Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Mój brat mu przypomina kiedy mam urodziny ;)

To i tak dobrze , mi ostatnio o urodzinach Sebastiana przypomniała nasza klasa : Roflt:: Roflt:: Roflt:: Roflt: normalnie z predkoscia swiatla lecialam po prezent az sie za mna kurzyło : Roflt:: Roflt:: Roflt:: Roflt:

Posted

dOgLoV napisał(a):
To i tak dobrze , mi ostatnio o urodzinach Sebastiana przypomniała nasza klasa : Roflt:: Roflt:: Roflt:: Roflt: normalnie z predkoscia swiatla lecialam po prezent az sie za mna kurzyło : Roflt:: Roflt:: Roflt:: Roflt:

dobrze, że to galerie Magdy, bo jakbyś to napisała w swojej to wszystko wyszłoby na jaw :D

Posted

kalyna napisał(a):
dobrze, że to galerie Magdy, bo jakbyś to napisała w swojej to wszystko wyszłoby na jaw :D

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Może powinnyśmy pokierować tu Sebastiana :diabloti:

Posted

na szczescie podal prawidlowa i na szczescie przypomnienie mam dzien przed :evil_lol: nawet nie pomyslalam ze moglo byc tak ze podal by fikcyjną , ale by byla jazda :evil_lol:

lepiej go tu nie kierowac bo to fochac jest :eviltong:

Posted

Ja też nigdy nie pamiętam dat urodzin. Po kilku dniach sobie przypominam. Raz mi Sebastian wieczorem przypomniał, że dzisiaj ma urodziny......... jesuu myślałam, że spłonę.

Magda, ten 14 to fajna data :-) Moi rodzice mieli ślub 14 lipca i moja kuzynka też :-)

Posted

Ja pamiętam daty urodzin całej rodzinki i ze swojej strony i ze strony Bogdana ;)

Ja tam chcę jak najszybciej ;) Może być i 1 lipca, byle tylko się za bardzo nie męczyć przy porodzie :oops:

Posted

ja nie pamiętam kiedy mam swoje urodziny.... wczoraj długo się zastanawiałam kiedy się urodziły dzieci, tzn jakiego miesiąca.... oj... za to o urodzinach psów pamiętam.... ech.
a to że dziś Tłusty Czwartek to się dowiedzialam ze zdjęć powyżej.... dzięki za info.

Posted

understandme napisał(a):
Ale pączusie :loveu: mniam!

Są pyszne :p

panbazyl napisał(a):
ja nie pamiętam kiedy mam swoje urodziny.... wczoraj długo się zastanawiałam kiedy się urodziły dzieci, tzn jakiego miesiąca.... oj... za to o urodzinach psów pamiętam.... ech.
a to że dziś Tłusty Czwartek to się dowiedzialam ze zdjęć powyżej.... dzięki za info.

Lepiej żeby Twoje dzieci i mąż o tym się nie dowiedzieli :evil_lol: Pamiętać czworonogów, a o ludziach zapomnieć :eviltong::mad:

Ja już zjadłam 2 pączki :loveu:

Posted

ale oni o tym wiedzą :) Mój chlop tez chronicznie zapomina kiedy moje urodziny, jakos da sie z tym żyć :) dzieci jak się naucza pisac to zapiszą sobie na kartkach dzien urodzin i po kłopocie. Ja żyję bez kalendarza. Tylko z lustrem zamknietym okiennicami :) i z psami które doskonale wiedzą bez zegarka kiedy musze im dac jeść.
idę po drzewo do kominka, bo chyba rozpalic, poludnie za chwilę....

Posted

ooo a sama piekłaś?
ja od dłuższego czasu zabieram się za pieczenie pączków to może w week się uda :)

ja już od początku tygodnia chodzę z myślą, że dziś zjem pączka :D

Posted

magdabroy napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:

Ciekawe jak długo miałby na Ciebie focha :diabloti:

Wydaje mi sie ze by mnie zapewnial ze nic sie nie stalo itd ale bylo by mu przykro :evil_lol:

magdabroy napisał(a):
Ja pamiętam daty urodzin całej rodzinki i ze swojej strony i ze strony Bogdana ;)

Ja tam chcę jak najszybciej ;) Może być i 1 lipca, byle tylko się za bardzo nie męczyć przy porodzie :oops:

Gratuluje pamięci :lol:

Bedzie dobrze , wierzymy w Ciebie , na pewno bedziemy myslami z Toba w czasie porodu :lol:

magdabroy napisał(a):

Lepiej żeby Twoje dzieci i mąż o tym się nie dowiedzieli :evil_lol: Pamiętać czworonogów, a o ludziach zapomnieć :eviltong::mad:

Ja już zjadłam 2 pączki :loveu:

Ja mam to samo , pamietam ze Neron urodził sie 9 listopada, Qwendi 25 stycznia a Ibri 12 lutego jedynie co to Pepsiaczka nie pamietam :/ nie dali nam do niej rodowodu , byla umowa ze jak ją wysterylizujemy to odesla rodowod , Pepsiak wysterylizowany a jak poprosilismy o rodowod to nam powiedzieli ze odesłali do związku :roll: i pewnie dlatego nie pamietam daty jej urodzinek :oops:

Ja zjadlam jednego o 4 w nocy :evil_lol: teraz siedze i mysle czy jesc paczka czy nie bo i tak smaku nie czuje :angryy:

kalyna napisał(a):
ooo a sama piekłaś?
:)

ubieglas mnie z pytaniem :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Ja zjadlam jednego o 4 w nocy :evil_lol: teraz siedze i mysle czy jesc paczka czy nie bo i tak smaku nie czuje :angryy:

To lepiej go nie jedz :) zjesz jak wyzdrowiejesz i wtedy będziesz mogła się degustować smakiem tyyyyylu kalorii :lol:
a tak kalorie pójdą w boczki a smaku i tak nie poczujesz :roll:

bo jednak domowej roboty pączki to jest ro :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
To lepiej go nie jedz :) zjesz jak wyzdrowiejesz i wtedy będziesz mogła się degustować smakiem tyyyyylu kalorii :lol:
a tak kalorie pójdą w boczki a smaku i tak nie poczujesz :roll:

bo jednak domowej roboty pączki to jest ro :loveu:

A jednak sie skusiłam :evil_lol: smaku nie bede czula pewnie przez jakies 3 dni :/ zawsze tak mam przy silnym katarze :angryy:

ja nie mam robionych , mama nie robila bo nie miała czasu , siostra tez nie ma czasu a ja nie potrafie :oops: ( na marginesie to ja technik zywienia jestem :evil_lol: )

Posted

unikatowydiament napisał(a):
a u mnie mamcia napiekła pączuszki:)
Ja nie przejmuję się kaloriami,jak będe za gruba to pójdę na dietę,jeszcze nigdy nie byłam

pozdrawiamy:)

Oj tam , kochanego cialka nigdy za wiele :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Jak mozna nie lubic pączków ?? :crazyeye:

można. ja moge :)
Lubię ale tylko bez posypanego lub polukrowanego i muszą być na prawdę smaczne, inaczej nie ruszę. Więc wolę nie jeść aby potem nie miec "trampka w gębie" po paskudnym pączku. O wiele bardziej wolę drożdżówkę z serem.

Posted

panbazyl napisał(a):
można. ja moge :)
Lubię ale tylko bez posypanego lub polukrowanego i muszą być na prawdę smaczne, inaczej nie ruszę. Więc wolę nie jeść aby potem nie miec "trampka w gębie" po paskudnym pączku. O wiele bardziej wolę drożdżówkę z serem.

Drożdzówki z serem sa też pyszne :loveu: