Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie wierzę w takie rzeczy :shake: Kiedyś mi wróżka z tarota wywróżyła, że zajdę w ciążę w wieku 18 lat. Nie sprawdziło się. No chyba, że miała na myśli 18 + 12 :evil_lol:

no pewnie że tą druga wersję miała na myśli :)

Posted

panbazyl napisał(a):
no pewnie że tą druga wersję miała na myśli :)

Pewnie tak ;) Może była kiepska z matematyki :D

Narazie czekam aż się zrobi syrop z cebuli ;) I już wiem kto mnie zaraził, Bogdan :mad:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Biedny Bogdan , teraz wszystko na niego :eviltong:

Ktoś musi być winny :eviltong: Od rana kaszle i boli go gardło, więc czyja to wina, że mnie też zaczęło boleć?!

Posted

magdabroy napisał(a):
Ktoś musi być winny :eviltong: Od rana kaszle i boli go gardło, więc czyja to wina, że mnie też zaczęło boleć?!

Zaczeliscie razem wiec wychodzi ze nawzajem sie zaraziliscie :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Zaczeliscie razem wiec wychodzi ze nawzajem sie zaraziliscie :eviltong:

Nie razem :shake: On o 5 rano, a ja koło południa :eviltong: Koniec, nie ma całowania :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
T
Ktoś tu ma skleroze :eviltong: Tora robi te fikołki, ale tylko w ogrodzie. Na spacerach czasem też się zdaży, ale rzadko.

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4774.jpg te z tyłu patyczki skojarzyły mi się z patykami (?) które miała Tora na ogrodzie :) i dlatego pytałam o te fikołki, bo myślałam, że zdjęcia z ogrodu są :oops::oops:

no i miałaś ją nagrać jak te fikołki robi :mad::mad: ja ciągle czekam :eviltong::eviltong:

a u nas śniegu było dużo :loveu: ale zanim przyjechałam do domu to zdążył stopnieć :angryy::angryy:

Posted

kalyna napisał(a):
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_4774.jpg te z tyłu patyczki skojarzyły mi się z patykami (?) które miała Tora na ogrodzie :) i dlatego pytałam o te fikołki, bo myślałam, że zdjęcia z ogrodu są :oops::oops:

no i miałaś ją nagrać jak te fikołki robi :mad::mad: ja ciągle czekam :eviltong::eviltong:

a u nas śniegu było dużo :loveu: ale zanim przyjechałam do domu to zdążył stopnieć :angryy::angryy:

Te zdjęcia są włąśnie z ogrodu, a patyczki od agility ;)

A czym mam ją nagrać?? Lustrzanka nie nagrywa mi filmików :shake: To se jeszcze poczekasz :eviltong::eviltong:

To jak chcesz śnieg, to wsiadaj w pociąg i jedź do Opola ;) Tam mają go mnóstwo :p

A Fasolek szaleje kilka razy w ciągu dnia :loveu: Piękne uczucie jak tak się rozpycha w moim brzuchu :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Te zdjęcia są włąśnie z ogrodu, a patyczki od agility ;)

A czym mam ją nagrać?? Lustrzanka nie nagrywa mi filmików :shake: To se jeszcze poczekasz :eviltong::eviltong:

To jak chcesz śnieg, to wsiadaj w pociąg i jedź do Opola ;) Tam mają go mnóstwo :p

A Fasolek szaleje kilka razy w ciągu dnia :loveu: Piękne uczucie jak tak się rozpycha w moim brzuchu :loveu:

zapraszam do mnie u mnie mimo ze troche deszczem postraszylo ciagle jest go mnóstwo :eviltong:

fasolek :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jak bedzie fasolka to tez bedzie Kochana i na pewno bedzie kochana coreczka tatusia :loveu: mamusi tez oczywiscie ale mamusia to mamusia a tatuś rozpieszcza zawsze swoja krolewne :evil_lol:

Posted

Ty sie Magda ciesz tymi chwilami kiedy jeszcze mozesz sie wyspac :lol: Marysia wlasnie zaczyna swoj co wieczorny koncert , zamiast spac jest wielki krzyk i teraz siedzi u babci na tapczanie i sie w najlepsze bawi a pozniej w nocy i tak beda mieli co godzine pobudke a ja razem z nimi :evil_lol:

Posted

Czyli jednak po holendersku Cie potraktowal. Tutaj chdzisz do pracy do dnia porodu. Jak zaczyna sie w pracy to wracasz do domu, przyjezdza polozna, no ew. Do szpitala sie udajesz ;-) i rodzisz. Po trzech miechach wio z powrotem do roboty...

A zdjecia super. U nas sniegu brak, ale za to mamy prawie 8 stopni :-)

Posted

bira napisał(a):
Czyli jednak po holendersku Cie potraktowal. Tutaj chdzisz do pracy do dnia porodu. Jak zaczyna sie w pracy to wracasz do domu, przyjezdza polozna, no ew. Do szpitala sie udajesz ;-) i rodzisz. Po trzech miechach wio z powrotem do roboty...

:crazyeye: :mdleje:

Posted

vaness napisał(a):
a nie może być Fasolka ? :)

Może być ;) Tylko chciałam dać teścią wnuka :)

dOgLoV napisał(a):
Jak bedzie fasolka to tez bedzie Kochana i na pewno bedzie kochana coreczka tatusia :loveu: mamusi tez oczywiscie ale mamusia to mamusia a tatuś rozpieszcza zawsze swoja krolewne :evil_lol:

Jak widzę jak mój brat jest zakochany w Liliance, to chciałabym, żeby u nas było tak samo :loveu: Jak się Lilianki ktoś pyta: a kto cię urodził? To mówi: Tatuś :loveu:

kalyna napisał(a):
no to jednak sie nie pomyliłam :)

aha zapomniałam... bo moje lustro nagrywa filmiki :loveu:

no to jak rozrabia to dobrze, wiesz że wsio dobrze z Fasolkiem :)

Narazie jest to miłe, ale jak będzie większe, to już chyba nie będzie takie przyjemne :D

dOgLoV napisał(a):
Ty sie Magda ciesz tymi chwilami kiedy jeszcze mozesz sie wyspac :lol: Marysia wlasnie zaczyna swoj co wieczorny koncert , zamiast spac jest wielki krzyk i teraz siedzi u babci na tapczanie i sie w najlepsze bawi a pozniej w nocy i tak beda mieli co godzine pobudke a ja razem z nimi :evil_lol:

Od ponad 3 tyg. nie wysypiam się :shake: Mam pobudkę co noc i nie mogę ponownie zasnąć 1-2h :roll: Już mi lekarka kazała brać magnez, ale to nie pomaga :shake:

bira napisał(a):

A zdjecia super. U nas sniegu brak, ale za to mamy prawie 8 stopni :-)

Dlatego mam zamiar teraz ciągnąć chorobowe ;) Aż sami dojdą do wniosku, że nie warto mnie trzymać na siłę ;)
I na szczęście ja nie wracam do pracy po 3 miechach :p Zostaję w maluszkiem minimum rok :multi:

U mnie też już ciepło :)

Posted

magdabroy napisał(a):

Jak widzę jak mój brat jest zakochany w Liliance, to chciałabym, żeby u nas było tak samo :loveu: Jak się Lilianki ktoś pyta: a kto cię urodził? To mówi: Tatuś :loveu:

Od ponad 3 tyg. nie wysypiam się :shake: Mam pobudkę co noc i nie mogę ponownie zasnąć 1-2h :roll: Już mi lekarka kazała brać magnez, ale to nie pomaga :shake:

U mnie też już ciepło :)

Oj ja nie wiem czy tatuś Lilianki przeżył by ten poród :evil_lol:

To moze chwile potrwac zanim uzupełnisz magnez w swoim organiźmie , ja mysle ze tak 3 tyg potrzeba zeby sie wszystko unormowało ;)

U nas wrecz gorąco a na dworze wody po kostki :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']

Dlatego mam zamiar teraz ciągnąć chorobowe ;) Aż sami dojdą do wniosku, że nie warto mnie trzymać na siłę ;)
I na szczęście ja nie wracam do pracy po 3 miechach :p Zostaję w maluszkiem minimum rok :multi:

to dobra decyzja,i to prawda ze tatusiowie bardzo ale to bardzo rozpieszczają swoje Królewny(Naszym dowodem jest Miśka:) )

Posted

bedziesz tez za chwile mieć skurcze w łydkach - z barku magnezu. Lącz magnez z wit B6 - lepiej się przyswaja. I sprawdzaj żelazo we krwi (hemoglobinę), aby nie spadło. Bo problemy same wtedy - anemia itp. Popytaj lekarki co zaleci brać na podwyższenie żelaza.

Posted

panbazyl napisał(a):
bedziesz tez za chwile mieć skurcze w łydkach - z barku magnezu. Lącz magnez z wit B6 - lepiej się przyswaja. I sprawdzaj żelazo we krwi (hemoglobinę), aby nie spadło. Bo problemy same wtedy - anemia itp. Popytaj lekarki co zaleci brać na podwyższenie żelaza.

Skurcze w łydkach przerabiałam jakieś 2 lata temu :( Musiałam ograniczyć kawę i miałam magnez i potas na receptę, bo standardowa ilość była za niska ;) Także mam zapas magnezu, właśnie z wit.B Żelazo mam sprawdzane co wizytę, także jak będzie jakiś spadek, to napewno będzie zaraz interwencja mojej ginekolorzki :) Póki co staram się jeść dużo zielonych warzyw (szpinak, fasola szparagowa, brokuły, sałata) ;)