łamAga Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 magdabroy napisał(a):No szkoda :( Pamiętam jak Ani płakała, bo Jimbo umarł na jej rękach :( Zapierała się, że nie chce już kota, bo znowu będzie to samo itp. Ale potem hodowca zaproponował Lino, no i się w nim zakochała :loveu: Mi się i tak marzy norweski leśny :loveu: Współczuje :-( ale Lino jest na prawde przepiekny :loveu::loveu::loveu::loveu: norweski lesny jest calkiem podobny do Mainecoona :loveu: Quote
*Magda* Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 dOgLoV napisał(a): ale Lino jest na prawde przepiekny :loveu::loveu::loveu::loveu: Po południu jedziemy do Ani na kawę ;) przekażę jej, że Lino się podoba :) dOgLoV napisał(a): norweski lesny jest calkiem podobny do Mainecoona :loveu: Właśnie dlatego Ibruśka tak mi się podoba :loveu: Pepsik też jest cudna :loveu: Quote
łamAga Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 magdabroy napisał(a):Po południu jedziemy do Ani na kawę ;) przekażę jej, że Lino się podoba :) Właśnie dlatego Ibruśka tak mi się podoba :loveu: Pepsik też jest cudna :loveu: To wymiziaj go ode mnie i czekam na jakies zdjecie chociaz jedno :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziekujemy :oops: Quote
*Magda* Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 dOgLoV napisał(a):To wymiziaj go ode mnie i czekam na jakies zdjecie chociaz jedno :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No niech Ci będzie :eviltong: Wezmę aparat ze sobą :roll: Może jeszcze Julkę obfocę :) Quote
łamAga Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 magdabroy napisał(a):No niech Ci będzie :eviltong: Wezmę aparat ze sobą :roll: Może jeszcze Julkę obfocę :) :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Vilena Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_0402.jpg O rany, jaki świetny!!! :D Mogłabym takiego mieć! :D Quote
vaness Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_0397.jpg :loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Widzę, że Lino bardzo się podoba ;) Macie jego dzisiejsze foty :) Quote
vaness Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4714.jpg śpioch ;) Quote
bira Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Piękny!!!!!!!!!!!!!! Zabójczy:loveu::loveu: My chcieliśmy niebieskiego brytyjczyka, ale mamy Honkę ;-) :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='vaness']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4714.jpg śpioch ;) Obudziłam go specjalnie, żeby mu porobić foty :evil_lol: [quote name='bira']Piękny!!!!!!!!!!!!!! Zabójczy:loveu::loveu: My chcieliśmy niebieskiego brytyjczyka, ale mamy Honkę ;-) :eviltong: Dziękuję w imieniu właścicieli Lino ;) Lino to straszny indywidualista i samotnik :cool3: Jak dla mnie kot nierodzinny :shake: Nie wiem czy wszystkie koty tej rasy tak mają :roll: Quote
panbazyl Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 cudny ten brtyjczyk :) a ja czekam na 2 MCO :loveu: w marcu jadę po nie Quote
*Magda* Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 panbazyl napisał(a):cudny ten brtyjczyk :) a ja czekam na 2 MCO :loveu: w marcu jadę po nie To jest szkocki zwisłouchy, a nie brytyjczyk :eviltong: Zdradzisz coś więcej na temat MCO'ów? Może być na PW jeśli nie chcesz narazie oficjalnie ;) Quote
panbazyl Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 magdabroy napisał(a):To jest szkocki zwisłouchy, a nie brytyjczyk :eviltong: Zdradzisz coś więcej na temat MCO'ów? Może być na PW jeśli nie chcesz narazie oficjalnie ;) no dobra, moze być zwislouchy brytyjczyk - i tak fajny :) a pv wyslę za chwile, bo na razie wszystko 'w drodze" i zapeszać nie chcę. Quote
