Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):

Teoś mógłby odpuścić chociaż jedną noc w tygodniu :evil_lol:

Niech wariuje teraz , moze jak sie w brzuszku wyszaleje to później bedzie spokojny :loveu:

Ale macie ladną nowa sygnaturke :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Typowe holenderskie chamisko. Współczuję, bo przed Tobą jeszcze kilka tygodni batalki z tym dziadem...

A banerek śliczny :-) Sama go robiłaś?

Posted

[quote name='dOgLoV']
Ale macie ladną nowa sygnaturke :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękuję :loveu:

[quote name='bira']Typowe holenderskie chamisko. Współczuję, bo przed Tobą jeszcze kilka tygodni batalki z tym dziadem...

A banerek śliczny :-) Sama go robiłaś?

Wiem i to jest dla mnie największy stres na tą chwilę :angryy: A przecież nie powinnam się denerwować :mad: No nic, czekam na decyzję, a potem rozmowa z szefunciem co dalej :roll:

A banerek zrobiła mi dziewczyna z dogo :p Szybciutko i pięknie :loveu:
http://www.dogomania.pl/threads/223800-GRAFIKA-na-zamówienie

Posted

unikatowydiament napisał(a):
z okazji Dnia Psa wszystkiego najlepszego oraz zdrówka:)

Dziękuję w imieniu Tory i wzajemnie ;) Nie wiedziałam, że dziś Dzień Psa :oops:

Posted

a ja się nie upominałam, bo aż wstyd ciągle prosić o fotki...
jak Ty to robisz, że Tora aportuje piłki na sznureczku? bo Sonia zachowuje się jakby tej piłki na sznurku nie widziała... za to jak sama piłka jest to nawet jak pół przytomna jest to ją widzi :niewiem::niewiem:
tą co mamy to leży i tylko się kurzy.. a jest lekka, a z pyska jej wylatuje (2 razy cięższe trzyma bez problemu :roll:)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4924.jpg kooooocham ją :loveu:

Posted

Dogo powróciło :multi::multi::multi:

[quote name='dOgLoV']Ja po nockach jestem taka jakas niekumata i pewnie dlatego sie nie opomnialam o fotki :oops:

Torka przesliczna :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ale już po nockach ;)

Dziękuję :loveu:

[quote name='kalyna']a ja się nie upominałam, bo aż wstyd ciągle prosić o fotki...
jak Ty to robisz, że Tora aportuje piłki na sznureczku? bo Sonia zachowuje się jakby tej piłki na sznurku nie widziała... za to jak sama piłka jest to nawet jak pół przytomna jest to ją widzi :niewiem::niewiem:
tą co mamy to leży i tylko się kurzy.. a jest lekka, a z pyska jej wylatuje (2 razy cięższe trzyma bez problemu :roll:)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4924.jpg kooooocham ją :loveu:

E tam, wstyd :) Jak mam to wstawię ;)

Tora od małego uwielbia piłki, wszelkiego rodzaju :loveu: Ona wogóle lubi aportować wszystko, nie tylko piłki :) I ja jej nawet tego specjalnie nie uczułam. Jak była malutka, to wystarczyło cokolwiek jej rzucić i ona zawsze to przynosiła :)

Ja też ją kocham :loveu: Dziękuję ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

Tora od małego uwielbia piłki, wszelkiego rodzaju :loveu: Ona wogóle lubi aportować wszystko, nie tylko piłki :) I ja jej nawet tego specjalnie nie uczułam. Jak była malutka, to wystarczyło cokolwiek jej rzucić i ona zawsze to przynosiła :)

Ja też ją kocham :loveu: Dziękuję ;)

Sonia przynosi piłeczki, hantelek, pleciankę.. sznur do przeciągania tez przynosiła, ale za ciężki był i się zniechęciła. Ale piłka na sznurku nie i koniec... :( może przez to, że taka lekka i mała, albo za długi sznurek..

Posted

dOgLoV napisał(a):
Dogo działa :multi::multi::multi::multi:

Doba bez dogo :oops: Jak ja to przeżyłam :evil_lol:

kalyna napisał(a):
Sonia przynosi piłeczki, hantelek, pleciankę.. sznur do przeciągania tez przynosiła, ale za ciężki był i się zniechęciła. Ale piłka na sznurku nie i koniec... :( może przez to, że taka lekka i mała, albo za długi sznurek..

To może poszukaj jakiejś cięższej piłki ;) Tora ma wszystkie pełne gumowe i ciężkie, bo po takich zwykłych tenisowych drapie się po pysku :( Może Sonia rzeczywiście byłaby chętniejsza, jakby dostała coś cięższego ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Doba bez dogo :oops: Jak ja to przeżyłam :evil_lol:

To może poszukaj jakiejś cięższej piłki ;) Tora ma wszystkie pełne gumowe i ciężkie, bo po takich zwykłych tenisowych drapie się po pysku :( Może Sonia rzeczywiście byłaby chętniejsza, jakby dostała coś cięższego ;)

hahah to był przymusowy odwyk :D
może Admin czytał Wasze rozmowy o dniu bez dogo :D
hahah i wiadomo kto jest temu winny :D

ja już nie eksperymentuje. Nie chcę się nie bawić to ok, ma pełno innych zabawek. Ciap tez ma ją w dooopci i jego interesują tylko piłki tenisowe. Swoją droge musze iść do sportowego bo wszędzie kulają sie 3 popsute piłki....patrzę ją komuś oddać, bo leży i się kurzy a tata widzi, że tyle zabawek kupuję a nie bawią sie nimi.... ewentualnie kuzyna dziecko się nią bawi, ale nie po to mam zabawki...

Posted

kalyna napisał(a):
hahah to był przymusowy odwyk :D
może Admin czytał Wasze rozmowy o dniu bez dogo :D
hahah i wiadomo kto jest temu winny :D

Tak, najlepiej teraz zwalić na mnie i na Agnieszkę :mad: A jeżeli to prawda, to admin na spóźniony refleks, bo my o tym już wieki temu pisałyśmy :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tak, najlepiej teraz zwalić na mnie i na Agnieszkę :mad: A jeżeli to prawda, to admin na spóźniony refleks, bo my o tym już wieki temu pisałyśmy :evil_lol:

Nie dosyć że w zyciu realnym wszystko jest na mnie to jeszcze w virtualu :evil_lol:

poza tym my z Magda juz w tym roku mialysmy dzien bez dogo wiec admin powinien nam to jakos zrekompensowac :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Nie dosyć że w zyciu realnym wszystko jest na mnie to jeszcze w virtualu :evil_lol:

poza tym my z Magda juz w tym roku mialysmy dzien bez dogo wiec admin powinien nam to jakos zrekompensowac :eviltong:

Ktoś musi być w morde bity :diabloti: Tym razem padło na nas :evil_lol:

Jakbym tak policzyła, to ja mam spokój na kilka lat, bo zawsze jak jadę do PL to jestem bez dogo :eviltong: