*Magda* Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='marta1624']Więc obydwoje jesteście pewni że Theo jest wasz :-D Yes :) [quote name='agutka']Torkę może coś użarło i reakcja alergiczna mogła wystąpić... kurcze zawsze coś z tymi naszymi futerkami:roll: spróbuj wapno dorzucić , krzywdy nie zrobi a może pomoże ;-) W Polsce chyba trzeba mieć na wilczarza pozwolenie ;-) Nie mam wapna w domu, a teraz młody idzie spać i nawet nie mam jak podskoczyć do apteki, bo Bodzian w pracy :shake: Jutro z rana będę musiała podejść ;) [quote name='Baski_Kropka']YYy w Polsce trzeba mieć na cokolwiek z psów pozwolenie? Aż mnie zszokowałaś :P Musze poczytać o tym... Rzeczywiście.... http://www.greynest.com/o-rasie-wilczarz-irlandzki/wilczarz-w-domu/wilczarz-irlandzki-szczeniak/18-pozwolenie-na-posiadanie-charta-irlandzkiego-wilczarza Aniby dla czego... o tym jeszcze nie wyczytałam... Wilczarz, zalicza się do chartów ;) A w PL na charty trzeba mieć pozwolenie, bo to są psy POLUJĄCE :) Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Tak samo jak na dogi argentyńskie którego chciał mój brat Quote
marta1624 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Nie wiem czy tylko ja ale nie widzę obrazka ;) Quote
agutka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 ale na DA trzeba mieć pozwolenie bo jest "agresywny" nie polujący;) rzecz jasna według naszego prawa ;) niedługo wszystkie polujące będą musiały mieć pozwolenie, ciekawe czy na jamnika też wezmą paragraf :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='marta1624']Nie wiem czy tylko ja ale nie widzę obrazka ;) http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/10/f383f923d83be6b36abc326aa15109e2.png?1319816349 A teraz? Quote
Baski_Kropka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Nie lubie gości jak mają obcisłe spodnie :P Quote
zmierzchnica Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Witam się ;) Wpadam i zaglądam, ale sesja się zbliża i czasu na pisanie brak.. Quote
*Monia* Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Theosiowi się kolor oczu zmienia na zielony czy mi się wydaje? Witam się po raz pierwszy :lol:. Do tej pory tylko podglądałam i zachwycałam się psio-dzieciowymi fotkami ;) Quote
*Magda* Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Nie lubie gości jak mają obcisłe spodnie :P A gdzie Ty takie coś widzisz? :hmmmm: Choć po ostatnim komentarzu Marty, mogę się domyśleć, że widzicie co innego niż ja :roll: Więc wyjaśniam: wstawiłam obrazek z tekstem "nie wiem jak Wy, ale ja idę SPAĆ" A co Wy widzicie, to ja nie wnikam :diabloti: zmierzchnica napisał(a):Witam się ;) Wpadam i zaglądam, ale sesja się zbliża i czasu na pisanie brak.. Hej :) Fajnie, że choć wpadłaś się przywitać :) *Monia* napisał(a):Theosiowi się kolor oczu zmienia na zielony czy mi się wydaje? Witam się po raz pierwszy :lol:. Do tej pory tylko podglądałam i zachwycałam się psio-dzieciowymi fotkami ;) Cześć Monia :) Być może mu się zmienia ;) Na pewno nie ma takiego koloru jak jeszcze rok temu ;) Będzie miał oczy po mamusi-kolor zmienia się w zależności od humoru :diabloti: Quote
agutka Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7561_zpsf8ebc183.jpg jaki podrywacz:cool3: Quote
Pani Profesor Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 [quote name='agutka']Fajne są wilczarze pod kątem charakteru :loveu: Jak dla mnie to taki duży Patryk Profesorki ;) matko jedyna!! jeszcze mi brakuje, żeby to to było większe :grin: Quote
marta1624 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 (edited) Śliczny Theoś ;) A z kwejka jak wstawiłaś to mi się dużo obrazków wyświetliło, min. ten o spodniach :D Edited May 31, 2014 by marta1624 Quote
*Magda* Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 [quote name='Aleksandra95']Ale zęby nam pokazuje :lol: Perełki :) [quote name='agutka']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7561_zpsf8ebc183.jpg jaki podrywacz:cool3: Casanowa :diabloti: [quote name='Baski_Kropka']Uśmiech jak z reklamy pasty dla dzieci :D Może go ktoś zatrudni :D [quote name='dOgLoV']śmieszek :loveu: Mój :loveu: [quote name='Pani Profesor']matko jedyna!! jeszcze mi brakuje, żeby to to było większe :grin: Ale byś miała jazdę :evil_lol: [quote name='marta1624']Śliczny Theoś ;) A z kwejka jak wstawiłaś to mi się dużo obrazków wyświetliło, min. ten o spodniach :D [quote name='dOgLoV']A ja widziałam jakiś z samochodem :eviltong: Dobrze, że nie wstawiłam nic z red tube :diabloti: Wpadłam tylko na chwilkę, bo na 16 jedziemy na grilla :eviltong: Quote
łamAga Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 magdabroy napisał(a): Wpadłam tylko na chwilkę, bo na 16 jedziemy na grilla :eviltong: My podobnie , bo na 15:30 :eviltong: Quote
marta1624 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 A ja po grillu :roll: Ale fajnie było, teraz tylko spacer z suczyskiem :D Quote
Recommended Posts