Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Do tego to chyba potrzebuję jednak doga niemieckiego :loveu:

Mam nadzieję, że to znaczy, że urodzę wcześniej ;) A tak swoją drogą gdyby to zależało od imienia, to Agnieszki rodzą przed terminem ;) Moja druga bratowa to Agnieszka :)

To masz czas na kupno doga :evil_lol:

Moja bratowa z Gabi i Emi miała cesarke wiec trudno mi stwierdzic ale wole przed terminem urodzic niz po hehe ale nie za duzo bo ja to np wczesniak z 8 miesiaca jestem :roll:

ale dobra , milego popoludnia zycze i uciekam do pracy :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
To masz czas na kupno doga :evil_lol:

Moja bratowa z Gabi i Emi miała cesarke wiec trudno mi stwierdzic ale wole przed terminem urodzic niz po hehe ale nie za duzo bo ja to np wczesniak z 8 miesiaca jestem :roll:

ale dobra , milego popoludnia zycze i uciekam do pracy :roll:

Już to widzę, jak się Bogdan zgadza na kolejnego psa i to jeszcze na takiego konia jak dog niemiecki :evil_lol:

Przeczytasz to dopiero jak wrócisz z pracy, ale trudno :roll: Ja też życzę miłego popołudnia i spokojnej pracy ;)

Posted

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4975.jpg ale jej się irokez zrobił :D

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4973.jpg :loveu:

ale duuuużo napisałyście :D

moja Sonia jak widzi jedzenie to takie czasem gluty z pyska jej lecą :lol: zresztą Ciap nic lepszy nie jest, ino trochę miej do sprzątania po nim :D

mi samce dogów się nie podobają :( bo jak widzę, że te jajka tak im wiszą to masakra :shake::shake:
stanowczo wolę jak są zarośnięta i tak ma Ciap i każdy z naszych psów, które mieliśmy....a suczki są mniejsze...

Posted

[quote name='kalyna']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4975.jpg ale jej się irokez zrobił :D

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4973.jpg :loveu:

ale duuuużo napisałyście :D

moja Sonia jak widzi jedzenie to takie czasem gluty z pyska jej lecą :lol: zresztą Ciap nic lepszy nie jest, ino trochę miej do sprzątania po nim :D

mi samce dogów się nie podobają :( bo jak widzę, że te jajka tak im wiszą to masakra :shake::shake:
stanowczo wolę jak są zarośnięta i tak ma Ciap i każdy z naszych psów, które mieliśmy....a suczki są mniejsze...

Takiego irokeza przy ogonie ma zawsze jak biega za piłką :) No i te gluty, to też tylko na widok piłki :) Tora wtedy jest jak zahipnotyzowana :evil_lol:

U mnie samiec nie chodzi w grę :shake: Tylko suczki :loveu:

Posted

dawno tu nie pisalam. Super zdjęcia :) A kangurowe jest debeściarskie :)
Ja swojego synka w chuście nosiłam praktycznie od momentu urodzenia już. Potem zrobił się ciut ciężki i nie dawałam rady. w wózeczku praktycznie nie jeździł, tylko w chuście go tarmosiłam wszędzie :) a córeczka miala już "fachowe" nosidelko zakupione gdzieś na taniej odzieży, ale takie super, super. Do tego plecak gzdie bylo miejsce dla dziecka i na jakieś rupiecie na wędrówki. Z wózka krótko korzystała.
a teraz jedno jest w zerówce a drugie w przedszkolu w maluchach....

Posted

[quote name='bira']Super się ogląda te Twoje fotki :-) Torka taka smarkula rozbawiona :-) I w tą piłeczkę taka zapatrzona :-) Cud, miód, malina :-)

Bo to jeszcze smarkula ;) W poniedziałek dopiero 2 latka skończy :)

[quote name='Niufciak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4968.jpg
Glut wspaniały :loveu::loveu:

Ale piłka p takim glucie już nie :evil_lol:

[quote name='panbazyl']dawno tu nie pisalam. Super zdjęcia :) A kangurowe jest debeściarskie :)
Ja swojego synka w chuście nosiłam praktycznie od momentu urodzenia już. Potem zrobił się ciut ciężki i nie dawałam rady. w wózeczku praktycznie nie jeździł, tylko w chuście go tarmosiłam wszędzie :) a córeczka miala już "fachowe" nosidelko zakupione gdzieś na taniej odzieży, ale takie super, super. Do tego plecak gzdie bylo miejsce dla dziecka i na jakieś rupiecie na wędrówki. Z wózka krótko korzystała.
a teraz jedno jest w zerówce a drugie w przedszkolu w maluchach....

Na ja mam 2 nosidełka i nad chustą też się zastanowię ;) Ale czy kupię to się okaże. Widziałam w tamtym roku jak moja bratowa kombinowała, żeby Emilke nosić w chuście i to mnie troszkę przeraża, ale praktyka czyni mistrza :)
Ale taki był efekt chusty jak byliśmy w zoo :loveu:

[quote name='dOgLoV']Dziekuje dziekuje :lol:

Jak szybciutko na nogach :crazyeye:

Posted

[quote name='dOgLoV']Chyba wreszcie odespałam nocki :evil_lol: obudzilam sie po 8 i juz mi sie spac nie chcialo co u mnie jest rzadkością :evil_lol:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_1754.jpg jak słodko :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja też pobudka po 8, ale z budzikiem ;) Spacerek z Torą, śniadanko, a teraz dogo :evil_lol: Za pół godzinki jadę do Mikołaja :loveu:

Na zdjęciu jest moja bratowa Agnieszka z Emilką :loveu: Tam jest taka malutka, a teraz już ma 13 miesięcy :crazyeye:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja też pobudka po 8, ale z budzikiem ;) Spacerek z Torą, śniadanko, a teraz dogo :evil_lol: Za pół godzinki jadę do Mikołaja :loveu:

Na zdjęciu jest moja bratowa Agnieszka z Emilką :loveu: Tam jest taka malutka, a teraz już ma 13 miesięcy :crazyeye:

Ja podobnie tylko ze bez budzika i spacerek taki nie za długi :oops:

Mikołajek :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dzieci bardzo szybko rosną ;)

Posted

ja miałam taka super chustę z która NIC nie trzeba było kombinować :) Jakiejś polskiej producentki - od razu gotowa do używania, bez wiązań czy innych udziwnień. Poszukam maila do niej i jak znajdę dam Ci.

Posted

panbazyl napisał(a):
ja miałam taka super chustę z która NIC nie trzeba było kombinować :) Jakiejś polskiej producentki - od razu gotowa do używania, bez wiązań czy innych udziwnień. Poszukam maila do niej i jak znajdę dam Ci.

Fajnie by było, bo ta od bratowej to miała całą instrukcję obsługi wiązania :roll:

Posted

Wróciłam od koleżanki ;) Mikołajek jest cudny :loveu: Zrobiłam mu kilka zdjęć i jutro powinnam je wrzucić ;) Dziś już nie zdąże, bo mam jeszcze dużo do zrobienia w domu :/