Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']dobrze się zastanów :diabloti:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6606.jpg jak pędzi :loveu:

a ciuszki ładne.. ja jak czasem coś kupujemy dla Antka i Frania to mówię, że bierzemy te i te i wychodzimy, a mama a może taki, ej albo to jest ładne.. a ja mówię to weź to i to. To nie i potem ma rozterki, które wybrać :lol:

bo Tora chce Ci powiedzieć, że za dużo przed komputerem siedzisz :D

To był żart ;) Nie chcę samca, jestem wierna suczkom :loveu:

Pędzi za piłeczką :)

Bo tych ciuszków dziecięcych jest za dużo :roll: Jakby były 3-4 do wyboru, to nie byłoby problemu :D

Muszę teraz posiedzieć przed kompem, bo potem może być z tym ciężko :roll: Ale staram się niezaniedbywać zwierzyńca ;) Zresztą, niech nie narzeka, bo jeszcze kilka miesięcy temu siedziała zupełnie sama 9h jak byłam w pracy ;)

[quote name=':: FiGa ::']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6606.jpg
Mi tez sie szczegolnie ta fotka podoba :loveu:

Krem pieczarkowy mniam :D Narobilas mi smaka, chyba skocze zaraz do sklepu po pieczarki :loveu:

Ubranko dla Teosia :loveu: Piekny komplecik :loveu: Za jakis czas koniecznie zdjecia w nim! :diabloti:

Cieszę się, że zdjęcie się podoba ;)

Po wczorajszym dniu, dochodzę do wniosku, że chyba od tej pory będę jeść zupę krem z pieczarek, zamiast zwykłej pieczarkowej :loveu:

Zobaczymy jaki duży się Teoś urodzi ;) Kupiłam rozmiar 62, więc mam nadzieję, że szybko go w to ubiorę :)

Posted

magdabroy napisał(a):
W domu :) Ale jak jest ciepło, to drzwi są otwarte i ona sobie chodzi gdzie chce ;) Chce iść na dwór, to idzie na podwórko. A jak nie chce, to leży w domu :)

aa rozumiem.:lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dzień doberek :)
A ja chyba pojadę z Torką nad wodę ;)

Dobijasz mnie :( Ja mam daleko do wody a prawka nie mam, Seba w górach z tatą i dupcia blada :/

Posted

Ptysiak napisał(a):
Dobijasz mnie :( Ja mam daleko do wody a prawka nie mam, Seba w górach z tatą i dupcia blada :/

To rób prawko ;)

:: FiGa :: napisał(a):
U nas tez duszno.... i nad jeziorko nie mozemy pojsc :( :placz:

Przyjedz do mnie :razz:

unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko:)

Hejka ;)

dOgLoV napisał(a):
Witamy ;)

Jak my Magde piwem tak ona nas wodą :angryy::eviltong:

:evil_lol:

Posted

Przed chwilą sobie uzmysłowiłam, że jutro mamy 3 rocznicę od kościelnego, a za 4 dni 12 lat jak się zaczeliśmy spotykać, a ja nie mam dla Bogdana prezentu :nerwy:

Posted

no to ładne rocznice :)

a może jako prezent na razie powiedz rano w łóżku "dziękuję za 3 lata " (w kazdym badz razie ja bym tak zrobila jak bym ie miala prezentu :P) - wystarczy sama pamięc, a prezent przy okazji ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Przed chwilą sobie uzmysłowiłam, że jutro mamy 3 rocznicę od kościelnego, a za 4 dni 12 lat jak się zaczeliśmy spotykać, a ja nie mam dla Bogdana prezentu :nerwy:

rano zakupy czekają.:D

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
no to ładne rocznice :)

a może jako prezent na razie powiedz rano w łóżku "dziękuję za 3 lata " (w kazdym badz razie ja bym tak zrobila jak bym ie miala prezentu :P) - wystarczy sama pamięc, a prezent przy okazji ;)

W listopadzie będziemy mieć 10 rocznicę cywilnego ;)

Zastanawiam się czy mu czegoś pysznego nie ugotować jutro na obiad :hmmmm:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Jak my Magde piwem tak ona nas wodą :angryy::eviltong:

Zamienię z chęcią piwo na jeziorko koło domu :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
Już niedługo dostanie od Ciebie taki prezent że lepszego nigdy nie dostał ;-)

Tego prezenciku to na bank nic nie przebije :loveu:

Posted

Obwiąż sobie brzuch kokardką, i już masz prezent ;-)
U nas na piątą rocznicę Biana się urodziła, dwa dni przed właściwie... i mój S. obraził się na mnie, że nie mam dla niego z tej okazji prezentu... Myślałam, że ubije padalca.., dwa dni wcześniej dostał taki prezent a ten jeszcze fochy miał...

Posted

bira napisał(a):
Obwiąż sobie brzuch kokardką, i już masz prezent ;-)
U nas na piątą rocznicę Biana się urodziła, dwa dni przed właściwie... i mój S. obraził się na mnie, że nie mam dla niego z tej okazji prezentu... Myślałam, że ubije padalca.., dwa dni wcześniej dostał taki prezent a ten jeszcze fochy miał...

Nieźle :D:D:D
No i co jak Bogdan też będzie miał focha, bo nie ma prezentu :evil_lol: Choć najpierw muszę sprawdzić, czy on wogóle pamięta, bo z jego pamięcią do dat bywa kiepsko :mad: