łamAga Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 magdabroy napisał(a):Hihihi, Sebastian w roli goryla :evil_lol: To może ciekawie wyglądać ;) No to dobrze, że chociaż mają momenty, że same przychodzą na głaskanie ;) A Lino to trzeba go na chamca brać, bo inaczej się nie da :roll: Ale jak ja bym miala ciepło w łóżku :evil_lol: Wielka szkoda , ale i tak nawet gdyby było to reguła tej rasy chciala bym takiego mieć :lol: przeslodki jest :loveu: Quote
*Magda* Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 dOgLoV napisał(a): Wielka szkoda , ale i tak nawet gdyby było to reguła tej rasy chciala bym takiego mieć :lol: przeslodki jest :loveu: To fakt ;) Pomimo charakteru, Lino ma coś w sobie :loveu: Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Pobudka :lol: ile mozna spac :eviltong: Quote
panbazyl Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 a ja lubie koty które nie sa takie "głaskowe". Mój pers wcale nie chciał byc głaskany a na ręce to niezbyt często wchodził a na kolana - tylko wtedy jak miał po drodze na stół. Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 dOgLoV napisał(a):Pobudka :lol: ile mozna spac :eviltong: Ja już dawno na nogach :eviltong: Byłam na spacerku z Torą i mam foty :lol: ale dodam troszkę później ;) panbazyl napisał(a):a ja lubie koty które nie sa takie "głaskowe". Mój pers wcale nie chciał byc głaskany a na ręce to niezbyt często wchodził a na kolana - tylko wtedy jak miał po drodze na stół. To mój Lumpek odwrotnie, wchodzi na stół, bo ma po drodze na moje kolana :evil_lol: Quote
panbazyl Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 też mam sporo fot z ostanich kilku dni, ale foty mam w domu w aparacie a ja poza domem (mam sporo pacy zwiazanej z projektem który robimy), więc znów trochę potrwa zanim wszystko będzie w jednym miejscu. Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 panbazyl napisał(a):też mam sporo fot z ostanich kilku dni, ale foty mam w domu w aparacie a ja poza domem (mam sporo pacy zwiazanej z projektem który robimy), więc znów trochę potrwa zanim wszystko będzie w jednym miejscu. U Ciebie zobaczyć zdjęcia to graniczy z cudem :eviltong: Ale wiem, że warto czekać :lol: Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 magdabroy napisał(a):Ja już dawno na nogach :eviltong: Byłam na spacerku z Torą i mam foty :lol: ale dodam troszkę później ;) Tylko zebym przed nocką zdazyla obejrzeć :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 dOgLoV napisał(a):Tylko zebym przed nocką zdazyla obejrzeć :eviltong: Właśnie się zmniejszają :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Rozmyśliłam się, wrzucam jeszcze kilka :) Quote
panbazyl Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 no nie, giermańce śnieg mają :) a my mróz.... Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 To sie pancia dzisiaj postarała ze zdjeciami :evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4749.jpg nie ma to jak szczera radosc ze sniegu :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4757.jpg pieknisia :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4746.jpg super teren ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4733.jpg biegne :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 panbazyl napisał(a):no nie, giermańce śnieg mają :) a my mróz.... No trochę mamy ;) Jakiś 1cm :D:D:D Ale mam nadzieję na więcej ;) Bo Tora nie może się pożądnie wytarzać :) Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 dOgLoV napisał(a):To sie pancia dzisiaj postarała ze zdjeciami :evil_lol: nie ma to jak szczera radosc ze sniegu :loveu: pieknisia :loveu::loveu::loveu::loveu: super teren ;) Czeka jeszcze jakieś kolejne 30 zdjęć :p Szkoda tylko, że tak mało go na ziemi :-( Dziękuję :) To kolejny powód, żebyście zawitali na niemiecką wystawę z Qwendy i nas odwiedzili ;) Quote
panbazyl Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 tylko tam maja taki paskudny język, gdyby nie to, to nawet czasem ładnie tam jest (te winnice jak sie jedzie do Luxemburga sa cudne po prostu!) Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 magdabroy napisał(a):Czeka jeszcze jakieś kolejne 30 zdjęć :p Szkoda tylko, że tak mało go na ziemi :-( Dziękuję :) To kolejny powód, żebyście zawitali na niemiecką wystawę z Qwendy i nas odwiedzili ;) o matko jak fajnie :multi: u nas tez jest lekko bialo ale ja juz mam dosyc tego sniegu i zimy chce lato !!!! To jest nasze marzenie zeby jechac z nia na zagraniczna wystawe i Niemcy sa obstawiane najczesciej bo mamy sie gdzie zatrzymac , jak ostatnio mowilam Sebastianowi ze nas zapraszacie to powiedzial " niech uwazaja co mowia bo jeszcze skorzystamy :evil_lol:" Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 panbazyl napisał(a):tylko tam maja taki paskudny język, gdyby nie to, to nawet czasem ładnie tam jest (te winnice jak sie jedzie do Luxemburga sa cudne po prostu!) Dlatego ja w tym języku nie mówię :D Ale teraz jak fasolek się pojawi, to już muszę zacząć go używać :oops: dOgLoV napisał(a):o matko jak fajnie :multi: u nas tez jest lekko bialo ale ja juz mam dosyc tego sniegu i zimy chce lato !!!! To jest nasze marzenie zeby jechac z nia na zagraniczna wystawe i Niemcy sa obstawiane najczesciej bo mamy sie gdzie zatrzymac , jak ostatnio mowilam Sebastianowi ze nas zapraszacie to powiedzial " niech uwazaja co mowia bo jeszcze skorzystamy :evil_lol:" E tam dosyć :evil_lol: Jeszcze Ci się lata odechce :eviltong: Ja wiem co napisałam i to jest jak najbardziej aktualne i szczere zaproszenie :p Także niech się Sebastian nie martwi ;) Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 magdabroy napisał(a): E tam dosyć :evil_lol: Jeszcze Ci się lata odechce :eviltong: Ja wiem co napisałam i to jest jak najbardziej aktualne i szczere zaproszenie :p Także niech się Sebastian nie martwi ;) pewnie jak przyjdzie upał to zaczne narzekac , taka kobieca natura :eviltong: tez mu tak powiedziałam ;) Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 dOgLoV napisał(a):pewnie jak przyjdzie upał to zaczne narzekac , taka kobieca natura :eviltong: tez mu tak powiedziałam ;) Ja póki co nie chcę lata :shake: Bo to oznacza u mnie duży brzuch, a co za tym idzie, będę się męczyć :evil_lol: Także niech sobie ta zima jest jak najdłużej, a potem długa wiosna :p A jak urodzę, to wtedy może przyjść lato :loveu: ;) Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ale wtedy usiadziesz sobie przed domem i powdychasz swierzego powietrza a teraz zimno i na spacer sie idzie jak sie musi ;) Quote
panbazyl Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 ja rodzilam w maju i kwietniu. I bylo zimno jak diabli w tym maju.... a to maj przecież, w czystej teorii ciepło powinno być. Quote
Recommended Posts