Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
ooo kurcze to rzeczywiście jesteś jeszcze w niezłej formie :evil_lol:

a no tak , znam takich co to wycieczki itd a teraz mają po 48 lat i dwoje brzdąców , chłopcy w wieku 2 latek i roczku gdzie juz powoli powinni być dziadkami :)

Ja ciągle powtarzam, że moja kondycja jest w takim stanie tylko i wyłącznie dzięki Torce ;) Gdybym jej nie miała, to siedziałabym tylko na tyłku, jadła i tyła :evil_lol: A tak muszę wyjść z nią na spacer, trzeba ją wypuścić na sika, pobawić się, nakarmić... Więc ruchu przy niej jest pod dostatkiem ;)

Dorota jest w moim wieku, a jej mąż ma 37 lat, więc najwyższa pora na potomstwo ;) Ale to ich życie, ja się nie mieszam :shake: Kiedyś jej powiedziała co o tym myślę i już ;) Teraz to tylko i wyłącznie ich sprawa :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja ciągle powtarzam, że moja kondycja jest w takim stanie tylko i wyłącznie dzięki Torce ;) Gdybym jej nie miała, to siedziałabym tylko na tyłku, jadła i tyła :evil_lol: A tak muszę wyjść z nią na spacer, trzeba ją wypuścić na sika, pobawić się, nakarmić... Więc ruchu przy niej jest pod dostatkiem ;)

Dorota jest w moim wieku, a jej mąż ma 37 lat, więc najwyższa pora na potomstwo ;) Ale to ich życie, ja się nie mieszam :shake: Kiedyś jej powiedziała co o tym myślę i już ;) Teraz to tylko i wyłącznie ich sprawa :)

Te nasze psy sa kochane i pożyteczne w jednym :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
O tak :loveu: Zwłaszcza jak śpią :evil_lol:

Taaaaaa :evil_lol: dzisiaj Ibri podarła mi koszulę którą kupiłam z 2 tygodnie temu a za jakies 5 min podarła koszule Sebastianowi :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Taaaaaa :evil_lol: dzisiaj Ibri podarła mi koszulę którą kupiłam z 2 tygodnie temu a za jakies 5 min podarła koszule Sebastianowi :evil_lol:

:crazyeye: Co Wy jej robiliście? Ze skóry ją chcieliście obrać?:evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
:crazyeye: Co Wy jej robiliście? Ze skóry ją chcieliście obrać?:evil_lol:

To chyba ona nas z koszul :evil_lol: ja ją niosłam i chciałam ją puścić na ziemię a ona sie zahaczyła pazurkiem i moja koszula sie podarła a jak to Sebastian zrobil ze podarła mu ją naplecach nie mam zielonego pojęcia :evil_lol:
wniosek jest jeden , badziewne koszule teraz robią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

magdabroy napisał(a):
Pewnie były chińskie :D:D

Teraz wszystkie sa Chińskie :evil_lol:

moja byla akurat firmowa :eviltong:

Sebastiana firmy firma wiec nic dziwnego ze poległa :eviltong:

Posted

Magda, ale fajnie wyglądasz :-) Brzuszek spory, ale czego się spodziewać :-) To już końcówka powoli się zbliża :-) I kącik młodego śliczny :-) Jak z folderu :-)

Posted

magdabroy napisał(a):

Watpię, żeby ona się wogóle zdecydowała na dziecko :roll: Znamy się 5 lat i w tym czasie już kilka razy słyszałam, że strają się z mężem o dziecko, potem przestawali się starać, bo coś tam... znowu zaczynali się starać i znowu przestawali... I tak ciągle :roll: Z mojego punktu widzenia oni są zawygoni ;) Nowe auto, wycieczki, nowy sprzęt... na to lubią wydawać kase ;)
a może po prostu im się nie udaje? my się "staraliśmy" 2 lata bez skutku. w końcu przestaliśmy, całkiem nam się plany zmieniły, bo jak się nie udaje, to trudno. zdaliśmy się na los i jakoś po pewnym czasie samo się stało:evil_lol:

Posted

[quote name='bira']Magda, ale fajnie wyglądasz :-) Brzuszek spory, ale czego się spodziewać :-) To już końcówka powoli się zbliża :-) I kącik młodego śliczny :-) Jak z folderu :-)

Dziękuję :)

[quote name='agaga21']a może po prostu im się nie udaje? my się "staraliśmy" 2 lata bez skutku. w końcu przestaliśmy, całkiem nam się plany zmieniły, bo jak się nie udaje, to trudno. zdaliśmy się na los i jakoś po pewnym czasie samo się stało:evil_lol:

[quote name='bira']Ja też mam takich znajomych, którzy się latami starali i w końcu po iluś tam zaskoczyło. Nie zazdroszczę takim parom...

Jestem w dość bliskich stosunkach z Dorotą i powiedziałby mi gdyby coś im nie wychodziło ;) A z tego co wiem, to najpierw przerwali starania bo lecieli na Dominikane, potem nie, bo kupili auto, teraz też nie, bo Dorota miała szanse na stały kontrakt w firmie (pracowałyśmy razem).... Dla mnie to nie są powody do zaprzestania starań o dziecko. Ale to nie moja sprawa ;) Ja postawiłam sobie cel taki, a nie inny i już :)

[quote name='ania90']ladny kacik czeka na Teosia :)

Dzięki ;)

[quote name='Klaudia&Aza']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6545.jpg wydra:lol:
Jestem ciekawa jak Tora zareaguje na małego Teosia:smile:

Miłego poniedziałku;)

[quote name='Aleksandra95']pozdrawiamy poniedziałkowo.:loveu:

Dziękuję i życzę miłego dnia ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Witajcie :multi:
Ladnie wygladasz :loveu:
Kacik Teosia swietny! Zyrafka :loveu:
Gdzie plywacie z Torka? To jest rzeka, jezioro? ;)

Cześć :)

Koło nas jest jezioro i tam jeździmy z Torką ;)

Odwiedziłam dziś Mikołaja :multi:

Posted

[quote name='Aleksandra95']słodki dzidzius.:)

No :loveu: Ma 4 miesiące, a już przesypia całą noc :crazyeye:

[quote name='understandme']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6596.jpg

Tora - fontanna :D:D:D

O tak :D Trzeba być daleko jak się otrzepuje ;)

A ja musiała dziś gotować zupę krem z pieczarek, bo Bogdan miał na taką ochotę :roll: A to niby kobieta w ciąży ma zachcianki :mad::evil_lol: I wyszła mi bardzo smaczna :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
jeju jaki on juz jest duzy :loveu::loveu::loveu::loveu: slodziasty :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale zupa z pieczarek jest bleeeeeeee fuj :eviltong:

Waży 7,8kg, dziś byli na ważeniu/szczepieniu ;)

Nie znasz się na jedzeniu :eviltong:

Aleksandra95 napisał(a):
pewnie pyszna ta zupka wyszła:) huhuh..:lol:

O tak :loveu:
Zobaczymy czy będzie smakować Bogdanowi ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Waży 7,8kg, dziś byli na ważeniu/szczepieniu ;)

Nie znasz się na jedzeniu :eviltong:

To kawal chłopa z niego , Marysia waży 9 a jest duzo starsza ;)

znam znam ale grzyby , pieczarki to jedna z tych rzeczy na które jestem uczulona :roll: