*Magda* Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 dOgLoV napisał(a):Słoneczne dzien dobry ;) U mnie nie słoneczne :( ale dzień dobry :) Quote
*Magda* Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Jutro jadę zobaczeć Mikołaja :loveu: Już się nie mogę doczekać jak zobaczę dzidziusia :lol: Quote
łamAga Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 magdabroy napisał(a):Jutro jadę zobaczeć Mikołaja :loveu: Już się nie mogę doczekać jak zobaczę dzidziusia :lol: aaaaa :multi: to ja zdjęcia poprosze :loveu: Quote
*Magda* Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 dOgLoV napisał(a):aaaaa :multi: to ja zdjęcia poprosze :loveu: Bedą, będą ;) O 17 byłam u lekarza :) Jak wróciłam, to musiałam obdzwonić rodzinkę, a potem jeszcze byłam na spacerku z Torą :) Ale teraz już się mogę pochwalić, że dzieciątko jest duże (ok 28cm) i zobaczyłam między nogami siusiaka :multi: Czyli będzie chłopak :loveu::bigcool: Quote
łamAga Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 magdabroy napisał(a):Bedą, będą ;) O 17 byłam u lekarza :) Jak wróciłam, to musiałam obdzwonić rodzinkę, a potem jeszcze byłam na spacerku z Torą :) Ale teraz już się mogę pochwalić, że dzieciątko jest duże (ok 28cm) i zobaczyłam między nogami siusiaka :multi: Czyli będzie chłopak :loveu::bigcool: O jaaaa ale super wiadomosc :multi::multi::multi::multi: Quote
*Magda* Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 dOgLoV napisał(a):O jaaaa ale super wiadomosc :multi::multi::multi::multi: Wiesz jak się cieszę :) Bogdan nie mógł ze mną być, bo miał na tą samą godzinę dermatologa. Ale tylko wszedł do domu, to pytał czy już wiem :D A jak zadzwonił do mamy, że będzie mieć wnuka, to tak się rozgadał, że myślałam, że na spacer z Torą, to wyjdę o północy :D Quote
kalyna Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 magdabroy napisał(a):Wiesz jak się cieszę :) Bogdan nie mógł ze mną być, bo miał na tą samą godzinę dermatologa. Ale tylko wszedł do domu, to pytał czy już wiem :D A jak zadzwonił do mamy, że będzie mieć wnuka, to tak się rozgadał, że myślałam, że na spacer z Torą, to wyjdę o północy :D widzę, ze cała rodzinka się cieszy :multi: my też razem z Wami się cieszymy :) i 3mamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :) Quote
*Magda* Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 kalyna napisał(a):widzę, ze cała rodzinka się cieszy :multi: my też razem z Wami się cieszymy :) i 3mamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :) Dzięki ;) Najbardziej to się chyba cieszy mój bratanek Tymuś :loveu: Bo w końcu będzie miał kuzyna, a nie same kuzynki :D Quote
łamAga Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Wiesz , tatus sie cieszy , w końcu to SYN!!!!! :multi: u nas tez byla by mega radosc bo sa same dziewczynki :lol: Quote
*Magda* Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 dOgLoV napisał(a):Wiesz , tatus sie cieszy , w końcu to SYN!!!!! :multi: u nas tez byla by mega radosc bo sa same dziewczynki :lol: Pewnie tak ;) Ja widzę, że on się bardzo cieszy, tylko udaję, że to go tak nie rusza itp. No to wiesz, co robić w przyszłości-synka :loveu: No i Fasolek już nie jest Fasolkiem tylko Teodorem :loveu: Chyba, że jeszcze zmienimy zdanie co do imienia :D Quote
łamAga Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 magdabroy napisał(a):Pewnie tak ;) Ja widzę, że on się bardzo cieszy, tylko udaję, że to go tak nie rusza itp. No to wiesz, co robić w przyszłości-synka :loveu: No i Fasolek już nie jest Fasolkiem tylko Teodorem :loveu: Chyba, że jeszcze zmienimy zdanie co do imienia :D Ale to musicie mi dac przepis na synka :eviltong: Teodor bardzo ładne imię !!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 dOgLoV napisał(a):Ale to musicie mi dac przepis na synka :eviltong: Teodor bardzo ładne imię !!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Żeby to było takie proste :D Teraz mogę mówić do brzuszka Teoś :loveu: Quote
łamAga Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 magdabroy napisał(a):Żeby to było takie proste :D Teraz mogę mówić do brzuszka Teoś :loveu: Teoś :loveu::loveu::loveu::loveu: już mi sie podoba :loveu::loveu::loveu::loveu: ale komu w droge temu rower :evil_lol: kolorowych snow ;) dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 dOgLoV napisał(a):Teoś :loveu::loveu::loveu::loveu: już mi sie podoba :loveu::loveu::loveu::loveu: ale komu w droge temu rower :evil_lol: kolorowych snow ;) dobranoc ;) Dobranoc ;) Ja najpierw skończę oglądać "Przepis na życie" :) A moja pani doktor jakaś "inna" dziś była. Dostałam chorobowe do końca następnego tygodnia :multi: Quote
bira Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 To sobie tutaj doczytałam :-) Teoś :-) Ślicznie :-) Quote
łamAga Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 magdabroy napisał(a): Ja najpierw skończę oglądać "Przepis na życie" :) A moja pani doktor jakaś "inna" dziś była. Dostałam chorobowe do końca następnego tygodnia :multi: Tez ogladałam "Przepis na zycie " ale niestety nie cały odcinek bo musialam już wyjsc , jak dla mnie to Adamczyk powinien dostac oscara za role w tym filmie , po prostu kocham go w tym wcieleniu , a wczorajsze jego "łabaje" były po prostu rewelacyjne :loveu::loveu::loveu::loveu: Ooooo , jeju jak ja Ci zazdroszcze tego wolnego :roll: Quote
Vilena Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 magdabroy napisał(a):Dostałam chorobowe do końca następnego tygodnia :multi: Zazdroszczę :D Quote
*Magda* Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 bira napisał(a):To sobie tutaj doczytałam :-) Teoś :-) Ślicznie :-) Pisałam kiedyś na tamtym wątku jakie wybrałam imię, ale to było na samym początku ciąży ;) Bogdan coś świruje, bo teraz się zastanawia czy będzie Teoś :mad: Zmienia zdanie szybciej niż baba :D dOgLoV napisał(a):Tez ogladałam "Przepis na zycie " ale niestety nie cały odcinek bo musialam już wyjsc , jak dla mnie to Adamczyk powinien dostac oscara za role w tym filmie , po prostu kocham go w tym wcieleniu , a wczorajsze jego "łabaje" były po prostu rewelacyjne :loveu::loveu::loveu::loveu: Ooooo , jeju jak ja Ci zazdroszcze tego wolnego :roll: Obejżysz w niedzielę powtórkę ;) Ciekawe po kim będzie miał Teoś łabaje :evil_lol: Ja byłam pewna, że znowu dostanę tylko do końca tego tygodnia. Pani doktor wróciła w poniedziałek z urlopu, wypoczęta i widać chętniejsza do dawania chorobowego :lol: Vilena napisał(a):Zazdroszczę :D :eviltong: Quote
ania90 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 grono facetow sie powiekszy :D ale i tak kobiety maja przewage :D Quote
*Magda* Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 ania90 napisał(a):grono facetow sie powiekszy :D ale i tak kobiety maja przewage :D Będzie się trzeba szybko zabrać za robienie córeczki, żeby była równowaga w domu ;) Quote
ania90 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ha ha dwoch facetow to powinni Cie nosic na rekach dopuki nie bedzie rownowagi :evil_lol: :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 ania90 napisał(a):ha ha dwoch facetow to powinni Cie nosic na rekach dopuki nie bedzie rownowagi :evil_lol: :eviltong: No ja mam nadzieję, że tak będzie ;) Jak wczoraj Bogdan rozmaiwał ze swoją mamą i jej powiedział, że będzie miał wnuka, a następne mamy nadzieję na dziewczynkę, to się zdziwiła, że my już o drugim myślimy :) Quote
ania90 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 no wg lepiej zeby byla mala roznica wieku miedzy rodzenstwem:cool3: u mnie jest roznica miedzy mna a bratem 11lat :mad: i rodzice zamiast miec juz swiety spokoj z nami to jeszcze musza chodzic na wywiadowki:eviltong: Quote
Recommended Posts