Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
A myślisz, że WhatsApp działałby mi na starym telefonie :diabloti:

zastanawiałam się , ale stwierdziłam że może i atm dziala , ja sie na tym nie znam :P

a jak w tym smartfonie masz wlaczony cały czas transfer danych to duzo baterii Ci żre ? bo mi normalnie żre 1% baterii na minute :roll: nawet jak mam tylko w tle i neta nie używam :roll:

Posted

marta1624 napisał(a):
No wreszcie jakieś foty :p Śliczne :loveu:

Dziękuję :)

dOgLoV napisał(a):
zastanawiałam się , ale stwierdziłam że może i atm dziala , ja sie na tym nie znam :P

a jak w tym smartfonie masz wlaczony cały czas transfer danych to duzo baterii Ci żre ? bo mi normalnie żre 1% baterii na minute :roll: nawet jak mam tylko w tle i neta nie używam :roll:

Wczoraj ładowałam telefon i jutro znowu będę ładować :roll:
Ale jak gadałam ze znajomymi i braćmi, to one tak mają niestety :(

Posted

magdabroy napisał(a):

Wczoraj ładowałam telefon i jutro znowu będę ładować :roll:
Ale jak gadałam ze znajomymi i braćmi, to one tak mają niestety :(

Ja tez raz dziennie ładuję to już standard , koles w salonie mówił że smartfony nie wytrzymuja dłuzej jak 1,5 dnia przy normalnym użytkowaniu a ja wysyłam duzo sms-ów , około 20-30 na dzien wiec bateria leci a jak włacze transfer danych i wejde na neta to jednym ciągiem może z 20 min bym posiedziała i po baterii :shake:

magdabroy napisał(a):
Myślałam, że choć raz coś zapamięta :diabloti:

Nie zapamietał bo w ogóle tego nie czytałam , ja od czasu jak zaszła w ciąże jestem "poza światem" mało co widze mało co słysze ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
No co Ty, w ciuchach :crazyeye:
Mnie bracia (starsi) zabierali ze swoimi kumplami nad jezioro. Wszyscy się kąpali przy mnie na golasa :diabloti:

a Ty myślisz, że był czas, aby się rozebrać.. jak każdy biegiem i buuuu do wody :diabloti: a potem płacz jak wracaliśmy, co mama powie.. no bo my z ojcami szliśmy :siara:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja tez raz dziennie ładuję to już standard , koles w salonie mówił że smartfony nie wytrzymuja dłuzej jak 1,5 dnia przy normalnym użytkowaniu a ja wysyłam duzo sms-ów , około 20-30 na dzien wiec bateria leci a jak włacze transfer danych i wejde na neta to jednym ciągiem może z 20 min bym posiedziała i po baterii :shake:

Nie zapamietał bo w ogóle tego nie czytałam , ja od czasu jak zaszła w ciąże jestem "poza światem" mało co widze mało co słysze ;)

Ciekawe do kogo Ty tak piszesz? :diabloti:
Nie, no u mnie AŻ tak źle nie jest. Te 2 dni mi bateria wytrzyma spokojnie ;)
Dziś, praktycznie od południa telefon leży i się kurzy ;) Ja właśnie tak korzystam z telefonu :evil_lol:
Dlatego tak się broniłam przed telefonem dotykowym, bo ja tych wszystkich bajerów co w nim są, tak na prawdę nie potrzebuję :eviltong:
No dobra, fajnie, bo mam teraz czym kręcić filmiki, ale to mi za jakiś czas minie ;)
Tak jak to, że teraz mam WhatsApp, a za kilka tyg. pewnie pójdzie w zapomnienie :D

Trzeba się skupić, a nie zwalać na ciążę :eviltong:

Posted

kalyna napisał(a):
a Ty myślisz, że był czas, aby się rozebrać.. jak każdy biegiem i buuuu do wody :diabloti: a potem płacz jak wracaliśmy, co mama powie.. no bo my z ojcami szliśmy :siara:

