*Magda* Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='dOgLoV']Witamy wieczorowa porą :lol:[/QUOTE] Dobry wieczór ;) Dziś sąsiadka stwierdziła, że u mnie wogóle nie widać, że jestem w ciąży :( Ale to pewnie dlatego, że zawsze mnie widuje w płaszczu, to wtedy brzuch się nie rzuca w oczy :evil_lol: Przyjdzie wiosna, to wtedy zobaczy wieloryba :roflt: Quote
łamAga Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór ;) Dziś sąsiadka stwierdziła, że u mnie wogóle nie widać, że jestem w ciąży :( Ale to pewnie dlatego, że zawsze mnie widuje w płaszczu, to wtedy brzuch się nie rzuca w oczy :evil_lol: Przyjdzie wiosna, to wtedy zobaczy wieloryba :roflt: hahahahahahahaha ale samokrytyka :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Brzuch rośnie, tego się nie da ukryć :) A skoro teraz nic sąsiedzi nie widzą, to potem się mnie wytraszą :D Quote
łamAga Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='magdabroy']Brzuch rośnie, tego się nie da ukryć :) A skoro teraz nic sąsiedzi nie widzą, to potem się mnie wytraszą :D[/QUOTE] Albo przejda obok i sie nie odezwa bo Cie nie poznają :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='dOgLoV']Albo przejda obok i sie nie odezwa bo Cie nie poznają :evil_lol:[/QUOTE] Po psie mnie poznają :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='magdabroy']Po psie mnie poznają :evil_lol:[/QUOTE] hahahahahaha racja :evil_lol: ja mam takie zboczenie ze zawsze najpierw spogladam na psa i juz wiem kogo ujrze na drugim koncu smyczy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='dOgLoV'] ja mam takie zboczenie ze zawsze najpierw spogladam na psa i juz wiem kogo ujrze na drugim koncu smyczy :evil_lol:[/QUOTE] To chyba większość psiarzy tak ma ;) Ja też najpierw rozpoznaję psa, a potem wiem kogo się spodziewać z drugiej strony smyczy :evil_lol: Quote
ania90 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='dOgLoV']hahahahahaha racja :evil_lol: ja mam takie zboczenie ze zawsze najpierw spogladam na psa i juz wiem kogo ujrze na drugim koncu smyczy :evil_lol:[/QUOTE] tez tak mam:) Quote
*Magda* Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Mam dziś gorszy dzień :angryy: Najchętniej bym go przespała i obudziła się jak już będzie ok :roll: Na poprawę humoru sobie (i dla Was również) reszta zdjęć z ostatniego spacerku. Tora z nową piłeczką :loveu: Quote
*Magda* Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 I zmęczona Tora po bieganiu za piłeczką:p Quote
kalyna Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4894.jpg piłka na jedną stronę a język na drugą :lol: u Was to już prawdziwa wiosna jest :D Quote
Karro Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='magdabroy']Ale masz tak wszystkie zdjęcia czy tylko niektóre? Bo jak chodzę z Torą na poranny spacer i jest deszczowo, to często te zdjęcia są jakby zamglone z powodu wilgoci ;) Ale nie wszytskie zdjęcia robię w deszczu :)[/QUOTE] Poza domowymi. Ale chyba masz rację, że to przez warunki pogodowe, nie pomyślałam o tym :) Quote
*Magda* Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='kalyna']u Was to już prawdziwa wiosna jest :D[/QUOTE] Krokusy i przebiśniegi kwitną pełną parą, a na dniach będzie żółto od żonkili :loveu: [quote name='understandme']Poza domowymi. Ale chyba masz rację, że to przez warunki pogodowe, nie pomyślałam o tym :)[/QUOTE] Zobaczymy jak będzie jak będzie więcej słońca ;) Quote
Milena9 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Moja ma podobną piłeczkę na sznurku. Pamiętam jak kiedyś rzucałam ją w rękawiczkach i połka razem z grubą rękawiczką wpadła mi za płot w błoto.:oops: Quote
*Magda* Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Milena9']Moja ma podobną piłeczkę na sznurku. Pamiętam jak kiedyś rzucałam ją w rękawiczkach i połka razem z grubą rękawiczką wpadła mi za płot w błoto.:oops:[/QUOTE] To jest Tory ulubiony rodzaj piłki :) Do tego stopnia, że jak ja mam piłkę, to inny pies może ją dosłownie wąchać po tyłku, a ona na niego wogóle nie reaguje-jakby pies nie istniał :D No i w sobotę córka kolegi bawiła się z Torą i gdzieś ja rzuciła, nie wiadomo gdzie :shake: W poniedziałek musiałam kupić nową :loveu: Quote
panbazyl Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 witam się szybkościowo - foty cudne - te piłkowe po prostu miodzio :) mój laptop bedzie w poniedzialek dopiero - ale wszystkie zdjecia uratowane :) :) :) jupi :) Quote
*Magda* Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='panbazyl']witam się szybkościowo - foty cudne - te piłkowe po prostu miodzio :) mój laptop bedzie w poniedzialek dopiero - ale wszystkie zdjecia uratowane :) :) :) jupi :)[/QUOTE] Witam ;) Już czytałam u Ciebie, że laptop już cały i zdrowy :D Bardzo się cieszę :) Quote
panbazyl Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 no jeszcze tu zajrzę i spadam do "domowego kieratu" ;) Quote
*Magda* Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='panbazyl']no jeszcze tu zajrzę i spadam do "domowego kieratu" ;)[/QUOTE] :D:D:D Miłego weekendu ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Piękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4906.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='dOgLoV']Piękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4906.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję ;) I witamy wieczorkiem :) Książka skończona? Quote
łamAga Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [HTML][/HTML][quote name='magdabroy']Dziękuję ;) I witamy wieczorkiem :) Książka skończona?[/QUOTE] Hello ;) Tak wlasnie pochlonelam ja w całości :lol: przed chwila wrocilam z otchlani zimnej i złej Moskwy :evil_lol: Quote
Recommended Posts