agaga21 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 ale czad! najfajniejsza wspinaczka ze zjazdem w dół :) Quote
*Magda* Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 [quote name='Angi']hejka ;)[/QUOTE] Hej córcia :) [quote name='Angi']i do spisania w sierpniu :D[/QUOTE] Miłego wypoczynku ;) [quote name='agaga21']ale czad! najfajniejsza wspinaczka ze zjazdem w dół :)[/QUOTE] I to mu się najbardziej podobało z całego wypadu :D Jaki był płacz, jak go z tego zabieraliśmy :oops: Quote
Ty$ka Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 NO wspinaczka super. I kolejka. Wspaniałe wesołe miasteczko :D Quote
łamAga Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Do takiego wesołego miasteczka bym się wybrała :loveu: Quote
3 x Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 a kto miał większą frajdę ? Teoś czy Bodzien ? :diabloti: Quote
3 x Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) u was też taka deszczowa pogoda ? ;)[/QUOTE] jeśli mnie pytałaś to odpowiedź brzmi: tak a jeśli nie mnie to niestety nie pomogą, bo nie wiem ;) Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='3 x']jeśli mnie pytałaś to odpowiedź brzmi: tak a jeśli nie mnie to niestety nie pomogą, bo nie wiem ;)[/QUOTE] A tak ogólnie pytałam o pogodę na świecie , u nas juz nie pada , mogłam spokojnie sobie jechać do rodziców , ale grzmi cały czas wiec moze lepiej nie zostawiać Edka na dworze bo on się boi burzy :lol: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Hejka Madzia ;) Ale super wspinaczka :loveu: Weź mnie tam! :D Quote
*Magda* Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Hej dziewczyny ;) U mnie nie pada, ale jest chłodniej, bo tylko 23'C ;) Theoś ma zapalenie gardła i początki zapalenia ucha :mdleje: O 3 w nocy miał gorączkę. Rano, Bogdan sprawdzał i było ok, więc zawiózł go do niani. O 13 Gabi do mnie dzwoni, że ma gorączkę 39'C, nie chce jeść i bardzo mało pije :roll: W 20 min. później byłam u niani. Theoś wyglądał na chorego :( Zabrałam go do domu i... ...i pech chciał, że mamy dziś piątek i jego pediatra pracował do 12:30 :mad: Więc pozostało mi czekać do 16:30 i pojechać na dyżur. O 16, Theoś znowu gorączka, choć o 13 Gabi dała mu czopek. Lekarz go zbadał i gardło aż białe, a w uchu początki zapalenia, bo zalega mu woda :mdleje: Dostał antybiotyk, krople do nosa i syrop/czopki na gorączkę. A w przyszłym tygodniu mamy się zgłosić do swojego pediatry na kontrolę i mamy wziąć skierowanie do laryngologa, żeby sprawdził czy woda z ucha zeszła :roll: P.S. Szelki już mamy :loveu: Quote
maxishine. Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Zdrówka dla małego! ;) Pokaż zdjęcie Tory w szelkach :loveu: Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Ojjjjjjjj :-( biedny Theoś , wiem jak boli zapalenie ucha , a On jest taki malutki :roll: oby leki złagodziły mu ból :roll: Quote
maxishine. Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 I już Magdy nie ma. Pewnie do młodego poszła :roll: Biedny... Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Biedny Theo :( Zdrówka! A szele pokaż bom ciekawa ;) Quote
*Magda* Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 A no biedny :( Wczoraj raz złapał się za ucho, ale nie podejrzewałam, że tak to się skończy :shake: A szele i smycz są śliczne :loveu: Quote
*Magda* Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 I Theoś w tatusiowym aucie ;) I jeszcze raz szele ;) A na koniec Tora + kolacja :D Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Super zdjęcia :loveu: Ale Theoś ma ładnie kolorystycznie dobrane skarpetki do koszuli :loveu: szeleczki też fajne :loveu: Quote
*Magda* Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Super zdjęcia :loveu: Ale Theoś ma ładnie kolorystycznie dobrane skarpetki do koszuli :loveu: szeleczki też fajne :loveu:[/QUOTE] Dzięki :) Lubię Theosia ubierać w pasujące do siebie kolorystycznie ubrania :loveu: Jakbym miała dla niego takie tęczowe majtki, to też bym mu pod kolor ubrała :evil_lol: No :loveu: Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='magdabroy']Dzięki :) Lubię Theosia ubierać w pasujące do siebie kolorystycznie ubrania :loveu: Jakbym miała dla niego takie tęczowe majtki, to też bym mu pod kolor ubrała :evil_lol: No :loveu:[/QUOTE] jak byś się postarała to na pewno też byś znalazła :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Ale szele świetne :loveu: I Theo w samochodzie ;) Co Tora tak wsuwa? Indyka? Quote
Recommended Posts