łamAga Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 magdabroy napisał(a):No przecież pisałam w czwartek, że mam smartfona :mad: wybacz :oops: Quote
*Magda* Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 dOgLoV napisał(a):wybacz :oops: A myślisz, że WhatsApp działałby mi na starym telefonie :diabloti: Quote
łamAga Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 magdabroy napisał(a):A myślisz, że WhatsApp działałby mi na starym telefonie :diabloti: zastanawiałam się , ale stwierdziłam że może i atm dziala , ja sie na tym nie znam :P a jak w tym smartfonie masz wlaczony cały czas transfer danych to duzo baterii Ci żre ? bo mi normalnie żre 1% baterii na minute :roll: nawet jak mam tylko w tle i neta nie używam :roll: Quote
marta1624 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 magdabroy napisał(a):No przecież pisałam w czwartek, że mam smartfona :mad: Przecież wiesz że Aga nigdy nic nie pamięta więc co się dziwisz :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 marta1624 napisał(a):No wreszcie jakieś foty :p Śliczne :loveu: Dziękuję :) dOgLoV napisał(a):zastanawiałam się , ale stwierdziłam że może i atm dziala , ja sie na tym nie znam :P a jak w tym smartfonie masz wlaczony cały czas transfer danych to duzo baterii Ci żre ? bo mi normalnie żre 1% baterii na minute :roll: nawet jak mam tylko w tle i neta nie używam :roll: Wczoraj ładowałam telefon i jutro znowu będę ładować :roll: Ale jak gadałam ze znajomymi i braćmi, to one tak mają niestety :( Quote
*Magda* Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 marta1624 napisał(a):Przecież wiesz że Aga nigdy nic nie pamięta więc co się dziwisz :diabloti: Myślałam, że choć raz coś zapamięta :diabloti: Quote
łamAga Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 magdabroy napisał(a): Wczoraj ładowałam telefon i jutro znowu będę ładować :roll: Ale jak gadałam ze znajomymi i braćmi, to one tak mają niestety :( Ja tez raz dziennie ładuję to już standard , koles w salonie mówił że smartfony nie wytrzymuja dłuzej jak 1,5 dnia przy normalnym użytkowaniu a ja wysyłam duzo sms-ów , około 20-30 na dzien wiec bateria leci a jak włacze transfer danych i wejde na neta to jednym ciągiem może z 20 min bym posiedziała i po baterii :shake: magdabroy napisał(a):Myślałam, że choć raz coś zapamięta :diabloti: Nie zapamietał bo w ogóle tego nie czytałam , ja od czasu jak zaszła w ciąże jestem "poza światem" mało co widze mało co słysze ;) Quote
kalyna Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 magdabroy napisał(a):No co Ty, w ciuchach :crazyeye: Mnie bracia (starsi) zabierali ze swoimi kumplami nad jezioro. Wszyscy się kąpali przy mnie na golasa :diabloti: a Ty myślisz, że był czas, aby się rozebrać.. jak każdy biegiem i buuuu do wody :diabloti: a potem płacz jak wracaliśmy, co mama powie.. no bo my z ojcami szliśmy :siara: Quote
*Magda* Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 dOgLoV napisał(a):Ja tez raz dziennie ładuję to już standard , koles w salonie mówił że smartfony nie wytrzymuja dłuzej jak 1,5 dnia przy normalnym użytkowaniu a ja wysyłam duzo sms-ów , około 20-30 na dzien wiec bateria leci a jak włacze transfer danych i wejde na neta to jednym ciągiem może z 20 min bym posiedziała i po baterii :shake: Nie zapamietał bo w ogóle tego nie czytałam , ja od czasu jak zaszła w ciąże jestem "poza światem" mało co widze mało co słysze ;) Ciekawe do kogo Ty tak piszesz? :diabloti: Nie, no u mnie AŻ tak źle nie jest. Te 2 dni mi bateria wytrzyma spokojnie ;) Dziś, praktycznie od południa telefon leży i się kurzy ;) Ja właśnie tak korzystam z telefonu :evil_lol: Dlatego tak się broniłam przed telefonem dotykowym, bo ja tych wszystkich bajerów co w nim są, tak na prawdę nie potrzebuję :eviltong: No dobra, fajnie, bo mam teraz czym kręcić filmiki, ale to mi za jakiś czas minie ;) Tak jak to, że teraz mam WhatsApp, a za kilka tyg. pewnie pójdzie w zapomnienie :D Trzeba się skupić, a nie zwalać na ciążę :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 kalyna napisał(a):a Ty myślisz, że był czas, aby się rozebrać.. jak każdy biegiem i buuuu do wody :diabloti: a potem płacz jak wracaliśmy, co mama powie.. no bo my z ojcami szliśmy :siara: Fajni tatusiowie :) Quote
łamAga Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 magdabroy napisał(a):Ciekawe do kogo Ty tak piszesz? :diabloti: Nie, no u mnie AŻ tak źle nie jest. Te 2 dni mi bateria wytrzyma spokojnie ;) Dziś, praktycznie od południa telefon leży i się kurzy ;) Ja właśnie tak korzystam z telefonu :evil_lol: Dlatego tak się broniłam przed telefonem dotykowym, bo ja tych wszystkich bajerów co w nim są, tak na prawdę nie potrzebuję :eviltong: No dobra, fajnie, bo mam teraz czym kręcić filmiki, ale to mi za jakiś czas minie ;) Tak jak to, że teraz mam WhatsApp, a za kilka tyg. pewnie pójdzie w zapomnienie :D Trzeba się skupić, a nie zwalać na ciążę :eviltong: Do koleżanki z pracy przeważnie :eviltong: No ja troche bardziej korzystam , ale i tak z większości bajerów nie mam pożytku ;) Staram sie skupiać , staram :eviltong: Quote
Ty$ka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Theoś jaki zdolniacha: i gra, i tańczy. :loveu: :loveu: :loveu: Tylko błagam, jaką Ty go muzyką faszerujesz? Zobaczyłam początek teledysku i padłam. Nie to, że nie jestem tolerancyjna czy coś 8). Ja należę do tych nielicznych już chyba, którym telefon ma służyć jedynie do dzwonienie, smsowania, robienia zdjęć i filmowania, ew. przeglądania internetu. Koniec :p Dlatego celuję w mało bajerancki telefon, ale teraz takie to cięzko znaleźć... Quote
marta1624 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 W moim bateria trzyma 1 dzień przy intensywniejszym użytkowaniu. A na necie przy pełnej baterii wytrzymuje mi ok. 5h, z czego odpisuje na smsy co jakiś czas ;) Quote
kalyna Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 :mdleje: to mi minimum na tydzień bateria starcza, a i dłużej się zdarza :eviltong: no ale ja rzadko używam tel i do to dzwonienie i smsa... jak nie mam aparaty to zrobię fotkę czy coś nagram.. ale jak pisałam to baardzo rzadko :cool3: noo tatusiowie lepsi od nas nie byli.... :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 (edited) [quote name='Ty$ka']Theoś jaki zdolniacha: i gra, i tańczy. :loveu: :loveu: :loveu: Tylko błagam, jaką Ty go muzyką faszerujesz? Zobaczyłam początek teledysku i padłam. Nie to, że nie jestem tolerancyjna czy coś 8). Ja należę do tych nielicznych już chyba, którym telefon ma służyć jedynie do dzwonienie, smsowania, robienia zdjęć i filmowania, ew. przeglądania internetu. Koniec :p Dlatego celuję w mało bajerancki telefon, ale teraz takie to cięzko znaleźć... Theoś uwielbia tę piosenkę i to odkąd ona weszła na rynek muzyczny :) Jak był maluśki, to się zawsze przy niej uspokajał i śmiał :D A teraz przy niej tańczy :) Mi też ma służyć tylko do dzwonienia i sms'owania oraz do nagrywania filmów :) [quote name='agutka']Teoś jaki opalony:loveu::loveu: A jak sobie dziś ramiona i plecy opalił :crazyeye: Cały dzień praktycznie lata na golasa :D [quote name='marta1624']W moim bateria trzyma 1 dzień przy intensywniejszym użytkowaniu. A na necie przy pełnej baterii wytrzymuje mi ok. 5h, z czego odpisuje na smsy co jakiś czas ;) 5h, to bardzo długo :diabloti: [quote name='kalyna']:mdleje: to mi minimum na tydzień bateria starcza, a i dłużej się zdarza :eviltong: no ale ja rzadko używam tel i do to dzwonienie i smsa... jak nie mam aparaty to zrobię fotkę czy coś nagram.. ale jak pisałam to baardzo rzadko :cool3: noo tatusiowie lepsi od nas nie byli.... :diabloti: Mi w starym fonie, starczała na 2 tyg. bateria Edited June 9, 2014 by magdabroy Quote
Baski_Kropka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Haaaa my za dzieciaka logowaliśmy się na czaty i udawaliśmy na przykład jakąś Panią albo Pana i umawialiśmy się na randki i pisaliśmy świńskie rzeczy.. mało dziecięce xD Ale było zabawnie... jako jedna z pierwszych miałam internet i wiecie.... ah różne rzeczy... pamiętam jak znalazłam jakieś filmiki które mój brat (starszy ode mnie o 11 lat) skitrał w jakiś folderach... hohoho... koledzy do teraz mi wypomnieli że uświadomiłam i spaczyłam ich o wiele za wcześniej :D Quote
3 x Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='Ty$ka'] Ja należę do tych nielicznych już chyba, którym telefon ma służyć jedynie do dzwonienie, smsowania, robienia zdjęć i filmowania, ew. przeglądania internetu. Koniec :p Dlatego celuję w mało bajerancki telefon, ale teraz takie to cięzko znaleźć... z tym netem to już przegięcie ;) mnie tz sttraszy, że jak mi padnie ten tel co mam to już nie ma zmiłuj się i będę musiała mieć dotykowy juz się psychicznie przygotowuję [quote name='Baski_Kropka']Haaaa my za dzieciaka logowaliśmy się na czaty i udawaliśmy na przykład jakąś Panią albo Pana i umawialiśmy się na randki i pisaliśmy świńskie rzeczy.. mało dziecięce xD Ale było zabawnie... jako jedna z pierwszych miałam internet i wiecie.... ah różne rzeczy... pamiętam jak znalazłam jakieś filmiki które mój brat (starszy ode mnie o 11 lat) skitrał w jakiś folderach... hohoho... koledzy do teraz mi wypomnieli że uświadomiłam i spaczyłam ich o wiele za wcześniej :D a co to czaty? ;) Basia Kropka ty już chyba to kolejne pokolenie, które się z netem i komórkami wychowywało ja pierwszą komórkę miałam na studiach w liceum dzieciaki raczej nie miały i człowieki żyły i jak sie umówiły to się spotkały a teraz? ech [quote name='dOgLoV']Ja dostałam raz też tak porządnie że do dzisiaj pamiętam , wariowaliśmy i strasznie krzyczeliśmy ze starszym bratem , mama nas co chwile uspokajała a my dalej swoje , no to chwyciła gumę od pralki i zaczęła nas gonić no to my stwierdziliśmy że super zabawa i jej uciekaliśmy w koło stołu , wkurzyła się i powiedziała że jak się teraz zatrzymamy to nie dostaniemy , brat sie zatrzymał a ja nie , jak mnie dorwała to taki wpierd...l tą gumą dostałam że długo na dupsku usiąść nie umiałam :evil_lol: co do dostawania wpierd*l u nas w domu była szafa gdzie tato miał paski z drzwiami nienaoliwianymi więc skrzypiała i to nam wystarczyło, żeby się uspokoić - skrypnięcie drzwi od szafy z paskami :evil_lol: i paski wcale nie musiły iść w użycie ew jak to nie pomagało to mam atylko pytała która pierwsza zaczeła ;) Quote
agutka Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Witaj Madzia 3x- nie wiem jaki ty rocznik jesteś ale ja kontakt z komórką miałam w pierwszej technikum ;) była to bardzo wielka cegła - simens?? a należę to tych dinozaurowych roczników na tym forum :evil_lol: Baski- ha,ha te całe czaty to ja też pamiętam ;) z tym że u nas bardzo mało ludzi miało jeszcze neta więc pozostałą nam kafejka i śmiech na całą salę gdzie wszyscy skupieni grali i cisza była jak w bibliotece:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 marta1624 napisał(a):Witam z poranka ;) dOgLoV napisał(a):Dzień dobry ;) Doberek :) Lało całą noc i co? I nadal mam 30'C :eviltong: agutka napisał(a):Witaj Madzia 3x- nie wiem jaki ty rocznik jesteś ale ja kontakt z komórką miałam w pierwszej technikum ;) była to bardzo wielka cegła - simens?? a należę to tych dinozaurowych roczników na tym forum :evil_lol: Baski- ha,ha te całe czaty to ja też pamiętam ;) z tym że u nas bardzo mało ludzi miało jeszcze neta więc pozostałą nam kafejka i śmiech na całą salę gdzie wszyscy skupieni grali i cisza była jak w bibliotece:diabloti: Hejka :) Ja też chyba już dinozaur :evil_lol: A pierwszą komórkę miałam w wieku 18 lat :) Quote
kalyna Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Ja pierwszą komórkę miałam na współkę z rodzicami :mdleje: ale to było w podstawówce jeszcze, a to przez to, że stacjonarnego nie mieliśmy :evil_lol: Dexowa też robiliśmy akcje z czatem. Na wagary do kumpeli chodziliśmy i szaleliśmy :evil_lol: i pierwsze próby fajek i piwa :roflt: Quote
łamAga Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 magdabroy napisał(a):Doberek :) Lało całą noc i co? I nadal mam 30'C :eviltong: u nas nie lało a dzisiaj tylko 34 stopnie :lol: Quote
Recommended Posts