Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Witamy wieczorowa porą :lol:[/QUOTE]

Dobry wieczór ;)

Dziś sąsiadka stwierdziła, że u mnie wogóle nie widać, że jestem w ciąży :( Ale to pewnie dlatego, że zawsze mnie widuje w płaszczu, to wtedy brzuch się nie rzuca w oczy :evil_lol: Przyjdzie wiosna, to wtedy zobaczy wieloryba :roflt:

Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór ;)

Dziś sąsiadka stwierdziła, że u mnie wogóle nie widać, że jestem w ciąży :( Ale to pewnie dlatego, że zawsze mnie widuje w płaszczu, to wtedy brzuch się nie rzuca w oczy :evil_lol: Przyjdzie wiosna, to wtedy zobaczy wieloryba :roflt:

hahahahahahahaha ale samokrytyka :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Brzuch rośnie, tego się nie da ukryć :) A skoro teraz nic sąsiedzi nie widzą, to potem się mnie wytraszą :D[/QUOTE]

Albo przejda obok i sie nie odezwa bo Cie nie poznają :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Po psie mnie poznają :evil_lol:[/QUOTE]

hahahahahaha racja :evil_lol:

ja mam takie zboczenie ze zawsze najpierw spogladam na psa i juz wiem kogo ujrze na drugim koncu smyczy :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ja mam takie zboczenie ze zawsze najpierw spogladam na psa i juz wiem kogo ujrze na drugim koncu smyczy :evil_lol:[/QUOTE]

To chyba większość psiarzy tak ma ;) Ja też najpierw rozpoznaję psa, a potem wiem kogo się spodziewać z drugiej strony smyczy :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahahahaha racja :evil_lol:

ja mam takie zboczenie ze zawsze najpierw spogladam na psa i juz wiem kogo ujrze na drugim koncu smyczy :evil_lol:[/QUOTE]

tez tak mam:)

Posted

Mam dziś gorszy dzień :angryy: Najchętniej bym go przespała i obudziła się jak już będzie ok :roll:
Na poprawę humoru sobie (i dla Was również) reszta zdjęć z ostatniego spacerku.

Tora z nową piłeczką :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale masz tak wszystkie zdjęcia czy tylko niektóre? Bo jak chodzę z Torą na poranny spacer i jest deszczowo, to często te zdjęcia są jakby zamglone z powodu wilgoci ;) Ale nie wszytskie zdjęcia robię w deszczu :)[/QUOTE]

Poza domowymi. Ale chyba masz rację, że to przez warunki pogodowe, nie pomyślałam o tym :)

Posted

[quote name='kalyna']u Was to już prawdziwa wiosna jest :D[/QUOTE]

Krokusy i przebiśniegi kwitną pełną parą, a na dniach będzie żółto od żonkili :loveu:

[quote name='understandme']Poza domowymi. Ale chyba masz rację, że to przez warunki pogodowe, nie pomyślałam o tym :)[/QUOTE]

Zobaczymy jak będzie jak będzie więcej słońca ;)

Posted

Moja ma podobną piłeczkę na sznurku. Pamiętam jak kiedyś rzucałam ją w rękawiczkach i połka razem z grubą rękawiczką wpadła mi za płot w błoto.:oops:

Posted

[quote name='Milena9']Moja ma podobną piłeczkę na sznurku. Pamiętam jak kiedyś rzucałam ją w rękawiczkach i połka razem z grubą rękawiczką wpadła mi za płot w błoto.:oops:[/QUOTE]

To jest Tory ulubiony rodzaj piłki :) Do tego stopnia, że jak ja mam piłkę, to inny pies może ją dosłownie wąchać po tyłku, a ona na niego wogóle nie reaguje-jakby pies nie istniał :D No i w sobotę córka kolegi bawiła się z Torą i gdzieś ja rzuciła, nie wiadomo gdzie :shake: W poniedziałek musiałam kupić nową :loveu:

Posted

[quote name='panbazyl']witam się szybkościowo - foty cudne - te piłkowe po prostu miodzio :)
mój laptop bedzie w poniedzialek dopiero - ale wszystkie zdjecia uratowane :) :) :) jupi :)[/QUOTE]

Witam ;)

Już czytałam u Ciebie, że laptop już cały i zdrowy :D Bardzo się cieszę :)

Posted

[HTML][/HTML][quote name='magdabroy']Dziękuję ;)

I witamy wieczorkiem :) Książka skończona?[/QUOTE]

Hello ;)

Tak wlasnie pochlonelam ja w całości :lol: przed chwila wrocilam z otchlani zimnej i złej Moskwy :evil_lol: