Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie zdałam sobie sprawę, że ja to prawie nie wiedziałam jak Tora wygląda bo... ta galeria się powinna nazywać Theoś & Tora z lumpkiem, czworonożni przyjaciele :P
Tu więcej Theosia i nawet Bodziana niż Torki :D

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Właśnie zdałam sobie sprawę, że ja to prawie nie wiedziałam jak Tora wygląda bo... ta galeria się powinna nazywać Theoś & Tora z lumpkiem, czworonożni przyjaciele :P

No wlasnie! Dyskryminacja, ze az po oczach kluje! :roll:

Posted

Angi napisał(a):
też umiem upilnować :lol:

A właśnie, bo nie pamiętam-wszystkie Twoje suki mają macicę?

Ty$ka napisał(a):
Cieszę się, że Torcia już się nie drapie :)
A zdjęcia wszystkie świetne, zazdroszczę pogody :loveu:

Ja też się cieszę, że się nie drapie ;) Ale rana póki co się nie goi :shake: Jest taka sama jak była w piątek :roll:

marta1624 napisał(a):
Ja też :diabloti:

Twoja, to już nie musi być pilnowana :eviltong:

Baski_Kropka napisał(a):

Franca81 napisał(a):
No wlasnie! Dyskryminacja, ze az po oczach kluje! :roll:

Moment, moment :mad:

Z tym, że jest tu więcej Bodzina niż Tory, to już lekkie przegięcie :mad:

Posted

[quote name='marta1624']Po prostu dziewczyny większą uwagę skupiają na Bodzianie :evil_lol:

Ciekawe dlaczego :diabloti:

Przedstawiam Wam Amigo-pieska, o którym pisałam jakieś 2 tyg. temu ;)

Zdjęcia robione moim telefonem, więc musicie mi wybaczyć jakość :eviltong:
Ale jesteśmy umówieni na jutro, na spacerek ;) Zabiorę aparat i będą lepsze foty :)

Posted

[quote name='marta1624']Ale fajny kumpel dla Tory :loveu: Nasza grupa spacerowa niestety się zmniejszyła czasowo o 1 psa- dostał uczulenia i ma zakaz kąpieli, a chodzimy w miejsca wodne :shake:

Tora zachęcała go do biegania, ale Amigo coś nie bardzo chciał :shake: Wczoraj z panią chodził cały dzień po lesie i pewnie jeszcze odpoczywa po wczorajszym, bo pani mówiła, że nawet na siku nie chciał dziś wyjść :evil_lol:
Miejmy nadzieję, że jutro będzie bardziej chętny do zabawy ;)
Pani mieszka jakieś 500m od nas, więc miło byłoby się spotykać na spacerkach, skoro mamy tak blisko :)
No i dziś się okazało, że Amigo już nie szuka DS :) Pani była DT, ale kilka dni po naszym pierwszym spotkaniu, podjęła decyzję, że Amigo u niej zostaje :multi:

A teraz coś dla tych, co narzekają, że jest mało Tory :eviltong:

Posted

Magda a Ty mi czasami nie dawałaś prezentu na nk ? bo ktoś mi dał a nie wiem kto bo to prezent anonimowy :roll: i nie wiem komu podziekować :roll: a tak w ogóle to wszedzie mam poblokowaną date urodzin wiec stawiam że to Ty bo mało kto wie o moich urodzinach ....

Guest wolfheart
Posted

się przywitam tylko,bo mi się czytac nie chce:diabloti: