Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania90 napisał(a):
no wg lepiej zeby byla mala roznica wieku miedzy rodzenstwem:cool3:
u mnie jest roznica miedzy mna a bratem 11lat :mad: i rodzice zamiast miec juz swiety spokoj z nami to jeszcze musza chodzic na wywiadowki:eviltong:

vaness napisał(a):
między mną a moją siostrą też jest 11 lat :D

Ja mam siostrę młodszą o 9 lat, więc wiem co to znaczy ;)

Posted

vaness napisał(a):
więc musisz się domyślać co to znaczy mieć siostrę o dwa lata jeszcze młodszą niż miałaś :D

:D:D:D
Czasem mam ochotę ją zabić :evil_lol: Ale i tak ją kocham :loveu:
Kolejny powód, żeby szybciutko robić kolejnego dzidziusia :loveu:
Ach, zobaczymy jak to będzie :roll: Najpierw muszę urodzić to pierwsze :eviltong:

Posted

Łabaje po kim by nie miał beda sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu:

moja siostra powiedziała że drugiegio dziecka miała nie będzie :roll: jak dla mnie to krzywdza tym Marysie ale ich wybór;)

Nas jest czworo mam siostre 3 lata starsza brata 1rok starszego i brata 5 lat młodszego :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Łabaje po kim by nie miał beda sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu:

moja siostra powiedziała że drugiegio dziecka miała nie będzie :roll: jak dla mnie to krzywdza tym Marysie ale ich wybór;)

Nas jest czworo mam siostre 3 lata starsza brata 1rok starszego i brata 5 lat młodszego :evil_lol:

:loveu:

Ja narazię chcę drugie, Bogdan też ;) Ale życie pokaże co będzie dalej :)

U mnie pięcioro: bracia starsi o 2,4 i 6 lat, ja no i siostra młodsza o 9 lat. Bogdan ma starszego i brata i starszą siostrę :) Jakoś tak nie wyobrażam sobie jedynaka ;)

understandme napisał(a):
A jak tam się czujesz? A Fasolek? ;)

Czuję się świetnie :) Teraz już Fasolek ma imię :eviltong: Teoś :loveu: I Teoś też czuje się dobrze :) Dziś o 5 rano zachciało mu się szaleć w mamusinym brzuszku :mad:

Jutro mam spotkanie z lekarzem pracy :placz:

Posted

magdabroy napisał(a):
:loveu:

Ja narazię chcę drugie, Bogdan też ;) Ale życie pokaże co będzie dalej :)

U mnie pięcioro: bracia starsi o 2,4 i 6 lat, ja no i siostra młodsza o 9 lat. Bogdan ma starszego i brata i starszą siostrę :) Jakoś tak nie wyobrażam sobie jedynaka ;)

Czuję się świetnie :) Teraz już Fasolek ma imię :eviltong: Teoś :loveu: I Teoś też czuje się dobrze :) Dziś o 5 rano zachciało mu się szaleć w mamusinym brzuszku :mad:

Ja też bym chciała co najmniej 3jke dzieci ale juz chyba na to nie ma czasu :roll:

jak fasolek wariuje to znak ze jest zdrowy :loveu:

Bedzie dobrze , lekarze tez maja serca ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja też bym chciała co najmniej 3jke dzieci ale juz chyba na to nie ma czasu :roll:

jak fasolek wariuje to znak ze jest zdrowy :loveu:

Bedzie dobrze , lekarze tez maja serca ;)

Dlaczego za późno?! Co 2 lata dzidziuś i długo przed czterdziestką masz całą trójkę :evil_lol: Ja chcę właśnie 2-3 dzieciaczków, tylko nie wiem czy będę miała siły na troje dzieci :eviltong:

Tylko Teoś nie pozwala mi spać :mad: Niech sobie szaleje, ale w normalnych godzinach :evil_lol:

Holenderski lekarz z sercem, to musiałby być cud :crazyeye: No nic, zawsze mogę się odwołać od jego decyzji ;)

Posted

W sumie fakt ale sama nie wiem , w tych czasach dziecko kosztuje a utrzymać 3jke dzieci to spory wydatek , zobaczymy , na ile nas bedzie stac tyle będzie ;)

Oj tam byle po porodzie był spokojniutki :loveu:

Na pewno wszystko będzie oki ;) zobaczy brzuszek i wymiekne :cool3:

Posted

dOgLoV napisał(a):
W sumie fakt ale sama nie wiem , w tych czasach dziecko kosztuje a utrzymać 3jke dzieci to spory wydatek , zobaczymy , na ile nas bedzie stac tyle będzie ;)

Oj tam byle po porodzie był spokojniutki :loveu:

Na pewno wszystko będzie oki ;) zobaczy brzuszek i wymiekne :cool3:

No niestety, człowiek zawsze musi patrzeć na kasę :mad: Nasi rodzice mieli lepiej, mieli 4-5 dzieci i było ok. A niektórzy nawet więcej. Była dziewczyna mojego brata miał 12 rodzeństwa :crazyeye: I jakoś żyli całkiem na poziomie ;)

No ja myślę, że zmieni się na lepsze po porodzie :p

Gorzej jak to będzie jakiś lekarz antyrodzinny :razz: Wtedy brzuszek nie pomoże :-(

Posted

[quote name='magdabroy']Ja się na dzisiaj żegnam ;) Idę spać z Teosiem :loveu:
Życzę miłego wieczoru, a co niektórym miłej i spokojnej pracy :p Do jutra :hand:

dziekujemy :cool3:

