:: FiGa :: Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Oddam sie dobrowolnie... czekam na chloste :oops: Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Oddam sie dobrowolnie... czekam na chloste :oops: Chłosty nie będzie, pod warunkiem, że się poprawisz :diabloti: A tak na marginesie, bo pewnie nie przeczytasz wszystkiego co zaległe, to będzie chłopiec ;) Quote
bira Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 A ja chuste bardzo chwale. Mialam zwykla elastyczna. Poczatkowowo przerazalo mnie to wiazanie, ale to latwizna. Dwa razy pocwiczylam na misku i bulo ok, to wsadzilam Inge. Nosidlo tez mialam, ale dlamnie byla porazka. Zalozylam to dwa razy i w koszu wyladowalo. Przy Bianie kupilam jeszcze nosidlo mei tai i super, ale przy starszym dziecku Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 bira napisał(a):A ja chuste bardzo chwale. Mialam zwykla elastyczna. Poczatkowowo przerazalo mnie to wiazanie, ale to latwizna. Dwa razy pocwiczylam na misku i bulo ok, to wsadzilam Inge. Nosidlo tez mialam, ale dlamnie byla porazka. Zalozylam to dwa razy i w koszu wyladowalo. Przy Bianie kupilam jeszcze nosidlo mei tai i super, ale przy starszym dziecku Ja zobaczę jak to będzie w nosidełku ;) Jeśli bedzie nie wygodnie mi albo Teosiowi, to spróbuję z chustą :) Quote
:: FiGa :: Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 A imie juz jakies macie dla brzdaca? :loveu: Ojeeeeezusssku, ja juz widze te fotki maluszka :loveu: I postaram sie poprawic :oops: Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 :: FiGa :: napisał(a):A imie juz jakies macie dla brzdaca? :loveu: Ojeeeeezusssku, ja juz widze te fotki maluszka :loveu: I postaram sie poprawic :oops: Mamy ;) Teodor (Teoś :loveu:) Ja już też się nie mogę doczekać :loveu: A teraz, jak już szaleje od kilku tygodni w brzuszku i go czuję, to wogóle jestem przeszczęśliwa :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 magdabroy napisał(a):Mamy ;) Teodor (Teoś :loveu:) Ja już też się nie mogę doczekać :loveu: A teraz, jak już szaleje od kilku tygodni w brzuszku i go czuję, to wogóle jestem przeszczęśliwa :loveu: Oj on Ci mmuska jeszcze da popalic :evil_lol: :loveu: Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Oj on Ci mmuska jeszcze da popalic :evil_lol: :loveu: Będzie dobrze ;) Synek mamusi :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 A tak w ogole to sobie wypraszam.... NADROBIE :diabloti: ALe..... 100 stron w niecale 2 miesiace... no niezle :lol: :lol: GADULY! Bo zapewne 100 stron "fotkow" nie bedzie :diabloti: Widze ze Londyn odwidziliscie! Superrrrr :multi: magdabroy napisał(a):Dziwny przepis jest taki, że: nie napijesz się w Anglii piwa jeśli towarzyszy Ci osoba niepełnoletnia :mad: (Nie ważne, że Ty się chcesz napić piwa, a dziecko dostało by sok). Tak się ze szwagrem cieszyliśmy, że napijemy się piwka w angielskim pubie :loveu:,a tu zonk :angryy: Było z nami dziecko i się nie napiliśmy :shake: Trzeba bylo powiedziec ze to nie wasze :evil_lol: Wyczytalam ze lubisz pochlaniac ksiazki :cool3: Czytalas inne ksiazki Dana Browna poza "Kodem"? Ostatnia jego pozycja "Zaginiony symbol", rowniez z Robertem w roli glonej jest moim zdaniem wiele lepsza od kodu :loveu: A ogladajac film zrobilas sobie kuku, bo film jest cienki jak sik pajaka w porownaniu z ksiazka.... (jak kazda ekranizacja jakiejkolwiek ksiazki :diabloti:) Aaaaj i wyczytalam ze brat fotograf zajmie sie foceniem maluszka... bedziemy rzygac tecza ze szczescia :D :D :D Swietne fotki Torki i jej kumpla :loveu: I mamy taka sama pileczke na sznurku :) ALe moje psiaki raczej preferuja takie miekkie gumowe pileczki :) Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 :: FiGa :: napisał(a):A tak w ogole to sobie wypraszam.... NADROBIE :diabloti: ALe..... 100 stron w niecale 2 miesiace... no niezle :lol: :lol: GADULY! Bo zapewne 100 stron "fotkow" nie bedzie :diabloti: Widze ze Londyn odwidziliscie! Superrrrr :multi: Trzeba bylo powiedziec ze to nie wasze :evil_lol: Wyczytalam ze lubisz pochlaniac ksiazki :cool3: Czytalas inne ksiazki Dana Browna poza "Kodem"? Ostatnia jego pozycja "Zaginiony symbol", rowniez z Robertem w roli glonej jest moim zdaniem wiele lepsza od kodu :loveu: A ogladajac film zrobilas sobie kuku, bo film jest cienki jak sik pajaka w porownaniu z ksiazka.... (jak kazda ekranizacja jakiejkolwiek ksiazki :diabloti:) Aaaaj i wyczytalam ze brat fotograf zajmie sie foceniem maluszka... bedziemy rzygac tecza ze szczescia :D :D :D Swietne fotki Torki i jej kumpla :loveu: I mamy taka sama pileczke na sznurku :) ALe moje psiaki raczej preferuja takie miekkie gumowe pileczki :) Jakbyś częściej zaglądał, to byś nie miała tyle zaległości :eviltong: W Londynie byłam 6 lat temu ;) Miasto piękne, pogoda nam dopisała, ale jak dla mnie za duże :shake: Ja lubie małe mieściny, wioski :p Nic by to nie dało, chybaże bym ją w plecaku schowała :evil_lol: Ja ogólnie czytuję Daniell Steel. Mam prawie wszystkie jej książki i tak czytam ;) Jak wpadnie mi coś innego w ręce, to wtedy zdarza się, że czytuję inny gatunek. I tak było właśnie z "kodem". Póki co nie miałam w ręce innej jego książki :shake: ale może keidyś coś mi wpadnie ;) Jeszcze będziesz prosiła o zdjęcia Teosia, a wtedy ci przypomnę co napisałaś :diabloti: Quote
panbazyl Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 a ja się pochwalę najnowszym naszym firmowym www http://www.tarczasobieskiego.pl/ ot przy czym teraz pracuję.... Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='panbazyl']a ja się pochwalę najnowszym naszym firmowym www http://www.tarczasobieskiego.pl/ ot przy czym teraz pracuję.... Już obejżałam w Twojej galerii ;) I muszę powiedzieć, że osoba, która robi Wam stornkę ma wyczucie gustu :) Bardzo przyjemnie dla oka zrobiona stronka ;) Quote
panbazyl Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 magdabroy napisał(a):Już obejżałam w Twojej galerii ;) I muszę powiedzieć, że osoba, która robi Wam stornkę ma wyczucie gustu :) Bardzo przyjemnie dla oka zrobiona stronka ;) dużo musi popracować jeszcze nad nią - ale żebyś słyszała co gadali mi na zestaw kolorów jaki dostali doz robienia strony - masakra... ile sie nasluchałam. to moje. Ale ze jestem helga baba jesli chodzi o kolory to nie popuściłam na krok :) Jeszcze te zdjęcia na górze w najbliższym czasie zamienię na rysunki i ogólnie zrobie bardziej plastycznie kilka rzeczy. Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Jak trafi się ktoś, kto wie czego chce, to ten co tworzy stronę ma przechlapane :evil_lol: Ale wkońcu to ma być Wasza wizytówka ;) Quote
panbazyl Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 magdabroy napisał(a):Jak trafi się ktoś, kto wie czego chce, to ten co tworzy stronę ma przechlapane :evil_lol: Ale wkońcu to ma być Wasza wizytówka ;) nooo, ma przechlapane :) akurat na tej mi zależy, bo druga co ribil to mial za zadanie zrobić "na odwal" ale niestety zrobil trochę ładnie... ale nie za bardzo. A ja chcialam żeby była najbardziej paskudna... do tamtej się nie czepiam, bo ma tylko być i nic więcej, ale ta Sobieskiego musi byc ok. Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Dostalam dziś na email decyzję lekarza pracy. Tym razem 6 stron do przeczytania, a ostatnio była tylko jedna :roll: Zadzwoniłam do szefuńcia, miał to przeczytać i oddzwonić. No i oddzwonił jak nie było mnie w domu, więc nadal nie wiem co mi napisali :roll: Jak wróciłam, to mój szefuńcio był już po godzinach pracy, więc zadzwonię jutro. Mam nadzieję, że tym razem będzie miał dla mnie lepsze informacje :placz: Quote
:: FiGa :: Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ja obecnie przerabiam Simona Becketa, ale on pisze o samych koszmarnych morderstwach, wiec odradzam w obecnej chwili :grins: Ale ze cooo...... ja nie mialam nic zlego na mysli :placz: Jesli chodzi o rzyganie tecza, to mowi sie tak w momencie kiedy czlowiek osiaga stan najwyzszego uniesienia :lol: Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Ja obecnie przerabiam Simona Becketa, ale on pisze o samych koszmarnych morderstwach, wiec odradzam w obecnej chwili :grins: Ale ze cooo...... ja nie mialam nic zlego na mysli :placz: Jesli chodzi o rzyganie tecza, to mowi sie tak w momencie kiedy czlowiek osiaga stan najwyzszego uniesienia :lol: Lubię horrory, thrilery itp, ale fakt, że w tej chwili wolę takich rzeczy nie oglądać/czytać ;) Ok, wybaczam :glaszcze: Nigdy takiego określenia nie słyszałam, więc nie znałam jego znaczenia :oops: Quote
bira Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 magdabroy napisał(a):Dostalam dziś na email decyzję lekarza pracy. Tym razem 6 stron do przeczytania, a ostatnio była tylko jedna :roll: Zadzwoniłam do szefuńcia, miał to przeczytać i oddzwonić. No i oddzwonił jak nie było mnie w domu, więc nadal nie wiem co mi napisali :roll: Jak wróciłam, to mój szefuńcio był już po godzinach pracy, więc zadzwonię jutro. Mam nadzieję, że tym razem będzie miał dla mnie lepsze informacje :placz: Trzymam kciuki, żeby było ok. Skoro tak się wysilił, że aż sześć stron napisał, to może przynajmniej coś sensownego ;-) Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 bira napisał(a):Trzymam kciuki, żeby było ok. Skoro tak się wysilił, że aż sześć stron napisał, to może przynajmniej coś sensownego ;-) Oby ;) Jedyne co sama z tego zrozumiałam, to że mamy się dogadać między sobą (czyli ja i mój pracodawca) co do dalszych warunków pracy i zgłosić naszą decyzję do UWV. Także na tą chwilę nie mam się co odwoływać, bo i tak cała dokumentacja moich "dolegliwości" (:evil_lol:) będzie musiała być wysłana do UWV ;) Quote
bira Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 A dolegliwości z biegiem czasu będzie coraz więcej ;-) Więc po co sobie głowę zawracać ;-) Quote
*Magda* Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 bira napisał(a):A dolegliwości z biegiem czasu będzie coraz więcej ;-) Więc po co sobie głowę zawracać ;-) No i już wiem co ten doktorek wypisał na te 6 stron :mad: On decyzji nie zmienia, nadal mam pracować tak jak do tej pory :angryy: Szefuńcio pytał czy wracam w poniedziałek do pracy. Jeśli nie wrócę, to wtedy musi to zgłosić do UWV (Bira wie co ta za instytucja, a dla reszty wyjaśnie po krótce, że to on będą płacić moją pensję jak będę na chorobowym i macierzyńskie ;)). No i chyba w piątek pójdę do internisty po kolejne chorobowe, bo te mi się kończy w piątek :roll: dOgLoV napisał(a):Tyle tu nagadane a zdjęc zero :mad: Nagadane, bo jak Figa się pojawia raz na 3 miesiące, to trzeba w skrócie streścić ten okres czasu :) Niufciak napisał(a):Zgadzam się całkowicie :) Foteek !! Fotki będą, ale tylko Mikołaja, bo innych nie mam :shake: Quote
Recommended Posts