*Magda* Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Aleksandra95 napisał(a):przynajmniej ładną pogodę mieliście. : D Ada_Mirra napisał(a):no fajna pogoda fajna :D i dzieciaki zabawę miały z piłką widzę :) piękny widok :D To fakt, pogoda była cudna :) A dziś pada :( Szkoda, że nie mogłam zabrać Tory :shake: Piłka by nie przeżyła 5 minut jakby była z nami Torka :D Quote
łamAga Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ale słodkie dzieciaczki :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas tez sie teraz rozpadalo :roll: Quote
Ptysiak Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 magdabroy napisał(a):Dzień dobry ;) Nie ma mnie na dogo całą dobę i nikt się o nas nie martwi :mad::obrazic: Ja dzisiaj też wybyłam na trochę a potem wymyśliłam spacer po deszczu z Ptysiem... Już więcej tego nie zrobię :D I kocha i martwi jak mogłaś tak napisać :shake::eviltong: Mnie dziś net nie kocha bo albo chodzi jak... albo go nie ma i już :D Śliczne zdjęcia dzieciaczków:):loveu: Dobrej nocy :) Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Dzień dobry w deszczowy poniedziałek ;) Dziś spacerek był bardzo krótki :D Znowu pada :( Mam znowu szczęście do szkolenia... :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Dzień dobry ;) U mnie póki co nie pada, ale jest pochmurno i zimno :( Quote
aganela Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 aa Roksana jakie ma piękne długie włosy:loveu:ja chcę zapuścić do takiej długości z boba,którego miałam rok temu.. Quote
KT Arts Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ja od dzisiaj kocham poniedziałki, 7:00, toyot'y, Dąbrowe Górniczą, deszcz i zimno hahaha :P Zdałam prawko :D Quote
*Magda* Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 aganela napisał(a):aa Roksana jakie ma piękne długie włosy:loveu:ja chcę zapuścić do takiej długości z boba,którego miałam rok temu.. No to życzę powodzenia ;) Ja już nie mam siły do pielęgnacji takich długich włosów :shake: Przyzwyczaiłam się do troszkę krótszych i póki co tak zostanie ;) Quote
*Magda* Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Niufciak napisał(a):Ja od dzisiaj kocham poniedziałki, 7:00, toyot'y, Dąbrowe Górniczą, deszcz i zimno hahaha :P Zdałam prawko :D No to gratulacje :multi: Quote
*Magda* Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 dOgLoV napisał(a):Hejka :morning: Hej ;) Zjadłam pączka i właśnie piję kawe :D Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 magdabroy napisał(a):Hej ;) Zjadłam pączka i właśnie piję kawe :D Ja już po 2 kawach, nudzę się w pracy i spać mi się chce :D Quote
łamAga Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 magdabroy napisał(a):Hej ;) Zjadłam pączka i właśnie piję kawe :D Pączek :crazyeye: mniami:evil_lol: a ja bym sobie zjadła jak ja to mówie kółko z dziurką :loveu: mega duza dawka tłuszczu pewnie dlatego tak mi smakuje :evil_lol: Ptysiak napisał(a):Ja już po 2 kawach, nudzę się w pracy i spać mi się chce :D ja koncze pierwsza wiec to sniadanie za chwile wypije druga na drugie sniadanie a pozniej moze cos zjem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Ja już też 2 kawy zaliczyłam ;) Powinnam nie jeść tyle słodkiego, ale pączków nie potrafię sobie odmówić :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nie odmawiaj sobie bo odmawiasz tez Tesiowi :) Kurde:/... idę po pączka!!! :evil_lol: Quote
KT Arts Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ale mi narobiłyście smaka :P ide sobie zrobić kawe :P Quote
*Magda* Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Niufciak napisał(a):Ale mi narobiłyście smaka :P ide sobie zrobić kawe :P Kawa? Myślałam, że na pączka :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Ptysiak napisał(a)::evil_lol: U mnie teraz pół biura je paczki :D Dobrze, że pomyślałaś o innych, a nie tylko o sobie :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 magdabroy napisał(a):Dobrze, że pomyślałaś o innych, a nie tylko o sobie :evil_lol: Nie miałam wyjścia, jakbym nie pomyślała to zjedli by mi mojego :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Ptysiak napisał(a):Nie miałam wyjścia, jakbym nie pomyślała to zjedli by mi mojego :evil_lol: To nie było by czym dzielić na kilka osób :D Mówią, że w Polsce burdel, ale tutaj jest chyba jeszcze gorzej :evil_lol: Dostałam list, że wypłacą mi zasiłek chorobowy w wysokości 70% mojego wynagrodzenia. Więc dzwonię do nich dzisiaj, bo będąc w ciąży należy mi się 100% wynagrodzenia. Rozmawiałam z kobietą, miała to sprawdzić. Potem zadzwonił do mnie koleś i też obiecał to sprawdzić :roll: A najbardziej rozzłościło mnie stwierdzenie obu tych osób, że oni nie wiedzieli, że mam chorobowe dlatego, że jestem w ciąży :roll: A dziś oficjalnie zaczynam już macierzyńskie, więc ja nie wiem jaki oni mają burdel :mad: Quote
Recommended Posts