Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
aaaaaaaaaaaa ble fuj , ja bym czegos takiego nie dotkneła , na sam widok bym sie zwymiotowała :evil_lol:

ale Tora sliczna :loveu::loveu::loveu::loveu:

Pierwszy raz jej kupiłam coś takiego ;) Myślałam, że nawet tego nie tknie :shake: A ona najpierw spojrzała na mnie pytającym wzrokiem: mam to zjeść? A potem się zabrała za kolację :p

Dziękuję ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
bleeeeeeeeee juz chyba nie dokoncze tej kawy :eviltong:

Mogłam najpierw ostrzec, że makabryczne zdjęcia i że ogląda się je na własną odpowiedzialność :evil_lol::eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Mogłam najpierw ostrzec, że makabryczne zdjęcia i że ogląda się je na własną odpowiedzialność :evil_lol::eviltong:

:evil_lol: jakos dalam rade je obejrzeć :evil_lol:

Posted

bira napisał(a):
Jessu ja kolację dopiero zjadłam....

Nie brzydziłaś się tego do ręki wziąć? Ja bym chyba zeszła, umarła i już by mnie nie było..........

Ale nie zobaczyłaś tej kolacji drugi raz? :evil_lol:

Nie sprawiło mi to przyjemności, ale np. flaki też nie są przyjemne w dotyku, zapachu, a ja flaczki uwielbiam ;) Takie w rosołku z dużą ilością warzyw :lol:

panbazyl napisał(a):
jaki świński ryj - najważniejsze że Torci smakował :)

Smakowała, smakował :)

Posted

bira napisał(a):
Jessu ja kolację dopiero zjadłam....

Widze ze nie tylko ja jestem wrazliwa na takie widoki :evil_lol:

Kwiczały byście jak byście widziały moja akcje z podawaniem Neronowi surowej sparzonej wątróbki :evil_lol: na nos zawijałam sobie ręcznik a i tak jak ją kroiłam to miałam odruchy wymiotne :evil_lol: jak dobrze ze juz nie musze mu tego dawac ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):

Kwiczały byście jak byście widziały moja akcje z podawaniem Neronowi surowej sparzonej wątróbki :evil_lol: na nos zawijałam sobie ręcznik a i tak jak ją kroiłam to miałam odruchy wymiotne :evil_lol: jak dobrze ze juz nie musze mu tego dawac ;)

Musiałaś śmiesznie wyglądać :D:D:D

kalyna napisał(a):
oo ryjek :D
u nas nigdy tego nie dostały, bo nie ma.. :roll:

ale jakoś mi to nie obrzydza, ino to normalna sprawa :)

Ja też rzadko widzę w sklepie świński ryjek. I nigdy go nie brałam. Teraz zaryzykowałam i nie żałuję, bo to zawsze jakieś urozmaicenie.
A Ty za to masz kurze łapki i szyje z indyka ;) A moja Tora to je tylko jak jestem w PL, bo tu nie widzę takich smakołyków :(

Posted

Jaka sliczna dzidzia :-) cudo :-)

Co do wczorajszej Torciowej kolacji... Ja jestem bsaardzo brzydliwa. Flakow bym nie tknela nawer za grube pieniadze. Dlugo walczylam ze soba, zeby Birze dawac podroby. Kiedys na rynku kupilam scinki dla psow. Babie powiedzialam, ze to dla pdiakow, to mi powiedziala, ze da mi dla nich cos ekstra. Jak to ekstra cos w domu wypakowalam, to prawie zawalu dostalam i ucieklam bo mi to na podloge upadlo. To byl krowi nos. Moj tz musial z pracy wrocic, zeby to wywalic. Psy nie tknely, wiec mial co wyrzucic.

Posted

bira napisał(a):
Jaka sliczna dzidzia :-) cudo :-)

Co do wczorajszej Torciowej kolacji... Ja jestem bsaardzo brzydliwa. Flakow bym nie tknela nawer za grube pieniadze. Dlugo walczylam ze soba, zeby Birze dawac podroby. Kiedys na rynku kupilam scinki dla psow. Babie powiedzialam, ze to dla pdiakow, to mi powiedziala, ze da mi dla nich cos ekstra. Jak to ekstra cos w domu wypakowalam, to prawie zawalu dostalam i ucieklam bo mi to na podloge upadlo. To byl krowi nos. Moj tz musial z pracy wrocic, zeby to wywalic. Psy nie tknely, wiec mial co wyrzucic.

Dziękuję :) Misia jest moją bratanicą/chrześnicą :) Moje Kochanie :loveu:

Krowiego nosa jeszcze nie przerabiałam :shake:

Za tydzień w sobotę, oprócz znanego już Sznapiego (ten biało-czarny psiak), odwiedzi mnie też 8 tyg, szczeniaczek Shih Tzu :loveu: