Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Jutro jadę zobaczeć Mikołaja :loveu: Już się nie mogę doczekać jak zobaczę dzidziusia :lol:

aaaaa :multi: to ja zdjęcia poprosze :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
aaaaa :multi: to ja zdjęcia poprosze :loveu:

Bedą, będą ;)

O 17 byłam u lekarza :) Jak wróciłam, to musiałam obdzwonić rodzinkę, a potem jeszcze byłam na spacerku z Torą :) Ale teraz już się mogę pochwalić, że dzieciątko jest duże (ok 28cm) i zobaczyłam między nogami siusiaka :multi: Czyli będzie chłopak :loveu::bigcool:

Posted

magdabroy napisał(a):
Bedą, będą ;)

O 17 byłam u lekarza :) Jak wróciłam, to musiałam obdzwonić rodzinkę, a potem jeszcze byłam na spacerku z Torą :) Ale teraz już się mogę pochwalić, że dzieciątko jest duże (ok 28cm) i zobaczyłam między nogami siusiaka :multi: Czyli będzie chłopak :loveu::bigcool:

O jaaaa ale super wiadomosc :multi::multi::multi::multi:

Posted

dOgLoV napisał(a):
O jaaaa ale super wiadomosc :multi::multi::multi::multi:

Wiesz jak się cieszę :)
Bogdan nie mógł ze mną być, bo miał na tą samą godzinę dermatologa. Ale tylko wszedł do domu, to pytał czy już wiem :D A jak zadzwonił do mamy, że będzie mieć wnuka, to tak się rozgadał, że myślałam, że na spacer z Torą, to wyjdę o północy :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Wiesz jak się cieszę :)
Bogdan nie mógł ze mną być, bo miał na tą samą godzinę dermatologa. Ale tylko wszedł do domu, to pytał czy już wiem :D A jak zadzwonił do mamy, że będzie mieć wnuka, to tak się rozgadał, że myślałam, że na spacer z Torą, to wyjdę o północy :D

widzę, ze cała rodzinka się cieszy :multi:
my też razem z Wami się cieszymy :) i 3mamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

Posted

kalyna napisał(a):
widzę, ze cała rodzinka się cieszy :multi:
my też razem z Wami się cieszymy :) i 3mamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

Dzięki ;)
Najbardziej to się chyba cieszy mój bratanek Tymuś :loveu: Bo w końcu będzie miał kuzyna, a nie same kuzynki :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
Wiesz , tatus sie cieszy , w końcu to SYN!!!!! :multi:

u nas tez byla by mega radosc bo sa same dziewczynki :lol:

Pewnie tak ;) Ja widzę, że on się bardzo cieszy, tylko udaję, że to go tak nie rusza itp.

No to wiesz, co robić w przyszłości-synka :loveu:

No i Fasolek już nie jest Fasolkiem tylko Teodorem :loveu: Chyba, że jeszcze zmienimy zdanie co do imienia :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Pewnie tak ;) Ja widzę, że on się bardzo cieszy, tylko udaję, że to go tak nie rusza itp.

No to wiesz, co robić w przyszłości-synka :loveu:

No i Fasolek już nie jest Fasolkiem tylko Teodorem :loveu: Chyba, że jeszcze zmienimy zdanie co do imienia :D

Ale to musicie mi dac przepis na synka :eviltong:

Teodor bardzo ładne imię !!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ale to musicie mi dac przepis na synka :eviltong:

Teodor bardzo ładne imię !!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Żeby to było takie proste :D

Teraz mogę mówić do brzuszka Teoś :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Żeby to było takie proste :D

Teraz mogę mówić do brzuszka Teoś :loveu:

Teoś :loveu::loveu::loveu::loveu:

już mi sie podoba :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale komu w droge temu rower :evil_lol: kolorowych snow ;) dobranoc ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Teoś :loveu::loveu::loveu::loveu:

już mi sie podoba :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale komu w droge temu rower :evil_lol: kolorowych snow ;) dobranoc ;)

Dobranoc ;)

Ja najpierw skończę oglądać "Przepis na życie" :)

A moja pani doktor jakaś "inna" dziś była. Dostałam chorobowe do końca następnego tygodnia :multi:

Posted

magdabroy napisał(a):

Ja najpierw skończę oglądać "Przepis na życie" :)

A moja pani doktor jakaś "inna" dziś była. Dostałam chorobowe do końca następnego tygodnia :multi:

Tez ogladałam "Przepis na zycie " ale niestety nie cały odcinek bo musialam już wyjsc , jak dla mnie to Adamczyk powinien dostac oscara za role w tym filmie , po prostu kocham go w tym wcieleniu , a wczorajsze jego "łabaje" były po prostu rewelacyjne :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ooooo , jeju jak ja Ci zazdroszcze tego wolnego :roll:

Posted

bira napisał(a):
To sobie tutaj doczytałam :-) Teoś :-) Ślicznie :-)

Pisałam kiedyś na tamtym wątku jakie wybrałam imię, ale to było na samym początku ciąży ;)
Bogdan coś świruje, bo teraz się zastanawia czy będzie Teoś :mad: Zmienia zdanie szybciej niż baba :D

dOgLoV napisał(a):
Tez ogladałam "Przepis na zycie " ale niestety nie cały odcinek bo musialam już wyjsc , jak dla mnie to Adamczyk powinien dostac oscara za role w tym filmie , po prostu kocham go w tym wcieleniu , a wczorajsze jego "łabaje" były po prostu rewelacyjne :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ooooo , jeju jak ja Ci zazdroszcze tego wolnego :roll:

Obejżysz w niedzielę powtórkę ;) Ciekawe po kim będzie miał Teoś łabaje :evil_lol:

Ja byłam pewna, że znowu dostanę tylko do końca tego tygodnia. Pani doktor wróciła w poniedziałek z urlopu, wypoczęta i widać chętniejsza do dawania chorobowego :lol:

Vilena napisał(a):
Zazdroszczę :D

:eviltong:

Posted

ania90 napisał(a):
grono facetow sie powiekszy :D ale i tak kobiety maja przewage :D

Będzie się trzeba szybko zabrać za robienie córeczki, żeby była równowaga w domu ;)

Posted

ania90 napisał(a):
ha ha dwoch facetow to powinni Cie nosic na rekach dopuki nie bedzie rownowagi :evil_lol: :eviltong:

No ja mam nadzieję, że tak będzie ;)
Jak wczoraj Bogdan rozmaiwał ze swoją mamą i jej powiedział, że będzie miał wnuka, a następne mamy nadzieję na dziewczynkę, to się zdziwiła, że my już o drugim myślimy :)

Posted

no wg lepiej zeby byla mala roznica wieku miedzy rodzenstwem:cool3:
u mnie jest roznica miedzy mna a bratem 11lat :mad: i rodzice zamiast miec juz swiety spokoj z nami to jeszcze musza chodzic na wywiadowki:eviltong: