Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra, wrzucę teraz, żeby nie było, że zawsze oglądasz jako ostatnia

Wyciągnij piłeczkę z kieszeni, proszę

Tora jak widzi piłkę to nie kontroluje wydzielania/połukania śliny :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
ahaaaa :lol:

ooooo dziekuje za zdjęcia :calus::calus::calus::calus:

Torka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Tak już szukam kilka tygodni tej pomarańczowej, ale nic się nie zmienia w tych kolorach :angryy:

Proszę bardzo ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
:loveu:

Psy tak słodko wyglądają z taką przekrzywioną głową :loveu::D

Przesłodko :loveu::loveu::loveu::loveu: Neron zawsze tak przekrzywia głowe jak czekamy przed wejsciem do weta i w srodku jest jakis pies ktory wydaje jakies dzwieki :lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
To fakt, jakieś nie znane odgłosy i odrazu głowa na bok i uszy sterczą jak radary :D

Dokładnie :evil_lol:

a tereny macie super na spacerki :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Dokładnie :evil_lol:

a tereny macie super na spacerki :loveu:

Tereny sa wprost idealne :)

Jutro (jak się nic nie zmieni, tak jak ostatnio :() będę u Mikołaja :loveu:

Posted

Mikołajek :loveu::loveu::loveu::loveu:

obowiązkowo czekam na zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

ja juz mam zamówiona sesje małego dzidziusia ale to dopiero za pare miesięcy jak znajoma urodzi , prosila mnie zebym przyszła do niej porobić maluszkowi zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Mikołajek :loveu::loveu::loveu::loveu:

obowiązkowo czekam na zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

ja juz mam zamówiona sesje małego dzidziusia ale to dopiero za pare miesięcy jak znajoma urodzi , prosila mnie zebym przyszła do niej porobić maluszkowi zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Mam tylko nadzieję, że Mikołaj da dziś mamusi pospać w nocy i będę go mogła wkońcu zobaczyć :loveu:

Biorę aparat i go obfocę na 100%. Mam prezent dla niego od ekipy z pracy, więc muszę im wszystko udokumentować :D

Te kilka miesięcy szybko zleci i maluszek będzie na świecie :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Mam tylko nadzieję, że Mikołaj da dziś mamusi pospać w nocy i będę go mogła wkońcu zobaczyć :loveu:

Biorę aparat i go obfocę na 100%. Mam prezent dla niego od ekipy z pracy, więc muszę im wszystko udokumentować :D

Te kilka miesięcy szybko zleci i maluszek będzie na świecie :)

na pewno da mamusi pospać :loveu:

dokumentacja musi byc i do pracy i na dogo :evil_lol:

pewnie tak , dopiero co sie dowiedziala ze jest w ciazy a juz ma polowe za sobą :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
na pewno da mamusi pospać :loveu:

dokumentacja musi byc i do pracy i na dogo :evil_lol:

pewnie tak , dopiero co sie dowiedziala ze jest w ciazy a juz ma polowe za sobą :lol:

Ostatnio właśnie dał jej popalić i Ania o 6 rano napisała mi sms'a, żeby nie przyjeżdżała, bo zasypia na stojąco :D

W sumie to tylko dla kilku osób z pracy ta dokumentacja, bo może ze 20 osób się zrzuciła na prezent ;) Mam nadzieje, że jej się spodoba :)

Ja też się dopiero dowiedziałam, a już mam ostatni tydzień 5 miesiąca :loveu: Już bliżej niż dalej :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ostatnio właśnie dał jej popalić i Ania o 6 rano napisała mi sms'a, żeby nie przyjeżdżała, bo zasypia na stojąco :D

W sumie to tylko dla kilku osób z pracy ta dokumentacja, bo może ze 20 osób się zrzuciła na prezent ;) Mam nadzieje, że jej się spodoba :)

Ja też się dopiero dowiedziałam, a już mam ostatni tydzień 5 miesiąca :loveu: Już bliżej niż dalej :diabloti:

