*Magda* Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='dOgLoV'] Tak wlasnie pochlonelam ja w całości :lol: przed chwila wrocilam z otchlani zimnej i złej Moskwy :evil_lol:[/QUOTE] Grunt to dobra wyobraźnia ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='magdabroy']Grunt to dobra wyobraźnia ;)[/QUOTE] ja mam czasami zbyt bujną wyobraźnie ;) Quote
bira Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Super z niej dziewczyna :-) Uwielbiam te piłkowe fotki :-) Quote
sator_k_ Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Po prostu urocza :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4884.jpg Uważam, że psom bardzo pasuje do piłki taki wywalony jęzor:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 hejka ;) ale u nas dzisiaj jest słoneczko :lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='bira']Super z niej dziewczyna :-) Uwielbiam te piłkowe fotki :-) Dziękuję ;) Ja też, tylko czasem ręka boli od tego ciągłego rzucania piłki :evil_lol: [quote name='sator_k_']Po prostu urocza :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4884.jpg Uważam, że psom bardzo pasuje do piłki taki wywalony jęzor:evil_lol: :D:D:D [quote name='dOgLoV']hejka ;) ale u nas dzisiaj jest słoneczko :lol: Cześć ;) U mnie słoneczka nie ma, ale jest za to bardzo cieplutko :loveu: Quote
łamAga Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='magdabroy'] Cześć ;) U mnie słoneczka nie ma, ale jest za to bardzo cieplutko :loveu:[/QUOTE] A ja bym dzisiaj chetnie wypróbowała tego zenita ktorego wylicytowalam na allegro za 2.25 :evil_lol: czy jakos tak :evil_lol: tylko cholercia nie mam kliszy :angryy: a takie sloneczko jest ze aż chce sie isc fotki porobic :lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='dOgLoV']A ja bym dzisiaj chetnie wypróbowała tego zenita ktorego wylicytowalam na allegro za 2.25 :evil_lol: czy jakos tak :evil_lol: tylko cholercia nie mam kliszy :angryy: a takie sloneczko jest ze aż chce sie isc fotki porobic :lol:[/QUOTE] No to zrobiłaś wypasiony zakup ;) Do sklepu po klisze :) Quote
łamAga Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='magdabroy']No to zrobiłaś wypasiony zakup ;) Do sklepu po klisze :)[/QUOTE] Nie bardzo mam jak , zaraz jade do Sebastiana pomóc mu jakieś tam drewno pokłaść w skrzynki , przy okazji Neron wreszcie pojedzie do Qwendy , chyba sie z miesiąc nie widziały , ale bedzie radosc :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='dOgLoV']Nie bardzo mam jak , zaraz jade do Sebastiana pomóc mu jakieś tam drewno pokłaść w skrzynki , przy okazji Neron wreszcie pojedzie do Qwendy , chyba sie z miesiąc nie widziały , ale bedzie radosc :evil_lol:[/QUOTE] A to drewno to do kominka?? Fajnie masz, że Neron ma się z kim bawić ;) Nawet jak to jest raz na miesiąc :D Po Twojej (Waszej) przeprowadzce do Sebastiana, to wogóle będą miały fajnie Wasze psiaki :) A jak Neron i kociaki?? Quote
łamAga Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 :eviltong:[quote name='magdabroy']A to drewno to do kominka?? Fajnie masz, że Neron ma się z kim bawić ;) Nawet jak to jest raz na miesiąc :D Po Twojej (Waszej) przeprowadzce do Sebastiana, to wogóle będą miały fajnie Wasze psiaki :) A jak Neron i kociaki??[/QUOTE] Nie nie , to takie drewno pozostalosci po drzewie , trudno to wytlumaczyc :evil_lol: Tez sie z tego powodu ciesze chociaz Qwendi za bardzo nie chce sie bawic , troche pobiegala z Neronem , polozyla sie i wcinala kartony :lol: ale za to Neron sie bardzo ucieszyl ze mogl ja troszke pozaczepiac :lol: Neron nie widzial kotow bo ja nie kazalam :eviltong: Sebastian najpierw mi powiedzial ze Ibri slyszy w domu Nerona i zza fotela biedna nie wylazi a pozniej mi zaproponowal ze mam Nerona wpuscic do srodka :eviltong: mam zdjecia :evil_lol: ale dam wam dopiero jak wroce do domu :eviltong: Quote
Karro Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Hej sobotnie! A oże znajdą się w niedługim czasie jakieś zdjęcia Lumpka? ;) Quote
panbazyl Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='magdabroy']:D:D:D Miłego weekendu ;)[/QUOTE] a dzięki :) posprzątane, wyprane, wywietrzone, pościel wymieniona, odkurzone, umyte - mam dość.... Po co ktoś wymyslil kurz i pająki????? Quote
*Magda* Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='dOgLoV'] mam zdjecia :evil_lol: ale dam wam dopiero jak wroce do domu :eviltong:[/QUOTE] Ja i tak nie miałam kiedy wejść na dogo, bo miałam gości ;) Mam nadzieję, że jak zaraz wejdę do Twojej galerii, to zobaczę zdjęcia :) [quote name='understandme']Hej sobotnie! A oże znajdą się w niedługim czasie jakieś zdjęcia Lumpka? ;)[/QUOTE] W niedługim napewno, ale kiedy będzie to "niedługo" to nie wiem :D [quote name='panbazyl']a dzięki :) posprzątane, wyprane, wywietrzone, pościel wymieniona, odkurzone, umyte - mam dość.... Po co ktoś wymyslil kurz i pająki?????[/QUOTE] Kurz, rzeczywiście fatalna sprawa ;) Ale pająki mogą sobie spokojnie żyć :) Quote
łamAga Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='magdabroy']Ja i tak nie miałam kiedy wejść na dogo, bo miałam gości ;) Mam nadzieję, że jak zaraz wejdę do Twojej galerii, to zobaczę zdjęcia :) Ale pająki mogą sobie spokojnie żyć :) To sie chyba zawiodłas :lol: wczpraj juz nie mialam sily siedziec przed kompem i dodawac zdjęcia , ale za chwile będą :lol: pajaki :eek2: Quote
*Magda* Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Nie zawiodłam się, bo były kociaste :loveu: Rano miałam przepiękną pogodę jak szliśmy z Torą na spacerek :) Więc plan był taki, żeby po obiedzie wsiąść na rowery i pojeździć troszkę ;) No i plan poszedł w dooopę, bo pada deszcz :mad: :( Quote
łamAga Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='magdabroy']Nie zawiodłam się, bo były kociaste :loveu: Rano miałam przepiękną pogodę jak szliśmy z Torą na spacerek :) Więc plan był taki, żeby po obiedzie wsiąść na rowery i pojeździć troszkę ;) No i plan poszedł w dooopę, bo pada deszcz :mad: :([/QUOTE] Co prawda malo kociastych bylo ale zawsze cos :evil_lol: ooo deszcyk was dopadl :-( u nas póki co bardzo ladna pogoda jest :loveu: Quote
panbazyl Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 zaglądam :) Jutro jade po laptoka! Zdjęcia uratowane! mam nadzieję, ze wszystkie. wiecie co w wiosnie nie lubię - to, ze nagle wyłażą na podwórku białe kupy psie.... dużo psich kup. Pora na gooowniane porządki.... Quote
KT Arts Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4894.jpg Ohh, piękna, piękna, piękna !!!! :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4904.jpg A tu jeszcze piekniejsa :loveu: Magda, Ty focisz nikonem prawda? Jakim?, bo nie moge sobie przypomnieć, a juz może za tydzień jade po swojego :D :P Quote
bira Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 U nas też pada.....buuuuuuuuuuu......... a ja chcę słońce! Quote
ania90 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 bira napisał(a):U nas też pada.....buuuuuuuuuuu......... a ja chcę słońce! u nas jest sloneczko od soboty jak narazie tylko mroz w nocy. zeby bylo go juz jak najwiecej Quote
*Magda* Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='panbazyl']zaglądam :) Jutro jade po laptoka! Zdjęcia uratowane! mam nadzieję, ze wszystkie. wiecie co w wiosnie nie lubię - to, ze nagle wyłażą na podwórku białe kupy psie.... dużo psich kup. Pora na gooowniane porządki.... Już czekam na Piranię :loveu: Ja kupy sprzątam raz w tygodniu, bo teraz miałabym cały ogródek zasrany :D:D:D A jest takie ciepełko, że niedługo będzie trzeba trawę kosić :roll: [quote name='Niufciak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4894.jpg Ohh, piękna, piękna, piękna !!!! :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4904.jpg A tu jeszcze piekniejsa :loveu: Magda, Ty focisz nikonem prawda? Jakim?, bo nie moge sobie przypomnieć, a juz może za tydzień jade po swojego :D :P Dziękuję, dziękuję :lol: Mi też się Torka podoba :loveu: Ja mam Nikona D3000, a do kompletu objektyw 18-55mm i 55-200mm [quote name='bira']U nas też pada.....buuuuuuuuuuu......... a ja chcę słońce! To kombinuj z tym słońcem, bo tak mnie myśl naszła, żeby pojechać nad morze przed porodem ;) [quote name='ania90']u nas jest sloneczko od soboty jak narazie tylko mroz w nocy. zeby bylo go juz jak najwiecej Będzie, będzie coraz więcej ;) Quote
Vilena Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Jak się dzisiaj miewacie? U nas piękna pogoda, słonko świeci, a tu do pracy trzeba iść :placz: Quote
*Magda* Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Vilena napisał(a):Jak się dzisiaj miewacie? U nas piękna pogoda, słonko świeci, a tu do pracy trzeba iść :placz: Całkiem dobrze, tylko śpiąca jestem, bo źle sypiam :placz: A ja do pracy nie idę :eviltong: Zgłaszam dziś kolejne chorobowe :eviltong: Quote
bira Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Kochana to jak bedziesz miala przyjechac to sie jakies szamanskue modly odprawi i moze to poskutkuje ;-) Quote
Recommended Posts