Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Lubię horrory, thrilery itp, ale fakt, że w tej chwili wolę takich rzeczy nie oglądać/czytać ;)

Ok, wybaczam :glaszcze: Nigdy takiego określenia nie słyszałam, więc nie znałam jego znaczenia :oops:

Teos zrezygnuje z bycia pilkarzem i zostanie seryjnym morderca :evil_lol: ALbo zostanie detektywem i bedzi tropil takich delikwentow :cool1:

A Mikolaj jest nieziemski :loveu: U mojej znajomej tez sie urodzila pare dni temu malutka niunia :loveu: Juz sie nie moge doczekac odwiedzin u nich :oops:

No to teraz bedziesz wiedziec ze rzyganie tecza to nic zlego :evil_lol: megagrin:

Posted

panbazyl napisał(a):
śliczny (tfu tfu tfu) malec :)

Wczoraj jak ich odwiedziłam, to Mikołaj był bardzo grzeczniutki :) Oby Teoś też taki był ;)

:: FiGa :: napisał(a):
Teos zrezygnuje z bycia pilkarzem i zostanie seryjnym morderca :evil_lol: ALbo zostanie detektywem i bedzi tropil takich delikwentow :cool1:

A Mikolaj jest nieziemski :loveu: U mojej znajomej tez sie urodzila pare dni temu malutka niunia :loveu: Juz sie nie moge doczekac odwiedzin u nich :oops:

No to teraz bedziesz wiedziec ze rzyganie tecza to nic zlego :evil_lol: megagrin:

Sama nie wiem co lepsze, piłkarz czy detektyw :roll: Bo seryjnego mordercy nie piorę pod uwagę :evil_lol:

Odwaliłam dziś kawał roboty :p Umyłam okna na parterze, teraz czekam aż się wypiorą firanki, żeby je powiesić :lol: Tylko teraz siedzę i już czuję kręgosłup :shake::roll:

Posted

mam nadzieję, ze to ostatnie Twoje mycie okien!!!! A na pewno firanek nie wieszaj!!!!! Chyba, że bedziesz po terminie porodu to wtedy mozesz wieszac ile chcesz, ale nie wcześniej!!!!! Taka pozycja z rękami do góry sprzyja szybszemu porodowi.... niech chłopy wieszają :)

Posted

Wygląda na bardzo grzecznego :loveu::loveu::loveu::loveu:

Moja kolezanka Natalia wreszcie urodziła , tzn w niedziele rano dostała bóli ale że nie miała rozwarcia to zrobili jej cięcie , ale Nikodem już jest z nimi cały i zdrowy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Moja kolezanka Natalia wreszcie urodziła , tzn w niedziele rano dostała bóli ale że nie miała rozwarcia to zrobili jej cięcie , ale Nikodem już jest z nimi cały i zdrowy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

No to gratuluję ciociu kolejnego maluszka na świecie :calus:

Posted

magdabroy napisał(a):
No to gratuluję ciociu kolejnego maluszka na świecie :calus:

Dziekuje dziekuje :lol: ale jego to zobacze raczej tylko na zdjęciach bo od kiedy zwolnili ( nie przedłużyli umowy ) Natalii mamy ze soba kontakt tylko e-mailowy :roll: ale dobre i to ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Dziekuje dziekuje :lol: ale jego to zobacze raczej tylko na zdjęciach bo od kiedy zwolnili ( nie przedłużyli umowy ) Natalii mamy ze soba kontakt tylko e-mailowy :roll: ale dobre i to ;)

A może go kiedyś odwiedzisz, kto to wie :razz: Życie lubi robić niespodzianki :cool3:

Posted

Tak mi sie jeszcze przypomniało a propos Teosia :loveu::loveu::loveu::loveu: jak Marysia była chrzczona to był tez chrzczony Tymuś ( Tymoteusz ) :loveu::loveu::loveu::loveu:

miłego dnia życzymy :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tak mi sie jeszcze przypomniało a propos Teosia :loveu::loveu::loveu::loveu: jak Marysia była chrzczona to był tez chrzczony Tymuś ( Tymoteusz ) :loveu::loveu::loveu::loveu:

miłego dnia życzymy :lol:

Tymuś to mój bratanek :loveu:

Dziękuję :calus: Miłej pracy życzę ;)

Idę kończyć placki po węgiersku :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tymuś to mój bratanek :loveu:

Dziękuję :calus: Miłej pracy życzę ;)

Idę kończyć placki po węgiersku :loveu:

A no fakt , ja i moja skleroza :evil_lol:

dziekuje :lol:

oooo to poczestuj nas pozniej na forum , po pracy bede na pewno głodna :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
A no fakt , ja i moja skleroza :evil_lol:

oooo to poczestuj nas pozniej na forum , po pracy bede na pewno głodna :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie wiem czy coś zostanie, bo uwielbiam placki po węgiersku :loveu::eviltong:

Posted

Placki :cool3: POdzielisz sie z nami? :)
Moj TZ uparl sie ze jego syn musi miec na imie Tymoteusz ;)

Już zjedzone :oops: Tora wyżebrała ostatniego :eviltong: Ale zostało mi dużo gulaszu, więc jak ktoś chce to niech wpada, to jutro usmażę świeże :cool3:

No i bardzo dobrze, bo Tymoteusz, to bardzo ładne imię :loveu:
My patrzymy, żeby imię było łatwe do wymówienia w obu krajach :roll: no i żeby nam się podobało :loveu:

Posted

Ja kleilam dzis pierogi :loveu: Wiec niczego wiecej do szczescia mi nie trzeba :loveu:

Tymoteusz do latwych nie nalezy co prawda, ale faceci sa uparci jak osly a moj TZ szczegolnie. Z reszta, mnie rowniez sie podoba :)

Posted

Ja kleilam dzis pierogi :loveu: Wiec niczego wiecej do szczescia mi nie trzeba :loveu:

Tymoteusz do latwych nie nalezy co prawda, ale faceci sa uparci jak osly a moj TZ szczegolnie. Z reszta, mnie rowniez sie podoba :)

Ja kleiłam pierogi kilka tygodni temu ;) Nawet zamieściłam zdjęcia w tej galerii, żeby innym narobić ochoty :eviltong:

Imię dla mojego bratanka wybierał mój brat, bo taką mieli umowę z żoną ;) On wybrał dla syna, a ona dla córki :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
:loveu:

Nic nie mam :shake: Ale za chwilę idę z Torką na spacer ;) Wezmę aparat, to może uda mi się coś fotnąć ciekawego :cool3:

no to czekamy :-) i miłego spaceru ;-)