łamAga Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 magdabroy napisał(a):Mój brat mu przypomina kiedy mam urodziny ;) To i tak dobrze , mi ostatnio o urodzinach Sebastiana przypomniała nasza klasa : Roflt:: Roflt:: Roflt:: Roflt: normalnie z predkoscia swiatla lecialam po prezent az sie za mna kurzyło : Roflt:: Roflt:: Roflt:: Roflt: Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Gorzej jakby miał wpisaną fikcyjną datę :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 dOgLoV napisał(a):To i tak dobrze , mi ostatnio o urodzinach Sebastiana przypomniała nasza klasa : Roflt:: Roflt:: Roflt:: Roflt: normalnie z predkoscia swiatla lecialam po prezent az sie za mna kurzyło : Roflt:: Roflt:: Roflt:: Roflt: dobrze, że to galerie Magdy, bo jakbyś to napisała w swojej to wszystko wyszłoby na jaw :D Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 kalyna napisał(a):dobrze, że to galerie Magdy, bo jakbyś to napisała w swojej to wszystko wyszłoby na jaw :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może powinnyśmy pokierować tu Sebastiana :diabloti: Quote
łamAga Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 na szczescie podal prawidlowa i na szczescie przypomnienie mam dzien przed :evil_lol: nawet nie pomyslalam ze moglo byc tak ze podal by fikcyjną , ale by byla jazda :evil_lol: lepiej go tu nie kierowac bo to fochac jest :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 :evil_lol::evil_lol: Ciekawe jak długo miałby na Ciebie focha :diabloti: Quote
bira Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ja też nigdy nie pamiętam dat urodzin. Po kilku dniach sobie przypominam. Raz mi Sebastian wieczorem przypomniał, że dzisiaj ma urodziny......... jesuu myślałam, że spłonę. Magda, ten 14 to fajna data :-) Moi rodzice mieli ślub 14 lipca i moja kuzynka też :-) Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Ja pamiętam daty urodzin całej rodzinki i ze swojej strony i ze strony Bogdana ;) Ja tam chcę jak najszybciej ;) Może być i 1 lipca, byle tylko się za bardzo nie męczyć przy porodzie :oops: Quote
*Magda* Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Smacznego tłustego czwartku :) Quote
panbazyl Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ja nie pamiętam kiedy mam swoje urodziny.... wczoraj długo się zastanawiałam kiedy się urodziły dzieci, tzn jakiego miesiąca.... oj... za to o urodzinach psów pamiętam.... ech. a to że dziś Tłusty Czwartek to się dowiedzialam ze zdjęć powyżej.... dzięki za info. Quote
*Magda* Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 understandme napisał(a):Ale pączusie :loveu: mniam! Są pyszne :p panbazyl napisał(a):ja nie pamiętam kiedy mam swoje urodziny.... wczoraj długo się zastanawiałam kiedy się urodziły dzieci, tzn jakiego miesiąca.... oj... za to o urodzinach psów pamiętam.... ech. a to że dziś Tłusty Czwartek to się dowiedzialam ze zdjęć powyżej.... dzięki za info. Lepiej żeby Twoje dzieci i mąż o tym się nie dowiedzieli :evil_lol: Pamiętać czworonogów, a o ludziach zapomnieć :eviltong::mad: Ja już zjadłam 2 pączki :loveu: Quote
panbazyl Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ale oni o tym wiedzą :) Mój chlop tez chronicznie zapomina kiedy moje urodziny, jakos da sie z tym żyć :) dzieci jak się naucza pisac to zapiszą sobie na kartkach dzien urodzin i po kłopocie. Ja żyję bez kalendarza. Tylko z lustrem zamknietym okiennicami :) i z psami które doskonale wiedzą bez zegarka kiedy musze im dac jeść. idę po drzewo do kominka, bo chyba rozpalic, poludnie za chwilę.... Quote
kalyna Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ooo a sama piekłaś? ja od dłuższego czasu zabieram się za pieczenie pączków to może w week się uda :) ja już od początku tygodnia chodzę z myślą, że dziś zjem pączka :D Quote
*Magda* Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Nie :shake: Kupiłam :p Miałam robić faworki, ale mam lenia :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 magdabroy napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Ciekawe jak długo miałby na Ciebie focha :diabloti: Wydaje mi sie ze by mnie zapewnial ze nic sie nie stalo itd ale bylo by mu przykro :evil_lol: magdabroy napisał(a):Ja pamiętam daty urodzin całej rodzinki i ze swojej strony i ze strony Bogdana ;) Ja tam chcę jak najszybciej ;) Może być i 1 lipca, byle tylko się za bardzo nie męczyć przy porodzie :oops: Gratuluje pamięci :lol: Bedzie dobrze , wierzymy w Ciebie , na pewno bedziemy myslami z Toba w czasie porodu :lol: magdabroy napisał(a): Lepiej żeby Twoje dzieci i mąż o tym się nie dowiedzieli :evil_lol: Pamiętać czworonogów, a o ludziach zapomnieć :eviltong::mad: Ja już zjadłam 2 pączki :loveu: Ja mam to samo , pamietam ze Neron urodził sie 9 listopada, Qwendi 25 stycznia a Ibri 12 lutego jedynie co to Pepsiaczka nie pamietam :/ nie dali nam do niej rodowodu , byla umowa ze jak ją wysterylizujemy to odesla rodowod , Pepsiak wysterylizowany a jak poprosilismy o rodowod to nam powiedzieli ze odesłali do związku :roll: i pewnie dlatego nie pamietam daty jej urodzinek :oops: Ja zjadlam jednego o 4 w nocy :evil_lol: teraz siedze i mysle czy jesc paczka czy nie bo i tak smaku nie czuje :angryy: kalyna napisał(a):ooo a sama piekłaś? :) ubieglas mnie z pytaniem :eviltong: Quote
kalyna Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 dOgLoV napisał(a): Ja zjadlam jednego o 4 w nocy :evil_lol: teraz siedze i mysle czy jesc paczka czy nie bo i tak smaku nie czuje :angryy: To lepiej go nie jedz :) zjesz jak wyzdrowiejesz i wtedy będziesz mogła się degustować smakiem tyyyyylu kalorii :lol: a tak kalorie pójdą w boczki a smaku i tak nie poczujesz :roll: bo jednak domowej roboty pączki to jest ro :loveu: Quote
łamAga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 kalyna napisał(a):To lepiej go nie jedz :) zjesz jak wyzdrowiejesz i wtedy będziesz mogła się degustować smakiem tyyyyylu kalorii :lol: a tak kalorie pójdą w boczki a smaku i tak nie poczujesz :roll: bo jednak domowej roboty pączki to jest ro :loveu: A jednak sie skusiłam :evil_lol: smaku nie bede czula pewnie przez jakies 3 dni :/ zawsze tak mam przy silnym katarze :angryy: ja nie mam robionych , mama nie robila bo nie miała czasu , siostra tez nie ma czasu a ja nie potrafie :oops: ( na marginesie to ja technik zywienia jestem :evil_lol: ) Quote
Oscar Patric Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 a u mnie mamcia napiekła pączuszki:) Ja nie przejmuję się kaloriami,jak będe za gruba to pójdę na dietę,jeszcze nigdy nie byłam pozdrawiamy:) Quote
łamAga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 unikatowydiament napisał(a):a u mnie mamcia napiekła pączuszki:) Ja nie przejmuję się kaloriami,jak będe za gruba to pójdę na dietę,jeszcze nigdy nie byłam pozdrawiamy:) Oj tam , kochanego cialka nigdy za wiele :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 panbazyl napisał(a):a ja nie lubię pączków! Jak mozna nie lubic pączków ?? :crazyeye: Quote
panbazyl Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 dOgLoV napisał(a):Jak mozna nie lubic pączków ?? :crazyeye: można. ja moge :) Lubię ale tylko bez posypanego lub polukrowanego i muszą być na prawdę smaczne, inaczej nie ruszę. Więc wolę nie jeść aby potem nie miec "trampka w gębie" po paskudnym pączku. O wiele bardziej wolę drożdżówkę z serem. Quote
łamAga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 panbazyl napisał(a):można. ja moge :) Lubię ale tylko bez posypanego lub polukrowanego i muszą być na prawdę smaczne, inaczej nie ruszę. Więc wolę nie jeść aby potem nie miec "trampka w gębie" po paskudnym pączku. O wiele bardziej wolę drożdżówkę z serem. Drożdzówki z serem sa też pyszne :loveu: Quote
Karro Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 O pysznościach samych gadacie :loveu: Ja należę niestety do osób słodyczolubnych :evil_lol: Quote
Recommended Posts