*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 dOgLoV napisał(a):ooo kurcze to rzeczywiście jesteś jeszcze w niezłej formie :evil_lol: a no tak , znam takich co to wycieczki itd a teraz mają po 48 lat i dwoje brzdąców , chłopcy w wieku 2 latek i roczku gdzie juz powoli powinni być dziadkami :) Ja ciągle powtarzam, że moja kondycja jest w takim stanie tylko i wyłącznie dzięki Torce ;) Gdybym jej nie miała, to siedziałabym tylko na tyłku, jadła i tyła :evil_lol: A tak muszę wyjść z nią na spacer, trzeba ją wypuścić na sika, pobawić się, nakarmić... Więc ruchu przy niej jest pod dostatkiem ;) Dorota jest w moim wieku, a jej mąż ma 37 lat, więc najwyższa pora na potomstwo ;) Ale to ich życie, ja się nie mieszam :shake: Kiedyś jej powiedziała co o tym myślę i już ;) Teraz to tylko i wyłącznie ich sprawa :) Quote
łamAga Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a):Ja ciągle powtarzam, że moja kondycja jest w takim stanie tylko i wyłącznie dzięki Torce ;) Gdybym jej nie miała, to siedziałabym tylko na tyłku, jadła i tyła :evil_lol: A tak muszę wyjść z nią na spacer, trzeba ją wypuścić na sika, pobawić się, nakarmić... Więc ruchu przy niej jest pod dostatkiem ;) Dorota jest w moim wieku, a jej mąż ma 37 lat, więc najwyższa pora na potomstwo ;) Ale to ich życie, ja się nie mieszam :shake: Kiedyś jej powiedziała co o tym myślę i już ;) Teraz to tylko i wyłącznie ich sprawa :) Te nasze psy sa kochane i pożyteczne w jednym :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 dOgLoV napisał(a):Te nasze psy sa kochane i pożyteczne w jednym :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: O tak :loveu: Zwłaszcza jak śpią :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a):O tak :loveu: Zwłaszcza jak śpią :evil_lol: Taaaaaa :evil_lol: dzisiaj Ibri podarła mi koszulę którą kupiłam z 2 tygodnie temu a za jakies 5 min podarła koszule Sebastianowi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 dOgLoV napisał(a):Taaaaaa :evil_lol: dzisiaj Ibri podarła mi koszulę którą kupiłam z 2 tygodnie temu a za jakies 5 min podarła koszule Sebastianowi :evil_lol: :crazyeye: Co Wy jej robiliście? Ze skóry ją chcieliście obrać?:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a)::crazyeye: Co Wy jej robiliście? Ze skóry ją chcieliście obrać?:evil_lol: To chyba ona nas z koszul :evil_lol: ja ją niosłam i chciałam ją puścić na ziemię a ona sie zahaczyła pazurkiem i moja koszula sie podarła a jak to Sebastian zrobil ze podarła mu ją naplecach nie mam zielonego pojęcia :evil_lol: wniosek jest jeden , badziewne koszule teraz robią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
łamAga Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a):Pewnie były chińskie :D:D Teraz wszystkie sa Chińskie :evil_lol: moja byla akurat firmowa :eviltong: Sebastiana firmy firma wiec nic dziwnego ze poległa :eviltong: Quote
bira Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Magda, ale fajnie wyglądasz :-) Brzuszek spory, ale czego się spodziewać :-) To już końcówka powoli się zbliża :-) I kącik młodego śliczny :-) Jak z folderu :-) Quote
agaga21 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a): Watpię, żeby ona się wogóle zdecydowała na dziecko :roll: Znamy się 5 lat i w tym czasie już kilka razy słyszałam, że strają się z mężem o dziecko, potem przestawali się starać, bo coś tam... znowu zaczynali się starać i znowu przestawali... I tak ciągle :roll: Z mojego punktu widzenia oni są zawygoni ;) Nowe auto, wycieczki, nowy sprzęt... na to lubią wydawać kase ;)a może po prostu im się nie udaje? my się "staraliśmy" 2 lata bez skutku. w końcu przestaliśmy, całkiem nam się plany zmieniły, bo jak się nie udaje, to trudno. zdaliśmy się na los i jakoś po pewnym czasie samo się stało:evil_lol: Quote
