bira Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ja swoją lustrzankę kupiłam ponad cztery lata temu. Dzień przed porodem Ingi, wsiadłam w auto i stwierdziłam, ze w takim wyjątkowym dniu muszę mieć porządny aparat. No i był porządny, ale już mu przeszło i zaczął poważnie szwankować, więc pora na zmiany. Teraz szukam, wczytuję się i zbieram kasę. Może w kwietniu uda mi się już kupić coś fajnego. Podoba mi się Nikon d7000 ale cena jest trochę wysoka. Quote
łamAga Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Jak tam po imprezce ?? :lol:i dlaczego jeszcze tu nie ma zdjec :mad::eviltong: trzymajcie za nas kciuki zaraz jedziemy na wystawe do Leszna :cool3: Quote
*Magda* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='dOgLoV']Jak tam po imprezce ?? :lol:i dlaczego jeszcze tu nie ma zdjec :mad::eviltong: trzymajcie za nas kciuki zaraz jedziemy na wystawe do Leszna :cool3:[/QUOTE] Zaraz jakieś zdjęcia wstawię ;) Ale za dużo ich nie mam, bo musieliśmy psy "wywalić" na podwórko :roll: Tak się zastanawiałam, co tak wcześnie wstałaś w niedzielę :crazyeye: Teraz już wiem ;) Oczywiście trzymam kciuki :kciuki: Quote
*Magda* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Na początek zdjęcia dzieciaków :) Julka Kamil, Julka i Samuel Roxana Dwa wariaty :D Julka bije Samuela :D Quote
*Magda* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 (edited) Sznapi nie chciał być na dworze, bo słyszał w środku dzieciaki. Więc wskakiwał na okno :D Edited February 26, 2012 by magdabroy Quote
*Magda* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 :loveu: Sznapi kombinuje, żeby wskoczyć na okno :) Quote
*Magda* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 (edited) Trzeci pies (shih tzu) nie dojechał, bo kolega musiał iść do pracy :( Ale jeszcze będzie okazja, żeby go Wam pokazać :) Co do Psów "wywalonych" na podwórko, to to dlatego, że Julka ma uczulenie na psią ślinę :( Wystarczy jedno liźnięcie i Julka ma buzię w krostach :mdleje: Tora nie liże, dlatego jak jest u nas Julka, to idzie ich upilnować tak, żeby Julka i Tora były szczęśliwe i żeby Julka była przy tym zdrowa. Niestety Sznapi skacze, liże itp. i Julcia nie miała wczoraj życia :roll: Dlatego psiaki wylądowały na podwórku, żeby Julcia mogła bawić się spokojnie z dziećmi ;) Edited February 28, 2012 by magdabroy Quote
vaness Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4858.jpg jak złodziej przyłapany na gorącym uczynku :D Quote
Lucky. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Wszystkiego najlepszego ! przepraszam, że po terminie, ale nie było mnie za bardzo na dogo.:( Quote
*Magda* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='vaness']jak złodziej przyłapany na gorącym uczynku :D[/QUOTE] To jest mały kombinator :D [quote name='Lucky.']Wszystkiego najlepszego ! przepraszam, że po terminie, ale nie było mnie za bardzo na dogo.:([/QUOTE] Dziękuję :) Nic nie szkodzi, że po terminie ;) Quote
*Magda* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Za chwilę wychodzę z mężem do chińskiej restauracji na kolację :loveu: Jak wrócę to mam nadzieję, że w galeriach, które odwiedzam będzie duuuuuuużo zdjęć :lol: Quote
kalyna Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='magdabroy']Za chwilę wychodzę z mężem do chińskiej restauracji na kolację :loveu: Jak wrócę to mam nadzieję, że w galeriach, które odwiedzam będzie duuuuuuużo zdjęć :lol: no to smacznego :) ważne, że impreza się udała :) a psiakom na dworze krzywda się nie działa :) on zawsze dramatyzują :D http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4858.jpg ale ma dłuuuugie te tylne łapy :o Quote
Falkaa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 No to milej zabawy i smacznego :lol: tylko nie wroc ze skosnymi oczami :diabloti: trudno sie z takimi oglada zdjecia :evil_lol: Quote
sator_k_ Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='magdabroy'] Mogę jutro zrobić rozeznanie w cenie i możemy zrobić handel wymienny: szarpak za piłkę :)[/QUOTE] To jakbyś wiedziała ile ta piłka kosztuje to daj znać :) Bo ona jest taka troszkę miękka nie? Co a'la głąbka? Quote
