Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Magda ty mi tą pałką nie wymachuj bo jej użyje przeciw tobie! ;P
Masz szczęście że dodałaś Torę :P

Ale ten fioletowy bok wygląda strasznieeeee :P

Ale się boję :nerwy:
Już fioletowego prawie nie ma :eviltong:

[quote name='dOgLoV']zdjecia nadrobiłam ;)

wszystkie śliczne :loveu:

ale Theoś na rowerku najlepszy :loveu:

Dziękuję :)

[quote name='marta1624']No twoja :D Dobrze że masz tego świadomość :D

Gorzej, jakbym nadal była bardziej zainteresowana zwierzyńcem, a nie dzieckiem :eviltong:

[quote name='unikatowydiament']piękna jak zawsze:loveu:

Dziękuję :)

[quote name='Angi']Alpina nie ma, straciła w schronie :p

A, no tak :splat:

[quote name='dOgLoV']Magda a Ty mi czasami nie dawałaś prezentu na nk ? bo ktoś mi dał a nie wiem kto bo to prezent anonimowy :roll: i nie wiem komu podziekować :roll: a tak w ogóle to wszedzie mam poblokowaną date urodzin wiec stawiam że to Ty bo mało kto wie o moich urodzinach ....

To nie ja :shake:
Ja nie będę płacić nk, żeby ktoś dostał wirtualny prezent :roll:

[quote name='Ty$ka']Suuper, że Amigo nie szuka już domku :)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7579_zps7cfa5829.jpg pełen chillout :loveu:

Kurcze, a nie możesz iść z tą ranką do weta? Czy Ci zabuli za dużo?

Poszłabym, gdyby koleś zainteresował się tylko tą ranką, a nie próbował mi jeszcze wcisnąć tysiąc innych :roll:

[quote name='kalyna']Biedna Tora :( zdrówka....
Ona ma tylko wygryzioną sierść, czy ranę w skórze?
a nie ropieje a nic się nie dzieje?

Ma rankę, taką około 5mm. I na niej jest strupek. Ale ropa się nie sączy.
Dziś jej to przemyję jodyną przed snem, bo się tym znowu interesuje :roll:

[quote name='marta.k9080']się przywitam tylko,bo mi się czytac nie chce:diabloti:

No to cześć :)

Posted

magdabroy napisał(a):

To nie ja :shake:
Ja nie będę płacić nk, żeby ktoś dostał wirtualny prezent :roll:

Ja też bym za takie coś nie płaciła , ale pytam bo to musiała być osoba która wie ze mam urodziny bo na nk mam zablokowane powiadomienie ;)

Posted

Hej :) jak sama wiesz, Dore ugryzł pies, czyli też miała ranę. Co mogę ci polecić dla Tory to octenisept, spryskałam dobrze ranę tym i szybko ładny strupek się zrobił. Przestałam jej przecierać, bo strupek bardzo jej namakał ;p Dora też chce tam lizać, wiec chodzi w kołnierzu ;)

Posted

hej, ale faktycznie jej kółko wygoliłaś:diabloti: jeszcze ten twarzowy fiolet ;)
zaopatrz się jeszcze w zwykłe wapno, pomaga w zejściach alergicznych , a zakładam że takie powstało po czyść z odwłokiem :evil_lol:
Ja po zachowaniu mojej sterylizowanej suki także mam już inne zdanie na temat kastracji.
Z drugiej strony miałam całe życie samce i myśl o cieczce mnie przeraża ;)

Posted

agutka napisał(a):
hej, ale faktycznie jej kółko wygoliłaś:diabloti: jeszcze ten twarzowy fiolet ;)
zaopatrz się jeszcze w zwykłe wapno, pomaga w zejściach alergicznych , a zakładam że takie powstało po czyść z odwłokiem :evil_lol:
Ja po zachowaniu mojej sterylizowanej suki także mam już inne zdanie na temat kastracji.
Z drugiej strony miałam całe życie samce i myśl o cieczce mnie przeraża ;)

Takie piękne kółko ona sama wygryzła :eviltong: Ja tylko dogoliłam dookoła, żeby mieć większe pole do oględzin ;)
O wapnie pamięta, bo mi pisałaś ;)
A ja zawsze miałam suki i jeśli mam być szczera, to sama obecność cieczki, to dla mnie nigdy nie był problem :)
Z Torą jest tylko ten minus, że ona musi chodzić w majtkach, bo tak z niej leci :roll:
A przy moich poprzednich sukach, to wiedziałam, że cieczkują, dopiero jak się psy koło nas zaczynały kręcić :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Właśnie sprawdziłam, że mam to dostępne też w DE, to jutro kupię :)
Dzięki Ola :)

Nie ma sprawy :) Tylko jak ten strupek już się ładny zrobi, to już nie przemywaj, bo tylko wydłużysz gojenie :P

Posted

Doberek wszystkim :p

Macie zdjęcia z wczorajszego spacerku ;)

Timo, który tylko się przywitał i poszedł do domu. Theoś był zachwycony jego sierścią :evil_lol:

Theoś i Amigo

Posted

marta1624 napisał(a):
Hejka ;) Śliczne zdjęcia :loveu: A kolega z Tora się bawi czy tak osobno raczej?

W sumie, to nie bawiły się prawie w cale :shake:
Jak młody miał napad głupawki, to zrobiły krótki sprint razem, a potem znowu każde sobie :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
W sumie, to nie bawiły się prawie w cale :shake:
Jak młody miał napad głupawki, to zrobiły krótki sprint razem, a potem znowu każde sobie :roll:

To wolą cieszyć się swoją obecnością :D Moja niekiedy ma tak że nie będzie się bawić i koniec. A najlepiej bawi się z kol od dzieciństwa ;) Takie poznane później to zależy od jej chęci, ale nawet jak biega to trochę a potem przychodzi po piłeczkę :D

Posted

Hej Madzia, ten cały Amigo to chyba mieszanka jakiegoś teriera co?

a pudelek no cóż trwała zachwyca dzieci które mają pieski z prostowaną sierścią:evil_lol:

Posted

agutka napisał(a):
Hej Madzia, ten cały Amigo to chyba mieszanka jakiegoś teriera co?

a pudelek no cóż trwała zachwyca dzieci które mają pieski z prostowaną sierścią:evil_lol:

Jakoś nie widzę w nim nic z teriera :roll:

Był fajny w dotyku :D

dOgLoV napisał(a):
hejka ;)

super fotki, widać po ubiorze Theosia ze ciepło macie , u nas buba i deszczowo ;)

marta1624 napisał(a):
U mnie zaczyna się ciepło, ale ma być burzowo :roll:

Wczoraj jeszcze było ciepło i słonecznie ;)
Dziś już deszcz :(
Ale pocieszam się, że w sobotę ma być 31'C :multi:
A wczoraj rozłożyliśmy i napełniliśmy basen, więc :razz: