KT Arts Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6591.jpg Wodna Torcia :loveu: Odjazd :D Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name='Niufciak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6591.jpg Wodna Torcia :loveu: Odjazd :D :) Nie mogłam się dziś powstrzymać i kupiłam ciuszki dla Teosia :loveu: Kupiłam czapeczkę, kaftanik, body z długim rękawem, 5 body bez rękawków, spodenki, paputki i 2 pary skarpetek :loveu: Teraz wszystko się pierze ;) Quote
KT Arts Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nie wiem jak reszta, ale ja czekam na fotki tyś ciuszków :D zawsze rozwalają mnie te małe buciki :) Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Zdjęcia później, ale nie zrobiłam fotek wszystkiego ;) Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Jakie cuda :loveu: Dziękuję :calus: Zaraz sobie zmienię :) Quote
Karro Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 magdabroy napisał(a):Jakie cuda :loveu: Dziękuję :calus: Zaraz sobie zmienię :) Dzięki, miło mi :loveu: Quote
łamAga Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ale macie swietny nowy bannerek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ale jaja , mamy taką znajomą "z dzialki" jest w ciązy , ciagle nastawiala sie na dziewczynke , na usg nigdy nic nie bylo widac wiec tym bardziej nastawila sie na dziewczynke skoro nic tam nie dyndało , a dzisiaj przyszla na działke i w progu zaczela płakać , kazdy sie przestraszyl ze cos sie stalo a ona wydudlala " będzie chłopiec" buahahahahhaahhaahahhahahaha :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 dOgLoV napisał(a):Ale macie swietny nowy bannerek :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję :) dOgLoV napisał(a):Ale jaja , mamy taką znajomą "z dzialki" jest w ciązy , ciagle nastawiala sie na dziewczynke , na usg nigdy nic nie bylo widac wiec tym bardziej nastawila sie na dziewczynke skoro nic tam nie dyndało , a dzisiaj przyszla na działke i w progu zaczela płakać , kazdy sie przestraszyl ze cos sie stalo a ona wydudlala " będzie chłopiec" buahahahahhaahhaahahhahahaha :evil_lol: No to niezłe jaja :D:D:D Quote
łamAga Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 magdabroy napisał(a):Dziękuję :) No to niezłe jaja :D:D:D Jak sie urodzi to pewnie beda niezłe , dzieciaki zawsze maja ogromne jajeczka :evil_lol: Szkoda mi jej ale jak moja mama jej powtarzala zeby sie nie nastawiala na dziewczynke bo nigdy nic nie wiadomo to nie chciala slyszec ona bedzie miala Lenke i koniec buahahahaha a tu Kacperek :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 dOgLoV napisał(a):Jak sie urodzi to pewnie beda niezłe , dzieciaki zawsze maja ogromne jajeczka :evil_lol: Szkoda mi jej ale jak moja mama jej powtarzala zeby sie nie nastawiala na dziewczynke bo nigdy nic nie wiadomo to nie chciala slyszec ona bedzie miala Lenke i koniec buahahahaha a tu Kacperek :evil_lol: Kacperek :loveu: Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Milena9 napisał(a):Fajny bannerek :) Dziękuję :) Quote
łamAga Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 I znowu wodna Torka :loveu::loveu::loveu::loveu: jaka miala frajde :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 dOgLoV napisał(a):I znowu wodna Torka :loveu::loveu::loveu::loveu: jaka miala frajde :loveu::loveu::loveu::loveu: To ciągle są zdjęcia z jednego dnia ;) Mam jeszcze kilka zdjęć do wrzucenia, a potem muszę zrobić nowe :) Quote
Ptysiak Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Uwielbiam te zdjęcia Torki w wodzie :loveu::loveu::loveu: Boze jakie słodkie są takie maleńkie ubranka :):loveu: Quote
Aleksa. Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 super komplecik ! juz się nie mogę doczekać az Teoś na świecie będzie :) Quote
vaness Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Aleksandra95 napisał(a):super komplecik ! juz się nie mogę doczekać az Teoś na świecie będzie :) właśnie ;) wtedy się zdjęć naoglądamy :loveu: Quote
*Magda* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Ptysiak napisał(a):Uwielbiam te zdjęcia Torki w wodzie :loveu::loveu::loveu: Boze jakie słodkie są takie maleńkie ubranka :):loveu: Aleksandra95 napisał(a):super komplecik ! juz się nie mogę doczekać az Teoś na świecie będzie :) vaness napisał(a):właśnie ;) wtedy się zdjęć naoglądamy :loveu: Ja też się nie mogę doczekać :loveu: A dziś, to bym najchętniej ze sklepu nie wychodziła :D Tyle pięknych ubranek jest w sklepach :placz: Mam całą komadę ciuszków, ale musiałam coś kupić :evil_lol: Jeszcze Wam się odechce zdjęć Teosia :eviltong: Quote
KT Arts Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6681-1.jpg Jakie słodkie :loveu: Torcia :loveu: Quote
Recommended Posts