3 x Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7955_zpse5e0c282.jpg kto kogo wyprowadza? ;) Quote
*Magda* Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']jak byś się postarała to na pewno też byś znalazła :evil_lol: A nie długo będę szukać, bo trzeba kupić garderobę o rozmiar większą, więc...:razz: [quote name='marta1624']Ale szele świetne :loveu: I Theo w samochodzie ;) Co Tora tak wsuwa? Indyka? Dzięki. Theoś uwielbia siedzieć za kierownicą :D Tak, indyka ;) [quote name='3 x']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7955_zpse5e0c282.jpg kto kogo wyprowadza? ;) Theoś wyprowadza Torę, z czego Tora nie jest zadowolona, co widać na zdjęciu :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 jeju jak On szybko rośnie , i pomyśleć że niedługo mnie to czeka :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 No co ty piszesz, przecież na tym zdjęciu widać miłość :D (Jak podejrzewam kości nie wyciągałaś? ;)) Quote
*Magda* Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']jeju jak On szybko rośnie , i pomyśleć że niedługo mnie to czeka :evil_lol: Teraz już wolnie, ale pierwszy rok, to masakra :roll: [quote name='marta1624']No co ty piszesz, przecież na tym zdjęciu widać miłość :D (Jak podejrzewam kości nie wyciągałaś? ;)) Tak, wielka miłość :D Oczywiście, że nie :p Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Dlatego coraz bardziej jestem przekonana że mamy za dużo małych ciuszków i ani Stasiu ani Fabian nie będą w stanie ich wynosić , a jutro znowu ide do lumpka :oops: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Magda nie obrazisz się jak ci zadam pytanie? Mam nadzieję że nie :D Co ile odrobaczasz Torę? Bo ogólnie czytam że nawet co 3 lata, ale mam pewne problemy- no Kaje co 3 lata, bo barf, ale Lucek jest na suche+gotowane (alergia) i jego co pół roku. A wetka zawsze mówi że to trzeba oba naraz jak razem mieszkają. I kurcze nie wiem jak to załatwić.... Quote
*Magda* Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Dlatego coraz bardziej jestem przekonana że mamy za dużo małych ciuszków i ani Stasiu ani Fabian nie będą w stanie ich wynosić , a jutro znowu ide do lumpka :oops:[/QUOTE] Theoś też wielu ciuszków nie zdążyła założyć :shake: Takie życie :eviltong: [quote name='marta1624']Magda nie obrazisz się jak ci zadam pytanie? Mam nadzieję że nie :D Co ile odrobaczasz Torę? Bo ogólnie czytam że nawet co 3 lata, ale mam pewne problemy- no Kaje co 3 lata, bo barf, ale Lucek jest na suche+gotowane (alergia) i jego co pół roku. A wetka zawsze mówi że to trzeba oba naraz jak razem mieszkają. I kurcze nie wiem jak to załatwić....[/QUOTE] Nie, dlaczego miałabym się obrazić? :hmmmm: Od urodzenia Theosia, aż do zeszłego roku, odrobaczałam Torę co 3 miesiące. Teraz robię to raz na pół roku. Ale to wszystko jest u mnie ukierunkowane pod Theosia ;) Logiczne jest odrobaczanie w jednym terminie ;) Lumpek też jest odrobaczany w tym samym czasie co Tora :) Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Dzięki za odpowiedź ;) A obrazić możesz się przez to że cie tak męcze, a ty i tak masz mało czasu :oops: A z odrobaczaniem... Wsiąkam w temat, wszystko jest ok, ale właśnie czytałam że można nawet co 3 lata odrobaczać bo jak surowe to niby robaki się nie tworzą ;) Ale znowu trzeba w jednym czasie, a Lucek co pół roku. Więc będę co pół roku dawać tablety ;) Quote
*Magda* Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Mało czasu, ale nie znaczy, że nie mam go w ogóle :eviltong: Następny tydzień pracuję 15-24, to rano będę miała czas na dogo :p Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Znaczne siedzieć rano ;) Chyba że znowu "naprawię" komputer i router :D Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='magdabroy']Mało czasu, ale nie znaczy, że nie mam go w ogóle :eviltong: Następny tydzień pracuję 15-24, to rano będę miała czas na dogo :p[/QUOTE] a jutro idziesz do pracy czy jednak wolne ? ;) Quote
*Magda* Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='marta1624']Znaczne siedzieć rano ;) Chyba że znowu "naprawię" komputer i router :D[/QUOTE] Nie masz innego wyjścia :D [quote name='dOgLoV']a jutro idziesz do pracy czy jednak wolne ? ;)[/QUOTE] Idę, idę :) Quote
maxishine. Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Dlatego coraz bardziej jestem przekonana że mamy za dużo małych ciuszków i ani Stasiu ani Fabian nie będą w stanie ich wynosić , a jutro znowu ide do lumpka :oops:[/QUOTE] Ja już zgłupiałam. Kto który to i kiedy ma być??? Fajne szelki, ja szykuję się na zakup norwegów i obroży z łańcuszkiem w DS w tych samych barwach ;) Quote
*Magda* Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='marta1624']A Theo poprawia się?[/QUOTE] Dostał dopiero jedną dawkę antybiotyku, więc myślę, że na poprawę nie ma co liczyć wcześniej niż jutro popołudniu ;) [quote name='Yuki_'] Fajne szelki, ja szykuję się na zakup norwegów i obroży z łańcuszkiem w DS w tych samych barwach ;)[/QUOTE] Kupuj, kupuj :) Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='magdabroy'] Idę, idę :)[/QUOTE] myslalam ze z okazji choroby Theosia zostaniesz w domu ;) [quote name='Yuki_']Ja już zgłupiałam. Kto który to i kiedy ma być??? [/QUOTE] Fabian to mój synek i ma sie urodzić w listopadzie a Stać to synek brata i urodzi się w sierpniu ;) Quote
*Monia* Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7955_zpse5e0c282.jpg - tu Tora zdaje się mówić "nie rób tak łobuzie mały, to moja smycz" ;) zdrówka dla Theosia! Quote
maxishine. Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Fabian to mój synek i ma sie urodzić w listopadzie a Stać to synek brata i urodzi się w sierpniu ;)[/QUOTE] Wreszcie ogarnęłam :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']myslalam ze z okazji choroby Theosia zostaniesz w domu ;) Bogdan jest w domu, więc niech on też się trochę pomęczy z chorym dzieckiem :diabloti: [quote name='*Monia*']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7955_zpse5e0c282.jpg - tu Tora zdaje się mówić "nie rób tak łobuzie mały, to moja smycz" ;) zdrówka dla Theosia! Coś w ten deseń :evil_lol: Dziękuję :) A teraz się żegnam i idę spać :hand: Quote
maxishine. Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Buuuu, a kto obejrzy moje fotki i filmiki? :placz::diabloti: Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='Yuki_']Wreszcie ogarnęłam :diabloti:[/QUOTE] do usług :evil_lol: [quote name='magdabroy']Bogdan jest w domu, więc niech on też się trochę pomęczy z chorym dzieckiem :diabloti: A teraz się żegnam i idę spać :hand:[/QUOTE] Racja , co się będzie chłop nudził :evil_lol: dobranoc , i przespanej nocy ;) Quote
maxishine. Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']do usług :evil_lol:[/QUOTE] Będę pamiętać :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Hejkaa. ;) To widzę Magda, że obie 'chorujemy' na brak czasu. ;) mnie w tym tyg po 10-12 h w domu nie było :roll: Quote
Recommended Posts