Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja swoją lustrzankę kupiłam ponad cztery lata temu. Dzień przed porodem Ingi, wsiadłam w auto i stwierdziłam, ze w takim wyjątkowym dniu muszę mieć porządny aparat. No i był porządny, ale już mu przeszło i zaczął poważnie szwankować, więc pora na zmiany. Teraz szukam, wczytuję się i zbieram kasę. Może w kwietniu uda mi się już kupić coś fajnego. Podoba mi się Nikon d7000 ale cena jest trochę wysoka.

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak tam po imprezce ?? :lol:i dlaczego jeszcze tu nie ma zdjec :mad::eviltong:

trzymajcie za nas kciuki zaraz jedziemy na wystawe do Leszna :cool3:[/QUOTE]

Zaraz jakieś zdjęcia wstawię ;) Ale za dużo ich nie mam, bo musieliśmy psy "wywalić" na podwórko :roll:

Tak się zastanawiałam, co tak wcześnie wstałaś w niedzielę :crazyeye: Teraz już wiem ;) Oczywiście trzymam kciuki :kciuki:

Posted (edited)

Trzeci pies (shih tzu) nie dojechał, bo kolega musiał iść do pracy :( Ale jeszcze będzie okazja, żeby go Wam pokazać :)
Co do Psów "wywalonych" na podwórko, to to dlatego, że Julka ma uczulenie na psią ślinę :( Wystarczy jedno liźnięcie i Julka ma buzię w krostach :mdleje: Tora nie liże, dlatego jak jest u nas Julka, to idzie ich upilnować tak, żeby Julka i Tora były szczęśliwe i żeby Julka była przy tym zdrowa. Niestety Sznapi skacze, liże itp. i Julcia nie miała wczoraj życia :roll: Dlatego psiaki wylądowały na podwórku, żeby Julcia mogła bawić się spokojnie z dziećmi ;)

Edited by magdabroy
Posted

[quote name='vaness']jak złodziej przyłapany na gorącym uczynku :D[/QUOTE]

To jest mały kombinator :D

[quote name='Lucky.']Wszystkiego najlepszego ! przepraszam, że po terminie, ale nie było mnie za bardzo na dogo.:([/QUOTE]

Dziękuję :) Nic nie szkodzi, że po terminie ;)

Posted

Za chwilę wychodzę z mężem do chińskiej restauracji na kolację :loveu: Jak wrócę to mam nadzieję, że w galeriach, które odwiedzam będzie duuuuuuużo zdjęć :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Za chwilę wychodzę z mężem do chińskiej restauracji na kolację :loveu: Jak wrócę to mam nadzieję, że w galeriach, które odwiedzam będzie duuuuuuużo zdjęć :lol:
no to smacznego :)

ważne, że impreza się udała :) a psiakom na dworze krzywda się nie działa :)
on zawsze dramatyzują :D

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4858.jpg ale ma dłuuuugie te tylne łapy :o

Posted

[quote name='magdabroy']
Mogę jutro zrobić rozeznanie w cenie i możemy zrobić handel wymienny: szarpak za piłkę :)[/QUOTE]

To jakbyś wiedziała ile ta piłka kosztuje to daj znać :) Bo ona jest taka troszkę miękka nie? Co a'la głąbka?

Posted

[quote name='kalyna']no to smacznego :)

ważne, że impreza się udała :) a psiakom na dworze krzywda się nie działa :)
on zawsze dramatyzują :D

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4858.jpg ale ma dłuuuugie te tylne łapy :o

Dziękuję ;)
Moja Tora nie dramatyzuje, ale Sznapi nie jest nauczony zostawać sam :( On się aż cały trząsł z nerw, że musi być sam (z Torą) na dworze :/

[quote name='Falkaa']No to milej zabawy i smacznego :lol: tylko nie wroc ze skosnymi oczami :diabloti: trudno sie z takimi oglada zdjecia :evil_lol:

Śmiesznie bym wyglądała :D Blondynka, typowo europejska uroda i skośne oczy :D:D:D

[quote name='sator_k_']To jakbyś wiedziała ile ta piłka kosztuje to daj znać :) Bo ona jest taka troszkę miękka nie? Co a'la głąbka?

