łamAga Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 magdabroy napisał(a):Ktoś musi być w morde bity :diabloti: Tym razem padło na nas :evil_lol: Jakbym tak policzyła, to ja mam spokój na kilka lat, bo zawsze jak jadę do PL to jestem bez dogo :eviltong: Pewnie nastepnym tez bedziemy winne :evil_lol: To jestes lepsza ode mnie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 dOgLoV napisał(a):Pewnie nastepnym tez bedziemy winne :evil_lol: To jestes lepsza ode mnie :evil_lol: Pewnie tak ;) Ale skoro teraz Kalyna zwaliła całą winę na nas, to może następnym razem my wkopiemy ją :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 magdabroy napisał(a):Pewnie tak ;) Ale skoro teraz Kalyna zwaliła całą winę na nas, to może następnym razem my wkopiemy ją :evil_lol: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
kalyna Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 magdabroy napisał(a):Pewnie tak ;) Ale skoro teraz Kalyna zwaliła całą winę na nas, to może następnym razem my wkopiemy ją :evil_lol: hahaha to ja się powinnam przygotować :D i wymyślić coś na czas wolny od dogo :D Quote
*Magda* Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Zastanawiałam się kiedy się zjawisz i przeczytasz, że o Tobie piszemy ;) kalyna napisał(a):hahaha to ja się powinnam przygotować :D i wymyślić coś na czas wolny od dogo :D Zaskoczymy Cię ;) Nie znasz dnia ani godziny :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 biscuit napisał(a):Magdo, boski bannerek! :loveu: Dziękuję :loveu: Quote
łamAga Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Tez mysle nad zmiana bannerka ale cos nie mam energi po tych nockach zeby szukac zdjęć :lol: Quote
*Magda* Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 dOgLoV napisał(a):Tez mysle nad zmiana bannerka ale cos nie mam energi po tych nockach zeby szukac zdjęć :lol: Jak wybierzesz zdjęcia, to na poprzedniej stronie podałam link do dziewczyny, która robi je bardzo szybko ;) Quote
łamAga Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 magdabroy napisał(a):Jak wybierzesz zdjęcia, to na poprzedniej stronie podałam link do dziewczyny, która robi je bardzo szybko ;) Oooo dzieki wielkie :lol: Quote
*Magda* Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 dOgLoV napisał(a):Oooo dzieki wielkie :lol: Nie ma za co ;) Zmykam do łóżeczka. Dobranoc ;) Quote
Karro Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Dzień dobry niedzielnie! Uhu doba bez dogo to porażka. Co chwilkę sprawdzałam, czy może zaczęło działać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 dOgLoV napisał(a):Dzien dobry :lol: Dzień dobry ;) U nas piękna pogoda :) Już zaliczyliśmy godzinny spacer w czwórkę (tzn. ja, Tora, mąż i Teoś :loveu:) Aż chce się żyć :multi: understandme napisał(a):Dzień dobry niedzielnie! Uhu doba bez dogo to porażka. Co chwilkę sprawdzałam, czy może zaczęło działać :evil_lol: Dzień dobry ;) Do południa wczoraj było jeszcze ok, bo sprzątanie, pranie, gotowanie... Ale jak wszystko zrobiłam, to już się nudziłam :eviltong: Quote
łamAga Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 magdabroy napisał(a):Dzień dobry ;) U nas piękna pogoda :) Już zaliczyliśmy godzinny spacer w czwórkę (tzn. ja, Tora, mąż i Teoś :loveu:) Aż chce się żyć :multi: super :multi: ja czekam za Sebastianem aż wroci z kosciola i tez chyba pojdziemy na spacerek :lol: macie jakies zdjecia ?? :lol: Quote
*Magda* Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 dOgLoV napisał(a): macie jakies zdjecia ?? :lol: Mam :razz: Ale najpierw wrzucę te, które zrobiłam w tygoniu, a dopiero te z dzisiaj w następnej kolejności :eviltong: Quote
łamAga Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 magdabroy napisał(a):Mam :razz: Ale najpierw wrzucę te, które zrobiłam w tygoniu, a dopiero te z dzisiaj w następnej kolejności :eviltong: Uoooo :mad: Quote
*Magda* Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 dOgLoV napisał(a):Uoooo :mad: Jakiś problem :mad::eviltong: Dziś wrzucę te "stare" a jutro albo po jutrze te z dzisiaj :cool3: Quote
łamAga Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 magdabroy napisał(a):Jakiś problem :mad::eviltong: Dziś wrzucę te "stare" a jutro albo po jutrze te z dzisiaj :cool3: hahahahahahahaha noo dobra :eviltong: Quote
Recommended Posts