*Magda* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='sator_k_']A to przepraszam, ale będę musiała podziękować, bo Satorowi duże twarde piłki z pyska niestety lecą :([/QUOTE] No trudno. Chciałam pomóc, ale w takim razie nic nie zrobię ;) Chyba, że naglę zostanę czarodziejem i zaczaruję piłkę :D Quote
sator_k_ Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='magdabroy']No trudno. Chciałam pomóc, ale w takim razie nic nie zrobię ;) Chyba, że naglę zostanę czarodziejem i zaczaruję piłkę :D[/QUOTE] W sumie mogłam się wcześniej zapytać, ale wyglądała identycznie jak miękka którą kiedyś widziałam i dopiero teraz mnie natchnęło. No nic trudno ;) Quote
bira Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 To sobie teściu plusa nabił ;-) Moi teściowie nie pamiętają o moich urodzinach NIGDY. Nie pamiętają też o urodzinach swojego syna czy wnuczów. Jak nie zadzwonili na Biani roczek, to obraziłam się tak, ze dwa miesiące nie odbierałam telefonów od nich. Przegięli. Dopiero im jedna ciotka po trzech dniach powiedziała, że Bianka roczek miała, ale już po fakcie to było, wiec Sebastian chyba dopiero po tygodniu raczył odebraż od niuch telefon. Za to o urodzinach swojego drugiego synka, synowej i jedynej cudownej wnuczki pamiętają zawsze. Nawet na urodziny do niej teściowa przyjeżdża. Quote
*Magda* Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='bira']To sobie teściu plusa nabił ;-) Moi teściowie nie pamiętają o moich urodzinach NIGDY. Nie pamiętają też o urodzinach swojego syna czy wnuczów. Jak nie zadzwonili na Biani roczek, to obraziłam się tak, ze dwa miesiące nie odbierałam telefonów od nich. Przegięli. Dopiero im jedna ciotka po trzech dniach powiedziała, że Bianka roczek miała, ale już po fakcie to było, wiec Sebastian chyba dopiero po tygodniu raczył odebraż od niuch telefon. Za to o urodzinach swojego drugiego synka, synowej i jedynej cudownej wnuczki pamiętają zawsze. Nawet na urodziny do niej teściowa przyjeżdża.[/QUOTE] Raczej sobie nie nabiła plusa :roll: Jestem osobą bardzo pamiętliwą i jego jeden telefon nic tu nie zmieni :shake: Jesteśmy rodziną tylko na papierku, nie czuję z nim żadnej więzi psychicznej. Tak samo jest w tej rodzinie. Do mojego Bogadana potrafi się zwracać imieniem jego starszego brata, wiecznie mój mąż jest porównywany do Marka, bo Marek osiągnął to i Marek tamto :angryy: Jak jego brat się budował (mieszka w Niemczech na bawarii), to teść wsiadł w auto i pojachał do niego mu pomóc. A jak Bogdan 2 lata temu zapytał czy przyjedzie nam pomóc, to powiedział, że nie może, bo pracuje :roll: Jest emerytem, dorabia sobie, ale jego obecność nie jest niezbędna. W takich momentach sprawdza się powiedzenie, że z rodziną najlepiej na zdjęciu :cool3: Quote
*Magda* Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='ania90']witamy sie u Was:)[/QUOTE] Dzień dobry ;) Dawno Cię tu nie było :mad: Quote
panbazyl Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 witam się! ja też lubie rodzine na zdjęciu - przynajmniej siedzą cicho i nie gadają :) i zawsze można do albumu wsadzić ;) a poza tym wszyscy zdrowi :) dużo bardziej lubię z psami gadać. a to taki gratis do tego co gadałyśmy na moim wątku - się tu wywnętrzę Quote
*Magda* Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='panbazyl'] a to taki gratis do tego co gadałyśmy na moim wątku - się tu wywnętrzę http://i43.tinypic.com/2n0qxd2.jpg Fajnie ;) A co to za krowę ubiłaś i walnęłaś na podłogę? :D Quote
panbazyl Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 to nie ja. Ubitą już kupiłam..... to tylko chwilowy wystrój, bo tu będzie stał narożnik, ale nie wiem kiedy..... to 'dzieło" na ścianie namalowałam wieki temu (do tej pory jest zwichorwany, może kiedyś go naprostuje aby trzymał pionowy poziom ściany), kufer w rogu na dole ma ok 100 lat - na wsi chcieli go porąbac i spalic, nia dalam, odnowiłam i jest :) Quote
