Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Hihihi, Sebastian w roli goryla :evil_lol: To może ciekawie wyglądać ;)

No to dobrze, że chociaż mają momenty, że same przychodzą na głaskanie ;) A Lino to trzeba go na chamca brać, bo inaczej się nie da :roll:

Ale jak ja bym miala ciepło w łóżku :evil_lol:

Wielka szkoda , ale i tak nawet gdyby było to reguła tej rasy chciala bym takiego mieć :lol: przeslodki jest :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Wielka szkoda , ale i tak nawet gdyby było to reguła tej rasy chciala bym takiego mieć :lol: przeslodki jest :loveu:

To fakt ;) Pomimo charakteru, Lino ma coś w sobie :loveu:

Posted

a ja lubie koty które nie sa takie "głaskowe". Mój pers wcale nie chciał byc głaskany a na ręce to niezbyt często wchodził a na kolana - tylko wtedy jak miał po drodze na stół.

Posted

dOgLoV napisał(a):
Pobudka :lol: ile mozna spac :eviltong:

Ja już dawno na nogach :eviltong: Byłam na spacerku z Torą i mam foty :lol: ale dodam troszkę później ;)

panbazyl napisał(a):
a ja lubie koty które nie sa takie "głaskowe". Mój pers wcale nie chciał byc głaskany a na ręce to niezbyt często wchodził a na kolana - tylko wtedy jak miał po drodze na stół.

To mój Lumpek odwrotnie, wchodzi na stół, bo ma po drodze na moje kolana :evil_lol:

Posted

też mam sporo fot z ostanich kilku dni, ale foty mam w domu w aparacie a ja poza domem (mam sporo pacy zwiazanej z projektem który robimy), więc znów trochę potrwa zanim wszystko będzie w jednym miejscu.

Posted

panbazyl napisał(a):
też mam sporo fot z ostanich kilku dni, ale foty mam w domu w aparacie a ja poza domem (mam sporo pacy zwiazanej z projektem który robimy), więc znów trochę potrwa zanim wszystko będzie w jednym miejscu.

U Ciebie zobaczyć zdjęcia to graniczy z cudem :eviltong: Ale wiem, że warto czekać :lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja już dawno na nogach :eviltong: Byłam na spacerku z Torą i mam foty :lol: ale dodam troszkę później ;)

Tylko zebym przed nocką zdazyla obejrzeć :eviltong:

Posted

To sie pancia dzisiaj postarała ze zdjeciami :evil_lol:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4749.jpg nie ma to jak szczera radosc ze sniegu :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4757.jpg pieknisia :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4746.jpg super teren ;)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4733.jpg biegne :evil_lol:

Posted

panbazyl napisał(a):
no nie, giermańce śnieg mają :)
a my mróz....

No trochę mamy ;) Jakiś 1cm :D:D:D Ale mam nadzieję na więcej ;) Bo Tora nie może się pożądnie wytarzać :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
To sie pancia dzisiaj postarała ze zdjeciami :evil_lol:

nie ma to jak szczera radosc ze sniegu :loveu:

pieknisia :loveu::loveu::loveu::loveu:

super teren ;)

Czeka jeszcze jakieś kolejne 30 zdjęć :p

Szkoda tylko, że tak mało go na ziemi :-(

Dziękuję :)

To kolejny powód, żebyście zawitali na niemiecką wystawę z Qwendy i nas odwiedzili ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Czeka jeszcze jakieś kolejne 30 zdjęć :p

Szkoda tylko, że tak mało go na ziemi :-(

Dziękuję :)

To kolejny powód, żebyście zawitali na niemiecką wystawę z Qwendy i nas odwiedzili ;)

o matko jak fajnie :multi:

u nas tez jest lekko bialo ale ja juz mam dosyc tego sniegu i zimy chce lato !!!!

To jest nasze marzenie zeby jechac z nia na zagraniczna wystawe i Niemcy sa obstawiane najczesciej bo mamy sie gdzie zatrzymac , jak ostatnio mowilam Sebastianowi ze nas zapraszacie to powiedzial " niech uwazaja co mowia bo jeszcze skorzystamy :evil_lol:"

Posted

panbazyl napisał(a):
tylko tam maja taki paskudny język, gdyby nie to, to nawet czasem ładnie tam jest (te winnice jak sie jedzie do Luxemburga sa cudne po prostu!)

Dlatego ja w tym języku nie mówię :D Ale teraz jak fasolek się pojawi, to już muszę zacząć go używać :oops:

dOgLoV napisał(a):
o matko jak fajnie :multi:

u nas tez jest lekko bialo ale ja juz mam dosyc tego sniegu i zimy chce lato !!!!

To jest nasze marzenie zeby jechac z nia na zagraniczna wystawe i Niemcy sa obstawiane najczesciej bo mamy sie gdzie zatrzymac , jak ostatnio mowilam Sebastianowi ze nas zapraszacie to powiedzial " niech uwazaja co mowia bo jeszcze skorzystamy :evil_lol:"

E tam dosyć :evil_lol: Jeszcze Ci się lata odechce :eviltong:

Ja wiem co napisałam i to jest jak najbardziej aktualne i szczere zaproszenie :p Także niech się Sebastian nie martwi ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

E tam dosyć :evil_lol: Jeszcze Ci się lata odechce :eviltong:

Ja wiem co napisałam i to jest jak najbardziej aktualne i szczere zaproszenie :p Także niech się Sebastian nie martwi ;)

pewnie jak przyjdzie upał to zaczne narzekac , taka kobieca natura :eviltong:

tez mu tak powiedziałam ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
pewnie jak przyjdzie upał to zaczne narzekac , taka kobieca natura :eviltong:

tez mu tak powiedziałam ;)

Ja póki co nie chcę lata :shake: Bo to oznacza u mnie duży brzuch, a co za tym idzie, będę się męczyć :evil_lol: Także niech sobie ta zima jest jak najdłużej, a potem długa wiosna :p A jak urodzę, to wtedy może przyjść lato :loveu:

;)