Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry :)

To Bogdan ma z tą pamięcią tak jak ja :D

Dzień dobry ;)

Mam nadzieję, że mój brat mu przypomni jaki dziś dzień ;) Jak braliśmy kościelny (z moim bratem i bratową), to mój brat obiecał, że będzie co roku przypominał Bogdanowi o rocznicy :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Twoj Bogdan to typowy facet :evil_lol: Moj tez nie pamieta nigdy :mad:

A dobry obiad to najlepszy prezent dla faceta :evil_lol:

Jakbyś zapytała Bogdana ile lat się znamy, to też by nie wiedział :mad::D

Zaraz znikam do sklepu ;) Zrobię mu krokiety z kapustą i grzybami, a drugie z pieczarkami i żółtym serem :loveu:

Posted

Meczysz mnie codziennie.... :placz: Uwielbiam krokiety :loveu:

My z TZtem jestesmy razem 16 miesiecy, to jeszcze nie "lata", a on juz ma z tym problemy :placz:

Krokiety prawie gotowe :lol:

Niech nie przesadza, co to jest 16 miesięcy ;) Co zrobi jak bedzie 16 lat :diabloti:

Posted

Nie ma pamieci do liczb :evil_lol: Gadamy z kims, a on "no bo my z Sylwia jestesmy 13 miesiecy razem.." :evil_lol:
Nikt nie jest idealny :lol:

:D:D:D
Bogdan przez wiele lat uparcie twierdziła, że mam urodziny 22 a nie 24 lutego :evil_lol: Zapamiętał dopiero jakieś 2-3 lata temu ;) A jak go zapytać kiedy zaczeliśmy się spotykać, to powie: "jakoś w lato" :evil_lol:
Ach Ci faceci :mad::loveu:

Posted

Biało-czerwona czeka na zszycie :D A tenisowa wytrzymała wczoraj 15 min. i zatonęła w jeziorze :roll: Muszę znaleźć piłkę, która będzie pływać, a do tego będzie na tyle twarda, żeby Tora jej nie rozgryzła :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Biało-czerwona czeka na zszycie :D A tenisowa wytrzymała wczoraj 15 min. i zatonęła w jeziorze :roll: Muszę znaleźć piłkę, która będzie pływać, a do tego będzie na tyle twarda, żeby Tora jej nie rozgryzła :diabloti:

Oj to bedzie mega trudne :lol:

Posted

[quote name='Milena9']Jakie wyczekiwanie :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6715.jpg

:)

[quote name='kalyna']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6684.jpg ale to mi sie podoba :loveu:

Tora się chowa, bo pańcia za dużo zdjęć robi :lol:

a piłki gumowe, czyli te piszczące? takie jak ja mam, albo hantelek gumowy?

Te piłki to tak samo jak tenisowe, kilka minut i są już rozwalone :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Te piłki to tak samo jak tenisowe, kilka minut i są już rozwalone :roll:

:crazyeye::crazyeye: to co Ty za bulla masz :crazyeye:
u mnie tenisowe w kilka minut są popsute, ale gumowe niet... do dzisiaj mamy piłki, które już sporo czasu mamy i Sonia ich nie niszczy.. trochę pogryzie,a le żeby jej piszczało, ale nie ma niszczenia..
co więcej mam piłki takie rozjechane przez samochód i są pęknięte i ona je aportowała i nie gryzła... gdyby mnie nie wkurzały to do dzisiaj mogłaby sie nimi bawić...;)