Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta1624 napisał(a):
Ty to masz szczęście :D

Pamiętam, że w styczniu miał być w promocji jakiś Samsung (nie pamiętam modelu). Pojechaliśmy do sklepu, to był tylko 1 w gablotce. Stwierdziliśmy, że pewnie więcej nie ma, no to nie bierzemy. No bo chcieliśmy 2 sztuki.
Teraz myślę, że mogło być ich więcej, tylko też na zapleczu, a my nie pytaliśmy :evil_lol:

Posted

wiem, że są większe :lol:
6cm są dla nas za małe, tak mi się zdaje...

wow, szacun :diabloti:
Agutka, mam takie samo podejście.. na początku mi się te bajery podobają a po 3 dniach mam dość.. :lol:

Posted

[quote name='agutka']doberek ;)

ja mam od 3 lat mini pro i nie zamierzam zmieniać mimo że już jest troszkę dobity.. nie korzystam z neta w telefonie, muzykę mam w aucie albo w domu więc wystarczy mi telefon który dzwoni i czasem fotke zrobi ;)

Torka wygląda tu przepięknie:loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/stare/DSC_1552_zps16c9fdc7.jpg

Doberek :)

Do dziś miałam stary telefon, ale najwyższa pora iść z duchem czasu :D
Ja i tak będę tylko z niego dzwonić i pisać ;)
Choć nie ukrywam, że teraz np. w drodze jak będzie potrzeba, to skorzystam z nawigacji :)

Dziękuję :)

[quote name='kalyna']wiem, że są większe :lol:
6cm są dla nas za małe, tak mi się zdaje...

Agutka, mam takie samo podejście.. na początku mi się te bajery podobają a po 3 dniach mam dość.. :lol:

Torce pasuje do pyska idealnie :eviltong:
Szacun dla mnie czy dla Agutki?

Posted

magdabroy napisał(a):
Szacun dla mnie czy dla Agutki?

dla Ciebie, że zrobiłaś ten krok ku cywilizacji :evil_lol:
następny to będzie założenie FB :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):

czyli starość nas dopada?? :razz: ale jeszcze trochę i możemy sprzedawać jako antyki :D

Posted

agutka napisał(a):
czyli starość nas dopada?? :razz: ale jeszcze trochę i możemy sprzedawać jako antyki :D

lepiej aby nie :evil_lol: ja to tłumaczę, że w kieszeni się nie mieści taki tel, trzeba na niego uważać, palcami obślinionymi nic nie zrobisz, tak samo w rękawiczkach :lol:
mój poprzedni musiałam zamienić bo po którymś upadku klapka tylna się popsuła :p
teraz mam pół dotykowego, bo z klawiaturą normalną :lol:

Posted

Dzień dobry :)

Mnie telefony te nowoczesnie wkurzają, w życiu nie kupię sobie kolejnego dotykowego :p
Pochwal się od razu jak szelki przyjdą Torci. :D

Posted

kalyna napisał(a):
dla Ciebie, że zrobiłaś ten krok ku cywilizacji :evil_lol:
następny to będzie założenie FB :loveu:

Trzeba iść z duchem czasu :D
Tego się nie doczekasz :eviltong:

marta1624 napisał(a):
Magda i Fb.... Nigdy nie uwierzę :D

I dobrze, bo to się nigdy nie stanie :D

agutka napisał(a):

Starość nie radość :evil_lol:

Ty$ka napisał(a):
Dzień dobry :)

Mnie telefony te nowoczesnie wkurzają, w życiu nie kupię sobie kolejnego dotykowego :p
Pochwal się od razu jak szelki przyjdą Torci. :D

Dobry :)
Na razie nie jest źle, choć źle się pisze sms'y :roll:
Pochwalę się :)

Izabela124. napisał(a):
A ja przyzwyczaiłam się tak do dotykowego, ze nie umiałabym się przyzwyczaić do normalnej klawiatury :D

Bo Ty młoda, a nie jak ja-dinozaur :diabloti:

unikatowydiament napisał(a):
witanko :)

Cześć :)

Posted

ja zaczęłam bardziej uważać pisząc smsy ze smartphona, gdy zamiast "dzięki" napisał mi "dziwki" i poszło na szybko do odbiorcy, zanim zauważyłam:evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
ja zaczęłam bardziej uważać pisząc smsy ze smartphona, gdy zamiast "dzięki" napisał mi "dziwki" i poszło na szybko do odbiorcy, zanim zauważyłam:evil_lol:

Buahaha ja miałam ostatnio to samo. Koleżanka podesłałą mi wizytówkę ze swoimi nowym nr też napisałam Dziwki Monia zamiast dzięki Monia :P

Jakie szelki zamówiłaś? Bo ja znowu coś przeoczyłam... nie wyrabiam z tym galeriami ostatnio :P

Posted

agaga21 napisał(a):

A odbiorca miał chociaż poczucie humoru? :evil_lol:

Baski_Kropka napisał(a):
Buahaha ja miałam ostatnio to samo. Koleżanka podesłałą mi wizytówkę ze swoimi nowym nr też napisałam Dziwki Monia zamiast dzięki Monia :P

Jakie szelki zamówiłaś? Bo ja znowu coś przeoczyłam... nie wyrabiam z tym galeriami ostatnio :P

Bo pisze się samemu, a nie akceptuje, to co podpowiada telefon :eviltong:

Norwegi jaskrawo-zielone z fioletem i smycz do kompletu :)

Posted

marta1624 napisał(a):
Witam się i ja ;)

To hejka :)

Pozbyłam się dziecka w bardzo prosty sposób :diabloti:
Otworzyłam piaskownicę, do pokrywy nalałam wiadro letniej wody i z dzieckiem mam spokój :evil_lol: