Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Chętnie bym przygarnęła do domu pozostała dwójkę ;* To są drzewka na sprzedaż ;) Pełno mam tego w naszym miejscu spacerowym ;)

no fajniutkie te psiaki :)
ale takie rowne drzewa są smutne.... To jakies ozdobne czy na drzewo do kominków lub na papier?

Posted

[quote name='kalyna']ooo więcej fot Pablo prosimy ;)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4765.jpg za ciężki ten patyk :D

Ciężko będzie, bo Pablo spotykamy bardzo żadko :shake: Psiak jest przekochany, ale strasznie napastliwy w stosunku do Tory. Na każdym kroku próbuje ją bzyknąć, a ona nawet cieczki nie ma :mad:

Za ciężki, bo wiedziała, że w kieszeni jest piłka :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ciężko będzie, bo Pablo spotykamy bardzo żadko :shake: Psiak jest przekochany, ale strasznie napastliwy w stosunku do Tory. Na każdym kroku próbuje ją bzyknąć, a ona nawet cieczki nie ma :mad:

Za ciężki, bo wiedziała, że w kieszeni jest piłka :evil_lol:

ehh biedne stary kawaler :(

ładnie to tak biedną Torkę oszukiwać :lol: mojej cobym nie rzuciła to raczej przyniesie bez kręcenia nosem :) teraz czaję się na koziołek, ale on waży z 2 kg, więc będzie śmiesznie :D

Posted

Identycznie się zachowuje ONek mojego brata :( On chciał Torę bzyknąć jak jeszcze była całkiem malutka :(

Ją czasem warto oszukiwać, bo potem jest jeszcze bardziej nakręcona :) U nas koziołek się nie sprawdził :shake: Tora w ogóle nie była nim zainteresowana :-(

Posted

magdabroy napisał(a):
Identycznie się zachowuje ONek mojego brata :( On chciał Torę bzyknąć jak jeszcze była całkiem malutka :(

Moja Megi jak widzi sukę z cieczką to próbuję ją 'bzyknąć' ;o dziwny pies..
Ładny ten portrecik Tory :)

Posted

magdabroy napisał(a):

kurcze.... nie wiem co poradzić, bo u nas to się nie zdarzało...
Jedynie Ciap próbował z kotem :D ale wystarczy jedno słowo NIE i wszystko wraca do normy... ale nie jest nachalny czy coś...
ale w takich sytuacjach to może nie pomóc, bo my od małego go uczyliśmy, że u nas tak robić nie można...

Posted

Lucky. napisał(a):
Moja Megi jak widzi sukę z cieczką to próbuję ją 'bzyknąć' ;o dziwny pies..
Ładny ten portrecik Tory :)

Megi ma inną orientację seksualną :evil_lol:
Dzięki ;)

kalyna napisał(a):
kurcze.... nie wiem co poradzić, bo u nas to się nie zdarzało...
Jedynie Ciap próbował z kotem :D ale wystarczy jedno słowo NIE i wszystko wraca do normy... ale nie jest nachalny czy coś...
ale w takich sytuacjach to może nie pomóc, bo my od małego go uczyliśmy, że u nas tak robić nie można...

Jak mój brat jest obok, to go skarci i jest ok. Ale widzę jak Gryzli się męczy :( No i u niego nie ma czegoś takiego jak zabawa z Torą, bo jak mój brat pozwoli mu się z nią bawić, to on zabiera się odrazu za jedno :mad:
Szkoda mi troszkę, bo jakby Gryzli nie chciał jej gwałcić, a chciałby się bawić, to zabierałabym Torkę do niego za każdym razem jak jestem w PL. Tora byłaby szczęśliwa, bo mogłaby się wybiegać, no i Gryzli częściej byłby wypuszczany z kojca ;) A tak dooopa, bo mojemu bratu się nie chce ciągle upominać Gryzliego :(

Posted

magdabroy napisał(a):

Jak mój brat jest obok, to go skarci i jest ok. Ale widzę jak Gryzli się męczy :( No i u niego nie ma czegoś takiego jak zabawa z Torą, bo jak mój brat pozwoli mu się z nią bawić, to on zabiera się odrazu za jedno :mad:
Szkoda mi troszkę, bo jakby Gryzli nie chciał jej gwałcić, a chciałby się bawić, to zabierałabym Torkę do niego za każdym razem jak jestem w PL. Tora byłaby szczęśliwa, bo mogłaby się wybiegać, no i Gryzli częściej byłby wypuszczany z kojca ;) A tak dooopa, bo mojemu bratu się nie chce ciągle upominać Gryzliego :(

a kastracja wchodzi w grę?
a ma dużo ruchu? może powinien dać mu mały wycisk tzn. długi spacer itp?

Posted

[quote name='understandme'] http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4771.jpg Ale fajna ekipa spacerowa :loveu:

Szkoda tylko, że tak rzadko ich widujemy :(

[quote name='kalyna']a kastracja wchodzi w grę?
a ma dużo ruchu? może powinien dać mu mały wycisk tzn. długi spacer itp?

Dla mojego brata to zbędny wydatek, bo przecież nie ma na codzień suki, którą Gryzli mógłby ..... :mad:
Co do ruchu, to już mi ręce opadają :mdleje: Mają duży ogród, ale za niski płot, więc bez nadzoru go nie wypuszczają :shake: A że rzadko chce mu się go pilnować, to rzadko jest wypuszczany z kojca :mad: Jedyny plus jest taki, że jak stawiali garaż, to zrobili mu większy kojec i teraz ma do dyspozycji jakieś 30m2, ale to i tak dla niego mało :-(

[quote name='dOgLoV']Dzien dobry walentynkowo :loveu:

super zdjęcia :loveu:

Dobry wieczór :)

Dziękuję ;)

Posted

kalyna napisał(a):
wooow :) moja siostra urodziła się 13.07 :lol:

No to bardzo blisko, może się uda w tym samym dniu ;) To wtedy ciocia Kalyna będzie pamiętać o urodzinach Fasolka :D

Posted

magdabroy napisał(a):
No to bardzo blisko, może się uda w tym samym dniu ;) To wtedy ciocia Kalyna będzie pamiętać o urodzinach Fasolka :D

to będzie prawdziwy szacun, bo ja nie mam pamięci do dat :roll:

Posted

kalyna napisał(a):
to będzie prawdziwy szacun, bo ja nie mam pamięci do dat :roll:

Nie pękaj ;) Mój mąż zna mnie 12 lat, a jakbym go teraz zapytała kiedy mam urodziny, to podałby błędną datę :mad: Uparł się, że mam 22.02 i tak przez te wszystkie lata :evil_lol: Może jakaś jego eks miała wtedy urodziny :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie pękaj ;) Mój mąż zna mnie 12 lat, a jakbym go teraz zapytała kiedy mam urodziny, to podałby błędną datę :mad: Uparł się, że mam 22.02 i tak przez te wszystkie lata :evil_lol: Może jakaś jego eks miała wtedy urodziny :evil_lol:

:evil_lol: dobre

Ja w ogole nie pamietam dat :shake: dlatego mam wszystko aldnei zapisane w kalendarzu :evil_lol: