panbazyl Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 super Tora :) i fajne to trzypsie :) ale te drzewa tak nudno i równo posadzone.... oj. nawet nie ma się gdzie schować, pod linijkę wszystko Quote
*Magda* Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Chętnie bym przygarnęła do domu pozostała dwójkę ;* To są drzewka na sprzedaż ;) Pełno mam tego w naszym miejscu spacerowym ;) Quote
panbazyl Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 magdabroy napisał(a):Chętnie bym przygarnęła do domu pozostała dwójkę ;* To są drzewka na sprzedaż ;) Pełno mam tego w naszym miejscu spacerowym ;) no fajniutkie te psiaki :) ale takie rowne drzewa są smutne.... To jakies ozdobne czy na drzewo do kominków lub na papier? Quote
*Magda* Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 To są ozdobne ;) Firma dość znana w Niemczech. Głównie specjalizuje się w aranżacji parków/ogrodów :) Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ooo więcej fot Pablo prosimy ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4765.jpg za ciężki ten patyk :D Quote
*Magda* Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='kalyna']ooo więcej fot Pablo prosimy ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4765.jpg za ciężki ten patyk :D Ciężko będzie, bo Pablo spotykamy bardzo żadko :shake: Psiak jest przekochany, ale strasznie napastliwy w stosunku do Tory. Na każdym kroku próbuje ją bzyknąć, a ona nawet cieczki nie ma :mad: Za ciężki, bo wiedziała, że w kieszeni jest piłka :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 magdabroy napisał(a):Ciężko będzie, bo Pablo spotykamy bardzo żadko :shake: Psiak jest przekochany, ale strasznie napastliwy w stosunku do Tory. Na każdym kroku próbuje ją bzyknąć, a ona nawet cieczki nie ma :mad: Za ciężki, bo wiedziała, że w kieszeni jest piłka :evil_lol: ehh biedne stary kawaler :( ładnie to tak biedną Torkę oszukiwać :lol: mojej cobym nie rzuciła to raczej przyniesie bez kręcenia nosem :) teraz czaję się na koziołek, ale on waży z 2 kg, więc będzie śmiesznie :D Quote
*Magda* Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Identycznie się zachowuje ONek mojego brata :( On chciał Torę bzyknąć jak jeszcze była całkiem malutka :( Ją czasem warto oszukiwać, bo potem jest jeszcze bardziej nakręcona :) U nas koziołek się nie sprawdził :shake: Tora w ogóle nie była nim zainteresowana :-( Quote
Lucky. Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 magdabroy napisał(a):Identycznie się zachowuje ONek mojego brata :( On chciał Torę bzyknąć jak jeszcze była całkiem malutka :( Moja Megi jak widzi sukę z cieczką to próbuję ją 'bzyknąć' ;o dziwny pies.. Ładny ten portrecik Tory :) Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 magdabroy napisał(a):Identycznie się zachowuje ONek mojego brata :( On chciał Torę bzyknąć jak jeszcze była całkiem malutka :( kurcze.... nie wiem co poradzić, bo u nas to się nie zdarzało... Jedynie Ciap próbował z kotem :D ale wystarczy jedno słowo NIE i wszystko wraca do normy... ale nie jest nachalny czy coś... ale w takich sytuacjach to może nie pomóc, bo my od małego go uczyliśmy, że u nas tak robić nie można... Quote
*Magda* Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Lucky. napisał(a):Moja Megi jak widzi sukę z cieczką to próbuję ją 'bzyknąć' ;o dziwny pies.. Ładny ten portrecik Tory :) Megi ma inną orientację seksualną :evil_lol: Dzięki ;) kalyna napisał(a):kurcze.... nie wiem co poradzić, bo u nas to się nie zdarzało... Jedynie Ciap próbował z kotem :D ale wystarczy jedno słowo NIE i wszystko wraca do normy... ale nie jest nachalny czy coś... ale w takich sytuacjach to może nie pomóc, bo my od małego go uczyliśmy, że u nas tak robić nie można... Jak mój brat jest obok, to go skarci i jest ok. Ale widzę jak Gryzli się męczy :( No i u niego nie ma czegoś takiego jak zabawa z Torą, bo jak mój brat pozwoli mu się z nią bawić, to on zabiera się odrazu za jedno :mad: Szkoda mi troszkę, bo jakby Gryzli nie chciał jej gwałcić, a chciałby się bawić, to zabierałabym Torkę do niego za każdym razem jak jestem w PL. Tora byłaby szczęśliwa, bo mogłaby się wybiegać, no i Gryzli częściej byłby wypuszczany z kojca ;) A tak dooopa, bo mojemu bratu się nie chce ciągle upominać Gryzliego :( Quote
