Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Narobila smaka piszac o super fotkach w wypadu i na tym sie skonczylo :eviltong:
Powrot do pracy o ktorym pisalas :grins: Najwazniejsze to przetrwac, Theos sie przyzwyczai, Ty rowniez, znajda sie sily by po powrocie do domu jeszcze cos porobic ;)
Wspieramy duchowo :calus:

Posted

[quote name='marta1624']Taka rodzinna praca :D Magda będzie pakować, Theo rozpakowywać, a Bodzian od nowa pakować :D[/QUOTE]

buhahaha wcale nie głupi pomysł :diabloti:

Posted

można też zatrudnić Torę, żeby jako ostatnie ogniwo rozwalała to, co Magda zapakuje, Theoś rozpakuje, a Bogdan zapakuje ponownie. takie perpetuum mobile, dopóki się paczka nie będzie rozsypywać w rękach :evil_lol:

Posted

[quote name='Pani Profesor']można też zatrudnić Torę, żeby jako ostatnie ogniwo rozwalała to, co Magda zapakuje, Theoś rozpakuje, a Bogdan zapakuje ponownie. takie perpetuum mobile, dopóki się paczka nie będzie rozsypywać w rękach :evil_lol:[/QUOTE]

testerzy pakowania znaczy się ;)

Posted

[quote name='Pani Profesor']można też zatrudnić Torę, żeby jako ostatnie ogniwo rozwalała to, co Magda zapakuje, Theoś rozpakuje, a Bogdan zapakuje ponownie. takie perpetuum mobile, dopóki się paczka nie będzie rozsypywać w rękach :evil_lol:[/QUOTE]

A Lumpek będzie zawijał je w te sreberka :D

Posted

[quote name='marta1624']To w sumie Magda z taką pomocą może własny biznes założyć :D[/QUOTE]

Mało tego , bedzie miała wiecej czasu na dogo z taka pomocą :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Mało tego , bedzie miała wiecej czasu na dogo z taka pomocą :evil_lol:[/QUOTE]

o to chodzi:diabloti:

Posted

Hej wszystkim :)

Nie chce mi się odpowiadać na każdy post :eviltong:

Napiszę tylko tyle, że jestem tak padnięta po pracy, że nawet nie wiem kiedy Bogdan do łóżka w nocy przychodzi :oops::shake:
Dopiero o 5 rano, jak budzi mnie budzik, to widzę, że leży obok ;)
Jakby tak poszedł gdzieś w nocy na lewiznę i wrócił zanim ja wstaję do pracy, to nawet bym nie zauważyła :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Narobila smaka piszac o super fotkach w wypadu i na tym sie skonczylo :eviltong:
Powrot do pracy o ktorym pisalas :grins: Najwazniejsze to przetrwac, Theos sie przyzwyczai, Ty rowniez, znajda sie sily by po powrocie do domu jeszcze cos porobic ;)
Wspieramy duchowo :calus:[/QUOTE]

Jakbyś doczytała wszystko, to byś wiedziała, że dopiero w weekend wstawię foty :eviltong:
Dzięki za wsparcie ;)

A tak na marginesie, to w sobotę też idę do pracy od 6 do 13 :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']W pracoholizm wpadniesz :eviltong:[/QUOTE]

Nie ;)
Ale, że ja częściej będę potrzebowała coś od Kryśki, niż ona ode mnie, to pójdę jej w sobotę ;)
Zresztą, cała ekipa pracuje po 12h, a tylko ja wychodzę o godz.15 :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie ;)
Ale, że ja częściej będę potrzebowała coś od Kryśki, niż ona ode mnie, to pójdę jej w sobotę ;)
Zresztą, cała ekipa pracuje po 12h, a tylko ja wychodzę o godz.15 :diabloti:[/QUOTE]

No niby tak , dobrze że jeszcze w niedziele Ci nie każą przychodzić :roll: