Ty$ka Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Cieszę się, że Torcia już się nie drapie :) A zdjęcia wszystkie świetne, zazdroszczę pogody :loveu: Quote
marta1624 Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Angi napisał(a):też umiem upilnować :lol: Ja też :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Właśnie zdałam sobie sprawę, że ja to prawie nie wiedziałam jak Tora wygląda bo... ta galeria się powinna nazywać Theoś & Tora z lumpkiem, czworonożni przyjaciele :P Tu więcej Theosia i nawet Bodziana niż Torki :D Quote
Franca81 Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Właśnie zdałam sobie sprawę, że ja to prawie nie wiedziałam jak Tora wygląda bo... ta galeria się powinna nazywać Theoś & Tora z lumpkiem, czworonożni przyjaciele :P Tu więcej Theosia i nawet Bodziana niż Torki :D No wlasnie! Dyskryminacja, ze az po oczach kluje! :roll: Quote
*Magda* Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Angi napisał(a):też umiem upilnować :lol: A właśnie, bo nie pamiętam-wszystkie Twoje suki mają macicę? Ty$ka napisał(a):Cieszę się, że Torcia już się nie drapie :) A zdjęcia wszystkie świetne, zazdroszczę pogody :loveu: Ja też się cieszę, że się nie drapie ;) Ale rana póki co się nie goi :shake: Jest taka sama jak była w piątek :roll: marta1624 napisał(a):Ja też :diabloti: Twoja, to już nie musi być pilnowana :eviltong: Baski_Kropka napisał(a):Właśnie zdałam sobie sprawę, że ja to prawie nie wiedziałam jak Tora wygląda bo... ta galeria się powinna nazywać Theoś & Tora z lumpkiem, czworonożni przyjaciele :P Tu więcej Theosia i nawet Bodziana niż Torki :D Franca81 napisał(a):No wlasnie! Dyskryminacja, ze az po oczach kluje! :roll: Moment, moment :mad: Z tym, że jest tu więcej Bodzina niż Tory, to już lekkie przegięcie :mad: Quote
marta1624 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Po prostu dziewczyny większą uwagę skupiają na Bodzianie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 [quote name='marta1624']Po prostu dziewczyny większą uwagę skupiają na Bodzianie :evil_lol: Ciekawe dlaczego :diabloti: Przedstawiam Wam Amigo-pieska, o którym pisałam jakieś 2 tyg. temu ;) Zdjęcia robione moim telefonem, więc musicie mi wybaczyć jakość :eviltong: Ale jesteśmy umówieni na jutro, na spacerek ;) Zabiorę aparat i będą lepsze foty :) Quote
marta1624 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Ale fajny kumpel dla Tory :loveu: Nasza grupa spacerowa niestety się zmniejszyła czasowo o 1 psa- dostał uczulenia i ma zakaz kąpieli, a chodzimy w miejsca wodne :shake: Quote
*Magda* Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 [quote name='marta1624']Ale fajny kumpel dla Tory :loveu: Nasza grupa spacerowa niestety się zmniejszyła czasowo o 1 psa- dostał uczulenia i ma zakaz kąpieli, a chodzimy w miejsca wodne :shake: Tora zachęcała go do biegania, ale Amigo coś nie bardzo chciał :shake: Wczoraj z panią chodził cały dzień po lesie i pewnie jeszcze odpoczywa po wczorajszym, bo pani mówiła, że nawet na siku nie chciał dziś wyjść :evil_lol: Miejmy nadzieję, że jutro będzie bardziej chętny do zabawy ;) Pani mieszka jakieś 500m od nas, więc miło byłoby się spotykać na spacerkach, skoro mamy tak blisko :) No i dziś się okazało, że Amigo już nie szuka DS :) Pani była DT, ale kilka dni po naszym pierwszym spotkaniu, podjęła decyzję, że Amigo u niej zostaje :multi: A teraz coś dla tych, co narzekają, że jest mało Tory :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Ale śliczna Tora :loveu: Dobrze że Amigo ma domek ;) Quote
*Magda* Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 marta1624 napisał(a):Ale śliczna Tora :loveu: Dobrze że Amigo ma domek ;) Dzięki :) Ja też się cieszę :p Quote
agaga21 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Oj tak, Theoś zdecydowanie tu dominuje, za to Lumpka mało. Ale ja to rozumiem, też czasami nie mogę się powstrzymać by nie wrzucić zdjęć dzieciaków ;) Quote
*Magda* Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Moja wina, że ja teraz więcej focę dziecko, a nie zwierzyniec :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Magda ty mi tą pałką nie wymachuj bo jej użyje przeciw tobie! ;P Masz szczęście że dodałaś Torę :P Ale ten fioletowy bok wygląda strasznieeeee :P Quote
łamAga Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 zdjecia nadrobiłam ;) wszystkie śliczne :loveu: ale Theoś na rowerku najlepszy :loveu: Quote
marta1624 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 magdabroy napisał(a):Moja wina, że ja teraz więcej focę dziecko, a nie zwierzyniec :eviltong: No twoja :D Dobrze że masz tego świadomość :D Quote
angineuuka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 A właśnie, bo nie pamiętam-wszystkie Twoje suki mają macicę? Alpina nie ma, straciła w schronie :p Quote
łamAga Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Magda a Ty mi czasami nie dawałaś prezentu na nk ? bo ktoś mi dał a nie wiem kto bo to prezent anonimowy :roll: i nie wiem komu podziekować :roll: a tak w ogóle to wszedzie mam poblokowaną date urodzin wiec stawiam że to Ty bo mało kto wie o moich urodzinach .... Quote
Ty$ka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Suuper, że Amigo nie szuka już domku :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7579_zps7cfa5829.jpg pełen chillout :loveu: Kurcze, a nie możesz iść z tą ranką do weta? Czy Ci zabuli za dużo? Quote
kalyna Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Biedna Tora :( zdrówka.... Ona ma tylko wygryzioną sierść, czy ranę w skórze? a nie ropieje a nic się nie dzieje? Quote
Guest wolfheart Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 się przywitam tylko,bo mi się czytac nie chce:diabloti: Quote
Recommended Posts