*Magda* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='kalyna']no to smacznego :) ważne, że impreza się udała :) a psiakom na dworze krzywda się nie działa :) on zawsze dramatyzują :D http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4858.jpg ale ma dłuuuugie te tylne łapy :o Dziękuję ;) Moja Tora nie dramatyzuje, ale Sznapi nie jest nauczony zostawać sam :( On się aż cały trząsł z nerw, że musi być sam (z Torą) na dworze :/ [quote name='Falkaa']No to milej zabawy i smacznego :lol: tylko nie wroc ze skosnymi oczami :diabloti: trudno sie z takimi oglada zdjecia :evil_lol: Śmiesznie bym wyglądała :D Blondynka, typowo europejska uroda i skośne oczy :D:D:D [quote name='sator_k_']To jakbyś wiedziała ile ta piłka kosztuje to daj znać :) Bo ona jest taka troszkę miękka nie? Co a'la głąbka? Jutro dam Ci znać, bo muszę jechać kupić Torce nową, bo swoją zgubiła :( To jest twarda piłka, taka pełna, gumowa ;) Quote
łamAga Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Widac ze imprezka udana :lol: dzieciaczki przesłodkie :loveu::loveu::loveu::loveu: juz niedlugo jednego przybedzie do harców :loveu: a psiaczki na dworze pewnie lepiej sie czuły niż by były w domu w zgiełku krzyku dzieci ;) Quote
*Magda* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='dOgLoV']Widac ze imprezka udana :lol: dzieciaczki przesłodkie :loveu::loveu::loveu::loveu: juz niedlugo jednego przybedzie do harców :loveu: a psiaczki na dworze pewnie lepiej sie czuły niż by były w domu w zgiełku krzyku dzieci ;)[/QUOTE] Już się wszyscy śmiali, że moje następne urodziny, to będę biegać z małym/małą :) Tylko wtedy to dzidziuś będzie dopiero siedziła, a nie biegał ;) Tora się czuła dobrze na dworze, ale Sznapulec nie bardzo :/ Stała się rzecz niezwykła. Mój teść po 10 latach odkąd jestem żoną jego syna, przypomniał sobie, że miałam urodziny :crazyeye: Jak noszę w brzuchu jego wnuka/wnuczkę to nagle sobie przypomniał, że synowa ma urodziny :roll: Quote
łamAga Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='magdabroy']Już się wszyscy śmiali, że moje następne urodziny, to będę biegać z małym/małą :) Tylko wtedy to dzidziuś będzie dopiero siedziła, a nie biegał ;) Tora się czuła dobrze na dworze, ale Sznapulec nie bardzo :/ Stała się rzecz niezwykła. Mój teść po 10 latach odkąd jestem żoną jego syna, przypomniał sobie, że miałam urodziny :crazyeye: Jak noszę w brzuchu jego wnuka/wnuczkę to nagle sobie przypomniał, że synowa ma urodziny :roll:[/QUOTE] I wtedy impreze urodzinowa bedzie przygotowywał mąż bo żona bedzie nosila dzidzie :evil_lol: O wow , rola dziadka na niego moze tak leczniczo podziałała :roll: Quote
*Magda* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='dOgLoV'] O wow , rola dziadka na niego moze tak leczniczo podziałała :roll:[/QUOTE] Dziadkiem już jest trzykrotnie, więc raczej nie to :shake: Mówią, że to teściowe są takie niedobre, ale w moim przypadku, to akurat to ja mam z teściem nie najlepsze stosunki, a z teściową wręcz świetne :) Quote
Falkaa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 No tam.. pewnie juz sie nie moze doczekac wnuka :loveu: tak ci slodzi :D albo twoj TŻ mu napomknął? ;) Quote
łamAga Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='magdabroy']Dziadkiem już jest trzykrotnie, więc raczej nie to :shake: Mówią, że to teściowe są takie niedobre, ale w moim przypadku, to akurat to ja mam z teściem nie najlepsze stosunki, a z teściową wręcz świetne :)[/QUOTE] ja do tesciowej nic nie mam , zreszta jestem wstydzioch i nie rozmawiamy za duzo z mojej winy a tescia nigdy nie poznam , chociaz rozmawialam z nim nie raz :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='dOgLoV']ja do tesciowej nic nie mam , zreszta jestem wstydzioch i nie rozmawiamy za duzo z mojej winy a tescia nigdy nie poznam , chociaz rozmawialam z nim nie raz :eviltong: :hmmmm: nie kumam Quote
łamAga Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='magdabroy']:hmmmm: nie kumam[/QUOTE] bo to skąplikowane jest :lol: Quote
sator_k_ Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='magdabroy'] Jutro dam Ci znać, bo muszę jechać kupić Torce nową, bo swoją zgubiła :( To jest twarda piłka, taka pełna, gumowa ;)[/QUOTE] A to przepraszam, ale będę musiała podziękować, bo Satorowi duże twarde piłki z pyska niestety lecą :( Quote
Recommended Posts