*Magda* Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 ania90 napisał(a):moja ulubienica :loveu: Bardzo się cieszę ;) Quote
kalyna Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 łoo jakie portreciki :loveu: ja na bieżąco śledzę galerie Łowczarków :D Quote
*Magda* Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 kalyna napisał(a):łoo jakie portreciki :loveu: ja na bieżąco śledzę galerie Łowczarków :D :loveu: Tora już kojarzy, że aparat równa się spacer, ale też spokojna pozycja do focenia :) Mądra ta moja sunia :loveu: Quote
łamAga Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Torka :loveu::loveu::loveu::loveu: jaka ona piekna :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko:) Dzień dobry :) dOgLoV napisał(a):Torka :loveu::loveu::loveu::loveu: jaka ona piekna :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję :loveu: Quote
Karro Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Jakie minki ona strzela fajne :loveu::evil_lol: Quote
xyzxyz Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [/QUOTE"]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4963.jpg hihi, jakie spojrzonko :multi: *** Magdo, przepraszam, że się powtórzę, ale skleroza nie boli :roll: U kogo zamawiałaś szelki dla Torci? ;) Quote
kalyna Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 biscuit napisał(a): Magdo, przepraszam, że się powtórzę, ale skleroza nie boli :roll: U kogo zamawiałaś szelki dla Torci? ;) hahaha bo za rzadko na dogo siedzisz :D tu minimum raz dziennie trzeba wejść :D Quote
Marta_Ares Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ja sie pozachwycam znowu Torą - przepiękna jest :loveu: :loveu: :loveu: ideał owczarka :) Quote
*Magda* Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='understandme']Jakie minki ona strzela fajne :loveu::evil_lol: Ona jest cała fajna :) [quote name='sator_k_']Ona jest przeurocza :) To fakt :loveu: [quote name='biscuit'][/QUOTE"]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4963.jpg hihi, jakie spojrzonko :multi: *** Magdo, przepraszam, że się powtórzę, ale skleroza nie boli :roll: U kogo zamawiałaś szelki dla Torci? ;) :) U Marta_Ares :) Polecam z czystym sumieniem ;) Jestem zachwycona tymi norwegami co mam dla Tory :) [quote name='kalyna']hahaha bo za rzadko na dogo siedzisz :D tu minimum raz dziennie trzeba wejść :D To fakt ;) Żeby być na bieżąco, to trzeba często wpadać :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']ja sie pozachwycam znowu Torą - przepiękna jest :loveu: :loveu: :loveu: ideał owczarka :) Fizycznie jak najbardziej ideał (będę nieskromna :evil_lol:) Quote
*Magda* Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 dOgLoV napisał(a):a jak ciuszki ?? :cool3: Wróciłam po 20 i leżą w reklamówkach. Jutro je pooglądam ;) Ale dziś będę spać z poduszką-rogalem, bo też mi przywieźli :) Quote
łamAga Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 magdabroy napisał(a):Wróciłam po 20 i leżą w reklamówkach. Jutro je pooglądam ;) Ale dziś będę spać z poduszką-rogalem, bo też mi przywieźli :) Hihihihi pozniej maluszek bedzie czuł zapach mamusi :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 dOgLoV napisał(a):Hihihihi pozniej maluszek bedzie czuł zapach mamusi :loveu::loveu::loveu::loveu: No :loveu: Jeszcze 4 miesiące, jak ten czas leci :crazyeye: Za tydzien jadę oglądać szpital i mam spotkanie z położną. To mi uzmysławia, że to coraz bliżej :cool3: Quote
łamAga Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Juz niedługo zacznie sie nerwówka :evil_lol: Quote
bira Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Piekna :-) cudne zdjecia :-) fotogeniczna ta Twoja psica jest :-) Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dOgLoV napisał(a):Juz niedługo zacznie sie nerwówka :evil_lol: Nie strasz mnie :mad: bira napisał(a):Piekna :-) cudne zdjecia :-) fotogeniczna ta Twoja psica jest :-) Dziękuję :) Wczoraj tatuś poczuł pierwszego kopniaka :loveu: Już byliśmy w łóżku jak Teoś chciał jeszcze poszaleć :evil_lol: No i udało się Bogdanowi poczuć kopniaka :multi::loveu: Quote
łamAga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Jeszcze nie raz pewnie poczuje i nawet zobaczy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dOgLoV napisał(a):Jeszcze nie raz pewnie poczuje i nawet zobaczy :loveu::loveu::loveu::loveu: Pewnie tak ;) Oglądałam ciuszki :loveu: Teoś nie zdąży ich wszystkich założyć, tyle tego mam :D Quote
łamAga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 magdabroy napisał(a):Pewnie tak ;) Oglądałam ciuszki :loveu: Teoś nie zdąży ich wszystkich założyć, tyle tego mam :D Tak jak piszesz , moja siostra nieraz cos znajdzie i mowi " ale to ladne dlaczego Marysia tego nie nosila teraz to juz jest jej za małe " dzieci bardzo szybko wyrastaja z ciuszkow ;) Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Znalazłam nawet śpioszki, które moja bratanica nie miała nawet założonych, bo jest jeszcze sklepowa metka :D Potem wrzucę wczorajsze zdjęcia :) Quote
łamAga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 magdabroy napisał(a):Znalazłam nawet śpioszki, które moja bratanica nie miała nawet założonych, bo jest jeszcze sklepowa metka :D Potem wrzucę wczorajsze zdjęcia :) Mam nadzieje :mad: ale pewnie obejrzę dopiero po pracy :roll: Quote
*Magda* Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 dOgLoV napisał(a):Mam nadzieje :mad: ale pewnie obejrzę dopiero po pracy :roll: Może zdążę zanim pójdziesz do pracy ;) Narazie szukam w internecie pomarańczowej kuwety dla Lumpka i za cholerę nie mogę nic znaleźć :angryy: Chyba będę musiała kupić jak będę w PL :roll: Quote
Recommended Posts