Karro Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Wpadamy wieczorowo i pozdrawiamy :loveu: Wymiziaj Torę i Lumpka :loveu: Quote
*Magda* Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='understandme']Wpadamy wieczorowo i pozdrawiamy :loveu: Wymiziaj Torę i Lumpka :loveu:[/QUOTE] Witam i również pozdrawiam :) Zwierzaki wymiziam jak odejdę od laptopa :D Quote
panbazyl Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='magdabroy']Witam i również pozdrawiam :) Zwierzaki wymiziam jak odejdę od laptopa :D[/QUOTE] może wprowadźmy dzien bez laptopa - tzn bez dogo? dla dobra naszych futrzakow :) Quote
*Magda* Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='panbazyl']może wprowadźmy dzien bez laptopa - tzn bez dogo? dla dobra naszych futrzakow :)[/QUOTE] A to miałby być 1 dzień na tydzień, na dwa tygodnie czy może na miesiąc :cool3: Quote
łamAga Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='panbazyl']może wprowadźmy dzien bez laptopa - tzn bez dogo? dla dobra naszych futrzakow :)[/QUOTE] Ja proponuje raz na rok bo inaczej nie dam rady :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja proponuje raz na rok bo inaczej nie dam rady :eviltong:[/QUOTE] Miałabyś już ten rok zaliczony, bo kiedyś nie miałaś neta :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='magdabroy']Miałabyś już ten rok zaliczony, bo kiedyś nie miałaś neta :evil_lol:[/QUOTE] dokladnie :evil_lol: nawet dwa dni :cool3: Quote
bira Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='dOgLoV']dokladnie :evil_lol: nawet dwa dni :cool3:[/QUOTE] Oj, to juz nawet przyszly rok masz zaliczony ;-) Quote
*Magda* Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='bira']Oj, to juz nawet przyszly rok masz zaliczony ;-)[/QUOTE] Szczęściara z niej :evil_lol: A mój Fasolek uwielbia kiwi :loveu: Ja się zajadam dla zdrowia, a Fasolek momentalnie się budzi i dostaje wariacji w moim brzuchu :p Quote
łamAga Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='bira']Oj, to juz nawet przyszly rok masz zaliczony ;-)[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi: Quote
łamAga Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='magdabroy']Szczęściara z niej :evil_lol: A mój Fasolek uwielbia kiwi :loveu: Ja się zajadam dla zdrowia, a Fasolek momentalnie się budzi i dostaje wariacji w moim brzuchu :p[/QUOTE] Oooo moze kiwi działa na niego jak szpinak na papaja :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='dOgLoV']Oooo moze kiwi działa na niego jak szpinak na papaja :evil_lol:[/QUOTE] Może ;) [quote name='bira']Widac trafilss w gusta fasolka :-)[/QUOTE] Na to wygląda ;) I niech jak najwięcej smaków ma po mamusi, bo tatuś jest wybredny z jedzeniem :mad: [quote name='dOgLoV']:multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Ty się tak nie ciesz :eviltong: Jeszcze nie jest postanowione kiedy i jak często ma być ten dzień wolny od kompa :diabloti: Quote
łamAga Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='magdabroy'] Ty się tak nie ciesz :eviltong: Jeszcze nie jest postanowione kiedy i jak często ma być ten dzień wolny od kompa :diabloti:[/QUOTE] To trzeba przegłosować żeby jednak raz na rok był :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='dOgLoV']To trzeba przegłosować żeby jednak raz na rok był :evil_lol:[/QUOTE] Będę głosować raz na kwartał :evil_lol: Wtedy musiałabyś żyć bez kompa kolejne dwa dni :D:D:D Albo co miesiąc, to wtedy jeszcze 10 dni :megagrin: Sama ostatnio siedzę tylko przed kompem jak tylko mam chwilę, więc ciężko byłoby żyć bez kompa :roll: Quote
Recommended Posts