*Magda* Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 W ogóle, to przed obiadem stwierdziliśmy, że jedziemy ;) Pogoda wprost idealna :loveu: 27'C, ale słońce za chmurami, więc nie dawało tak po łbie :D Pojechaliśmy i przy kasie okazało się, że Theoś wchodzi za free, bo nie ma 90cm :crazyeye: Dla mojego portfela super :diabloti: Ale jak dla mnie, to moje dziecko ma ponad 90 cm ;) No i na pierwszej atrakcji okazało się, że mam rację :D Na wszystko co poszliśmy, a było oznaczone jako +90cm, to Theoś miał koniec głowy nad miarką :multi: Zrobiłam ponad 100 zdjęć, ale jeszcze nie przejrzałam, więc dziś ich nie zobaczycie :eviltong: Tą jedna mam z email'a, bo wysłałam sobie od nich zdjęcie, jak nam pstryknęło na kolejce ;) Quote
Ty$ka Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Buhahaha... dzięki pomyłce mieliście taniej. I dobrze ;) Oddajcie nam pogodę! Quote
łamAga Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Buahaha super pomyłka , bardzo opłacalna :lol: ooo to tam nawet zdjecia same się robią :evil_lol: super :loveu: to czekamy na wasze zdjęcia :loveu: Quote
*Magda* Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='Ty$ka']Buhahaha... dzięki pomyłce mieliście taniej. I dobrze ;) Oddajcie nam pogodę![/QUOTE] [quote name='marta1624']Magda przynajmniej taniej ;)[/QUOTE] A no taniej ;) Ale i tak zastanawiam się czy nie kupić karnetu rodzinnego na 3 miesiące :razz: Mamy tam nie daleko, bo nie całe 30km drogi, więc można by częściej jeździć :hmmmm: [quote name='dOgLoV']Buahaha super pomyłka , bardzo opłacalna :lol: ooo to tam nawet zdjecia same się robią :evil_lol: super :loveu: to czekamy na wasze zdjęcia :loveu:[/QUOTE] A no opłacalna :) Robią zdjęcia, robią :) Tylko że za każde zdjęcie życzą sobie 10 euro :crazyeye: A to z tej kolejki, co dałam, to tylko 2, bo wysyłka na email ;) Quote
łamAga Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='magdabroy']A no taniej ;) Ale i tak zastanawiam się czy nie kupić karnetu rodzinnego na 3 miesiące :razz: Mamy tam nie daleko, bo nie całe 30km drogi, więc można by częściej jeździć :hmmmm: A no opłacalna :) Robią zdjęcia, robią :) Tylko że za każde zdjęcie życzą sobie 10 euro :crazyeye: A to z tej kolejki, co dałam, to tylko 2, bo wysyłka na email ;)[/QUOTE] Jak lubicie takie atrakcje to pewnie ze sie opłaca od razu karnet kupić :lol: kurcze to niezle sobie liczą za takie zdjęcie :crazyeye: Quote
*Magda* Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Jak lubicie takie atrakcje to pewnie ze sie opłaca od razu karnet kupić :lol: kurcze to niezle sobie liczą za takie zdjęcie :crazyeye:[/QUOTE] Karnet 100 albo 120 euro :hmmmm: Muszę sprawdzić na stronie, bo nie pamiętam :oops: A my dziś za samo wejście moje i Bogdana, zapłaciliśmy prawie 50 euro :mdleje: Więc trzeba to przemyśleć ;) Oby tylko pogoda w weekendy była jeśli się zdecydujemy :D No nieźle :roll: I pomyśl, że jest chyba z 8 czy 10 takich atrakcji, na których robi Ci zdjęcie. I jakby tak człowiek chciał każde, to zostawi tyle kasy :roll: A tylko na tej ciufci była możliwość wysyłki na email, więc wybrałam zdjęcie z Theosiem, bo to ma być dla niego pamiątka :) Bo to wesołe miasteczko było prezentem urodzinowym dla młodego :p Quote
łamAga Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='magdabroy']Karnet 100 albo 120 euro :hmmmm: Muszę sprawdzić na stronie, bo nie pamiętam :oops: A my dziś za samo wejście moje i Bogdana, zapłaciliśmy prawie 50 euro :mdleje: Więc trzeba to przemyśleć ;) Oby tylko pogoda w weekendy była jeśli się zdecydujemy :D No nieźle :roll: I pomyśl, że jest chyba z 8 czy 10 takich atrakcji, na których robi Ci zdjęcie. I jakby tak człowiek chciał każde, to zostawi tyle kasy :roll: A tylko na tej ciufci była możliwość wysyłki na email, więc wybrałam zdjęcie z Theosiem, bo to ma być dla niego pamiątka :) Bo to wesołe miasteczko było prezentem urodzinowym dla młodego :p[/QUOTE] No to rzeczywiście karnet się opłaca i to bardzo , tylko wtedy musicie miec pewnośc że będziecie jeździć bo wydac tyle kasy i nie korzystac to też bez sensu :shake: To już lepiej swoim aparatem robić i będzie miał pamiątkę bo kurcze tyle płacić za jedno zdjęcie to rozbój w biały dzień jest :mad: Quote
