*Magda* Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Świnka miała troszkę brudne zęby, fuj. Ale Torce smakowało :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 dOgLoV napisał(a):aaaaaaaaaaaa ble fuj , ja bym czegos takiego nie dotkneła , na sam widok bym sie zwymiotowała :evil_lol: ale Tora sliczna :loveu::loveu::loveu::loveu: Pierwszy raz jej kupiłam coś takiego ;) Myślałam, że nawet tego nie tknie :shake: A ona najpierw spojrzała na mnie pytającym wzrokiem: mam to zjeść? A potem się zabrała za kolację :p Dziękuję ;) Quote
*Magda* Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 dOgLoV napisał(a):Ale to tak ze zębami zjadła ?? :eek2: Nie :shake: Szczęke zostawiła :evil_lol: Ale wylizała do białej kości:p Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 magdabroy napisał(a):Nie :shake: Szczęke zostawiła :evil_lol: Ale wylizała do białej kości:p bleeeeeeeeee juz chyba nie dokoncze tej kawy :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 dOgLoV napisał(a):bleeeeeeeeee juz chyba nie dokoncze tej kawy :eviltong: Mogłam najpierw ostrzec, że makabryczne zdjęcia i że ogląda się je na własną odpowiedzialność :evil_lol::eviltong: Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 magdabroy napisał(a):Mogłam najpierw ostrzec, że makabryczne zdjęcia i że ogląda się je na własną odpowiedzialność :evil_lol::eviltong: :evil_lol: jakos dalam rade je obejrzeć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 dOgLoV napisał(a)::evil_lol: jakos dalam rade je obejrzeć :evil_lol: Ale obrzydziłam Ci kawę :roll: Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 magdabroy napisał(a):Ale obrzydziłam Ci kawę :roll: spoko <przytul> mnie bardzo łatwo obrzydzić ;) Quote
*Magda* Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 dOgLoV napisał(a):spoko <przytul> mnie bardzo łatwo obrzydzić ;) W życiu trzeba być twardym, a nie miękkim :eviltong: Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 magdabroy napisał(a):W życiu trzeba być twardym, a nie miękkim :eviltong: Pracuje nad tym :evil_lol: Quote
bira Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Jessu ja kolację dopiero zjadłam.... Nie brzydziłaś się tego do ręki wziąć? Ja bym chyba zeszła, umarła i już by mnie nie było.......... Quote
panbazyl Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 jaki świński ryj - najważniejsze że Torci smakował :) Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 bira napisał(a):Jessu ja kolację dopiero zjadłam.... Nie brzydziłaś się tego do ręki wziąć? Ja bym chyba zeszła, umarła i już by mnie nie było.......... Ale nie zobaczyłaś tej kolacji drugi raz? :evil_lol: Nie sprawiło mi to przyjemności, ale np. flaki też nie są przyjemne w dotyku, zapachu, a ja flaczki uwielbiam ;) Takie w rosołku z dużą ilością warzyw :lol: panbazyl napisał(a):jaki świński ryj - najważniejsze że Torci smakował :) Smakowała, smakował :) Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 bira napisał(a):Jessu ja kolację dopiero zjadłam.... Widze ze nie tylko ja jestem wrazliwa na takie widoki :evil_lol: Kwiczały byście jak byście widziały moja akcje z podawaniem Neronowi surowej sparzonej wątróbki :evil_lol: na nos zawijałam sobie ręcznik a i tak jak ją kroiłam to miałam odruchy wymiotne :evil_lol: jak dobrze ze juz nie musze mu tego dawac ;) Quote
kalyna Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 oo ryjek :D u nas nigdy tego nie dostały, bo nie ma.. :roll: ale jakoś mi to nie obrzydza, ino to normalna sprawa :) Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dOgLoV napisał(a): Kwiczały byście jak byście widziały moja akcje z podawaniem Neronowi surowej sparzonej wątróbki :evil_lol: na nos zawijałam sobie ręcznik a i tak jak ją kroiłam to miałam odruchy wymiotne :evil_lol: jak dobrze ze juz nie musze mu tego dawac ;) Musiałaś śmiesznie wyglądać :D:D:D kalyna napisał(a):oo ryjek :D u nas nigdy tego nie dostały, bo nie ma.. :roll: ale jakoś mi to nie obrzydza, ino to normalna sprawa :) Ja też rzadko widzę w sklepie świński ryjek. I nigdy go nie brałam. Teraz zaryzykowałam i nie żałuję, bo to zawsze jakieś urozmaicenie. A Ty za to masz kurze łapki i szyje z indyka ;) A moja Tora to je tylko jak jestem w PL, bo tu nie widzę takich smakołyków :( Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Moja Michalinka Kochana :loveu: Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 :multi::multi::multi::multi: jaka słodziasta :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dOgLoV napisał(a)::multi::multi::multi::multi: jaka słodziasta :loveu::loveu::loveu::loveu: No :loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Tutaj jest Kacperek ( chlopiec o ktorym Ci pisalam ) :loveu: http://photos.nasza-klasa.pl/2455780/95/main/8652986450.jpeg na szczescie calutki i zdrowy :loveu: Quote
bira Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Jaka sliczna dzidzia :-) cudo :-) Co do wczorajszej Torciowej kolacji... Ja jestem bsaardzo brzydliwa. Flakow bym nie tknela nawer za grube pieniadze. Dlugo walczylam ze soba, zeby Birze dawac podroby. Kiedys na rynku kupilam scinki dla psow. Babie powiedzialam, ze to dla pdiakow, to mi powiedziala, ze da mi dla nich cos ekstra. Jak to ekstra cos w domu wypakowalam, to prawie zawalu dostalam i ucieklam bo mi to na podloge upadlo. To byl krowi nos. Moj tz musial z pracy wrocic, zeby to wywalic. Psy nie tknely, wiec mial co wyrzucic. Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dOgLoV napisał(a):Tutaj jest Kacperek ( chlopiec o ktorym Ci pisalam ) :loveu: http://photos.nasza-klasa.pl/2455780/95/main/8652986450.jpeg na szczescie calutki i zdrowy :loveu: Nic mi się nie wyświetla :( Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) magdabroy napisał(a):Nic mi się nie wyświetla :( hmmmmm a teraz ?? edit Edited February 19, 2012 by dOgLoV Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 bira napisał(a):Jaka sliczna dzidzia :-) cudo :-) Co do wczorajszej Torciowej kolacji... Ja jestem bsaardzo brzydliwa. Flakow bym nie tknela nawer za grube pieniadze. Dlugo walczylam ze soba, zeby Birze dawac podroby. Kiedys na rynku kupilam scinki dla psow. Babie powiedzialam, ze to dla pdiakow, to mi powiedziala, ze da mi dla nich cos ekstra. Jak to ekstra cos w domu wypakowalam, to prawie zawalu dostalam i ucieklam bo mi to na podloge upadlo. To byl krowi nos. Moj tz musial z pracy wrocic, zeby to wywalic. Psy nie tknely, wiec mial co wyrzucic. Dziękuję :) Misia jest moją bratanicą/chrześnicą :) Moje Kochanie :loveu: Krowiego nosa jeszcze nie przerabiałam :shake: Za tydzień w sobotę, oprócz znanego już Sznapiego (ten biało-czarny psiak), odwiedzi mnie też 8 tyg, szczeniaczek Shih Tzu :loveu: Quote
Recommended Posts