łamAga Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='magdabroy']Niańkę mam 8-16 ;) Bogdan młodego zawiezie, bo ma II zmianę. Ale ja go muszę odebrać przed 16 i dobrze o tym wiedzą, bo powtarzałam to 1000x :mad:[/QUOTE] zachowują się jak by nie słuchali co do nich mówisz :roll: Quote
*Magda* Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='dOgLoV']zachowują się jak by nie słuchali co do nich mówisz :roll:[/QUOTE] Bo nie słuchają :angryy: Mają w 4 literach, że ludzie mają też życie poza pracą :mad: Quote
łamAga Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='magdabroy']Bo nie słuchają :angryy: Mają w 4 literach, że ludzie mają też życie poza pracą :mad:[/QUOTE] większośc pracodawcow w tych czasach myśli że człowiek nie ma życia poza praca , u nas w zakładzie też tak jest .... Quote
*Magda* Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='Angi']Popier.........doleni po prostu :)[/QUOTE] [quote name='marta1624']Magda ale masz przeboje :shake:[/QUOTE] A to nie jedyna rzecz, która mnie dziś dobiła :shake: Ale pozostałe, to za dużo do pisania :eviltong: Quote
kalyna Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Z tą pracą to "wesoło" masz.. szukasz nadal czegoś innego?bo na dalszą metę to ciężko... A te Twoje szelki doszły już? bom taka ciekawa ich :oops: Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Hejka ;) Mam nadzieje że dzisiaj będziesz miała mniej nerwowy dzień ;) Quote
*Monia* Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Heja :) Nieładnie sobie w pracy pogrywają :shake: Quote
łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Hejka ;) chyba wczoraj miałaś ciężki dzień że w ogóle tu nie zajrzałaś :roll: Quote
*Magda* Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 [quote name='kalyna']Z tą pracą to "wesoło" masz.. szukasz nadal czegoś innego?bo na dalszą metę to ciężko... A te Twoje szelki doszły już? bom taka ciekawa ich Szukam, ale ciężko jest. A nie chcę się pakować z jednego bagna w drugie Nie doszły i już mam powoli dość :mad: Po 3 tyg. paczka ponoć wróciła, bo została źle zaadresowana Teraz czekam kolejne 2 tyg. i szelek ani widu, ani słychu :angryy: [quote name='dOgLoV'] Mam nadzieje że dzisiaj będziesz miała mniej nerwowy dzień ;) Był okropny :( [quote name='Yuki_']Dzień dobry Magda Hej :) [quote name='Izabela124.']No w pracy potrafią wkurzyć to fakt Potrafią, potrafią ;) [quote name='marta1624']Hejka Madziulek ;) Żyjesz tam jeszcze? Żyję Chyba :eviltong: [quote name='Panna Cotta']Dzien doberek :D latami nadrabiam wątki Bez przesady ;) W jeden weekend być cały dała radę przeczytać :diabloti: [quote name='*Monia*'] Nieładnie sobie w pracy pogrywają No nie ładnie :shake: [quote name='dOgLoV'] chyba wczoraj miałaś ciężki dzień że w ogóle tu nie zajrzałaś :roll: Ciężki, to mało powiedziane :roll: [quote name='marta.k9080']hej :) trzymasz się? [quote name='Yuki_']Hej Magda, jak tam? Hej dziewczyny :) Trzymam się, jakoś ;) Wpadłam tylko na chwilkę. Napiszę tylko co się wczoraj/dziś działo i idę pod prysznic i do łóżka ;) Tak więc nie liczcie, że wszystkich Was poodwiedzam :eviltong: A o zdjęciach, to w ogóle możecie zapomnieć przed weekendem :eviltong: Poszłam wczoraj do pracy grzecznie na godz.6 Jak tylko przyjechała Kryśka, to oznajmiłam jej, że ja 12h pracować nie będę. Jej komentarz był tylko taki: przez dziecko? Odpowiedziałam, że tak i ok ;) Potem tylko jej wspomniałam, że coś jest nie tak, że najpierw mam 2 dni z rzędu wolnego, a potem mam przyjść na 12h... W zasadzie to powiedziałam jej wszystko co mnie boli, bo znam Kryśkę z poprzedniej pracy, więc wiedziałąm na co mogę sobie pozwolić :diabloti: O godz. 8 Bogdan do mnie dzwoni, że Theoś płacze, nie chce zejść mu z rąk, puścił pawia po wypiciu mleka i że w ogóle nie chce nic pić/jeść. Więc do niańki nie mógł pójść :shake: No to podbijam po przerwie do Kryśki i mówię jej, że dzieciak chory :roll: I że muszę wyjść wcześniej z pracy niż Bogdan zacznie swoją pracę, żeby przejąć Theosia. Zaproponowałam jej, że rezygnuję z przerwy 30 min., ale wychodzę o 14:30 z pracy. Zgodziła się bez problemu ;) Theoś poza domem kochany, wesoły itp. A jak wróciliśmy do domu, to płacz i tylko mama! mama! mama! Chyba miał jakiś gorszy dzień, bo ani gorączki, ani nic go nie bolało... Więc dziś poszłam grzecznie do pracy znowu na 6 rano. Plan miałam 6-17, ale oczywiste było, że nie zostanę do 17 :diabloti: Krysia, jak tylko mnie zobaczyła to pyta: Magda, do której dziś możesz zostać? Już wczoraj zaąłtwiłam z niańką, że Theoś zostanie dziś u niej godzinkę dłużej ;) Ale Kryśce powiedziałam, że czekam na odpowiedź opiekunki czy może młody być u niej dłużej. Trzymałąm ją w niepewności do godz.12 :diabloti: Potem jej powiedziałam, że mogę zostać, ale tylko do 16 ;) No i ogólnie, to wracam do domu i nie mam czasu na nic :shake: Quote
maxishine. Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Kurczę kiepsko. Mam nadzieję i trzymam kciuki za to aby się ułożyło. PS. rodzice o kagańcu już wiedzą, wprowadziłam podstępem :diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 No to rzeczywiście ostatnio masz urwanie głowy :roll: mogę oddać Ci trochę mojego wolnego czasu , mam go aż za dużo ;) Quote
*Magda* Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 [quote name='Yuki_']Kurczę kiepsko. Mam nadzieję i trzymam kciuki za to aby się ułożyło. PS. rodzice o kagańcu już wiedzą, wprowadziłam podstępem :diabloti: Danke! [quote name='dOgLoV']No to rzeczywiście ostatnio masz urwanie głowy :roll: mogę oddać Ci trochę mojego wolnego czasu , mam go aż za dużo ;) Dawaj trochę ;) Quote
maxishine. Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='magdabroy']Danke! Bitte schön :D Quote
agaga21 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 oj, na pewno ciężko się wdrożyć, szczególnie jak ta praca taka nieunormowana. Quote
Recommended Posts