*Magda* Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 kalyna napisał(a):Możesz wziąć na następny spacer Waszą piłkę z Chuckit! i zrobić jej zdjęcie? :cool3: Noo full fotek z tego spaceru :diabloti: A chcesz zdjęcia samej piłki czy piłki w zębach Tory? Nie było czasu robić więcej fot :eviltong: Quote
kalyna Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 magdabroy napisał(a):A chcesz zdjęcia samej piłki czy piłki w zębach Tory? Nie było czasu robić więcej fot :eviltong: i to i to ;) bo podejrzewam, że nie będzie Ci się chciało szukać jej w starych zdjęciach :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='kalyna']i to i to ;) bo podejrzewam, że nie będzie Ci się chciało szukać jej w starych zdjęciach :diabloti: A proszę Cię bardzo :p Quote
marta1624 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Śliczna Tora :loveu: Muszę dorwać te piłki! :D Quote
*Magda* Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 marta1624 napisał(a):Śliczna Tora :loveu: Muszę dorwać te piłki! :D Dzięki :) dOgLoV napisał(a):znajome jakies te fotki :eviltong: Bo to stare :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 Właśnie zapłaciłam za szelki dla Tory :p I dopiero teraz się Bodzian o nich dowiedział :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 marta1624 napisał(a):Co powiedział? Nic :) Robiłam przelew i zapytał tylko "za co płacisz?" No to mu powiedziałam i już się nic nie odezwał :) Ja rzadko coś kupuję Torce "do ubrania", więc on nie widzi problemów jak coś kupie :) Quote
marta1624 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Chociaż tyle ;) Gorzej jakby uważał cię za szaleńca :D A brałaś tasiemkę do nich? Quote
kalyna Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 czyli to ona jest z serii Ultra Ball? i jaki rozmiar? Quote
*Magda* Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 kalyna napisał(a):czyli to ona jest z serii Ultra Ball? i jaki rozmiar? Tak :) A rozmiar? Nie wiem :eviltong: Jest tej samej wielkości co tenisowa ;) Quote
kalyna Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 magdabroy napisał(a):Właśnie zapłaciłam za szelki dla Tory :p I dopiero teraz się Bodzian o nich dowiedział :diabloti: Ja dzisiaj zamówiłam, zapłaciłam... i zacznę wyglądać kuriera :evil_lol: U mnie od dawien, dawna wiedzą :lol: marta1624 napisał(a):To rozmiar M ;) a to mała :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Świat schodzi na psy :mdleje::eviltong: Kupiłam smartfona :p:diabloti: Quote
marta1624 Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Magda nie wierzę :O Jakim cudem? Kalyna są większe- L. Chociaž ja się czaję na M ;) Quote
*Magda* Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 marta1624 napisał(a):Magda nie wierzę :O Jakim cudem? Kalyna są większe- L. Chociaž ja się czaję na M ;) A takim cudem, że były w dobrej cenie, no to kupiłam :p Moim zdaniem M są idealne :) Quote
marta1624 Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Ty to masz szczęście do promocji ;) Jakiego masz? A piłki ja też wolę M, mojej najlepiej je złapać ;) Quote
*Magda* Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Kupiłam LG L40 :) Dla siebie białego, a dla Bodziana czarnego :) Nawet wystawione nie były, choć w gazetce miały być od dzisiaj :mad: Pytałam kasjerkę, to mi z zaplecza przyniosła :grins: Quote
Recommended Posts