*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Dobra, wrzucę teraz, żeby nie było, że zawsze oglądasz jako ostatnia Wyciągnij piłeczkę z kieszeni, proszę Tora jak widzi piłkę to nie kontroluje wydzielania/połukania śliny :D Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dOgLoV napisał(a):a dlaczego akurat pomarańczowej ?? Bo mam w łazience meble i dywaniki pomarańczowe i stara (szaro-bordowa) nie pasuje :mad: Quote
łamAga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ahaaaa :lol: ooooo dziekuje za zdjęcia :calus::calus::calus::calus: Torka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dOgLoV napisał(a):ahaaaa :lol: ooooo dziekuje za zdjęcia :calus::calus::calus::calus: Torka :loveu::loveu::loveu::loveu: Tak już szukam kilka tygodni tej pomarańczowej, ale nic się nie zmienia w tych kolorach :angryy: Proszę bardzo ;) Quote
łamAga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4979.jpg To spojrzenie z przekrzywionym łebkiem :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 [quote name='dOgLoV']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4979.jpg To spojrzenie z przekrzywionym łebkiem :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: Psy tak słodko wyglądają z taką przekrzywioną głową :loveu::D Quote
łamAga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 magdabroy napisał(a)::loveu: Psy tak słodko wyglądają z taką przekrzywioną głową :loveu::D Przesłodko :loveu::loveu::loveu::loveu: Neron zawsze tak przekrzywia głowe jak czekamy przed wejsciem do weta i w srodku jest jakis pies ktory wydaje jakies dzwieki :lol: Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 To fakt, jakieś nie znane odgłosy i odrazu głowa na bok i uszy sterczą jak radary :D Quote
łamAga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 magdabroy napisał(a):To fakt, jakieś nie znane odgłosy i odrazu głowa na bok i uszy sterczą jak radary :D Dokładnie :evil_lol: a tereny macie super na spacerki :loveu: Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dOgLoV napisał(a):Dokładnie :evil_lol: a tereny macie super na spacerki :loveu: Tereny sa wprost idealne :) Jutro (jak się nic nie zmieni, tak jak ostatnio :() będę u Mikołaja :loveu: Quote
łamAga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Mikołajek :loveu::loveu::loveu::loveu: obowiązkowo czekam na zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: ja juz mam zamówiona sesje małego dzidziusia ale to dopiero za pare miesięcy jak znajoma urodzi , prosila mnie zebym przyszła do niej porobić maluszkowi zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dOgLoV napisał(a):Mikołajek :loveu::loveu::loveu::loveu: obowiązkowo czekam na zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: ja juz mam zamówiona sesje małego dzidziusia ale to dopiero za pare miesięcy jak znajoma urodzi , prosila mnie zebym przyszła do niej porobić maluszkowi zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Mam tylko nadzieję, że Mikołaj da dziś mamusi pospać w nocy i będę go mogła wkońcu zobaczyć :loveu: Biorę aparat i go obfocę na 100%. Mam prezent dla niego od ekipy z pracy, więc muszę im wszystko udokumentować :D Te kilka miesięcy szybko zleci i maluszek będzie na świecie :) Quote
łamAga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 magdabroy napisał(a):Mam tylko nadzieję, że Mikołaj da dziś mamusi pospać w nocy i będę go mogła wkońcu zobaczyć :loveu: Biorę aparat i go obfocę na 100%. Mam prezent dla niego od ekipy z pracy, więc muszę im wszystko udokumentować :D Te kilka miesięcy szybko zleci i maluszek będzie na świecie :) na pewno da mamusi pospać :loveu: dokumentacja musi byc i do pracy i na dogo :evil_lol: pewnie tak , dopiero co sie dowiedziala ze jest w ciazy a juz ma polowe za sobą :lol: Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dOgLoV napisał(a):na pewno da mamusi pospać :loveu: dokumentacja musi byc i do pracy i na dogo :evil_lol: pewnie tak , dopiero co sie dowiedziala ze jest w ciazy a juz ma polowe za sobą :lol: Ostatnio właśnie dał jej popalić i Ania o 6 rano napisała mi sms'a, żeby nie przyjeżdżała, bo zasypia na stojąco :D W sumie to tylko dla kilku osób z pracy ta dokumentacja, bo może ze 20 osób się zrzuciła na prezent ;) Mam nadzieje, że jej się spodoba :) Ja też się dopiero dowiedziałam, a już mam ostatni tydzień 5 miesiąca :loveu: Już bliżej niż dalej :diabloti: Quote
łamAga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 magdabroy napisał(a):Ostatnio właśnie dał jej popalić i Ania o 6 rano napisała mi sms'a, żeby nie przyjeżdżała, bo zasypia na stojąco :D W sumie to tylko dla kilku osób z pracy ta dokumentacja, bo może ze 20 osób się zrzuciła na prezent ;) Mam nadzieje, że jej się spodoba :) Ja też się dopiero dowiedziałam, a już mam ostatni tydzień 5 miesiąca :loveu: Już bliżej niż dalej :diabloti: O kurczaczek to miała nie wesolo :lol: a co kupiliscie ?? :lol: pamietam jak napisalas ze jestes w ciazy a tu juz 5 miesiecy mineło :crazyeye: szok normalnie :crazyeye: moja kolezanka ( ostatnio mam same kolezanki w ciazy ) miala termin na zeszła sobote i jeszcze nie urodzila :crazyeye: dzisiaj jest już 9 dni po terminie , chyba z nerwow bym sama urodziła :roll: Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dOgLoV napisał(a):O kurczaczek to miała nie wesolo :lol: a co kupiliscie ?? :lol: pamietam jak napisalas ze jestes w ciazy a tu juz 5 miesiecy mineło :crazyeye: szok normalnie :crazyeye: moja kolezanka ( ostatnio mam same kolezanki w ciazy ) miala termin na zeszła sobote i jeszcze nie urodzila :crazyeye: dzisiaj jest już 9 dni po terminie , chyba z nerwow bym sama urodziła :roll: Kupiłam taki stoliczek, który teraz jest dla dziecka na leżąco i zabaweczki nad nim świecą, ruszają się itp. Potem jak dziecko będzie już siedzieć, to bedzie mógł włączać muzyczkę, układać klocki wedłóg kształtu, a jak już będzie stał, to będą to takie mini organy :) 3w1 dla dzidziusia ;) Ania jeszcze chciała chustę lub nosidełko, więc kupiłam jej nosidełko, bo wiem, że nie każda mama daje radę z wiązaniem chusty i grzechotkę-gryzak :) No jak napisałam, że jestem w ciąży to był początek 2 miesiąca :loveu: Ale fakt, czas leci starsznie szybko ;) Moja bratowa urodziła jakoś 9-10 dni po terminie. Była ten okres cały czas w szpitalu i już była taka zła, że chciała się wypisać na własne rządanie :D I w tym dniu urodziła :D Quote
łamAga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 magdabroy napisał(a):Kupiłam taki stoliczek, który teraz jest dla dziecka na leżąco i zabaweczki nad nim świecą, ruszają się itp. Potem jak dziecko będzie już siedzieć, to bedzie mógł włączać muzyczkę, układać klocki wedłóg kształtu, a jak już będzie stał, to będą to takie mini organy :) 3w1 dla dzidziusia ;) Ania jeszcze chciała chustę lub nosidełko, więc kupiłam jej nosidełko, bo wiem, że nie każda mama daje radę z wiązaniem chusty i grzechotkę-gryzak :) No jak napisałam, że jestem w ciąży to był początek 2 miesiąca :loveu: Ale fakt, czas leci starsznie szybko ;) Moja bratowa urodziła jakoś 9-10 dni po terminie. Była ten okres cały czas w szpitalu i już była taka zła, że chciała się wypisać na własne rządanie :D I w tym dniu urodziła :D Wiem wiem co to jest , bardzo fajna sprawa na pewno jej sie przyda ;) a nosidelko hmmm nie kazde dziecko chce w nim siedziec ale moze on akurat bedzie chciał :loveu: Natalia tez jest w szpitalu , pracuje z jej męża siostra wiec mam nadzieje ze dzisiaj mi powie ze Natalia wreszcie urodzila :multi: Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dOgLoV napisał(a):Wiem wiem co to jest , bardzo fajna sprawa na pewno jej sie przyda ;) a nosidelko hmmm nie kazde dziecko chce w nim siedziec ale moze on akurat bedzie chciał :loveu: Natalia tez jest w szpitalu , pracuje z jej męża siostra wiec mam nadzieje ze dzisiaj mi powie ze Natalia wreszcie urodzila :multi: Ona sama chciała nosidełko, więc kupiłam ;) Ja też mam dla Teosia 2 sztuki ;) Zobaczymy czy będzie chciał w tym śmigać z mamusią :) To te Natalie chyba tak mają :D Moja bratowa, właśnie też Natalia, rodziła po terminie ;) Quote
łamAga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 magdabroy napisał(a):Ona sama chciała nosidełko, więc kupiłam ;) Ja też mam dla Teosia 2 sztuki ;) Zobaczymy czy będzie chciał w tym śmigać z mamusią :) To te Natalie chyba tak mają :D Moja bratowa, właśnie też Natalia, rodziła po terminie ;) Teosia posadzisz na Torke i będa śmigali :evil_lol: Dobrze ze My nie mamy na imie Natalia :lol: Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dOgLoV napisał(a):Teosia posadzisz na Torke i będa śmigali :evil_lol: Dobrze ze My nie mamy na imie Natalia :lol: Do tego to chyba potrzebuję jednak doga niemieckiego :loveu: Mam nadzieję, że to znaczy, że urodzę wcześniej ;) A tak swoją drogą gdyby to zależało od imienia, to Agnieszki rodzą przed terminem ;) Moja druga bratowa to Agnieszka :) Quote
Recommended Posts