łamAga Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4723.jpg jaki on jest słodziasty :mdleje: musze takiego mieć w przyszłości , musze :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: to jest niesprawiedliwe , Ty moglas go dotknąć a ja tylko moge popatrzec :roll: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4724.jpg Julka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 dOgLoV napisał(a): jaki on jest słodziasty :mdleje: musze takiego mieć w przyszłości , musze :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: to jest niesprawiedliwe , Ty moglas go dotknąć a ja tylko moge popatrzec :roll: Daj to Sebastianowi do przeczytania, żeby wiedział co go czeka :evil_lol: A Ty masz na co dzień Ibruśkę, Pepsika, Qwenduchę i Nerona i ja też nie mogę ich dotknąć, a tylko popatrzeć :eviltong: Quote
łamAga Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 magdabroy napisał(a):Daj to Sebastianowi do przeczytania, żeby wiedział co go czeka :evil_lol: A Ty masz na co dzień Ibruśkę, Pepsika, Qwenduchę i Nerona i ja też nie mogę ich dotknąć, a tylko popatrzeć :eviltong: Ja juz mu dzisiaj mowilam ze chce takiego kotka i malego psa ktory mogl by ze mna spac w lozku to powiedzial ze chcialam Ibri i mam to teraz moge sobie z nia w lozku spac :evil_lol: Ale moje zwierzaki to takie sa ze nie lubią sie za bardzo miziac a ten wyglada na puchatego przytulasa :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 dOgLoV napisał(a):Ja juz mu dzisiaj mowilam ze chce takiego kotka i malego psa ktory mogl by ze mna spac w lozku to powiedzial ze chcialam Ibri i mam to teraz moge sobie z nia w lozku spac :evil_lol: Ale moje zwierzaki to takie sa ze nie lubią sie za bardzo miziac a ten wyglada na puchatego przytulasa :loveu::loveu::loveu::loveu: Biedny Sebastian :(;) Zamiast chcieć spać ze swoim przyszłym mężem, to woli z futrzakami :lol: Może Sebastian powinien "zapuścić" futro?! :evil_lol: Co do charakteru tej rasy, to musiałabyś się nią bardziej zainteresować i popytać hodowców, bo Lino nie lubi być brany na ręce ani się przytulać :-( Można go głaskać jak leży, ale na kolana itp. to już odpada :shake: Quote
łamAga Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 magdabroy napisał(a):Biedny Sebastian :(;) Zamiast chcieć spać ze swoim przyszłym mężem, to woli z futrzakami :lol: Może Sebastian powinien "zapuścić" futro?! :evil_lol: Co do charakteru tej rasy, to musiałabyś się nią bardziej zainteresować i popytać hodowców, bo Lino nie lubi być brany na ręce ani się przytulać :-( Można go głaskać jak leży, ale na kolana itp. to już odpada :shake: Bardzo czesto mi wypomina ze zamiast przyjechac do niego to przyjezdzam do futrzakow :evil_lol: ale to jest mysl , musze mu powiedziec ze ma zapuścic futro :evil_lol: Ueeee to niedobrze :roll: a moze brytyjczyki sa bardziej miziaste :loveu: Ibri i Pepsiak uciekaja jak sie je bierze na rece ale jak same potrzebuja ciepla to wskakuja nam na kolana i nastawiaja sie do glaskania :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Hihihi, Sebastian w roli goryla :evil_lol: To może ciekawie wyglądać ;) No to dobrze, że chociaż mają momenty, że same przychodzą na głaskanie ;) A Lino to trzeba go na chamca brać, bo inaczej się nie da :roll: Quote
*Magda* Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Charakter zwisłouchego: Zwisłouchy są kotami bardzo sympatycznymi i przyjaznymi. Lubią zabawę, są bardzo przymilne. Jest kotem łagodnym, zrównoważonym i spokojnym, o umiarkowanym temperamencie. Bardzo przywiązuje się do rodziny, jednak najczęściej wybiera sobie jedną osobę i staje się jej najlepszym przyjacielem. Nie jest jednak natrętny w domaganiu się pieszczot. Najczęściej żyje w zgodzie z kotami i innymi zwierzętami domowymi. Mimo że koty te nie są zbyt skoczne, uwielbiają polować. Quote
Recommended Posts