łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='magdabroy'] Dawaj trochę ;)[/QUOTE] Nie ma problemu , bierz ile tylko chcesz :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Narobila smaka piszac o super fotkach w wypadu i na tym sie skonczylo :eviltong: Powrot do pracy o ktorym pisalas :grins: Najwazniejsze to przetrwac, Theos sie przyzwyczai, Ty rowniez, znajda sie sily by po powrocie do domu jeszcze cos porobic ;) Wspieramy duchowo :calus: Quote
marta1624 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Hejka Madzia ;) Ale masz przeboje, jeszcze trochę to cię na 24h będą chcieli zostawić :shake: Quote
łamAga Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Co to na Magdę , Theosia weźmie ze sobą będzie jej pomagał pakować a Bodzian jakoś sobie poradzi :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Taka rodzinna praca :D Magda będzie pakować, Theo rozpakowywać, a Bodzian od nowa pakować :D Quote
łamAga Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='marta1624']Taka rodzinna praca :D Magda będzie pakować, Theo rozpakowywać, a Bodzian od nowa pakować :D[/QUOTE] buhahaha wcale nie głupi pomysł :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 a jaka będzie wydajność w papierach wtedy :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 można też zatrudnić Torę, żeby jako ostatnie ogniwo rozwalała to, co Magda zapakuje, Theoś rozpakuje, a Bogdan zapakuje ponownie. takie perpetuum mobile, dopóki się paczka nie będzie rozsypywać w rękach :evil_lol: Quote
3 x Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='Pani Profesor']można też zatrudnić Torę, żeby jako ostatnie ogniwo rozwalała to, co Magda zapakuje, Theoś rozpakuje, a Bogdan zapakuje ponownie. takie perpetuum mobile, dopóki się paczka nie będzie rozsypywać w rękach :evil_lol:[/QUOTE] testerzy pakowania znaczy się ;) Quote
marta1624 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='Pani Profesor']można też zatrudnić Torę, żeby jako ostatnie ogniwo rozwalała to, co Magda zapakuje, Theoś rozpakuje, a Bogdan zapakuje ponownie. takie perpetuum mobile, dopóki się paczka nie będzie rozsypywać w rękach :evil_lol:[/QUOTE] A Lumpek będzie zawijał je w te sreberka :D Quote
łamAga Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='marta1624']A Lumpek będzie zawijał je w te sreberka :D[/QUOTE] A Torka będzie dostarczać do klienta :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='dOgLoV']A Torka będzie dostarczać do klienta :evil_lol:[/QUOTE] To w sumie Magda z taką pomocą może własny biznes założyć :D Quote
łamAga Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='marta1624']To w sumie Magda z taką pomocą może własny biznes założyć :D[/QUOTE] Mało tego , bedzie miała wiecej czasu na dogo z taka pomocą :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 no i stado bezpłatnych konsultantów podsuwających 'świetne' rozwiązania biznesowe :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='dOgLoV']Mało tego , bedzie miała wiecej czasu na dogo z taka pomocą :evil_lol:[/QUOTE] o to chodzi:diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Cześć Magda. Trzymam kciuki, by stresy w pracy już się skończyły. Quote
*Magda* Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 Hej wszystkim :) Nie chce mi się odpowiadać na każdy post :eviltong: Napiszę tylko tyle, że jestem tak padnięta po pracy, że nawet nie wiem kiedy Bogdan do łóżka w nocy przychodzi :oops::shake: Dopiero o 5 rano, jak budzi mnie budzik, to widzę, że leży obok ;) Jakby tak poszedł gdzieś w nocy na lewiznę i wrócił zanim ja wstaję do pracy, to nawet bym nie zauważyła :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Narobila smaka piszac o super fotkach w wypadu i na tym sie skonczylo :eviltong: Powrot do pracy o ktorym pisalas :grins: Najwazniejsze to przetrwac, Theos sie przyzwyczai, Ty rowniez, znajda sie sily by po powrocie do domu jeszcze cos porobic ;) Wspieramy duchowo :calus:[/QUOTE] Jakbyś doczytała wszystko, to byś wiedziała, że dopiero w weekend wstawię foty :eviltong: Dzięki za wsparcie ;) A tak na marginesie, to w sobotę też idę do pracy od 6 do 13 :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 [quote name='dOgLoV']W pracoholizm wpadniesz :eviltong:[/QUOTE] Nie ;) Ale, że ja częściej będę potrzebowała coś od Kryśki, niż ona ode mnie, to pójdę jej w sobotę ;) Zresztą, cała ekipa pracuje po 12h, a tylko ja wychodzę o godz.15 :diabloti: Quote
łamAga Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='magdabroy']Nie ;) Ale, że ja częściej będę potrzebowała coś od Kryśki, niż ona ode mnie, to pójdę jej w sobotę ;) Zresztą, cała ekipa pracuje po 12h, a tylko ja wychodzę o godz.15 :diabloti:[/QUOTE] No niby tak , dobrze że jeszcze w niedziele Ci nie każą przychodzić :roll: Quote
*Magda* Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 Łapcie kilka zdjęć i znikam do łóżeczka :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 Te żółte szyny, to była ta kolejka, na której było robione zdjęcie, które Wam pokazałam ;) Quote
Recommended Posts