Fajni tatusiowie :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ciekawe do kogo Ty tak piszesz? :diabloti:
Nie, no u mnie AŻ tak źle nie jest. Te 2 dni mi bateria wytrzyma spokojnie ;)
Dziś, praktycznie od południa telefon leży i się kurzy ;) Ja właśnie tak korzystam z telefonu :evil_lol:
Dlatego tak się broniłam przed telefonem dotykowym, bo ja tych wszystkich bajerów co w nim są, tak na prawdę nie potrzebuję :eviltong:
No dobra, fajnie, bo mam teraz czym kręcić filmiki, ale to mi za jakiś czas minie ;)
Tak jak to, że teraz mam WhatsApp, a za kilka tyg. pewnie pójdzie w zapomnienie :D

Trzeba się skupić, a nie zwalać na ciążę :eviltong:

Do koleżanki z pracy przeważnie :eviltong:

No ja troche bardziej korzystam , ale i tak z większości bajerów nie mam pożytku ;)

Staram sie skupiać , staram :eviltong:

Posted

Theoś jaki zdolniacha: i gra, i tańczy. :loveu: :loveu: :loveu: Tylko błagam, jaką Ty go muzyką faszerujesz? Zobaczyłam początek teledysku i padłam. Nie to, że nie jestem tolerancyjna czy coś 8).

Ja należę do tych nielicznych już chyba, którym telefon ma służyć jedynie do dzwonienie, smsowania, robienia zdjęć i filmowania, ew. przeglądania internetu. Koniec :p Dlatego celuję w mało bajerancki telefon, ale teraz takie to cięzko znaleźć...

Posted

:mdleje: to mi minimum na tydzień bateria starcza, a i dłużej się zdarza :eviltong:
no ale ja rzadko używam tel i do to dzwonienie i smsa... jak nie mam aparaty to zrobię fotkę czy coś nagram.. ale jak pisałam to baardzo rzadko :cool3:

noo tatusiowie lepsi od nas nie byli.... :diabloti:

Posted (edited)

[quote name='Ty$ka']Theoś jaki zdolniacha: i gra, i tańczy. :loveu: :loveu: :loveu: Tylko błagam, jaką Ty go muzyką faszerujesz? Zobaczyłam początek teledysku i padłam. Nie to, że nie jestem tolerancyjna czy coś 8).

Ja należę do tych nielicznych już chyba, którym telefon ma służyć jedynie do dzwonienie, smsowania, robienia zdjęć i filmowania, ew. przeglądania internetu. Koniec :p Dlatego celuję w mało bajerancki telefon, ale teraz takie to cięzko znaleźć...

Theoś uwielbia tę piosenkę i to odkąd ona weszła na rynek muzyczny :)
Jak był maluśki, to się zawsze przy niej uspokajał i śmiał :D A teraz przy niej tańczy :)

Mi też ma służyć tylko do dzwonienia i sms'owania oraz do nagrywania filmów :)

[quote name='agutka']Teoś jaki opalony:loveu::loveu:

A jak sobie dziś ramiona i plecy opalił :crazyeye: Cały dzień praktycznie lata na golasa :D

[quote name='marta1624']W moim bateria trzyma 1 dzień przy intensywniejszym użytkowaniu. A na necie przy pełnej baterii wytrzymuje mi ok. 5h, z czego odpisuje na smsy co jakiś czas ;)

5h, to bardzo długo :diabloti:

[quote name='kalyna']:mdleje: to mi minimum na tydzień bateria starcza, a i dłużej się zdarza :eviltong:
no ale ja rzadko używam tel i do to dzwonienie i smsa... jak nie mam aparaty to zrobię fotkę czy coś nagram.. ale jak pisałam to baardzo rzadko :cool3:

noo tatusiowie lepsi od nas nie byli.... :diabloti:

Mi w starym fonie, starczała na 2 tyg. bateria

Edited by magdabroy
Posted

Haaaa my za dzieciaka logowaliśmy się na czaty i udawaliśmy na przykład jakąś Panią albo Pana i umawialiśmy się na randki i pisaliśmy świńskie rzeczy.. mało dziecięce xD
Ale było zabawnie... jako jedna z pierwszych miałam internet i wiecie....
ah różne rzeczy... pamiętam jak znalazłam jakieś filmiki które mój brat (starszy ode mnie o 11 lat) skitrał w jakiś folderach... hohoho... koledzy do teraz mi wypomnieli że uświadomiłam i spaczyłam ich o wiele za wcześniej :D

Posted

[quote name='Ty$ka']
z tym netem to już przegięcie ;)
mnie tz sttraszy, że jak mi padnie ten tel co mam to już nie ma zmiłuj się i będę musiała mieć dotykowy
juz się psychicznie przygotowuję

[quote name='Baski_Kropka']Haaaa my za dzieciaka logowaliśmy się na czaty i udawaliśmy na przykład jakąś Panią albo Pana i umawialiśmy się na randki i pisaliśmy świńskie rzeczy.. mało dziecięce xD
Ale było zabawnie... jako jedna z pierwszych miałam internet i wiecie....
ah różne rzeczy... pamiętam jak znalazłam jakieś filmiki które mój brat (starszy ode mnie o 11 lat) skitrał w jakiś folderach... hohoho... koledzy do teraz mi wypomnieli że uświadomiłam i spaczyłam ich o wiele za wcześniej :D
a co to czaty? ;)
Basia Kropka ty już chyba to kolejne pokolenie, które się z netem i komórkami wychowywało
ja pierwszą komórkę miałam na studiach
w liceum dzieciaki raczej nie miały
i człowieki żyły
i jak sie umówiły to się spotkały
a teraz?
ech

[quote name='dOgLoV']Ja dostałam raz też tak porządnie że do dzisiaj pamiętam , wariowaliśmy i strasznie krzyczeliśmy ze starszym bratem , mama nas co chwile uspokajała a my dalej swoje , no to chwyciła gumę od pralki i zaczęła nas gonić no to my stwierdziliśmy że super zabawa i jej uciekaliśmy w koło stołu , wkurzyła się i powiedziała że jak się teraz zatrzymamy to nie dostaniemy , brat sie zatrzymał a ja nie , jak mnie dorwała to taki wpierd...l tą gumą dostałam że długo na dupsku usiąść nie umiałam :evil_lol:
co do dostawania wpierd*l
u nas w domu była szafa gdzie tato miał paski
z drzwiami nienaoliwianymi więc skrzypiała
i to nam wystarczyło, żeby się uspokoić - skrypnięcie drzwi od szafy z paskami :evil_lol:
i paski wcale nie musiły iść w użycie
ew jak to nie pomagało to mam atylko pytała która pierwsza zaczeła ;)

Posted

Witaj Madzia

3x- nie wiem jaki ty rocznik jesteś ale ja kontakt z komórką miałam w pierwszej technikum ;) była to bardzo wielka cegła - simens?? a należę to tych dinozaurowych roczników na tym forum :evil_lol:

Baski- ha,ha te całe czaty to ja też pamiętam ;) z tym że u nas bardzo mało ludzi miało jeszcze neta więc pozostałą nam kafejka i śmiech na całą salę gdzie wszyscy skupieni grali i cisza była jak w bibliotece:diabloti:

Posted

marta1624 napisał(a):
Witam z poranka ;)

dOgLoV napisał(a):
Dzień dobry ;)

Doberek :)
Lało całą noc i co? I nadal mam 30'C :eviltong:

agutka napisał(a):
Witaj Madzia

3x- nie wiem jaki ty rocznik jesteś ale ja kontakt z komórką miałam w pierwszej technikum ;) była to bardzo wielka cegła - simens?? a należę to tych dinozaurowych roczników na tym forum :evil_lol:

Baski- ha,ha te całe czaty to ja też pamiętam ;) z tym że u nas bardzo mało ludzi miało jeszcze neta więc pozostałą nam kafejka i śmiech na całą salę gdzie wszyscy skupieni grali i cisza była jak w bibliotece:diabloti:

Hejka :)

Ja też chyba już dinozaur :evil_lol: A pierwszą komórkę miałam w wieku 18 lat :)

Posted

Ja pierwszą komórkę miałam na współkę z rodzicami :mdleje:
ale to było w podstawówce jeszcze, a to przez to, że stacjonarnego nie mieliśmy :evil_lol:

Dexowa też robiliśmy akcje z czatem. Na wagary do kumpeli chodziliśmy i szaleliśmy :evil_lol:

i pierwsze próby fajek i piwa :roflt: