to idzie na podwórko. A jak nie chce, to leży w domu :) aa rozumiem.:lol: Quote
Ada_Mirra Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 witam popołudniowo :D gorąco-popołudniowo ;) Quote
*Magda* Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Ada_Mirra napisał(a):witam popołudniowo :D gorąco-popołudniowo ;) Witam ;) U mnie duszno :roll: Quote
*Magda* Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Ptysiak napisał(a):Popołudniowe dzień dobry :) Dzień doberek :) A ja chyba pojadę z Torką nad wodę ;) Quote
Ptysiak Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 magdabroy napisał(a):Dzień doberek :) A ja chyba pojadę z Torką nad wodę ;) Dobijasz mnie :( Ja mam daleko do wody a prawka nie mam, Seba w górach z tatą i dupcia blada :/ Quote
:: FiGa :: Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 U nas tez duszno.... i nad jeziorko nie mozemy pojsc :( :placz: Quote
łamAga Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Witamy ;) Jak my Magde piwem tak ona nas wodą :angryy::eviltong: Quote
*Magda* Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Ptysiak napisał(a):Dobijasz mnie :( Ja mam daleko do wody a prawka nie mam, Seba w górach z tatą i dupcia blada :/ To rób prawko ;) :: FiGa :: napisał(a):U nas tez duszno.... i nad jeziorko nie mozemy pojsc :( :placz: Przyjedz do mnie :razz: unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko:) Hejka ;) dOgLoV napisał(a):Witamy ;) Jak my Magde piwem tak ona nas wodą :angryy::eviltong: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Juz wsiadam na rower i jade :evil_lol: Pociągiem będzie szybciej ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 magdabroy napisał(a):Pociągiem będzie szybciej ;)Nie doceniasz mnie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Przed chwilą sobie uzmysłowiłam, że jutro mamy 3 rocznicę od kościelnego, a za 4 dni 12 lat jak się zaczeliśmy spotykać, a ja nie mam dla Bogdana prezentu :nerwy: Quote
Ada_Mirra Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 no to ładne rocznice :) a może jako prezent na razie powiedz rano w łóżku "dziękuję za 3 lata " (w kazdym badz razie ja bym tak zrobila jak bym ie miala prezentu :P) - wystarczy sama pamięc, a prezent przy okazji ;) Quote
Aleksa. Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 magdabroy napisał(a):Przed chwilą sobie uzmysłowiłam, że jutro mamy 3 rocznicę od kościelnego, a za 4 dni 12 lat jak się zaczeliśmy spotykać, a ja nie mam dla Bogdana prezentu :nerwy: rano zakupy czekają.:D Quote
*Magda* Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Ada_Mirra napisał(a):no to ładne rocznice :) a może jako prezent na razie powiedz rano w łóżku "dziękuję za 3 lata " (w kazdym badz razie ja bym tak zrobila jak bym ie miala prezentu :P) - wystarczy sama pamięc, a prezent przy okazji ;) W listopadzie będziemy mieć 10 rocznicę cywilnego ;) Zastanawiam się czy mu czegoś pysznego nie ugotować jutro na obiad :hmmmm: Quote
Ada_Mirra Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 magdabroy napisał(a):Zastanawiam się czy mu czegoś pysznego nie ugotować jutro na obiad :hmmmm: też można :cool3: Quote
łamAga Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Już niedługo dostanie od Ciebie taki prezent że lepszego nigdy nie dostał ;) Quote
*Magda* Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 dOgLoV napisał(a):Już niedługo dostanie od Ciebie taki prezent że lepszego nigdy nie dostał ;) :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 dOgLoV napisał(a):Jak my Magde piwem tak ona nas wodą :angryy::eviltong: Zamienię z chęcią piwo na jeziorko koło domu :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Już niedługo dostanie od Ciebie taki prezent że lepszego nigdy nie dostał ;-) Tego prezenciku to na bank nic nie przebije :loveu: Quote
bira Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Obwiąż sobie brzuch kokardką, i już masz prezent ;-) U nas na piątą rocznicę Biana się urodziła, dwa dni przed właściwie... i mój S. obraził się na mnie, że nie mam dla niego z tej okazji prezentu... Myślałam, że ubije padalca.., dwa dni wcześniej dostał taki prezent a ten jeszcze fochy miał... Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 bira napisał(a):Obwiąż sobie brzuch kokardką, i już masz prezent ;-) U nas na piątą rocznicę Biana się urodziła, dwa dni przed właściwie... i mój S. obraził się na mnie, że nie mam dla niego z tej okazji prezentu... Myślałam, że ubije padalca.., dwa dni wcześniej dostał taki prezent a ten jeszcze fochy miał... Nieźle :D:D:D No i co jak Bogdan też będzie miał focha, bo nie ma prezentu :evil_lol: Choć najpierw muszę sprawdzić, czy on wogóle pamięta, bo z jego pamięcią do dat bywa kiepsko :mad: Quote
Ptysiak Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Dzień dobry :) To Bogdan ma z tą pamięcią tak jak ja :D Quote
Recommended Posts