marta1624 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 To lepiej karnet, wybawicie się z młodym;) A cena zdjęć... Masakra :mdleje: Quote
maxishine. Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='marta1624']To lepiej karnet, wybawicie się z młodym;) A cena zdjęć... Masakra :mdleje:[/QUOTE] Jak to się mówi, takie życie, nic nie jest za darmo :razz: Quote
kalyna Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Jesssso zdjęcia w takiej jakości i tyle sobie życzą? omg :mdleje: Ale mimo wsio to fajnie dzień spędziliście :) Quote
Pani Profesor Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 ze mnie znajomi wyją, że też mogę wejść za darmo w takie miejsca :watpliwy: bo albo jest np. do 140cm i mam się schylić:D (mam 160 do cholery!), albo np. do 16 lat zniżka (raz w parku wodnym weszłam jako uczennica, przysięgam - miałam 22 lata:D) Quote
Franca81 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Jej wesołe miasteczko! Kiedy będą foty? Kiedy? Kiedy? Kiedy? Dasz rade chociaż z 30 wrzucić jeszcze dziś? Najlepiej jeszcze przed 13. :cool3: Quote
3 x Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='magdabroy']To zdjęcie nie robiłam ja :eviltong: Ja siędzę w kolejnym wagoniku, tylko głowę mi ucięło :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Buhahaha... dzięki pomyłce mieliście taniej. I dobrze ;) Oddajcie nam pogodę! niekoniecznie pomyłka może przymykają oko nas kiedys z MiniGremem do Reichstagu wpuścili 'boczkiem' fakt że tam za free jest wejście ale jak zobaczyłam, że w połowie kolejki w której stalismy jest tabliczka z napisem: "od tego miejsca jeszcze 2 godz stania" to nie powiem, trochę mi chęci odeszły na zwiedzanie ;) ale podeszła do nas Pani z puytaniem ile MiniGrem ma lat wyszło, że o rok więcej niż powinien ;) ale i tak nas pani wyciagneła z kolejki i wpuśiła bocznym wejściem (dla niespełnosprawnych, osób starszych i ludzików z dziećmi) :multi: Quote
*Magda* Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='Franca81']Jej wesołe miasteczko! Kiedy będą foty? Kiedy? Kiedy? Kiedy? Dasz rade chociaż z 30 wrzucić jeszcze dziś? Najlepiej jeszcze przed 13. :cool3: Dziś nic z tego :shake: Jestem zalatana, wkurwiona i ch*j wie co jeszcze :angryy: Wpadłam tylko na chwilę i zaraz znikam do łóżka :eviltong: [quote name='dOgLoV']Hejka ;) Cześć Aga :) [quote name='3 x']niekoniecznie pomyłka może przymykają oko nas kiedys z MiniGremem do Reichstagu wpuścili 'boczkiem' fakt że tam za free jest wejście ale jak zobaczyłam, że w połowie kolejki w której stalismy jest tabliczka z napisem: "od tego miejsca jeszcze 2 godz stania" to nie powiem, trochę mi chęci odeszły na zwiedzanie ;) ale podeszła do nas Pani z puytaniem ile MiniGrem ma lat wyszło, że o rok więcej niż powinien ;) ale i tak nas pani wyciagneła z kolejki i wpuśiła bocznym wejściem (dla niespełnosprawnych, osób starszych i ludzików z dziećmi) :multi: :diabloti: [quote name='Ty$ka']Cześć Magda :) Czekam na foty z wesołęgo :D [quote name='Yuki_']Hejka Magda, na fotki czekamy ;) Hej :) Może jutro mi się uda coś wrzucić ;) [quote name='marta.k9080']dobry :) Cześć Marta :) Quote
łamAga Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 A może chociaż napisz co Cię tak wqurwiło :razz: Quote
*Magda* Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='dOgLoV']A może chociaż napisz co Cię tak wqurwiło :razz:[/QUOTE] Praca :mad: W piątek i dziś miałam wolne, a na jutro mi dali plan 6-18 :loveu: Taki ch*j jak mnie jutro tam będą widzieć po godz. 15 :angryy: Quote
łamAga Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='magdabroy']Praca :mad: W piątek i dziś miałam wolne, a na jutro mi dali plan 6-18 :loveu: Taki ch*j jak mnie jutro tam będą widzieć po godz. 15 :angryy:[/QUOTE] Ojj to nie ładnie z ich strony :roll: tym bardziej że przecież opiekunke masz na późniejsza godzine :shake: Quote
*Magda* Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='dOgLoV']Ojj to nie ładnie z ich strony :roll: tym bardziej że przecież opiekunke masz na późniejsza godzine :shake:[/QUOTE] Niańkę mam 8-16 ;) Bogdan młodego zawiezie, bo ma II zmianę. Ale ja go muszę odebrać przed 16 i dobrze o tym wiedzą, bo powtarzałam to 1000x :mad: Quote
Recommended Posts