O kurczaczek to miała nie wesolo :lol:

a co kupiliscie ?? :lol:

pamietam jak napisalas ze jestes w ciazy a tu juz 5 miesiecy mineło :crazyeye: szok normalnie :crazyeye:

moja kolezanka ( ostatnio mam same kolezanki w ciazy ) miala termin na zeszła sobote i jeszcze nie urodzila :crazyeye: dzisiaj jest już 9 dni po terminie , chyba z nerwow bym sama urodziła :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
O kurczaczek to miała nie wesolo :lol:

a co kupiliscie ?? :lol:

pamietam jak napisalas ze jestes w ciazy a tu juz 5 miesiecy mineło :crazyeye: szok normalnie :crazyeye:

moja kolezanka ( ostatnio mam same kolezanki w ciazy ) miala termin na zeszła sobote i jeszcze nie urodzila :crazyeye: dzisiaj jest już 9 dni po terminie , chyba z nerwow bym sama urodziła :roll:

Kupiłam taki stoliczek, który teraz jest dla dziecka na leżąco i zabaweczki nad nim świecą, ruszają się itp. Potem jak dziecko będzie już siedzieć, to bedzie mógł włączać muzyczkę, układać klocki wedłóg kształtu, a jak już będzie stał, to będą to takie mini organy :) 3w1 dla dzidziusia ;) Ania jeszcze chciała chustę lub nosidełko, więc kupiłam jej nosidełko, bo wiem, że nie każda mama daje radę z wiązaniem chusty i grzechotkę-gryzak :)

No jak napisałam, że jestem w ciąży to był początek 2 miesiąca :loveu: Ale fakt, czas leci starsznie szybko ;)

Moja bratowa urodziła jakoś 9-10 dni po terminie. Była ten okres cały czas w szpitalu i już była taka zła, że chciała się wypisać na własne rządanie :D I w tym dniu urodziła :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Kupiłam taki stoliczek, który teraz jest dla dziecka na leżąco i zabaweczki nad nim świecą, ruszają się itp. Potem jak dziecko będzie już siedzieć, to bedzie mógł włączać muzyczkę, układać klocki wedłóg kształtu, a jak już będzie stał, to będą to takie mini organy :) 3w1 dla dzidziusia ;) Ania jeszcze chciała chustę lub nosidełko, więc kupiłam jej nosidełko, bo wiem, że nie każda mama daje radę z wiązaniem chusty i grzechotkę-gryzak :)

No jak napisałam, że jestem w ciąży to był początek 2 miesiąca :loveu: Ale fakt, czas leci starsznie szybko ;)

Moja bratowa urodziła jakoś 9-10 dni po terminie. Była ten okres cały czas w szpitalu i już była taka zła, że chciała się wypisać na własne rządanie :D I w tym dniu urodziła :D

Wiem wiem co to jest , bardzo fajna sprawa na pewno jej sie przyda ;) a nosidelko hmmm nie kazde dziecko chce w nim siedziec ale moze on akurat bedzie chciał :loveu:

Natalia tez jest w szpitalu , pracuje z jej męża siostra wiec mam nadzieje ze dzisiaj mi powie ze Natalia wreszcie urodzila :multi:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Wiem wiem co to jest , bardzo fajna sprawa na pewno jej sie przyda ;) a nosidelko hmmm nie kazde dziecko chce w nim siedziec ale moze on akurat bedzie chciał :loveu:

Natalia tez jest w szpitalu , pracuje z jej męża siostra wiec mam nadzieje ze dzisiaj mi powie ze Natalia wreszcie urodzila :multi:

Ona sama chciała nosidełko, więc kupiłam ;) Ja też mam dla Teosia 2 sztuki ;) Zobaczymy czy będzie chciał w tym śmigać z mamusią :)

To te Natalie chyba tak mają :D Moja bratowa, właśnie też Natalia, rodziła po terminie ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ona sama chciała nosidełko, więc kupiłam ;) Ja też mam dla Teosia 2 sztuki ;) Zobaczymy czy będzie chciał w tym śmigać z mamusią :)

To te Natalie chyba tak mają :D Moja bratowa, właśnie też Natalia, rodziła po terminie ;)

Teosia posadzisz na Torke i będa śmigali :evil_lol:

Dobrze ze My nie mamy na imie Natalia :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Teosia posadzisz na Torke i będa śmigali :evil_lol:

Dobrze ze My nie mamy na imie Natalia :lol:

Do tego to chyba potrzebuję jednak doga niemieckiego :loveu:

Mam nadzieję, że to znaczy, że urodzę wcześniej ;) A tak swoją drogą gdyby to zależało od imienia, to Agnieszki rodzą przed terminem ;) Moja druga bratowa to Agnieszka :)