Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nawet bardzo wyszła Ci ta fota :-) Rewelacja :-)

A Lumposław idealny kawaler dla Honoraty jest :-) Mają podobny wałek tłuszczu na brzuszku ;-)

Posted

bira napisał(a):
Nawet bardzo wyszła Ci ta fota :-) Rewelacja :-)

A Lumposław idealny kawaler dla Honoraty jest :-) Mają podobny wałek tłuszczu na brzuszku ;-)

Dzięki :)

To trzeba ich kiedyś ze sobą umówić ;)

Posted

[quote name='panbazyl']odwiedzam latającą Torcię i obsmażonego Lumpiego :)
ja nie mam czasu an wrzucenie nowych fot.... ech. to sobie poogladam inne :)

Jednym słowem, idziesz na łatwiznę :D

[quote name='Kaaasia']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6431.jpg Fotka Rewelacyjna :loveu:
Niestety trudno rzucać i focić jednocześnie ale trening czyni mistrza ;)

[quote name='ania90']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6431.jpg sliczna fotka:)

Dzięki dziewczyny :)

Posted

Hello ;)

ale ten Lumpek fajniuchny :loveu::loveu::loveu::loveu: nie dziwie sie ze Tora jest o niego zazdrosna :evil_lol:

Torka tez sliczniasta :loveu: ciekawe jak ten zazdrosnik zareaguje na Teosia :loveu::loveu::loveu::loveu:

a jak z imieniem w koncu zostaje Teos ? :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Hello ;)

ale ten Lumpek fajniuchny :loveu::loveu::loveu::loveu: nie dziwie sie ze Tora jest o niego zazdrosna :evil_lol:

Torka tez sliczniasta :loveu: ciekawe jak ten zazdrosnik zareaguje na Teosia :loveu::loveu::loveu::loveu:

a jak z imieniem w koncu zostaje Teos ? :loveu:

Może kiedyś nadejdzie dzień i będziesz miała okazję osobiście poznać Lumpiastego i Torencję ;)

Chyba zostanie Teoś :loveu:
Wczoraj Bogdan był ze mną na ktg i leżała książka z imionami ;) I tak oglądał i oglądał, ale nic ciekawego nie znalazł :D No i potem rozmawialiśmy, bo tu się pisze Theodor, a ja bym chciała, żeby było Teodor (bez "h") i tak jakoś od słowa do słowa wyszło, że już w szpitalu bedzie trzeba powiedzieć, żeby wpisali imię bez "h" ;) Tak więc pewnie będzie Teoś :loveu:
I jeszcze się śmiałam do Bogdana:
-Będą jaja jak się urodzi dziewczynka :D
A on na to:
-No to wtedy właśnie nie będzie jaj :roflt:

Posted

[quote name='magdabroy']Może kiedyś nadejdzie dzień i będziesz miała okazję osobiście poznać Lumpiastego i Torencję ;)

Chyba zostanie Teoś :loveu:
Wczoraj Bogdan był ze mną na ktg i leżała książka z imionami ;) I tak oglądał i oglądał, ale nic ciekawego nie znalazł :D No i potem rozmawialiśmy, bo tu się pisze Theodor, a ja bym chciała, żeby było Teodor (bez "h") i tak jakoś od słowa do słowa wyszło, że już w szpitalu bedzie trzeba powiedzieć, żeby wpisali imię bez "h" ;) Tak więc pewnie będzie Teoś :loveu:
I jeszcze się śmiałam do Bogdana:
-Będą jaja jak się urodzi dziewczynka :D
A on na to:
-No to wtedy właśnie nie będzie jaj :roflt:

Buahahahahaaha oplułam monitor :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Teoś :loveu::loveu::loveu::loveu: sliczne jest to imie nawet z h w środku a jak bedzie dziewczynka to dajcie jej na imie Theodora :evil_lol:

oj bardzo bym chciala poznac ich osobiscie :loveu: was tez oczywiscie :evil_lol:

Posted

Nie pluj na monitor, bo nic nie będziesz na nim widzieć :D

Mi to "h" aż tak nie przeszkadza, ale troszkę kombinowania z dokumentami :roll: W niemieckim paszporcie miałby z "h", a w polskim bez "h". A tak, jakby już w szpitalu wpisano tak jak my chcemy, to już potem każdy dokument byłby poprostu powielany ;)

No ja myślę, że nas też, a nie tylko mój zwierzyniec :mad::eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie pluj na monitor, bo nic nie będziesz na nim widzieć :D

Mi to "h" aż tak nie przeszkadza, ale troszkę kombinowania z dokumentami :roll: W niemieckim paszporcie miałby z "h", a w polskim bez "h". A tak, jakby już w szpitalu wpisano tak jak my chcemy, to już potem każdy dokument byłby poprostu powielany ;)

No ja myślę, że nas też, a nie tylko mój zwierzyniec :mad::eviltong:

Ahaaa no to fakt lepiej bez h podac ;)

No pewnie ze was też , przeciez ktos musi nam ten zwierzyniec przedstawić :evil_lol: (żart ofcourse )