bira Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Ja też mam takich znajomych, którzy się latami starali i w końcu po iluś tam zaskoczyło. Nie zazdroszczę takim parom... Quote
Klaudia&Aza Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6545.jpg wydra:lol: Jestem ciekawa jak Tora zareaguje na małego Teosia:smile: Miłego poniedziałku;) Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name='bira']Magda, ale fajnie wyglądasz :-) Brzuszek spory, ale czego się spodziewać :-) To już końcówka powoli się zbliża :-) I kącik młodego śliczny :-) Jak z folderu :-) Dziękuję :) [quote name='agaga21']a może po prostu im się nie udaje? my się "staraliśmy" 2 lata bez skutku. w końcu przestaliśmy, całkiem nam się plany zmieniły, bo jak się nie udaje, to trudno. zdaliśmy się na los i jakoś po pewnym czasie samo się stało:evil_lol: [quote name='bira']Ja też mam takich znajomych, którzy się latami starali i w końcu po iluś tam zaskoczyło. Nie zazdroszczę takim parom... Jestem w dość bliskich stosunkach z Dorotą i powiedziałby mi gdyby coś im nie wychodziło ;) A z tego co wiem, to najpierw przerwali starania bo lecieli na Dominikane, potem nie, bo kupili auto, teraz też nie, bo Dorota miała szanse na stały kontrakt w firmie (pracowałyśmy razem).... Dla mnie to nie są powody do zaprzestania starań o dziecko. Ale to nie moja sprawa ;) Ja postawiłam sobie cel taki, a nie inny i już :) [quote name='ania90']ladny kacik czeka na Teosia :) Dzięki ;) [quote name='Klaudia&Aza']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6545.jpg wydra:lol: Jestem ciekawa jak Tora zareaguje na małego Teosia:smile: Miłego poniedziałku;) [quote name='Aleksandra95']pozdrawiamy poniedziałkowo.:loveu: Dziękuję i życzę miłego dnia ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Witajcie :multi: Ladnie wygladasz :loveu: Kacik Teosia swietny! Zyrafka :loveu: Gdzie plywacie z Torka? To jest rzeka, jezioro? ;) Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Witajcie :multi: Ladnie wygladasz :loveu: Kacik Teosia swietny! Zyrafka :loveu: Gdzie plywacie z Torka? To jest rzeka, jezioro? ;) Cześć :) Koło nas jest jezioro i tam jeździmy z Torką ;) Odwiedziłam dziś Mikołaja :multi: Quote
Karro Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6596.jpg Tora - fontanna :D:D:D Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name='Aleksandra95']słodki dzidzius.:) No :loveu: Ma 4 miesiące, a już przesypia całą noc :crazyeye: [quote name='understandme']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6596.jpg Tora - fontanna :D:D:D O tak :D Trzeba być daleko jak się otrzepuje ;) A ja musiała dziś gotować zupę krem z pieczarek, bo Bogdan miał na taką ochotę :roll: A to niby kobieta w ciąży ma zachcianki :mad::evil_lol: I wyszła mi bardzo smaczna :loveu: Quote
łamAga Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 jeju jaki on juz jest duzy :loveu::loveu::loveu::loveu: slodziasty :loveu::loveu::loveu::loveu: ale zupa z pieczarek jest bleeeeeeee fuj :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 dOgLoV napisał(a):jeju jaki on juz jest duzy :loveu::loveu::loveu::loveu: slodziasty :loveu::loveu::loveu::loveu: ale zupa z pieczarek jest bleeeeeeee fuj :eviltong: Waży 7,8kg, dziś byli na ważeniu/szczepieniu ;) Nie znasz się na jedzeniu :eviltong: Aleksandra95 napisał(a):pewnie pyszna ta zupka wyszła:) huhuh..:lol: O tak :loveu: Zobaczymy czy będzie smakować Bogdanowi ;) Quote
łamAga Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 magdabroy napisał(a):Waży 7,8kg, dziś byli na ważeniu/szczepieniu ;) Nie znasz się na jedzeniu :eviltong: To kawal chłopa z niego , Marysia waży 9 a jest duzo starsza ;) znam znam ale grzyby , pieczarki to jedna z tych rzeczy na które jestem uczulona :roll: Quote
Recommended Posts