*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 dOgLoV napisał(a):Ale wtedy usiadziesz sobie przed domem i powdychasz swierzego powietrza a teraz zimno i na spacer sie idzie jak sie musi ;) To fakt ;) Ale jak pomyślę, że znowu te robactwo itp. to mnie coś bierze :mad: panbazyl napisał(a):ja rodzilam w maju i kwietniu. I bylo zimno jak diabli w tym maju.... a to maj przecież, w czystej teorii ciepło powinno być. Tu maj zazwyczaj jest cieplutki :loveu: Zapomniałam się pochwalić: wyniki krwi na cukier są ok ;) Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='magdabroy'] te robactwo itp. :mad: Tu maj zazwyczaj jest cieplutki :loveu: Zapomniałam się pochwalić: wyniki krwi na cukier są ok ;) Oooo pajenki :eek2: jeju jak ja sie tego stworzenia boje :eek2: To super :multi: mozesz jesc wszystko :laugh2_2: Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 dOgLoV napisał(a):Oooo pajenki :eek2: jeju jak ja sie tego stworzenia boje :eek2: To super :multi: mozesz jesc wszystko :laugh2_2: Boisz się pająków :crazyeye: Ja ich poprostu nie lubię, ale żeby się bać takich małych stworzonek :evil_lol: No, mogę jeść wszystko, ale jednak muszę uważać. Zwłaszcza przed wizytą kontrolną u pani doktor :oops::evil_lol: Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 magdabroy napisał(a):Boisz się pająków :crazyeye: Ja ich poprostu nie lubię, ale żeby się bać takich małych stworzonek :evil_lol: No, mogę jeść wszystko, ale jednak muszę uważać. Zwłaszcza przed wizytą kontrolną u pani doktor :oops::evil_lol: Jeju boję sie i to bardzoooo , zwlaszcza tych korsarzy czy jakos tak , te z tymi dlugimi nogami brrrr na widok pająka oczy robia mi sie wielkie jak arbuzy i od razu leca mi łzy ze strachu , dlatego spacery latem po lesie sa dla mnie koszmarem , ile razy idziemy sobie spokojnie a ja nagle w kwik i w nogi :evil_lol: Sebastian wtedy dostaje zawału :evil_lol: Oj to tak ale przynajmniej nie musisz katować męża ciemnym chlebem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 dOgLoV napisał(a): Oj to tak ale przynajmniej nie musisz katować męża ciemnym chlebem :evil_lol: Ale chyba i tak dla samej siebie będę jeść częściej ciemne pieczywo ;) Quote
kalyna Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 zimowe fotki :loveu: tyle śniegu to i my mamy dzisiaj :D ale ja to śniegiem nie nazwałabym :D dla mnie to chociaż musi być zakryta ziemia :) Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 U mnie już tego (pseudo) śniegu nie ma :( Mam +4 stopnie na dworze :( Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 +4 :crazyeye: ale fajnie , u as -3 :roll: Quote
panbazyl Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 dobrze, że cukier ok :) ja kiedyś bylam tak zakręcona, że głodowałam od rana przed badaniami a chwilę samym pójściem na pobranie krwi zjadlam pączka z cukrem puderm.... chyba z tego głodu czy co :diabloti: mózg odmówił mi posluszeństwa. W każdym arzie badania wyszły tez ok - nie zdążyło się chyba "roznieść" po organizmie. Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 dOgLoV napisał(a):+4 :crazyeye: ale fajnie , u as -3 :roll: Tylko teraz, wyjście z Torą=brudna Tora :mad: panbazyl napisał(a):dobrze, że cukier ok :) ja kiedyś bylam tak zakręcona, że głodowałam od rana przed badaniami a chwilę samym pójściem na pobranie krwi zjadlam pączka z cukrem puderm.... chyba z tego głodu czy co :diabloti: mózg odmówił mi posluszeństwa. W każdym arzie badania wyszły tez ok - nie zdążyło się chyba "roznieść" po organizmie. Hehehe :) Ja się teraz będę pilnować co jem na dobę przed badaniami, żeby znowu nie było takich jajec ;) Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 magdabroy napisał(a):Tylko teraz, wyjście z Torą=brudna Tora :mad: Tez nas to czeka :roll: Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Ale masakra :crazyeye: Czuję jak Fasolek się rusza :bigcool::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 magdabroy napisał(a):Ale masakra :crazyeye: Czuję jak Fasolek się rusza :bigcool::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aleeeeeee fajnie :multi::multi::multi::multi: pewnie mega fajne uczucie :loveu: Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 dOgLoV napisał(a):Aleeeeeee fajnie :multi::multi::multi::multi: pewnie mega fajne uczucie :loveu: No jestem w takim szoku, że hoho :D Szaleje jak mały koziołek :loveu: Myślałam, że zaczeka i zrobi prezent mamusi na urodziny, a on zrobił mi prezent na dzień przed walentynkami :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 magdabroy napisał(a):No jestem w takim szoku, że hoho :D Szaleje jak mały koziołek :loveu: Myślałam, że zaczeka i zrobi prezent mamusi na urodziny, a on zrobił mi prezent na dzień przed walentynkami :evil_lol: To na pewno z milosci :loveu::loveu::loveu::loveu: ja walentynki przespie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 dOgLoV napisał(a):To na pewno z milosci :loveu::loveu::loveu::loveu: ja walentynki przespie :evil_lol: :loveu: E tam prześpisz :eviltong: Pewnie Sebastian wpadnie z kwiatkiem/kwiatami :loveu: Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 magdabroy napisał(a)::loveu: E tam prześpisz :eviltong: Pewnie Sebastian wpadnie z kwiatkiem/kwiatami :loveu: Nie sadze , on idzie do pracy na popoludniu wiec jak ja wstane to on juz bedzie w pracy a wie ze mnie sie nie budzi bo wtedy mogl by caly do pracy nie dotrzec :mad: :evil_lol: Quote
panbazyl Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 magdabroy napisał(a):Ale masakra :crazyeye: Czuję jak Fasolek się rusza :bigcool::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: fajne, co???? :) :) :) wiesz czego mi brakowało po porodzie???? Tego kopania w brzuchu, serio. Quote
bira Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 No to się zaczęło :-) Super gratulacje :-) Niesamowite uczucie prawda? panbazyl napisał(a):fajne, co???? :) :) :) wiesz czego mi brakowało po porodzie???? Tego kopania w brzuchu, serio. U mnie dokładnie tak samo :-) Jakąś taką pustkę czułam... w końcu tyle miesięcy, to się człowiek przyzwyczaił :-) Ale śniegu mieliście :-) U nas wczoraj też tyle napadało. Ale po południu zaczął padać deszcz i nie wiedziałam, że tak można się ucieszyć na jego widok :-) A dzisiaj cieplutko i fajnie :-) Może wreszcie wiosna przyjdzie :-) Quote
*Magda* Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 dOgLoV napisał(a):Nie sadze , on idzie do pracy na popoludniu wiec jak ja wstane to on juz bedzie w pracy a wie ze mnie sie nie budzi bo wtedy mogl by caly do pracy nie dotrzec :mad: :evil_lol: No wiesz Ty co, w takim dni swojego przyszłego męża chcesz bić?! :evil_lol: panbazyl napisał(a):fajne, co???? :) :) :) wiesz czego mi brakowało po porodzie???? Tego kopania w brzuchu, serio. Fajne :lol: bira napisał(a):No to się zaczęło :-) Super gratulacje :-) Niesamowite uczucie prawda? U mnie dokładnie tak samo :-) Jakąś taką pustkę czułam... w końcu tyle miesięcy, to się człowiek przyzwyczaił :-) Ale śniegu mieliście :-) U nas wczoraj też tyle napadało. Ale po południu zaczął padać deszcz i nie wiedziałam, że tak można się ucieszyć na jego widok :-) A dzisiaj cieplutko i fajnie :-) Może wreszcie wiosna przyjdzie :-) Już kilka dni temu coś czułam, ale to trwało 1-2 sekundy, nie dłużej ;) A wczoraj szalał kilka chwil :) Dlatego jestem pewna, że to Fasolek, a nie jakieś moje omamy :D Moja bratowa też mi mówi, że najbardziej jej brakuje tych ruchów, kopania, itp. ;) No, śniegu miałam nadmiar, aż 1cm :D:D:D A dziś jest deszcz :placz: Quote
panbazyl Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 potem to bedziesz miala aż nawet dość tego kopania. A moze się nawet uda "zobaczyć" jakis łokieć czy kolano przez brzuch - tzn tak się czasem rozpychalo że na brzuchu robiła się taka "gulka" która za sekundę znikała by kopnąć gdzieś obok. Quote
*Magda* Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Pewnie tak, ale cieszę się, że już go czuję :loveu: Pewnie z tygodnia na tydzień, będę czuć to wszystko wyraźniej :lol: Quote
*Magda* Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Od prawej: Tira, Tora i Pablo :loveu: Moja piękna :loveu: Quote
Recommended Posts