Kolorowych snów ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

Holenderski lekarz z sercem, to musiałby być cud :crazyeye: No nic, zawsze mogę się odwołać od jego decyzji ;)

Kochana ja w zeszlym tygoniu na takiego cuda trafilam. Nie dosyc, ze dostalam skierowania od reki bez proszenia to jeszcze byl colernie mily, ze juz o wygladzie nie wspomne. Mowe mi odjelo... Ide do niego za tydzien ;-) a co, niech sie ubezpieczenie nie marnuje ;-)

Posted

dOgLoV napisał(a):
dziekujemy :cool3:

Kolorowych snów ;)

;)

bira napisał(a):
Kochana ja w zeszlym tygoniu na takiego cuda trafilam. Nie dosyc, ze dostalam skierowania od reki bez proszenia to jeszcze byl colernie mily, ze juz o wygladzie nie wspomne. Mowe mi odjelo... Ide do niego za tydzien ;-) a co, niech sie ubezpieczenie nie marnuje ;-)

To może to nie był rodowity holender :cool3: Wiem, że to kwestia gustu, ale ja tam przystojnych holendrów nie widuję :eviltong: Myślę, że jutro, a najpóźniej w poniedziałek będę znała jego decyzję :roll:

Posted

[quote name='bira']To bankowo nie holender, bo nazwisko nie ich i buzka cudna.

Wiedziałam :D Przystojny holender i do tego z sercem :crazyeye: No way :diabloti:

[quote name='dOgLoV']A co tutaj dzisiaj tak cichutko ??
czyżby synuś dał mamuni w to świeto pospać i się zapomniała że trzeba by wstać ?? :evil_lol:

http://storczykowyswiat.files.wordpress.com/2010/10/orchidea-storczyk-xl-90c_3155.jpg

Cichutko, bo nie było mnie prawie cały dzień w domu :) Zaliczyłam z Torką 2 długie spacerki :) Nawet zrobiłam jakieś zdjęcia, ale to później ;)
Teoś niestety nie robi wyjątku nawet w dzień kobiet :mad: Choć dziś było troszkę lepiej ;)
O 16 byłam u lekarza pracy :roll: No i powiem szczerze, że w takie dni mam dość całej tej Holandii :angryy: Na wszystkie moje dolegliwości jego rada była: więcej siedzieć. Jak mu powiedziałam, że za długo też siedzieć nie mogę, bo mnie plecy bolą, to stwierdził, że skoro bolą mnie plecy od siedzenia, to jak będę siedzieć w domu, to też mnie będą boleć, więc co za różnica czy boli mnie jak jestem w domu czy w pracy :roll:

Dziękuję za cudnego storczyka :loveu::calus::calus::calus::calus::calus::iloveyou:

Posted

magdabroy napisał(a):
No niestety, człowiek zawsze musi patrzeć na kasę :mad: Nasi rodzice mieli lepiej, mieli 4-5 dzieci i było ok. A niektórzy nawet więcej. Była dziewczyna mojego brata miał 12 rodzeństwa :crazyeye: I jakoś żyli całkiem na poziomie ;)

No ja myślę, że zmieni się na lepsze po porodzie :p

Gorzej jak to będzie jakiś lekarz antyrodzinny :razz: Wtedy brzuszek nie pomoże :-(

Żona mojego kuzyna ma 9 sióstr i 4 braci, w sumie 14 rodzeństwa razem z nią :) 3 miesiące temu urodziła Stasia :)
Ja stwierdziłam że bycie chrzestną w zupełności mi wystarczy i jak na razie nie chciałabym mieć dzieci :) Zwłaszcza jak widzę niewyspaną Agę (mamę Stasia) hihih

Posted

Niufciak napisał(a):
Żona mojego kuzyna ma 9 sióstr i 4 braci, w sumie 14 rodzeństwa razem z nią :) 3 miesiące temu urodziła Stasia :)
Ja stwierdziłam że bycie chrzestną w zupełności mi wystarczy i jak na razie nie chciałabym mieć dzieci :) Zwłaszcza jak widzę niewyspaną Agę (mamę Stasia) hihih

Ja myślę, że pomimo kłutni itp. w tak licznych rodzinach, to jest dużo miłości i liczebność wynagradza wszystkie niedogodności :loveu:

Ja mam już troje chrześniaków i mam nadzieję, że nikt mnie już nie poprosi o bycie chrzestną po raz kolejny :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Co za burak :angryy:

Bardzo delikatne określenie :evil_lol:
Decyzja jego będzie jutro albo w poniedziałek :roll: Mój szef powiedział, że jak już będzie miał jego decyzję na papierze, to wtedy będziemy mysleć co dalej. Na tą chwilę chyba jedyne wyjście to odwołanie się z prośbą o innego lekarza :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
:

O patrz, przegapiłam gdzieś tą wiadomość :mad:
Teoś bardzo dba o mamusię, co byś się nie nudziła w nocy :evil_lol:

Posted

understandme napisał(a):
O patrz, przegapiłam gdzieś tą wiadomość :mad:
Teoś bardzo dba o mamusię, co byś się nie nudziła w nocy :evil_lol:

Info było we wtorek wieczorem jak się dowiedziałam, że będę miała syna :loveu:

Teoś mógłby odpuścić chociaż jedną noc w tygodniu :evil_lol: