Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Ajajajaja, Theosi szybkiego powrotu do zdrówka.

Dzięki :)

[quote name='Yuki_']Theoś złe geny ma :roll:

No :evil_lol:

[quote name='marta1624']Biedny Theo :roll: Mam nadzieję że to tylko słońce ;)

Tylko słońce, jestem pewna ;)

[quote name='dOgLoV']No to miałaś nie ciekawie :roll: Sebastian też calą noc nie spal bo go zimną trzęsło ale jak mu mówiłam zeby cały dzien na słoncu nie robił to mnie nie słuchał :mad: teraz trzeba uważąć , to słońce jest bardzo niebezpieczne zwłaszcza dla takich maluszków jak Theoś :roll:

Z takimi objawami właśnie, Bogdan trafił pod kroplówkę ;)

[quote name='agaga21']nie trudno się przegrzać w te upały. dorosłego może to słońce powalić a co dopiero dziecko. oby jutro było lepiej.

Już dziś było lepiej ;)
Od 5 rano jak dałam mu nurofen, tak do tej chwili nic :)

Posted

Bo się dziś zasiedzieliśmy ;)
O godz. 20 pojechaliśmy wykąpać sucz, bo wcześniej się nie dało :shake:
O 21 położyłam młodego spać i...tatuś poszedł moczyć tyłek w basenie, a ja obok na leżaczku sączyłam piwko :loveu:
No i dopiero chwilę temu weszliśmy do domu :D

Posted

[quote name='magdabroy']Jak usłyszała, że jedziemy nad wodę, to mało się nie posrała ze szczęścia :evil_lol:[/QUOTE]
Nie dziwię się jej :D My najwcześniej w poniedziałek pojedziemy, bo weekend to duuuużo ludzi :roll:

Posted

jako zaawansowane stadium nietoperza nie napiszę Wam, o której chodzę spać bo wygram wszelkie licytacje :eviltong:
nadrobiłam, Madzia, wątek - najbardziej podobała mi się przygoda Bogdana ze storczykami :loveu: :grin:

ja mam tylko jedną pijacką przygodę z tż-tem, bo zazwyczaj to ja padam, a nie on :diabloti: ale raz się urżnął jak prosiak, haftował dalej niż widział i coś mi zaświtało, żeby dać mu wypić sodę oczyszczoną...nie wiem skąd to wzięłam, ale uznałam, że na 100% pomoże, tylko...sypnęło mi się proszku do pieczenia, a nie sody :grin::grin:

biedny tż, myślałam, że umrze tej nocy :candle: ale jakimś cudem nic mu się nie stało, ale mnie prawie udusił w nagrodę za moją pomysłowość :diabloti:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Samą by mnie poskręcało z radości, jak by mnie ktoś chciął nad wode zabrać leniuchować :P
Dobrej nocy :)[/QUOTE]

Chętnie bym zobaczyła Cię poskręcaną :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

Jak tam Theoś dzisiaj ? ;)[/QUOTE]

Hej :)

Theoś dobrze :)
Byliśmy na basenie i tak szalał w wodzie, że musiałam go siłą z niej wyciągać, bo miał policzki i ręce aż fioletowe :roll:

[quote name='marta1624']Hejka Magulek ;)[/QUOTE]

Cześć Martulek :p

[quote name='Ty$ka']Cześć Magda :) Sama pojechałabym nad wodę.[/QUOTE]

Cześć Justyna :)
No to w drogę ;)

[quote name='Pani Profesor']
nadrobiłam, Madzia, wątek - najbardziej podobała mi się przygoda Bogdana ze storczykami :loveu: :grin:

ja mam tylko jedną pijacką przygodę z tż-tem, bo zazwyczaj to ja padam, a nie on :diabloti: ale raz się urżnął jak prosiak, haftował dalej niż widział i coś mi zaświtało, żeby dać mu wypić sodę oczyszczoną...nie wiem skąd to wzięłam, ale uznałam, że na 100% pomoże, tylko...sypnęło mi się proszku do pieczenia, a nie sody :grin::grin:

biedny tż, myślałam, że umrze tej nocy :candle: ale jakimś cudem nic mu się nie stało, ale mnie prawie udusił w nagrodę za moją pomysłowość :diabloti:[/QUOTE]

Zaufaj mi, że Bogdan ma na sumieniu coś więcej zarzyganą ścianę i połamane storczyki :diabloti:
Ale to było kupę lat temu i teraz się z tego śmiejemy :D Choć wtedy miałam ochotę go zabić :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']To super że wypad na basen sie udał :loveu:[/QUOTE]

Udał się, udał ;)
Tylko czemu tam było tyle ludzi :hmmmm: Przecież 34'C w cieniu, to nie jest powód, żeby masowo pchać się na basen :diabloti:

A już prawie byliśmy dziś spakowani, żeby jechać na weekend nad morze :loveu:
Ale po Theosia przedwczorajszym chorowaniu, trzeba było sobie odpuścić :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Udał się, udał ;)
Tylko czemu tam było tyle ludzi :hmmmm: Przecież 34'C w cieniu, to nie jest powód, żeby masowo pchać się na basen :diabloti:

A już prawie byliśmy dziś spakowani, żeby jechać na weekend nad morze :loveu:
Ale po Theosia przedwczorajszym chorowaniu, trzeba było sobie odpuścić :roll:[/QUOTE]

Nie no co Ty tak zimno to w domu powinni siedzieć :diabloti:

Lepiej było nie ryzykować ale straciliscie weekend nad morzem :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie no co Ty tak zimno to w domu powinni siedzieć :diabloti:

Lepiej było nie ryzykować ale straciliscie weekend nad morzem :roll:[/QUOTE]

Oczywiście, że w domu :D

No straciliśmy :(
Boję się, że kolejny się taki nie nadarzy :shake:
Zresztą, Kasia wczoraj wyjechała na wakacje, więc nawet nie miałabym do kogo się na kawę wprosić :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Oczywiście, że w domu :D

No straciliśmy :(
Boję się, że kolejny się taki nie nadarzy :shake:
Zresztą, Kasia wczoraj wyjechała na wakacje, więc nawet nie miałabym do kogo się na kawę wprosić :evil_lol:[/QUOTE]

Kawe bys sobie kupiła :eviltong:

pewnie nie raz bedziesz jeszcze miała okazje jechać ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Taka kupna, to nie to samo co z kimś i u kogoś :eviltong:[/QUOTE]

ale wiesz , morze by Ci brak kawy u kogoś i z kims wynagrodziło :evil_lol:

Posted

No wiesz... prawka człek nie ma, więc nie pojedzie. Skrzydeł brak, to też nad wodę nie poleci :D
Szkoda, że morze Wam umknęło, no ale zdrowie ważniejsze.