Karro Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4771.jpg Ale fajna ekipa spacerowa :loveu: Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 magdabroy napisał(a): Jak mój brat jest obok, to go skarci i jest ok. Ale widzę jak Gryzli się męczy :( No i u niego nie ma czegoś takiego jak zabawa z Torą, bo jak mój brat pozwoli mu się z nią bawić, to on zabiera się odrazu za jedno :mad: Szkoda mi troszkę, bo jakby Gryzli nie chciał jej gwałcić, a chciałby się bawić, to zabierałabym Torkę do niego za każdym razem jak jestem w PL. Tora byłaby szczęśliwa, bo mogłaby się wybiegać, no i Gryzli częściej byłby wypuszczany z kojca ;) A tak dooopa, bo mojemu bratu się nie chce ciągle upominać Gryzliego :( a kastracja wchodzi w grę? a ma dużo ruchu? może powinien dać mu mały wycisk tzn. długi spacer itp? Quote
łamAga Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Dzien dobry walentynkowo :loveu: super zdjęcia :loveu: Quote
*Magda* Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='understandme'] http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4771.jpg Ale fajna ekipa spacerowa :loveu: Szkoda tylko, że tak rzadko ich widujemy :( [quote name='kalyna']a kastracja wchodzi w grę? a ma dużo ruchu? może powinien dać mu mały wycisk tzn. długi spacer itp? Dla mojego brata to zbędny wydatek, bo przecież nie ma na codzień suki, którą Gryzli mógłby ..... :mad: Co do ruchu, to już mi ręce opadają :mdleje: Mają duży ogród, ale za niski płot, więc bez nadzoru go nie wypuszczają :shake: A że rzadko chce mu się go pilnować, to rzadko jest wypuszczany z kojca :mad: Jedyny plus jest taki, że jak stawiali garaż, to zrobili mu większy kojec i teraz ma do dyspozycji jakieś 30m2, ale to i tak dla niego mało :-( [quote name='dOgLoV']Dzien dobry walentynkowo :loveu: super zdjęcia :loveu: Dobry wieczór :) Dziękuję ;) Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 magdabroy napisał(a):Ale masakra :crazyeye: Czuję jak Fasolek się rusza :bigcool::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to super:) a dzidziuś to kiedy ma się urodzić? pozdrawiamy serdecznie:) Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 unikatowydiament napisał(a):a dzidziuś to kiedy ma się urodzić? pozdrawiamy serdecznie:) Termin mam na 14.07 :) Dziękuję i całusy dla Waszej dwójki :) Quote
kalyna Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 magdabroy napisał(a):Termin mam na 14.07 :) wooow :) moja siostra urodziła się 13.07 :lol: Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 kalyna napisał(a):wooow :) moja siostra urodziła się 13.07 :lol: No to bardzo blisko, może się uda w tym samym dniu ;) To wtedy ciocia Kalyna będzie pamiętać o urodzinach Fasolka :D Quote
Milena9 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Widzę, że Tora też lubi patyki tak jak i moja.;) Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Milena9 napisał(a):Widzę, że Tora też lubi patyki tak jak i moja.;) Tora lubi wszystko co można nosić w pysku i co pańcia jeszcze porzuca dla lepszej zabawy :D Quote
kalyna Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 magdabroy napisał(a):No to bardzo blisko, może się uda w tym samym dniu ;) To wtedy ciocia Kalyna będzie pamiętać o urodzinach Fasolka :D to będzie prawdziwy szacun, bo ja nie mam pamięci do dat :roll: Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 kalyna napisał(a):to będzie prawdziwy szacun, bo ja nie mam pamięci do dat :roll: Nie pękaj ;) Mój mąż zna mnie 12 lat, a jakbym go teraz zapytała kiedy mam urodziny, to podałby błędną datę :mad: Uparł się, że mam 22.02 i tak przez te wszystkie lata :evil_lol: Może jakaś jego eks miała wtedy urodziny :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='magdabroy']Nie pękaj ;) Mój mąż zna mnie 12 lat, a jakbym go teraz zapytała kiedy mam urodziny, to podałby błędną datę :mad: Uparł się, że mam 22.02 i tak przez te wszystkie lata :evil_lol: Może jakaś jego eks miała wtedy urodziny :evil_lol: :evil_lol: dobre Ja w ogole nie pamietam dat :shake: dlatego mam wszystko aldnei zapisane w kalendarzu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Mój brat mu przypomina kiedy mam urodziny ;) Quote
Recommended Posts