Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ale wtedy usiadziesz sobie przed domem i powdychasz swierzego powietrza a teraz zimno i na spacer sie idzie jak sie musi ;)

To fakt ;) Ale jak pomyślę, że znowu te robactwo itp. to mnie coś bierze :mad:

panbazyl napisał(a):
ja rodzilam w maju i kwietniu. I bylo zimno jak diabli w tym maju.... a to maj przecież, w czystej teorii ciepło powinno być.

Tu maj zazwyczaj jest cieplutki :loveu:

Zapomniałam się pochwalić: wyniki krwi na cukier są ok ;)

Posted

[quote name='magdabroy'] te robactwo itp. :mad:

Tu maj zazwyczaj jest cieplutki :loveu:

Zapomniałam się pochwalić: wyniki krwi na cukier są ok ;)

Oooo pajenki :eek2: jeju jak ja sie tego stworzenia boje :eek2:

To super :multi: mozesz jesc wszystko :laugh2_2:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Oooo pajenki :eek2: jeju jak ja sie tego stworzenia boje :eek2:

To super :multi: mozesz jesc wszystko :laugh2_2:

Boisz się pająków :crazyeye: Ja ich poprostu nie lubię, ale żeby się bać takich małych stworzonek :evil_lol:

No, mogę jeść wszystko, ale jednak muszę uważać. Zwłaszcza przed wizytą kontrolną u pani doktor :oops::evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Boisz się pająków :crazyeye: Ja ich poprostu nie lubię, ale żeby się bać takich małych stworzonek :evil_lol:

No, mogę jeść wszystko, ale jednak muszę uważać. Zwłaszcza przed wizytą kontrolną u pani doktor :oops::evil_lol:

Jeju boję sie i to bardzoooo , zwlaszcza tych korsarzy czy jakos tak , te z tymi dlugimi nogami brrrr na widok pająka oczy robia mi sie wielkie jak arbuzy i od razu leca mi łzy ze strachu , dlatego spacery latem po lesie sa dla mnie koszmarem , ile razy idziemy sobie spokojnie a ja nagle w kwik i w nogi :evil_lol: Sebastian wtedy dostaje zawału :evil_lol:

Oj to tak ale przynajmniej nie musisz katować męża ciemnym chlebem :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Oj to tak ale przynajmniej nie musisz katować męża ciemnym chlebem :evil_lol:

Ale chyba i tak dla samej siebie będę jeść częściej ciemne pieczywo ;)

Posted

dobrze, że cukier ok :)
ja kiedyś bylam tak zakręcona, że głodowałam od rana przed badaniami a chwilę samym pójściem na pobranie krwi zjadlam pączka z cukrem puderm.... chyba z tego głodu czy co :diabloti: mózg odmówił mi posluszeństwa. W każdym arzie badania wyszły tez ok - nie zdążyło się chyba "roznieść" po organizmie.

Posted

dOgLoV napisał(a):
+4 :crazyeye: ale fajnie , u as -3 :roll:

Tylko teraz, wyjście z Torą=brudna Tora :mad:

panbazyl napisał(a):
dobrze, że cukier ok :)
ja kiedyś bylam tak zakręcona, że głodowałam od rana przed badaniami a chwilę samym pójściem na pobranie krwi zjadlam pączka z cukrem puderm.... chyba z tego głodu czy co :diabloti: mózg odmówił mi posluszeństwa. W każdym arzie badania wyszły tez ok - nie zdążyło się chyba "roznieść" po organizmie.

Hehehe :)
Ja się teraz będę pilnować co jem na dobę przed badaniami, żeby znowu nie było takich jajec ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale masakra :crazyeye: Czuję jak Fasolek się rusza :bigcool::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Aleeeeeee fajnie :multi::multi::multi::multi: pewnie mega fajne uczucie :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Aleeeeeee fajnie :multi::multi::multi::multi: pewnie mega fajne uczucie :loveu:

No jestem w takim szoku, że hoho :D Szaleje jak mały koziołek :loveu: Myślałam, że zaczeka i zrobi prezent mamusi na urodziny, a on zrobił mi prezent na dzień przed walentynkami :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
No jestem w takim szoku, że hoho :D Szaleje jak mały koziołek :loveu: Myślałam, że zaczeka i zrobi prezent mamusi na urodziny, a on zrobił mi prezent na dzień przed walentynkami :evil_lol:

To na pewno z milosci :loveu::loveu::loveu::loveu:

ja walentynki przespie :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
To na pewno z milosci :loveu::loveu::loveu::loveu:

ja walentynki przespie :evil_lol:

:loveu:

E tam prześpisz :eviltong: Pewnie Sebastian wpadnie z kwiatkiem/kwiatami :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
:loveu:

E tam prześpisz :eviltong: Pewnie Sebastian wpadnie z kwiatkiem/kwiatami :loveu:

Nie sadze , on idzie do pracy na popoludniu wiec jak ja wstane to on juz bedzie w pracy a wie ze mnie sie nie budzi bo wtedy mogl by caly do pracy nie dotrzec :mad: :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale masakra :crazyeye: Czuję jak Fasolek się rusza :bigcool::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

fajne, co???? :) :) :)
wiesz czego mi brakowało po porodzie???? Tego kopania w brzuchu, serio.

Posted

No to się zaczęło :-) Super gratulacje :-) Niesamowite uczucie prawda?

panbazyl napisał(a):

U mnie dokładnie tak samo :-) Jakąś taką pustkę czułam... w końcu tyle miesięcy, to się człowiek przyzwyczaił :-)

Ale śniegu mieliście :-) U nas wczoraj też tyle napadało. Ale po południu zaczął padać deszcz i nie wiedziałam, że tak można się ucieszyć na jego widok :-) A dzisiaj cieplutko i fajnie :-) Może wreszcie wiosna przyjdzie :-)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Nie sadze , on idzie do pracy na popoludniu wiec jak ja wstane to on juz bedzie w pracy a wie ze mnie sie nie budzi bo wtedy mogl by caly do pracy nie dotrzec :mad: :evil_lol:

No wiesz Ty co, w takim dni swojego przyszłego męża chcesz bić?! :evil_lol:

panbazyl napisał(a):

Fajne :lol:

bira napisał(a):
No to się zaczęło :-) Super gratulacje :-) Niesamowite uczucie prawda?

U mnie dokładnie tak samo :-) Jakąś taką pustkę czułam... w końcu tyle miesięcy, to się człowiek przyzwyczaił :-)

Ale śniegu mieliście :-) U nas wczoraj też tyle napadało. Ale po południu zaczął padać deszcz i nie wiedziałam, że tak można się ucieszyć na jego widok :-) A dzisiaj cieplutko i fajnie :-) Może wreszcie wiosna przyjdzie :-)

Już kilka dni temu coś czułam, ale to trwało 1-2 sekundy, nie dłużej ;) A wczoraj szalał kilka chwil :) Dlatego jestem pewna, że to Fasolek, a nie jakieś moje omamy :D

Moja bratowa też mi mówi, że najbardziej jej brakuje tych ruchów, kopania, itp. ;)

No, śniegu miałam nadmiar, aż 1cm :D:D:D A dziś jest deszcz :placz:

Posted

potem to bedziesz miala aż nawet dość tego kopania. A moze się nawet uda "zobaczyć" jakis łokieć czy kolano przez brzuch - tzn tak się czasem rozpychalo że na brzuchu robiła się taka "gulka" która za sekundę znikała by kopnąć gdzieś obok.