Jutro dam Ci znać, bo muszę jechać kupić Torce nową, bo swoją zgubiła :( To jest twarda piłka, taka pełna, gumowa ;)

Posted

Widac ze imprezka udana :lol: dzieciaczki przesłodkie :loveu::loveu::loveu::loveu: juz niedlugo jednego przybedzie do harców :loveu: a psiaczki na dworze pewnie lepiej sie czuły niż by były w domu w zgiełku krzyku dzieci ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Widac ze imprezka udana :lol: dzieciaczki przesłodkie :loveu::loveu::loveu::loveu: juz niedlugo jednego przybedzie do harców :loveu: a psiaczki na dworze pewnie lepiej sie czuły niż by były w domu w zgiełku krzyku dzieci ;)[/QUOTE]

Już się wszyscy śmiali, że moje następne urodziny, to będę biegać z małym/małą :) Tylko wtedy to dzidziuś będzie dopiero siedziła, a nie biegał ;)
Tora się czuła dobrze na dworze, ale Sznapulec nie bardzo :/

Stała się rzecz niezwykła. Mój teść po 10 latach odkąd jestem żoną jego syna, przypomniał sobie, że miałam urodziny :crazyeye: Jak noszę w brzuchu jego wnuka/wnuczkę to nagle sobie przypomniał, że synowa ma urodziny :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Już się wszyscy śmiali, że moje następne urodziny, to będę biegać z małym/małą :) Tylko wtedy to dzidziuś będzie dopiero siedziła, a nie biegał ;)
Tora się czuła dobrze na dworze, ale Sznapulec nie bardzo :/

Stała się rzecz niezwykła. Mój teść po 10 latach odkąd jestem żoną jego syna, przypomniał sobie, że miałam urodziny :crazyeye: Jak noszę w brzuchu jego wnuka/wnuczkę to nagle sobie przypomniał, że synowa ma urodziny :roll:[/QUOTE]

I wtedy impreze urodzinowa bedzie przygotowywał mąż bo żona bedzie nosila dzidzie :evil_lol:

O wow , rola dziadka na niego moze tak leczniczo podziałała :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']
O wow , rola dziadka na niego moze tak leczniczo podziałała :roll:[/QUOTE]

Dziadkiem już jest trzykrotnie, więc raczej nie to :shake: Mówią, że to teściowe są takie niedobre, ale w moim przypadku, to akurat to ja mam z teściem nie najlepsze stosunki, a z teściową wręcz świetne :)

Posted

[quote name='magdabroy']Dziadkiem już jest trzykrotnie, więc raczej nie to :shake: Mówią, że to teściowe są takie niedobre, ale w moim przypadku, to akurat to ja mam z teściem nie najlepsze stosunki, a z teściową wręcz świetne :)[/QUOTE]

ja do tesciowej nic nie mam , zreszta jestem wstydzioch i nie rozmawiamy za duzo z mojej winy a tescia nigdy nie poznam , chociaz rozmawialam z nim nie raz :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja do tesciowej nic nie mam , zreszta jestem wstydzioch i nie rozmawiamy za duzo z mojej winy a tescia nigdy nie poznam , chociaz rozmawialam z nim nie raz :eviltong:

:hmmmm: nie kumam

Posted

[quote name='magdabroy']

Jutro dam Ci znać, bo muszę jechać kupić Torce nową, bo swoją zgubiła :( To jest twarda piłka, taka pełna, gumowa ;)[/QUOTE]

A to przepraszam, ale będę musiała podziękować, bo Satorowi duże twarde piłki z pyska niestety lecą :(